31 δωρεάν προγράμματα μετατροπής βίντεο και online υπηρεσίες

Ο μετατροπέας βίντεο είναι ένας εξειδικευμένος μετατροπέας αρχείων που σας επιτρέπει να μετατρέψετε ένα είδος μορφής βίντεο (όπως ένα AVI, MPG, MOV κλπ.) Σε ένα άλλο. Αν έχετε βρεθεί ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο βίντεο με τον τρόπο που θέλετε, επειδή δεν υποστηρίχθηκε η μορφή, μπορεί να σας βοηθήσει ένας δωρεάν μετατροπέας βίντεο.

Σημαντικό: Κάθε πρόγραμμα μετατροπής βίντεο που παρατίθεται παρακάτω είναι δωρεάν - δεν υπάρχει δωρεάν λογισμικό ή δοκιμαστικό λογισμικό εδώ. Δεν έχω επίσης αναφέρει κανέναν μετατροπέα βίντεο που να περικλείει βίντεο ή υδατογράφημα.

Συμβουλή: Θέλετε να μετατρέψετε το βίντεο YouTube σε ήχο MP3; Ελέγξτε το πώς να μετατρέψετε το YouTube σε οδηγό MP3 για λεπτομερή βοήθεια κάνοντας αυτό.

Εδώ είναι μια λίστα με το καλύτερο δωρεάν λογισμικό μετατροπέα βίντεο και δωρεάν online μετατροπείς βίντεο διαθέσιμα σήμερα:

01 από 31

Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο

Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο.

Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο είναι ένα πραγματικά εύκολο στη χρήση δωρεάν μετατροπέας βίντεο - απλά επιλέξτε το αρχείο πηγής και τη μορφή εξόδου και πηγαίνετε. Αν τα χρειάζεστε, υπάρχουν πολλές προχωρημένες επιλογές, όπως η μετατροπή παρτίδας, η συγχώνευση αρχείων και η περικοπή πλαισίων.

Μορφές εισόδου: 3GP, ASF, AVI, DIVX, DVR-MS, F4V, FLV, M4V, MVV , MOV, MP4, MPV,

Μορφές εξόδου: AVI, FLV, GIF, MKV, MP4, SWF, WMV (+7 επιπλέον)

Ανατρέξτε σε ολόκληρη τη λίστα των μορφών εισόδου και εξόδου στην αναθεώρησή μου.

Αναθεώρηση και δωρεάν λήψη οποιουδήποτε μετατροπέα βίντεο

Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε για το Any Video Converter ήταν το παράθυρο που εμφανίστηκε μετά από κάθε μετατροπή βίντεο που υποδηλώνει ότι αναβαθμίζετε σε "AVC Pro" για να ενεργοποιήσετε περισσότερες μορφές εξόδου.

Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο μπορεί να εγκατασταθεί στα Windows 10, 8, 7, Vista, XP και 2000. Περισσότερα »

02 από 31

Freemake Video Converter

Freemake Video Converter.

Το Freemake Video Converter είναι ένα πραγματικά εύκολο πρόγραμμα χρήσης. Απλά φορτώστε ένα ή περισσότερα αρχεία βίντεο για να μετατρέψετε σε οποιαδήποτε από τις μορφές εξόδου.

Οι προχωρημένες επιλογές είναι διαθέσιμες που σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τα αρχεία σε ένα και ακόμη και να εγγράψετε βίντεο απευθείας σε ένα DVD. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε υπότιτλους και να επεξεργαστείτε το μήκος του βίντεο από το πρόγραμμα.

Μορφές εισόδου: 3G2, 3GP, AVCHD, AVI, DV, FLV, MKV, MOV, MP4, MTS, QT, RM, SWF ,

Μορφές εξόδου: 3GP, AVI, FLV, HTML5, ISO, MKV, MP3, MP4, MPEG, SWF και WMV

Δείτε την αναθεώρηση μου για μια λίστα με όλες τις μορφές εισόδου που υποστηρίζει το Freemake Video Converter.

Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη του Freemake Video Converter

Όλες οι σύγχρονες εκδόσεις των Windows πρέπει να μπορούν να τρέχουν το Freemake Video Converter, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10, 8 και 7, καθώς και των παλαιότερων. Περισσότερο "

03 από 31

Avidemux

Avidemux. © Mean

Το Avidemux είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής βίντεο με πολλά προηγμένα και λεπτομερή χαρακτηριστικά, ένα από τα οποία είναι η μετατροπή βίντεο.

Τοποθετήστε ένα βίντεο από το μενού Αρχείο για να το εισαγάγετε στο πρόγραμμα. Όλες οι προηγμένες λειτουργίες όπως το μέγεθος του buffer, η σύμπλεξη και το σπείρωμα μπορούν να βρεθούν στα στοιχεία του μενού.

Μορφές εισόδου: 3GP, ASF, AVI, MKV, MP4, MPEG4, QT

Μορφές εξαγωγής: AVI, FLV, M1V, M2V, MP4, MPG, MPEG, OGM και TS

Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη του Avidemux

Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει για το Avidemux είναι ότι μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένο για τη μετατροπή βίντεο.

Τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα μπορούν να τρέξουν το Avidemux: Windows (10, 8, 7, Vista, XP), Linux και macOS. Περισσότερο "

04 από 31

EncodeHD

EncodeHD. © Dan Cunningham

Το EncodeHD είναι ένα φορητό πρόγραμμα μετατροπής βίντεο που διευκολύνει τη μετατροπή των αρχείων σας σε μορφές αναγνώσιμες από διάφορες κινητές συσκευές και συστήματα παιχνιδιών.

Ανοίξτε τα αρχεία βίντεο στο πρόγραμμα και επιλέξτε μια συσκευή στην οποία θέλετε να είναι δυνατή η αναπαραγωγή του μετατρεπόμενου αρχείου. Δεν υπάρχουν πολλές πρόσθετες επιλογές, αλλά μπορείτε να χωρίσετε τα μετατραπέντα αρχεία σε φέτες 4GB για να τα χωρέσετε σε DVD.

Μορφές εισόδου: ASF, AVI, DIVX, DVR-MS, FLV, M2V, MKV, MOV, MP4, MPG, MPEG, MTS, M2T, M2TS, OGM, OGG, RM, RMVB, XVID

Συσκευές εξόδου: Apple TV / iPhone / iPod, σειρά BlackBerry 8/9, Google Nexus 4/7, Microsoft Xbox 360 / Zune, Nokia E71 / Lumia 920, Samsung Galaxy S2 / S3, Sony PlayStation 3 / PSP, T-Mobile G1 , Western Digital TV και YouTube HD

Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη του EncodeHD

Ενώ το EncodeHD μπορεί να μετατρέψει τα βίντεο σε μορφή υποστηριζόμενη από πολλές δημοφιλείς συσκευές, δεν υπάρχουν λειτουργίες επεξεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκ των προτέρων.

Έλεγξα το EncodeHD στα Windows 10, οπότε θα πρέπει να λειτουργήσει και σε άλλες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

05 από 31

VideoSolo Δωρεάν μετατροπέα βίντεο

VideoSolo Δωρεάν μετατροπέα βίντεο.

Ένας άλλος πραγματικά μεγάλος και εντελώς δωρεάν μετατροπέας βίντεο είναι το VideoSolo Free Video Converter. Μετατρέπει τα βίντεο χύμα ή ένα προς ένα, μπορεί να συγχωνεύσει πολλά βίντεο μαζί και υποστηρίζει ένα τεράστιο φάσμα μορφών αρχείων βίντεο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για να μετατρέψετε ένα αρχείο βίντεο σε ένα αρχείο ήχου, ουσιαστικά κόβοντας το τμήμα βίντεο και αφήνοντάς σας μόνο με ένα αρχείο ήχου.

Τα θέματα υποστηρίζονται στον μετατροπέα του VideoSolo, έτσι ώστε στην αρχή και στο τέλος κάθε βίντεο, μπορείτε να έχετε μια διασκεδαστική εικόνα και κείμενο για να εισαγάγετε και να ολοκληρώσετε το βίντεο.

Ένα πράγμα που μου αρέσει σχετικά με τις δυνατότητες μετατροπής είναι ότι μπορείτε να μετατρέψετε ένα ολόκληρο φάκελο βίντεο ταυτόχρονα και ακόμη και να επιλέξετε να μετατρέψετε καθένα από αυτά σε διαφορετική μορφή. Οι περισσότεροι μετατροπείς βίντεο σας μετατρέπουν σε όλα τα βίντεο στην ίδια μορφή.

Επιπλέον, αν δεν είστε σίγουροι για τη μορφή που πρέπει να είναι το αρχείο σας για να λειτουργεί σε μια συγκεκριμένη συσκευή, μπορείτε απλά να επιλέξετε τη συσκευή από τη λίστα αντί για μια συγκεκριμένη μορφή. Το πρόγραμμα θα κάνει τα υπόλοιπα.

Υπάρχουν επίσης αρκετοί χρόνοι επιλογών λεπτών που μπορείτε να αλλάξετε πριν πραγματοποιήσετε μετατροπή, όπως ρυθμίσεις 3D, bitrate βίντεο, μέγεθος ανάλυσης, λόγο διαστάσεων, ρυθμό καρέ, κ.λπ.

Μορφές εισόδου: 3GP, 3G2, ASF, AVI, DV, FLV, M3TS, M4V, MP4, MOD, MOV, MTS, RMVB, SWF, TS, VOB, WMV

Μορφές εξόδου: 3GP, 3G2, AVC, AVI, FLV, M4P, MKV, MOV, MP4, MPG, MTV, SWF, TS, VOB, WEBM, WMV, XVID και πολλά άλλα

Μεταφορτώστε τον VideoSolo Free Video Converter

Το VideoSolo Free Video Converter έχει το είδος ενός μεγάλου αρχείου εγκατάστασης, αλλά η πραγματική διαδικασία εγκατάστασης είναι γρήγορη και εύκολη. Ένα πράγμα που μου αρέσει είναι ότι εγκαθιστά μόνο τον μετατροπέα βίντεο και δεν ρωτάει κρυφά αν θέλετε κάποιο άλλο, συνήθως άσχετο πρόγραμμα όπως κάποιοι μετατροπείς βίντεο.

Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να εγκατασταθεί στα Windows XP μέχρι και στα Windows 10, καθώς και σε υπολογιστές Mac. Περισσότερο "

06 από 31

Εντελώς δωρεάν μετατροπέας

Εντελώς δωρεάν μετατροπέας. © SAFSOFT

Το Totally Free Converter είναι ένας δωρεάν μετατροπέας βίντεο που έχει μακράν τον απλούστερο σχεδιασμό που έχω δει ποτέ.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα, κάντε κλικ στην επιλογή Βίντεο από το κύριο μενού, επιλέξτε ένα αρχείο προέλευσης και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε αμέσως το αρχείο ως οποιοδήποτε από τα υποστηριζόμενα φορμά. Δεν υπάρχουν πολλές επιπλέον επιλογές, αλλά λειτουργεί πολύ όπως είναι.

Μορφές εισόδου: 3GP, ASF, AVI, FLV, M4V, MKV, MP4, MPG, MPEG, MOV, RM, VOB, WMV και YUV

Μορφές εξόδου: 3GP, ASF, AVI, FLV, M4V, MKV, MP4, MPG, MPEG, MOV, RM, VOB, WMV και YUV

Σημαντικό: Προσέξτε στον ιστότοπο του TFC. Υπάρχουν συχνά ορισμένες διαφημίσεις που φαίνεται να είναι η σύνδεση λήψης για το δωρεάν λογισμικό μετατροπέα βίντεο, αλλά φυσικά δεν είναι. Το πραγματικό κουμπί λήψης είναι πορτοκαλί και βρίσκεται δίπλα στην άδεια χρήσης, την έκδοση και τις πληροφορίες συμβατότητας.

Κατεβάστε Totally Free Converter δωρεάν

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, το Total Free Converter προσπαθεί να εγκαταστήσει μερικά επιπλέον προγράμματα. Αν δεν θέλετε να τα εγκαταστήσετε, απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Απόρριψη για κάθε προσφορά.

Το Total Free Converter λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows. Περισσότερο "

07 από 31

Δωρεάν μετατροπέας βίντεο Clone2Go

Δωρεάν Μετατροπέας Βίντεο Clone2Go. © Clone2Go Corporation

Το Clone2Go Free Video Converter έχει μια πραγματικά ωραία διασύνδεση και είναι μάλλον γρήγορη στη μετατροπή αρχείων βίντεο.

Μορφές εισόδου: 3GP, AMV, ASF, AVI, AVS, DAT, DV, DVR-MS, FLV, M1V, M2V, M4V, MKV, MOV, MP4, MPG, RMVB, VOB. WMV

Μορφές εξόδου: AVI, FLV, MPG, MPEG1 και MPEG2

Μεταφορτώστε τον Clone2Go Δωρεάν Μετατροπέας Βίντεο για Δωρεάν

Ενώ το πρόγραμμα φαίνεται καλό και λειτουργεί καλά, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο μετά από κάθε μετατροπή που σας ρωτά εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την έκδοση Professional. Πρέπει να βγείτε από αυτή την οθόνη κάθε φορά για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την δωρεάν έκδοση.

Είτε χρησιμοποιείτε Windows 10, 8, 7, Vista ή XP, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Clone2Go Free Video Converter. Περισσότερο "

08 από 31

iWisoft Δωρεάν Μετατροπέας Βίντεο

iWisoft Δωρεάν Μετατροπέας Βίντεο. © iWisoft Corporation

Το iWisoft Free Video Converter υποστηρίζει πολλές δημοφιλείς μορφές αρχείων.

Προσθέστε πολλά αρχεία βίντεο και, στη συνέχεια, τα μετατρέψτε σε οποιαδήποτε δημοφιλή μορφή. Μπορείτε να συνδυάσετε αρχεία βίντεο, να τα επεξεργαστείτε κατά την παρακολούθηση του βίντεο και, στη συνέχεια, να μετατρέψετε τα αρχεία σε οποιαδήποτε από τις πολλές υποστηριζόμενες μορφές.

Μορφές εισόδου: 3G2, 3GP, ASF, AVI, DIF, DIVX, FLV, M2TS, M4V, MJPEG, MJPEG, MKV, MOV, MPV, MVV,

Μορφές εξόδου: 3G2, 3GP, ASF, AVI, DIVX, DPG, DV, FLV, MOV, MPV, MPEG, MPEG4, RMVB, SWF,

Μεταφορτώστε τον iWisoft Free Video Converter δωρεάν

Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει στο iWisoft Free Video Converter είναι ότι ανοίγει τον ιστότοπό του κάθε φορά που ανοίγει το πρόγραμμα, ώστε να μπορεί να ελέγξει για μια ενημέρωση και δεν φαίνεται να υπάρχει επιλογή να την απενεργοποιήσετε.

Το iWisoft Free Video Converter λέγεται ότι συνεργάζεται με τα Windows 7 μέσω των Windows 2000 μόνο. Περισσότερο "

09 από 31

Μετατροπέας DivX

Μετατροπέας DivX. © DivX, Inc.

Το DivX Converter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής βίντεο που μπορεί να μετατρέψει τα βίντεο σε ανάλυση 4K, η οποία είναι μια πολύ υψηλή ανάλυση βίντεο κατάλληλη για οθόνες με εξαιρετικά υψηλές οθόνες.

Μορφές εισόδου: 264, 265, 3G2, 2GP, ASF, AVC, AVI, AVS, DIVX, F4V, H264, H265, MVV, MVV, RMVB και WMV

Μορφές εξόδου: AVI, DIVX, H264, HEVC, MKV και MP4

Οι μορφές MPEG2 όπως MPG, SVCD, TS και VOB θα λειτουργούν επίσης με το DivX Converter, αλλά μόνο για τις πρώτες 15 ημέρες της εγκατάστασης.

Για να χρησιμοποιήσετε το DivX Converter για να δημιουργήσετε βίντεο έως και 4K, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Enable DivX HEVC Plug-in κατά την εγκατάσταση, η οποία δεν είναι προεπιλεγμένη.

Κατεβάστε DivX Converter δωρεάν

Πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εγκατάστασης, ο μετατροπέας DivX προσπαθεί να εγκαταστήσει άλλα δύο προγράμματα. Αν θέλετε να αποφύγετε αυτό, πρέπει να καταργήσετε την επιλογή των επιλογών πριν συνεχίσετε.

MacOS και Windows υποστηρίζονται. Περισσότερο "

10 από 31

FFCoder

FFCoder. © teejee2008

Το FFCoder είναι ένας δωρεάν μετατροπέας βίντεο με απλό σχεδιασμό που διευκολύνει τον καθένα να το χρησιμοποιήσει.

Ανοίξτε ένα αρχείο βίντεο, DVD ή ολόκληρο το φάκελο για να μετατρέψετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα αρχείο εξόδου και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη . Υπάρχουν ορισμένες βελτιωμένες ρυθμίσεις, όπως τροποποίηση πλαισίων και ποιότητα / μέγεθος του βίντεο.

Μορφές εισόδου: 3GP, 3G2, ASF, AVI, DV, DRC, FLV, GXF, MKV, MP4, MOV, MPG, TS, RM, SWF, WMV και WEB.

Μορφές εξόδου: 3GP, 3G2, ASF, AVI, DV, DRC, FLV, GXF, MKV, MP4, MOV, MPG, TS, RM, SWF, WMV και WEBM.

Κατεβάστε το FFCoder δωρεάν

Σημείωση: Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα 7-Zip για να ανοίξετε το αρχείο λήψης αν περιέχεται σε ένα αρχείο 7Z .

Το FFCoder είναι ένα φορητό πρόγραμμα που λειτουργεί με τις εκδόσεις των Windows XP και νεότερες, το οποίο περιλαμβάνει τα Windows 10 και τα Windows 8.

11 από 31

Online μετατροπέας

Online μετατροπέας. © QaamGo Media

Online Converter είναι ένας εύκολος στη χρήση μετατροπέας βίντεο online που σας επιτρέπει να μετατρέψετε βίντεο από μια διεύθυνση URL.

Απλά επιλέξτε τη μορφή του αρχείου που θέλετε να μετατρέψετε, ώστε η υπηρεσία να μπορεί να ανοίξει τη σωστή σελίδα μετατροπέα βίντεο. Από εκεί, απλά φορτώστε το αρχείο σας και τροποποιήστε οποιαδήποτε από τις προαιρετικές ρυθμίσεις επεξεργασίας πριν κατεβάσετε το αρχείο που μετατράπηκε.

Μορφές εισόδου: 3G2, 3GP, AVI, FLV, MKV, MOV, MP4, MPEG1, MPEG2, OGG, WEBM και WMV μεταξύ άλλων. (Ελέγξτε εάν υποστηρίζεται ένας τύπος αρχείου χρησιμοποιώντας την αριθμομηχανή στην αρχική σελίδα του μετατροπέα.)

Μορφές εξόδου: 3G2, 3GP, AVI, FLV, MKV, MOV, MP4, MPEG1, MPEG2, OGG, WEBM και WMV μεταξύ άλλων.

Επισκεφθείτε το Online Converter δωρεάν

Ένα πράγμα που μου αρέσει για το Online Converter είναι ότι έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει ορισμένα αρχεία, όπως τα πολυεπίπεδα PSD , σε πολλά αρχεία εικόνας που μπορείτε να κατεβάσετε ως ZIP αρχείο.

Δεν πειράζει ποιο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε με το Online Converter (Windows, Linux, macOS, κ.λπ.), επειδή απαιτεί απλά ένα λειτουργικό πρόγραμμα περιήγησης. Περισσότερο "

12 από 31

Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker. © Microsoft Corporation

Το Movie Maker είναι μέρος της σουίτας λογισμικού Windows Live και μπορεί να μετατρέψει τα βίντεο σε διαφορετικές μορφές που μπορούν να αναπαραχθούν σε διάφορα τηλέφωνα και συσκευές.

Τοποθετήστε αρχεία βίντεο στο Movie Maker, προσθέστε κινούμενα σχέδια ή οπτικά εφέ και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το βίντεο ως διαφορετικό τύπο αρχείου από το μενού Αρχείο .

Μορφές εισόδου: 3G2, 3GP, ASF, AVI, DVR-MS, K3G, M1V, M2T, M2TS, M4V, MOD, MOV, MP4, MPEG, MPV2, MTS, WMV και WTV

Συσκευές εξόδου / μορφές: Android, Apple iPad / iPhone, Facebook, Flickr, MP4, SkyDrive, Vimeo, YouTube, Windows Phone, WMV και Zune HD

Κατεβάστε το Windows Live Movie Maker δωρεάν

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή των προγραμμάτων που θέλετε να εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, της φωτογραφικής συλλογής και του Movie Maker, για να αποφύγετε τα άλλα προγράμματα που αποτελούν μέρος της σουίτας.

Το Windows Live Movie Maker μπορεί να εγκατασταθεί στα Windows 10, Windows 8, Windows 7 και Windows Server 2008. Περιλαμβάνεται από προεπιλογή στα Windows Vista και Windows XP (SP2 και SP3). Περισσότερο "

13 από 31

MediaCoder

MediaCoder. © Broad-Intelligence Inc.

Το MediaCoder κάνει την μετατροπή αρχείων βίντεο πολύ εύκολη μέσω του βήμα-βήμα του Οδηγού ρύθμισης παραμέτρων .

Ο οδηγός σάς βοηθά να επιλέξετε μια μέθοδο αποκωδικοποίησης, ανάλυση εξόδου και μορφή εξόδου, ακόμη και αν δεν ξέρετε τι σημαίνουν αυτοί οι όροι - υπάρχει μια εύχρηστη περιγραφή δίπλα σε μερικές από αυτές τις ρυθμίσεις που πραγματικά βοηθούν.

Μορφές εισόδου: 3G2, 3GP, ASF, AVI, F4V, FLV, M2TS, MKV, MOV, MP4, MPEG1, MPEG2, MPEG-TS, OGG και WMV

Μορφές εξόδου: 3G2, 3GP, ASF, AVI, F4V, FLV, M2TS, MKV, MOV, MP4, MPEG1, MPEG2, MPEG-TS, OGG και WMV

Κατεβάστε το MediaCoder δωρεάν

Σημείωση: Ανατρέξτε στην ενότητα Εκτέλεση έκδοσης Windows 32 bit ή 64 bit; για να μάθετε ποιο σύνδεσμο πρέπει να επιλέξετε στη σελίδα λήψης. Υπάρχει επίσης μια διαθέσιμη φορητή έκδοση.

Το MediaCoder θα πρέπει να λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις των Windows μέχρι και τα Windows 10. Περισσότερα »

14 από 31

Δωρεάν Audio Video Pack

Δωρεάν Audio Video Pack. © Jacek Pazera

Το Free Audio Video Pack (παλαιότερα Pazera Video Converters Suite) αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς φορητούς μετατροπείς βίντεο που συνδυάζονται σε μία κύρια σουίτα.

Το κύριο παράθυρο του προγράμματος ρωτά ποια μορφή αρχείου θέλετε να μετατρέψετε από και προς. Στη συνέχεια, η σουίτα θα εκκινήσει το κατάλληλο πρόγραμμα για να μετατρέψει το αρχείο που καθορίσατε, πράγμα που καθιστά τη μετατροπή μάλλον εύκολη.

Μορφές εισόδου: 3GP, AVI, FLV, M4V, MOV, MP4, MPEG, OGV, WEBM και WMV

Μορφές εξόδου: 3GP, AVI, FLV, M4V, MOV, MP4, MPEG, OGV, WEBM και WMV

Κατεβάστε το Δωρεάν Audio Video Pack δωρεάν

Σημείωση: Η λήψη γίνεται με τη μορφή αρχείου 7Z, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ένα δωρεάν πρόγραμμα όπως το 7-Zip για να το ανοίξετε.

Κάτι που δεν μου αρέσει στο Free Audio Video Pack είναι ότι πρέπει να γνωρίζετε τη μορφή του αρχείου βίντεο πηγής πριν το μετατρέψετε, κάτι που είναι ένα επιπλέον βήμα από τα περισσότερα άλλα προγράμματα μετατροπής βίντεο.

Το δωρεάν Audio Video Pack μπορεί να εγκατασταθεί στα Windows 10, 8, 7, Vista, XP και Windows Server 2008 και 2003. Περισσότερα »

15 από 31

Μορφοποίηση εργοστασίου

Μορφοποίηση εργοστασίου. © Free Time

Το Format Factory είναι ένας πολυλειτουργικός μετατροπέας μέσων.

Πρώτα επιλέξτε τον τύπο αρχείου στο οποίο πρέπει να μετατραπεί το βίντεό σας και, στη συνέχεια, φορτώστε το αρχείο. Οι προχωρημένες επιλογές είναι διαθέσιμες όπως η επεξεργασία του καναλιού ήχου, της αναλογίας διαστάσεων και του bitrate.

Μορφές εισόδου: 3GP, AVI, FLV, MP4, MPG, SWF και WMV

Μορφές εξόδου: 3GP, AVI, FLV, MP4, MPG, SWF και WMV

Κατεβάστε το Εργοστάσιο Μορφοποίησης για δωρεάν

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, το Format Factory προσπαθεί να εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί ή δεν μπορεί να θέλετε. Απλώς σταματήστε αυτό απλά βγάζοντας από το πρόγραμμα εγκατάστασης, μετά από το οποίο μπορείτε ακόμα να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε το Format Factory απλά.

Το Format Factory λειτουργεί με τα Windows 10 στα Windows XP. Περισσότερο "

16 από 31

Δωρεάν μετατροπέα βίντεο (Extensoft)

Δωρεάν μετατροπέας βίντεο Extensoft. © Extensoft, Inc.

Το Free Video Converter από την Extensoft είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση. Τα κουμπιά πλοήγησης είναι σαφώς ορατά και απλά κατανοητά.

Μορφές εισόδου: AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, MPG, MTS, QT, RM, RMVB και WMV (Ο ιστότοπος της Extensoft λέει "και άλλοι αναγνώρισε ο υπολογιστής σας (Direct Show)" - περισσότερο)

Μορφές εξόδου: AVI, MP4, MPEG1, MPEG2, QuickTime και WMV

Κατεβάστε το Δωρεάν Video Converter (Extensoft) δωρεάν

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε για αυτό το πρόγραμμα είναι ότι ήταν λίγο επίπονο να μετακινηθείτε στις διάφορες μορφές μετατροπής για να βρείτε αυτό που ήθελα.

Το Extensoft Free Video Converter θα πρέπει να λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις των Windows. Περισσότερο "

17 από 31

Δωρεάν μετατροπέας βίντεο (Koyote)

Koyote Δωρεάν μετατροπέα βίντεο. © Koyote-Lab, Inc.

Το Free Video Converter σας διευκολύνει να μάθετε με ακρίβεια ποια συσκευή θα αναπαραγάγει το αρχείο βίντεο που έχει μετατραπεί. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη αρχείων για να εισαγάγετε ένα βίντεο και, στη συνέχεια, επιλέξτε οποιαδήποτε από τις προκαθορισμένες μορφές εξόδου. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της οθόνης, το ραδιόφωνο και το FPS πριν μετατρέψετε.

Μορφές εισόδου: 3GP, ASF, AVI, DIVX, FLV, M1V, M2TS, MKV, MPG, MPEG, MOV, MP4, MTS, OGM, VOB και WMV

Μορφές εξόδου: 3G2, 3GP, DVD (NTSC ή PAL), FLV, MPEG1, MPEG2 και MPEG4

Μεταφορτώστε τον Free Video Converter (Koyote) Δωρεάν

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, ο Free Video Converter προσπαθεί να εγκαταστήσει μια γραμμή εργαλείων και ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Internet καθώς και προσπαθεί να αλλάξει την προεπιλεγμένη αρχική σελίδα, αλλά μπορείτε εύκολα να τα παρακάμψετε.

Το Free Video Converter μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10 μέσω των Windows XP. Περισσότερο "

18 από 31

Μετατροπέας μέσων Oxelon

Μετατροπέας μέσων Oxelon. © Oxelon

Το Oxelon Media Converter είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση. Είτε φορτώστε ένα αρχείο από το παράθυρο του προγράμματος είτε κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο στον υπολογιστή σας και επιλέξτε να το μετατρέψετε από το δεξί κλικ στο μενού περιβάλλοντος.

Υπάρχουν ορισμένες βασικές ρυθμίσεις σε αυτό το πρόγραμμα, όπως η αλλαγή του πλάτους και του ύψους ή του ρυθμού καρέ του βίντεο.

Μορφές εισόδου: 3G2, 3GP, ASF, AVI, DV, DVD, FFM, FLV, GIF, M1V, M2V, M4V, MOV2, MPEG2,

Μορφές εξόδου: 3G2, 3GP, ASF, AVI, DV, DVD, FFM, FLV, GIF, M1V, M2V, M4V, MOV2, MPEG2,

Μεταφορτώστε τον Oxelon Media Converter δωρεάν

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε για αυτό το πρόγραμμα είναι ότι ο ιστότοπος του προγραμματιστή ανοίγει κάθε φορά που βγείτε από το Oxelon Media Converter. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να το απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις.

Το Oxelon Media Converter λέγεται ότι λειτουργεί μόνο με τα Windows 98 μέχρι τα Windows Vista, αλλά μπορώ να το χρησιμοποιήσω στα Windows 10 χωρίς να τρέχω σε οποιαδήποτε θέματα. Περισσότερο "

19 από 31

Διαδικτυακό μετατροπέα βίντεο

Διαδικτυακό μετατροπέα βίντεο. © IVCSOFT

Το Internet Video Converter είναι ένας δωρεάν μετατροπέας βίντεο που υποστηρίζει τις περισσότερες μεγάλες μορφές.

Το πρόγραμμα φαίνεται αρχικά μπερδεμένο, αλλά είναι αρκετά εύκολο να το χρησιμοποιήσετε αν ακολουθήσετε τα βήματα. Πρώτα επιλέξτε ένα βίντεο, επιλέξτε τη μορφή για να την αποθηκεύσετε ως και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή μορφής πριν μετατρέψετε το αρχείο.

Μορφές εισόδου: 3GP, ASF, AVI, DAT, DIVX, DPG, FLV, MKV, MOD, MP4, MPEG, MPG, MTS, OGG, RMG, VOB και WMV

Μορφές εξόδου: 3GP, AVI, MOV, MP4, MPG και WMV

Κατεβάστε το Internet Video Converter δωρεάν

Για να κατεβάσετε το Internet Video Converter, ανοίξτε τη σελίδα λήψης και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή IVC STANDARD Version . Τόσο μια φορητή όσο και μια κανονική έκδοση που θα εγκατασταθεί είναι διαθέσιμη.

Ο επίσημος κατάλογος των συμβατών λειτουργικών συστημάτων περιλαμβάνει τα Windows 7 κάτω από τα Windows 2000, αλλά προσπάθησα επίσης να χρησιμοποιήσω το Internet Video Converter με τα Windows 10 για να διαπιστώσω ότι δούλεψε ακριβώς όπως διαφημίζεται. Περισσότερο "

20 από 31

Miro Video Converter

Miro Video Converter. © Miro

Ο Miro είναι γνωστός για το media player ανοιχτού κώδικα, αλλά επίσης κάνει έναν δωρεάν μετατροπέα βίντεο.

Το Miro Video Converter διαθέτει ένα απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας. Απλά μεταφέρετε και αποθέστε βίντεο στο πρόγραμμα και επιλέξτε τη συσκευή ή τη μορφή που θέλετε να εξάγει το βίντεο ως.

Μορφές εισόδου: AVI, FLV, H264, MKV, MOV, Theora, WMV και XVID

Μορφές εξόδου: Ogg, MP3, MP4, Theora και Webm

Μεταφορτώστε τον Miro Video Converter δωρεάν

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, το Miro Video Converter προσπαθεί να εγκαταστήσει πρόσθετα προγράμματα που μπορεί ή δεν μπορεί να θέλετε. Αποφύγετε αυτό επιλέγοντας το κουμπί Απόρριψη κατά την εγκατάσταση.

Το Miro Video Converter λειτουργεί σε macOS, Linux και σε όλες τις εκδόσεις των Windows. Περισσότερο "

21 από 31

Kiss DejaVu Enc

Kiss DejaVu Enc. © Shann McGee

Kiss DejaVu Enc είναι ένας μετατροπέας βίντεο που είναι ένας από τους ευκολότερους για να λειτουργήσει. Παρόλο που η πρώτη οθόνη μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη, όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις είναι μπροστά και δεν είναι δύσκολο να βρεθούν.

Μορφές εισόδου: AVI, AVS, CDA, FLV, MP4, MPG, TS και VOB

Μορφές εξόδου: FLV, MP4, MPG και SVI

Κατεβάστε Kiss DejaVu Enc δωρεάν

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε για αυτό το πρόγραμμα είναι ότι πρέπει να ανοίξετε το φάκελο όπου βρίσκεται το αρχείο βίντεο αντί να ανοίξετε το πραγματικό αρχείο. Αυτό μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένο, αλλά εύκολα αποδεκτό όταν αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Το Kiss DejaVu Enc λέγεται ότι συνεργάζεται με τα Windows 7, Vista, XP και 2000. Δοκίμασα το στα Windows 10 χωρίς προβλήματα. Περισσότερο "

22 από 31

MPEG Streamclip

MPEG Streamclip. © Squared 5

Το MPEG Streamclip φαίνεται να είναι ένα απλό πρόγραμμα μέχρι να δείτε όλες τις πολύπλοκες επιλογές κρυμμένες στο μενού αρχείων.

Απλά φορτώστε ένα βίντεο στο πρόγραμμα από το μενού Αρχείο και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το ως κοινή μορφή ή εξαγάγετε το σε άλλο υποστηριζόμενο σχήμα και από το μενού Αρχείο . Μπορείτε να περιστρέψετε ή να περικόψετε ένα βίντεο πριν από την αποθήκευση.

Μορφές εισόδου: AC3, AIFF, AUD, AVI, AVR, DAT, DV, M1A, M1V, M2P, M2T, M2V, MMV, MP2, MP4, MPP, MPV, , VDR, VID, VOB και VRO

Μορφές εξόδου: AVI, DV, MPEG4 και QT

Κατεβάστε MPEG Streamclip δωρεάν

Αντί να μετατρέψετε ένα αρχείο βίντεο που βρίσκεται στον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης να το φορτώσετε από μια διεύθυνση URL ή ένα DVD.

Το MPEG Streamclip είναι εντελώς φορητό (δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε), αλλά απαιτεί την εγκατάσταση του QuickTime. Το MPEG Streamclip λειτουργεί επίσημα με τα Windows 7, Vista, XP και 2000.

Δοκίμασα την πιο πρόσφατη έκδοση στα Windows 10 και λειτούργησε καλά, όπως θα περίμενα. Περισσότερο "

23 από 31

Χειρόφρενο

Χειρόφρενο.

Το HandBrake είναι ένας εξαιρετικά εύκολος στη χρήση δωρεάν μετατροπέας βίντεο που είναι πολύ χρήσιμος για τη μετατροπή σχεδόν οποιουδήποτε αρχείου βίντεο που μπορεί να έχετε σε ένα που θα λειτουργεί με την κινητή σας συσκευή.

Μορφές εισόδου: AVI, FLV, OGM, M4V, MP4, MOV, MPG, WMV, VOB (DVD), WMV και XVID (Ο ιστότοπος του HandBrake λέει "

Μορφές εξόδου: MP4 και MKV

Κατεβάστε το HandBrake δωρεάν

Λατρεύω ότι το HandBrake μπορεί να εισάγει τόσους πολλούς τύπους αρχείων, αλλά είναι ατυχές ότι υποστηρίζει μόνο δύο μορφές εξόδου. Ωστόσο, τα δύο που υποστηρίζουν είναι δημοφιλή.

Το HandBrake μπορεί να εγκατασταθεί στα Windows 10, 8, 7, και Vista, καθώς και τα macOS και Ubuntu. Περισσότερο "

24 από 31

Prism Video Converter

Μετατροπέας αρχείων βίντεο Prism. © NCH Software

Το Prism Video Converter σας επιτρέπει να καταγράψετε εύκολα ένα βίντεο από ένα DVD και να το μετατρέψετε σε οποιαδήποτε από τις υποστηριζόμενες μορφές εξόδου.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία βίντεο σε μορφή αναγνώσιμη από ένα δίσκο επιλέγοντας το κουμπί μενού Burn . Επίσης, αλλάξτε το μέγεθος ενός βίντεο ή προσθέστε εφέ πριν το μετατρέψετε.

Μορφές εισόδου: 3GP, ASF, AVI, DIVX, DV, FLV, M4V, MKV, MOD, MOV, MP4, MPEG, MPG, OGM, VOB και WMV

Μορφές εξόδου: 3GP, ASF, AVI, DV, FLV, GIF, MOV, MP4, MPG, RM, SWF και WMV

Το Prism Video Converter είναι διαθέσιμο για Pro ή Free. Αποκτήστε την δωρεάν έκδοση από τη σελίδα λήψης στη δεξιά πλευρά κάτω από την ενότητα Get it Free .

Μεταφορτώστε τον Prism Video Converter Δωρεάν

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, ο Prism Video Converter ζητά να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό επεξεργασίας εικόνας και εικόνας. Αν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε αυτά τα προγράμματα, εύκολα να τα παρακάμψετε απλά μη επιλέγοντάς τα.

MacOS και Windows (10, 8, 7, Vista, και XP) υποστηρίζονται. Περισσότερο "

25 από 31

Δημιουργός γρήγορου AVI

Δημιουργός γρήγορου AVI. © Red Wine

Το Quick AVI Creator είναι ένας μετατροπέας βίντεο που υποστηρίζει μερικές σημαντικές μορφές μετατροπής.

Τοποθετήστε ένα αρχείο, επιλέξτε από πού θα το αποθηκεύσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια μορφή εξόδου. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα κομμάτια υποτίτλων ή ήχου που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη μετατροπή.

Μορφές εισόδου: ASF, AVI, DIVX, DVD, FLV, F4V, MKV, MP4, MPEG και WMV

Μορφές εξόδου: AVI, MKV και MP4

Κατεβάστε το Quick AVI Creator δωρεάν

Ενώ ο Quick AVI Creator δεν εξάγει βίντεο σε μια τεράστια λίστα τύπων αρχείων, ευτυχώς υποστηρίζει τα τρία μεγάλα.

Αναφέρεται ότι υποστηρίζονται όλες οι εκδόσεις των Windows πάνω από τα Windows 2000, αλλά συνιστάται η χρήση των Windows 7. Δοκιμάσαμε τον Quick AVI Creator στα Windows 10 και δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά. Περισσότερο "

26 από 31

STOIK Video Converter

STOIK Video Converter. © STOIK Λογισμικό

Το STOIK Video Converter είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση και υποστηρίζει τη δημοφιλή μορφή AVI για τη μετατροπή αρχείων.

Απλά φορτώστε ένα ή περισσότερα αρχεία βίντεο, επιλέξτε μια μορφή εξόδου και, στη συνέχεια, επιλέξτε το σημείο αποθήκευσης του αρχείου. Πατήστε Εγγραφή για να ξεκινήσετε τη μετατροπή.

Μορφές εισόδου: 3GPP, 3GPP2, AVI, MKV, MOV, MP4, MPEG2, MPEG4, MPEG-TS, MPG4, QT και WMV

Μορφές εξόδου: AVI και WMV

Μεταφορτώστε τον STOIK Video Converter Δωρεάν

Ένα σημαντικό μειονέκτημα στη χρήση του STOIK Video Converter είναι ότι οι περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας και οι μορφές αρχείων που μπορείτε να αποθηκεύσετε είναι χρήσιμες μόνο αν έχετε την έκδοση Pro.

Το STOIK Video Converter είναι συμβατό με τα Windows 7, Vista και XP. Αν και δεν μπορούσα να το πάρω να λειτουργήσει σωστά στα Windows 10, μπορεί να έχετε καλύτερη τύχη. Περισσότερο "

27 από 31

ΣΟΥΠΕΡ

ΣΟΥΠΕΡ. © eRightSoft

Το SUPER είναι ένας μετατροπέας βίντεο που υποστηρίζει πολλές δημοφιλείς μορφές εξόδου.

Η διεπαφή και ο σχεδιασμός του SUPER δεν είναι το πιο φιλικό προς το χρήστη ή μοντέρνο πρόγραμμα, αλλά υποστηρίζει πολλές μορφές εισόδου και μπορεί να κάνει μετατροπές υψηλής ποιότητας χωρίς υδατογράφημα.

Μορφές εισόδου: 3G2, 3GP, AMV, ASF, AVI, DAT, DVR-MS, F4V, FLC, FLI, FLV, GXF, IFO, M2TS, M4V, MKV, MOV, MPX, MXF, NSV , OGG, OGM, QT, RAM, RM, STR, SWF, TMF, TS, TY, VIV, VOB, WEBM, WMV και WTV.

Μορφές εξόδου: 3G2, 3GP, ASF, AVI, DV, FLV, M2TS, MKV, MOV, MP4, MPG, OGG, SWF, TS και WMV.

Κατεβάστε το SUPER δωρεάν

Το χειρότερο πράγμα για το SUPER είναι ότι κατά την εγκατάσταση μπορεί να φαίνεται σαν να πρέπει να εγκαταστήσετε μερικά επιπλέον προγράμματα. Βγείτε από αυτό το παράθυρο για να αποκαλύψετε τον πραγματικό οδηγό ρύθμισης SUPER και αποφύγετε την εγκατάσταση του άλλου λογισμικού.

Το SUPER λέγεται ότι συνεργάζεται με τις περισσότερες εκδόσεις των Windows. Το έχω δοκιμάσει στα Windows 10 χωρίς να τρέξω σε οποιαδήποτε προβλήματα. Περισσότερο "

28 από 31

WinFF

WinFF. © Matthew Weatherford

Το WinFF είναι ένα πρόγραμμα μετατροπής βίντεο που υποστηρίζει δημοφιλείς μορφές και χαρακτηριστικά όπως επεξεργασία και περικοπή.

Επιλέξτε πρώτα μια συσκευή εξόδου ή μια μορφή αρχείου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη για να εισάγετε ένα αρχείο βίντεο. Περικοπή ή περιστροφή του βίντεο, μεταξύ άλλων επιλογών, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή για να ολοκληρώσετε.

Μορφή εισόδου: AVI, MKV, MOV, MPEG, OGG, VOB και WEBM

Μορφή εξόδου / συσκευές: AVI, BlackBerry, Creative Zen, DV, DVD, Google / Android, Apple iPod, LG, MPEG4, Nokia, Palm, PlayStation 3 / PSP, QT, VCD, Walkman και WMV

Κατεβάστε το WinFF δωρεάν

Δοκίμασα το WinFF στα Windows 10 και τα Windows 8 και λειτούργησε όπως διαφημίζεται. Θα πρέπει επίσης να λειτουργεί με παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Υπάρχει επίσης μια φορητή έκδοση που μπορείτε να κατεβάσετε. Περισσότερο "

29 από 31

Μετατροπέας γρήγορων μέσων

Μετατροπέας γρήγορων μέσων. © CacoonSoftware

Ο μετατροπέας Quick Media υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων και το πρόγραμμα καθιστά απλό να γνωρίζουμε ποια μορφή λειτουργεί σε διαφορετικές συσκευές.

Το πρόγραμμα είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθεί γιατί πρέπει να τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω από τα διάφορα κουμπιά μενού για να μάθετε τι είναι για. Ωστόσο, οι τεράστιοι τύποι αρχείων που επιτρέπονται αντισταθμίζουν αυτό το ελαττωματικό σχέδιο.

Μορφές εισόδου: 3G2, 3GP, AVI, DTS, DV, DLV, GXF, M4A, MJ2, MJPEG, MKV, MOV, MP4, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MPEG, Υποστηριζόμενη σελίδα μορφών.

Μορφές εξόδου: 3G2, 3GP, AVI, DV, FLV, GXF, MJPEG, MOV, MP4, MPEG1, MPEG2, MPEG4, RM, VOB κ.α. μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Υποστηριζόμενες μορφές του Cacoon Software.

Μεταφορτώστε το Quick Media Converter δωρεάν

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, ο μετατροπέας Quick Media προσπαθεί να εγκαταστήσει μια γραμμή εργαλείων και να αλλάξει την προεπιλεγμένη αρχική σελίδα του Internet. Εάν δεν θέλετε αυτές τις πρόσθετες αλλαγές, κάντε κλικ στην επιλογή Παράκαμψη όλων για να παρακάμψετε όλα αυτά.

Ο μετατροπέας Quick Media λειτουργεί σε εκδόσεις 32-bit και 64-bit των λειτουργικών συστημάτων Windows μέχρι και τα Windows 10. Περισσότερα »

30 από 31

FileZigZag

FileZigZag.

FileZigZag είναι μια online υπηρεσία μετατροπής βίντεο που θα μετατρέψει πολλές δημοφιλείς μορφές βίντεο. Μόλις ανεβάσετε το αρχείο βίντεο και περιμένετε έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο αρχείο που μετατράπηκε.

Μορφές εισόδου: 3G2, 3GP, 3GPP, ASF, AVI, DIVX, F4V, FLV, GVI, M2TS, M4V, MOV, MP4, MPEG, MPG, MKV, MPEG, RMVB, SWF, TS , TOD, WEBM, WMV και VOB

Μορφές εξόδου: GIF, 3GP, ASF, AVI, FLV, MOV, MP3, MPEG, MPG, OGG, OGV, RA, RM, SWF, WAV, WMA και WMV

FileZigZag Επισκόπηση και σύνδεση

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πολλά αρχεία βίντεο είναι αρκετά μεγάλα, το μεγαλύτερο μειονέκτημα με το FileZigZag είναι ο χρόνος αναμονής για να ανεβάσετε το βίντεο και να λάβετε το email σας.

Το FileZigZag συνεργάζεται με όλα τα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζουν ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως τα Windows, το Linux και το macOS. Περισσότερο "

31 από 31

Zamzar

Zamzar. © Zamzar

Το Zamzar είναι μια άλλη υπηρεσία μετατροπής βίντεο σε απευθείας σύνδεση που υποστηρίζει τις πιο συνηθισμένες μορφές βίντεο.

Μορφές εισόδου: 3G2, 3GP, 3GPP, ASF, AVI, F4V, FLV, GVI, M4V, MKV, MOV, MPV, MPV, MOV, RMVB, TS, VOB και WMV

Μορφές εξόδου: 3G2, 3GP, AVI, FLV, MP4, MOV, MP4, MPG και WMV

Zamzar κριτική και σύνδεση

Το χειρότερο πράγμα για το Zamzar είναι το όριο των 100 MB για τα αρχεία προέλευσης, το οποίο αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο μέγεθος των περισσότερων αρχείων βίντεο. Βρήκα επίσης ότι ο χρόνος μετατροπής του Zamzar είναι λίγο αργός, ακόμη και για μια υπηρεσία μετατροπής βίντεο στο διαδίκτυο.

Επειδή λειτουργεί online, το Zamzar μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα που εκτελεί ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Περισσότερο "