Γυρίστε το iPad σας σε τηλέφωνο

Κάνετε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις στο iPad σας

Είμαστε σε μια εποχή που το iPad 3 βρίσκεται πίσω από την πόρτα, αλλά θα χρησιμοποιήσω τον όρο iPad για απλότητα και επίσης επειδή αυτό το σεμινάριο βοηθά με όλες τις εκδόσεις του iPad. Έτσι, έχετε προσφέρει ένα iPad και θέλετε να πάρετε όλο το χυμό έξω από αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κόσμημά σας για να φτιάξετε και να λάβετε δωρεάν (και φτηνές σε ορισμένες περιπτώσεις) φωνητικές κλήσεις στις επαφές σας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το VoIP σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Απλά πρέπει να έχετε και να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να μετατρέψετε το iPad σε τηλέφωνο VoIP . Εδώ είναι αυτό που χρειάζεστε.

1. Είσοδος και έξοδος φωνής

Δεν θέλετε να κρατάτε το iPad 9,7 ιντσών στο αυτί σας για να μιλήσετε κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας. Δεν χρειάζεται, επειδή δεν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί έτσι. Υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ρυθμίσετε την είσοδο και την έξοδο φωνής για τις τηλεφωνικές συνομιλίες σας. Κατ 'αρχάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο μικρόφωνο και τα ηχεία του iPad. Εδώ, βέβαια, πρέπει να είστε αρκετά κοντά στο tablet για να επικοινωνήσετε. Επίσης, μην περιμένετε τις κλήσεις σας να είναι διακριτές, καθώς θα είναι περισσότερο σαν κλήσεις χωρίς χέρια που είναι κατάλληλες για οικογενειακές συνομιλίες. Δεν υπάρχει τίποτα που να ρυθμίζεται εδώ, καθώς το μικρόφωνο και τα ηχεία λειτουργούν ήδη και είναι το προεπιλεγμένο υλικό ήχου. Δεύτερον, μπορείτε να συνδέσετε ένα ακουστικό ή ξεχωριστά ακουστικά και μικρόφωνο, για πιο διακριτές τηλεφωνικές συνομιλίες. Μπορείτε να το κάνετε στο στερεοφωνικό μικροτηλέφωνο 3.5 mm για το iPad σας. Τρίτον, και αυτό φαίνεται το καλύτερο που πρέπει να κάνω για μένα, είναι να συνδυάσω το iPad με ένα ακουστικό Bluetooth. Εδώ είναι ένα σεμινάριο για το πώς να συνδυάσετε ένα ακουστικό Bluetooth, και εδώ είναι ο κορυφαίος κατάλογός μου ακουστικά Bluetooth .

2. Συνδεσιμότητα Internet

Για να κάνετε δωρεάν κλήσεις μέσω του Διαδικτύου, πρέπει να έχετε σύνδεση στο Internet με επαρκές εύρος ζώνης. Το εύρος ζώνης δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, αλλά υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης παντού. Το iPad σας είναι μια κινητή συσκευή και χρειάζεστε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Αυτό έρχεται είτε σε 3G είτε σε Wi-Fi . Σημειώστε ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα SIM GSM για αυτές τις κλήσεις. Το iPad δεν είναι ένα τηλέφωνο, κυρίως. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi εάν το μοντέλο iPad που διαθέτετε δεν υποστηρίζει Wi-Fi. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε μπορείτε ευτυχώς να κάνετε τις κλήσεις κάτω από οποιοδήποτε hotspot είτε στο σπίτι, στο γραφείο, στην πανεπιστημιούπολη ή ενώ περιμένετε στο αεροδρόμιο. Αλλά το Wi-Fi δεν είναι πολύ κινητό. σας αφήνει μόλις περπατήσετε δώδεκα μέτρα μακριά. Αυτό σας αφήνει με 3G εάν θέλετε συνδεσιμότητα οπουδήποτε κάτω από τον ουρανό. Και πάλι, ξεχάστε το αν το μοντέλο iPad σας δεν υποστηρίζει 3G! Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο δεδομένων σας έχει αρκετό «χυμό» σε λεπτά ή σε megabyte. Οι πάροχοι υπηρεσιών VoIP συστήνουν απεριόριστα σχέδια δεδομένων 3G για προφανείς λόγους.

3. Υπηρεσία VoIP και εφαρμογή

Τέλος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VoIP και μια εφαρμογή VoIP που θα σας επιτρέψει να κάνετε τις δωρεάν κλήσεις. Όπως είναι ίσως γελοίο όσο μπορεί να ακούγεται, είναι αρκετά εύκολο. Επιλέγετε μια υπηρεσία VoIP, εγγράφεστε στο διαδίκτυο και κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής σας στο iPad σας. Είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε. Η εφαρμογή VoIP παρέχεται τις περισσότερες φορές από την υπηρεσία, δωρεάν. Το πιο σημαντικό παράδειγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι το Skype. Εδώ είναι μια διαδρομή για τον τρόπο εγκατάστασης και ρύθμισης του Skype στο iPad σας . Το Skype είναι καλό σε πολλές πλατφόρμες, αλλά δεν φαίνεται να απολαμβάνει μια εξαιρετική φήμη για το iPad και για το iOS της Apple γενικότερα. Υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες VoIP και εφαρμογές εκεί έξω, μία καλύτερη από την άλλη. Αναζητήστε λοιπόν αυτή τη λίστα υπηρεσιών VoIP για το iPad και επιλέξτε μία.