Πώς να αφαιρέσετε τα αγαπημένα από την εφαρμογή iPhone του iPhone

Η οθόνη Αγαπημένων στην εφαρμογή τηλεφώνου του iPhone σας διευκολύνει να έρθετε σε επαφή με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αλλά δεν είναι όλες οι σχέσεις τελευταίες, και σίγουρα όλοι αλλάζουν, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές φορές θα χρειαστεί να αναδιοργανώσετε τη λίστα ή να διαγράψετε τους ανθρώπους εντελώς. Ευτυχώς, τόσο η διαγραφή όσο και η αναδιάταξη των επαφών είναι σχεδόν εξίσου εύκολες με την προσθήκη ονομάτων.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε ένα Αγαπημένο στη λίστα

Πώς να διαγράψετε τα αγαπημένα του iPhone

Για να διαγράψετε μια επαφή από την οθόνη Αγαπημένα στην εφαρμογή σας τηλεφώνου:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο στην αρχική οθόνη του iPhone για να την εκκινήσετε
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο Αγαπημένα στο κάτω αριστερό μέρος
  3. Αγγίξτε το κουμπί Επεξεργασία στο επάνω αριστερό μέρος
  4. Ένα εικονίδιο με κόκκινο κύκλο, με σημάδι μείον, εμφανίζεται δίπλα σε κάθε αγαπημένο στη λίστα. Πατήστε αυτό το κόκκινο εικονίδιο για το Αγαπημένο που θέλετε να διαγράψετε
  5. Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια εξαρτάται από την έκδοση του iOS που εκτελείτε. Στο iOS 7 και πάνω , εμφανίζεται στα δεξιά ένα κουμπί Διαγραφή . Σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS, το κουμπί φέρει την ένδειξη Κατάργηση
  6. Πατήστε το κουμπί Διαγραφή ή κατάργηση
  7. Το "Αγαπημένο" αφαιρείται και κοιτάτε τη λίστα αγαπημένων που έχετε ενημερώσει πρόσφατα. Μην ανησυχείτε: Αυτό διαγράφει μόνο το Αγαπημένο. Δεν διαγράφει την επαφή από το βιβλίο διευθύνσεών σας, επομένως δεν έχετε χάσει τα στοιχεία επικοινωνίας.

Για ταχύτερο τρόπο, για να διαγράψετε ένα Αγαπημένο, μεταβείτε στην εφαρμογή Τηλέφωνο και μεταβείτε στα Αγαπημένα . Σύρετε προς τα δεξιά από την επαφή που θέλετε να διαγράψετε. Αυτό αποκαλύπτει το κουμπί Διαγραφή από το βήμα 5 παραπάνω.

Πώς να αναδιατάξετε τα αγαπημένα του iPhone

Η διαγραφή των επαφών δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να θέλετε να κάνετε στην οθόνη Αγαπημένων. Για να αλλάξετε τη σειρά τους, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο για να την εκκινήσετε
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο Αγαπημένα στο κάτω αριστερό μέρος
  3. Αγγίξτε το κουμπί Επεξεργασία στο επάνω αριστερό μέρος
  4. Αναζητήστε ένα εικονίδιο τριών γραμμών δίπλα σε κάθε Αγαπημένο στην άκρα δεξιά πλευρά της οθόνης. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο τριών γραμμών, ώστε να εμφανίζεται πάνω από τη λίστα. Αν έχετε iPhone με 3D Touch, μην πιέζετε πάρα πολύ ή θα πάρετε ένα μενού συντομεύσεων. Μια μικρή αφή είναι αρκετή
  5. Η επαφή είναι τώρα κινητή. Σύρετε την επαφή στη νέα σειρά που θέλετε να έχει στη λίστα. Πιάστε το εκεί
  6. Όταν τα Αγαπημένα σας είναι διατεταγμένα με τον τρόπο που θέλετε, πατήστε Τέλος στο επάνω αριστερό μέρος για να αποθηκεύσετε τη νέα παραγγελία.

Πώς να επιλέξετε επαφές για το 3D Touch Menu του τηλεφώνου

Αν έχετε τηλέφωνο σειράς 6 ή 6S , η οθόνη 3D Touch προσφέρει έναν άλλο τρόπο προσέγγισης των αγαπημένων σας. Εάν πιέσετε το εικονίδιο της εφαρμογής Τηλέφωνο, εμφανίζεται ένα μενού συντόμευσης που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε τρεις αγαπημένες επαφές.

Εδώ πρέπει να γνωρίζετε ποιες επαφές εμφανίζονται σε αυτήν τη λίστα και πώς να βεβαιωθείτε ότι είναι αυτές που χρησιμοποιείτε περισσότερο:

Για να αλλάξετε τις επαφές που εμφανίζονται στη συντόμευση ή για να αλλάξετε τη σειρά τους, χρησιμοποιήστε τα βήματα στη δεύτερη ενότητα αυτού του άρθρου για να οργανώσετε εκ νέου τα Αγαπημένα σας.