Ο προβολέας Optoma HD25-LV-WHD / ασύρματη σύνδεση

Ψάχνετε για έναν βιντεοπροβολέα που δεν σπάει την τράπεζα αλλά προσφέρει βολική συνδεσιμότητα και καλή απόδοση; Αν ναι, τότε εξετάστε τον Video Projector Optoma HD25-LV-WHD DLP με ασύρματη συνδεσιμότητα.

Ο προβολέας - βίντεο

Αρχικά, ο προβολέας (HD25-LV) χρησιμοποιεί τσιπ Texas Instruments DLP σε συνδυασμό με έναν τροχό χρωμάτων για την παραγωγή εικόνων, παρέχοντας πλήρη ανάλυση 1920x1080 ( 1080p ) με εικονοκύτταρα, ενώ παράγει εντυπωσιακό 3.200 lumens λευκού φωτός. να είναι χαμηλότερη ), λόγος αντίθεσης 20.000: 1 (Full on / Full off) , μέγιστη διάρκεια ζωής 6000 ωρών σε λειτουργία ECO (3.500 σε κανονική λειτουργία), υποστηριζόμενη από λάμπα 240 watt και επίπεδο θορύβου ανεμιστήρα 26db τρόπος).

Το HD25-LV διαθέτει επίσης πλήρη συμβατότητα 3D (τα ενεργά γυαλιά διαφράγματος απαιτούν ξεχωριστή αγορά). Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν μικρά ή καθόλου προβλήματα διενέξεων κατά την προβολή του 3D χρησιμοποιώντας έναν προβολέα DLP και η ενισχυμένη έξοδος φωτός του HD25-LV αντισταθμίζει την απώλεια φωτεινότητας κατά την προβολή μέσω γυαλιών 3D με ενεργό κλείστρο.

Εκτός από το 3D, το HD25-LV είναι επίσης συμβατό με NTSC, PAL, SECAM και PC / MAC.

Το HD25-LV δεν παρέχει μετατόπιση οπτικού φακού αλλά παρέχει κατακόρυφη διόρθωση τραπεζογραμματίων (+ ή - 20 μοίρες) .

Ο προβολέας - Ήχος

Για ήχο, το HD25-LV διαθέτει επίσης ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ηχείων 16 watt (8wpc), με επεξεργαστή ήχου SRS WOW HD που είναι ιδανική για μικρούς χώρους ή για επαγγελματικές συναντήσεις. Ωστόσο, εάν έχετε ρύθμιση στο home theatre - είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα εξωτερικό σύστημα ήχου για να αποκτήσετε την καλύτερη εμπειρία θέασης και ακρόασης στο σπίτι.

Επιλογές συνδεσιμότητας

Τώρα εδώ τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα. Εκτός από τη φυσική συνδεσιμότητα που θα βρείτε στους περισσότερους βιντεοπροβολείς αυτής της κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένων 2 εισόδων HDMI (μία από τις οποίες είναι συμβατή με MHL για τη σύνδεση συμβατών συσκευών, όπως smartphones και tablet), το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ομαδοποίηση του Optoma WHD200 ασύρματη υποδοχή HDMI / διακόπτη HDMI.

Το WHD200 αποτελείται από έναν μεταγωγέα / πομπό και δέκτη. Ο δέκτης συνδέεται σε μία από τις εισόδους HDMI του προβολέα και ο πομπός μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο δωμάτιό σας (μέχρι 60 πόδια σε ιδανικές συνθήκες) όπου βρίσκονται έως και δύο εξαρτήματα πηγής HDMI (Blu-ray Disc player, Upscaling DVD player, καλωδιακό / δορυφορικό κουτί, Media Streamer, κλπ.) μπορούν να συνδεθούν στις εισόδους HDMI. Ο πομπός περιλαμβάνει επίσης μία φυσική έξοδο HDMI για σύνδεση σε άλλη οθόνη βίντεο (όπως άλλο βιντεοπροβολέα, τηλεόραση ή μικρή οθόνη).

Μόλις ρυθμιστεί, ο πομπός μπορεί να στείλει τόσο στον δέκτη όσο και στον προβολέα (ή για δρομολόγηση μέσω δέκτη οικιακού κινηματογράφου) τόσο σήματα βίντεο (μέχρι και ανάλυση 1080p και συμπεριλαμβανομένων 3D) όσο και ηχητικά σήματα Dolby Digital / DTS .

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Σε προτεινόμενη τιμή 1.699,99 δολαρίων, αυτή η δέσμη προϊόντων είναι μια μεγάλη αξία. Επίσημη σελίδα προϊόντος

Η λάμπα αντικατάστασης για τον προβολέα διατίθεται σε $ 400 και μπορεί να παραγγελθεί απευθείας μέσω του Optoma ή του Amazon. Εάν θέλετε να προσθέσετε ασύρματη συνδεσιμότητα σε οποιοδήποτε βιντεοπροβολέα που διαθέτει είσοδο HDMI, ο WHD200 μπορεί επίσης να αγοραστεί ξεχωριστά - Προτεινόμενη τιμή: $ 219.00.