Πώς να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας Pidgin

Μάθετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το λογαριασμό Pidgin που συνδέει τα ονόματα των οθονών πελάτη άμεσων μηνυμάτων και πολλά άλλα, ώστε οι λογαριασμοί σας να είναι συνδεδεμένοι.

01 από 03

Μεταβείτε στον διαχειριστή λογαριασμών Pidgin

Ευγενική προσφορά Pidgin.im

Η ρύθμιση του λογαριασμού σας Pidgin συνδέοντας τα τρέχοντα ονόματα οθόνης πελάτη άμεσων μηνυμάτων είναι εύκολη και απαιτεί μερικά απλά βήματα. Για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας Pidgin, μεταβείτε στην καρτέλα "Λογαριασμοί" στη λίστα επαφών του Pidgin IM και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Διαχείριση λογαριασμών".

Συντόμευση : Κάντε κλικ στο CTRL + A στο πληκτρολόγιό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαχειριστή λογαριασμού Pidgin.

Όταν φορτώνεται ο διαχειριστής λογαριασμού Pidgin, κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη" για να συνεχίσετε.

02 του 03

Προσθήκη ονομάτων οθόνης IM στον λογαριασμό σας Pidgin

Ευγενική προσφορά Pidgin.im

Για να προσθέσετε ένα όνομα οθόνης IM στον λογαριασμό σας Pidgin, επιλέξτε τον συγκεκριμένο πελάτη άμεσων μηνυμάτων από το αναπτυσσόμενο μενού πρωτοκόλλου και, στη συνέχεια, συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη" για να συνεχίσετε.

03 του 03

Ο λογαριασμός σας Pidgin έχει οριστεί τώρα

Ευγενική προσφορά Pidgin.im

Καθώς προσθέτετε πελάτες άμεσων μηνυμάτων στον λογαριασμό σας Pidgin, οι επαφές από κάθε λογαριασμό άμεσων μηνυμάτων θα εμφανίζονται στη λίστα επαφών Pidgin. Συνεχίστε να προσθέτετε ονόματα οθόνης IM στον λογαριασμό σας Pidgin μέχρι να είστε ικανοποιημένοι και η λίστα επαφών σας έχει ολοκληρωθεί.

Ο λογαριασμός σας Pidgin έχει οριστεί τώρα.