Πώς να διαχειριστείτε τις αγαπημένες σας επαφές iPhone στην εφαρμογή τηλεφώνου

Η ενσωματωμένη εφαρμογή Phone του iPhone διευκολύνει την κλήση των ατόμων με τα οποία μιλάτε περισσότερο, προσθέτοντάς τα στη λίστα αγαπημένων σας. Με τα Αγαπημένα, πατάτε απλά το όνομα του ατόμου που θέλετε να καλέσετε και ξεκινά η κλήση. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για να προσθέσετε και να διαχειριστείτε ονόματα και αριθμούς στη λίστα αγαπημένων του iPhone σας.

Πώς να προσθέσετε αγαπημένα στην εφαρμογή iPhone Phone

Για να κάνετε μια επαφή ένα Αγαπημένο, πρέπει να έχετε ήδη προσθέσει την επαφή στο βιβλίο διευθύνσεων του iPhone σας. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέες επαφές κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα επαφή, διαβάστε την ενότητα Πώς να διαχειριστείτε τις επαφές στο βιβλίο διευθύνσεων iPhone .

Μόλις το άτομο που θέλετε να φτιάξετε ένα αγαπημένο, βρίσκεται στο βιβλίο διευθύνσεών σας, προσθέστε τις στη λίστα αγαπημένων σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Πατήστε το εικονίδιο του τηλεφώνου από την αρχική οθόνη του iPhone
  2. Αγγίξτε το μενού Αγαπημένα στο κάτω αριστερό μέρος
  3. Κάντε κλικ στο + στην πάνω δεξιά γωνία για να προσθέσετε τα αγαπημένα
  4. Αυτό αναδεικνύει την πλήρη λίστα επαφών σας. Μετακινηθείτε σε αυτό, αναζητήστε ή μεταβείτε σε μια επιστολή για να βρείτε την επαφή που θέλετε. Όταν βρείτε το όνομα, πατήστε το
  5. Στο μενού που εμφανίζεται, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορους τρόπους να επικοινωνήσετε με το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων , κλήσης , βίντεο ή αλληλογραφίας (οι επιλογές εξαρτώνται από την ποσότητα πληροφοριών που έχετε προσθέσει). Η επιλογή που θα επιλέξετε θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας με το άτομο από την οθόνη Αγαπημένων. Για παράδειγμα, εάν στέλνετε πάντα κείμενο σε κάποιον, πατήστε Μηνύματα για να φτιάξετε το Αγαπημένο τους ανοίγοντας την εφαρμογή Μηνύματα . Εάν προτιμάτε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο, πατήστε FaceTime (αυτό λειτουργεί μόνο εάν η επαφή έχει FaceTime, επίσης, φυσικά)
  6. Αγγίξτε το στοιχείο για να το προσθέσετε ή πατήστε το βέλος προς τα κάτω για να δείτε τις επιλογές σας. Όταν πατήσετε το κάτω βέλος, το μενού εμφανίζει όλες τις επιλογές για αυτόν τον τύπο επικοινωνίας. Για παράδειγμα, αν έχετε και έναν αριθμό εργασίας και έναν αριθμό οικίας για κάποιον, θα σας ζητηθεί να κάνετε ένα από τα αγαπημένα σας
  1. Αγγίξτε την επιλογή που θέλετε
  2. Αυτό το όνομα και ο αριθμός τηλεφώνου εμφανίζονται τώρα στο μενού Αγαπημένα . Δίπλα στο όνομα του ατόμου υπάρχει μια μικρή σημείωση που δηλώνει εάν ο αριθμός είναι δουλειά, σπίτι, κινητό κ.λπ. Στο iOS 7 και επάνω, εάν έχετε μια φωτογραφία του ατόμου στην επαφή του, θα το δείτε δίπλα στο όνομά του.

Πώς να αναδιατάξετε τα Αγαπημένα

Αφού ορίσετε μερικά αγαπημένα, ίσως θέλετε να αναδιατάξετε την παραγγελία σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο
  2. Αγγίξτε το κουμπί Επεξεργασία στο επάνω αριστερό μέρος
  3. Αυτό εμφανίζει μια οθόνη με κόκκινα εικονίδια στα αριστερά των αγαπημένων και ένα εικονίδιο που μοιάζει με μια στοίβα τριών γραμμών στα δεξιά
  4. Πατήστε το εικονίδιο τριών γραμμών και κρατήστε το. Το αγαπημένο που έχετε επιλέξει θα γίνει ενεργό (όταν είναι ενεργό, φαίνεται να είναι ελαφρώς πάνω από τα άλλα Αγαπημένα)
  5. Σύρετε το Αγαπημένο στη θέση της λίστας που επιθυμείτε και αφήστε την
  6. Πατήστε Τέλος στο επάνω αριστερό μέρος και η νέα σειρά των αγαπημένων σας θα αποθηκευτεί.

Φροντίστε τα αγαπημένα στο μενού Touch Touch 3D

Εάν έχετε ένα iPhone με οθόνη αφής 3D - από αυτή τη γραφή, αυτή είναι η σειρά iPhone 6 , 6S και 7 - υπάρχει ένα άλλο μενού αγαπημένων. Για να το αποκαλύψετε, πατήστε σκληρά το εικονίδιο εφαρμογής τηλεφώνου στην αρχική οθόνη. Αν το έχετε κάνει, ίσως να έχετε σύγχυση σχετικά με το πώς επιλέγονται τα αγαπημένα που εμφανίζονται εκεί.

Τα τρία ή τέσσερα αγαπημένα (ανάλογα με την έκδοση του iOS) είναι από την οθόνη Αγαπημένα, με αντίστροφη σειρά. Δηλαδή, το αγαπημένο νούμερο ένα σε αυτή την οθόνη εμφανίζεται πλησιέστερα στο εικονίδιο εφαρμογής τηλεφώνου. Το τέταρτο αγαπημένο εμφανίζεται μακρύτερα από το εικονίδιο.

Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε τη σειρά των αγαπημένων στο μενού εξόδου, αλλάξτε τις στην κύρια οθόνη Αγαπημένων.

Πώς να αφαιρέσετε τις επαφές από τα Αγαπημένα

Θα υπάρχει χρόνος για να καταργήσετε ένα Αγαπημένο από αυτή την οθόνη. Είτε πρόκειται για αλλαγή εργασίας είτε για τερματισμό μιας σχέσης ή φιλίας, ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε αυτήν την οθόνη.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε τα αγαπημένα, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος κατάργησης αγαπημένων από την εφαρμογή iPhone Phone .