Πώς να ρυθμίσετε το Smart Lock στο Chromebook σας

01 από 04

Ρυθμίσεις Chrome

Getty Images # 501656899 Πίστωση: Peter Dazeley.

Το άρθρο αυτό ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 28 Μαρτίου 2015 και προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το λειτουργικό σύστημα Google Chrome .

Στο πνεύμα της παροχής μιας κάπως ομοιόμορφης εμπειρίας σε όλες τις συσκευές, η Google προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε και να συνδεθείτε στο Chromebook σας με ένα τηλέφωνο Android - υποθέτοντας ότι οι δύο συσκευές είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους, κοντά, για να επωφεληθούν από ένα Συνδυασμός Bluetooth. Αυτό το σεμινάριο σας καθοδηγεί στη διαδικασία διαμόρφωσης και χρήσης του Smart Lock for Chrome.

Εάν το πρόγραμμα περιήγησης Chrome είναι ήδη ανοιχτό, κάντε κλικ στο κουμπί μενού του Chrome - που αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντιες γραμμές και βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις .

Εάν το πρόγραμμα περιήγησης Chrome δεν είναι ήδη ανοιχτό, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στη διασύνδεση Ρυθμίσεων μέσω του μενού της γραμμής εργασιών του Chrome, που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η λειτουργία θα λειτουργήσει μόνο αν το Chromebook εκτελεί έκδοση του Chrome OS 40 ή νεότερη έκδοση και έχει δυνατότητες Bluetooth, ενώ το τηλέφωνό σας Android πρέπει να λειτουργεί με 5.0 ή παραπάνω και επίσης να υποστηρίζει Bluetooth. Συνιστάται επίσης να έχετε μόνο ένα συμβατό τηλέφωνο Android εντός εμβέλειας όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη λειτουργία. Όλοι οι άλλοι πρέπει να απενεργοποιηθούν.

02 από 04

Ρυθμίσεις Smart Lock

© Scott Orgera.

Το άρθρο αυτό ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 28 Μαρτίου 2015 και προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το λειτουργικό σύστημα Google Chrome.

Η διεπαφή Ρυθμίσεων του Chrome OS θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται. Μεταβείτε στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στη σύνδεση Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων .... Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να εντοπίσετε την ενότητα με την ένδειξη Smart Lock . Κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση Smart Lock .

03 του 04

Ενεργοποιήστε το Smart Lock

© Scott Orgera.

Το άρθρο αυτό ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 28 Μαρτίου 2015 και προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το λειτουργικό σύστημα Google Chrome.

Η διαδικασία εγκατάστασης Smart Lock θα ξεκινήσει τώρα, αρχικά σας ζητά να εισάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Google στην οθόνη σύνδεσης του Chromebook. Μόλις πιστοποιηθεί, θα πρέπει να δείτε ένα παράθυρο με την ένδειξη Ξεκινήστε με το Smart Lock . Κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση του τηλεφώνου σας , που περιγράφεται στο παραπάνω παράδειγμα και ακολουθήστε τις υποδείξεις για να δημιουργήσετε μια σύνδεση Bluetooth μεταξύ του Chromebook και του τηλεφώνου σας Android.

Για να απενεργοποιήσετε το Smart Lock ανά πάσα στιγμή, ακολουθήστε απλώς τις οδηγίες που περιγράφονται στα πρώτα δύο βήματα αυτού του εκπαιδευτικού εγχειριδίου, κάνοντας κλικ στο κουμπί Απενεργοποίηση Smart Lock στη διεπαφή ρυθμίσεων του Chrome OS.

04 του 04

Σχετική ανάγνωση

Getty Images # 487701943 Πιστωθεί: Walter Zerla.

Αν βρήκατε χρήσιμο αυτό το σεμινάριο, φροντίστε να δείτε τα άλλα άρθρα του Chromebook μας.