Διαδικτυακά τηλέφωνα Internet

Εργαλεία VoIP που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης

Τα εργαλεία VoIP έχουν δημιουργηθεί σαν μανιτάρια και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιλέξουμε από τις πολλές καλές εφαρμογές και υπηρεσίες που διαθέτουμε. Πολλοί από εμάς δεν φαντάζουν την ιδέα να πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή για να μπορείτε να κάνετε δωρεάν ή φτηνές κλήσεις στο διαδίκτυο. Μερικοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τον ίδιο υπολογιστή όλη την ώρα και θα ήθελαν μια υπηρεσία που βασίζεται στο διαδίκτυο. Άλλοι δεν είναι προσεκτικοί όταν πρέπει να εγκαταστήσουν εφαρμογές, ως προφύλαξη αλλά και για να μην αυξήσουν το φορτίο του υλικού τους. Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένα από τα τηλέφωνα Internet που τρέχουν στα προγράμματα περιήγησης.

Σχετίζεται με:

01 από 07

Καλώντας το Gmail

Caiaimage / Getty Images

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο από την Google και είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε χρήστη του Gmail οπουδήποτε στον κόσμο. Ο χρήστης πρέπει μόνο να κατεβάσει και να εγκαταστήσει ένα πολύ ελαφρύ βύσμα στο πρόγραμμα περιήγησης. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε δωρεάν κλήσεις σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη του Gmail στο διαδίκτυο. Φτηνές κλήσεις μπορούν να γίνουν σε επαφές σε όλο τον κόσμο και οι κλήσεις προς όλα τα τηλέφωνα στις Η.Π.Α. και τον Καναδά είναι δωρεάν, απεριόριστη. Οι κλήσεις στο Gmail περιλαμβάνουν επίσης κλήσεις βίντεο. Ο χρήστης επιλέγει απλώς μια επαφή στο γραμματοκιβώτιό της και κάνει κλικ σε μια κλήση για να ξεκινήσει η κλήση. Ή μπορεί να φορτώσει το softphone (το οποίο είναι στην πραγματικότητα αυτό που ήταν το plugin για) και καλεί έναν αριθμό σε αυτό για εξωτερικές κλήσεις. Περισσότερο "

02 του 07

Raketu

Το Raketu είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά που μπορεί να λεχθεί ότι περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις υπηρεσίες όπως Jajah, Skype, Gizmo, Truphone και Fring παρέχουν συλλογικά. Οι κλήσεις που χρησιμοποιούν το Raketu μπορούν να γίνουν από έναν υπολογιστή σε έναν άλλο υπολογιστή, ανάμεσα σε υπολογιστές και τηλέφωνα, ακόμα και από τηλέφωνο σε τηλέφωνο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να κατεβάσουν μια εφαρμογή softphone, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία χωρίς να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τίποτα, μέσω της διεπαφής ιστού. Επίσης, οποιοδήποτε υλικό ή λογισμικό που συμμορφώνεται με το SIP μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Raketu, παρέχοντας στους χρήστες μια μεγάλη επιλογή και ευελιξία στην πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή επικοινωνίας. Η Raketu υλοποιεί επίσης κάποιες ενοποιημένες επικοινωνίες, παρέχοντας παρουσία και ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων σε πολλές πλατφόρμες και συσκευές, υπηρεσίες SMS, μεταφορά αρχείων, διασκέψεις, τηλεδιάσκεψη και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με τις υπηρεσίες κλήσης τους. Περισσότερο "

03 του 07

TringMe

Το TringMe είναι μια πλήρης σουίτα υπηρεσιών VoIP που περιλαμβάνει την παραδοσιακή και πολύ δημοφιλής δυνατότητα κλήσης PC-to-PC μέσω ενός softphone, με την επιλογή τηλεφώνου σε τηλέφωνο για κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως. Υπάρχουν δύο πράγματα που αποτυπώνουν το TringMe από άλλες υπηρεσίες. Πρώτον, είναι web-based, δηλαδή οι χρήστες δεν χρειάζεται να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν οποιαδήποτε εφαρμογή - λειτουργεί σε ένα web browser. Δεύτερον, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο εργαλείων ανάπτυξης εφαρμογών για χρήστες και επιχειρήσεις για να αναπτύξουν τις δικές τους εφαρμογές VoIP. Περισσότερο "

04 του 07

FriendCaller

Το FriendCaller είναι μια υπηρεσία VoIP που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω Internet μέσω του υπολογιστή σας κάνοντας απλά κλικ σε έναν σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησης. Είναι βολικό για άτομα που δεν θέλουν να εγκαταστήσουν εφαρμογές softphone που συνήθως σχετίζονται με την υπηρεσία VoIP. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι ενδιαφέρον για ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook. Είναι βασισμένο σε Java και έτσι λειτουργεί ενσωματωμένο ως applet στα προγράμματα περιήγησης. Περισσότερο "

05 του 07

Busta

Το Busta είναι μια λύση VoIP που έρχεται σε τρεις γεύσεις. Μια εκδοχή ταιριάζει στο πρόγραμμα περιήγησης για κλήσεις μέσω διαδικτύου. Μια άλλη έκδοση τοποθετείται στην πλαϊνή γραμμή του υπολογιστή. Η τρίτη έκδοση είναι μια ενοποιημένη έκδοση που περιλαμβάνει κλήσεις βίντεο. Περισσότερο "

06 του 07

Yugma

Το Yugma είναι στην πραγματικότητα ένα εργαλείο web conferencing, έτσι επιτρέπει την επικοινωνία με μια ομάδα ανθρώπων μέσω μιας διεπαφής ιστού χρησιμοποιώντας τα προγράμματα περιήγησης. Το Yugma είναι μια πλήρης υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της τηλεδιάσκεψης, ενός API (διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών) και μιας εφαρμογής για κινητά. Η δωρεάν έκδοση έχει ορισμένους περιορισμούς, όπως μόνο ένας ανταποκριτής ανά κλήση. Περισσότερο "

07 του 07

Jajah

Ο Jajah λειτουργεί με ιδιαίτερα διαφορετικό τρόπο. Χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης αλλά και το τηλέφωνό σας. Αλλά δεν υπάρχει λογισμικό για εγκατάσταση και λήψη. Μόλις εισέλθετε στη διασύνδεση Jajah online, καλέστε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε (εφόσον έχετε επαρκή πίστωση). Στη συνέχεια, το τηλέφωνό σας θα κουδουνίσει και όταν σηκώσετε το τηλέφωνο του ανταποκριτή σας θα κουδουνίσει. Η συζήτηση αρχίζει όταν παίρνει. Οι τιμές του Jajah δεν είναι πολύ φτηνές και είναι πολύ υψηλότερες από τις μέσες κλήσεις VoIP στην αγορά. Περισσότερο "