Δωρεάν κοινή χρήση βίντεο στο Vimeo

Επισκόπηση του Vimeo:

Το Vimeo είναι ένας δωρεάν ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο που σας επιτρέπει να μεταφορτώσετε έως και 250MB βίντεο ανά εβδομάδα - κάτι που είναι πολύ περισσότερο από τους περισσότερους ιστότοπους και το καθιστά εξαιρετικό μέρος για να πάτε αν έχετε vlog ή μεγάλο χαρτοφυλάκιο που θέλετε να μοιραστείτε , ή αν απλά θέλετε πραγματικά να κάνετε ταινίες.

Με τα χρόνια, το Vimeo έχει ξεκινήσει από ένα νεοσύστατο ξεκίνημα σε έναν πραγματικό καλλιτεχνικό megasite. Είναι γενικά ο προτιμώμενος χώρος κοινής χρήσης βίντεο των παραγωγών βίντεο και χρησιμοποιείται συχνά για δικτυακούς τόπους επιχειρήσεων που βασίζονται σε βίντεο, όπως ο ιστότοπος με λιγότερα τύμπανα Drumeo.

Οι συγκρίσεις με το YouTube είναι αναπόφευκτες, αλλά το δροσερό πράγμα για το Vimeo είναι πόσο λιγότερο κάτω από το μέσο περιεχόμενο υπάρχει σε σχέση με το juggernaut της Google. Οι καλλιτέχνες, οι παραγωγοί και άλλοι δημιουργοί περιεχομένου λατρεύουν την απλότητα του Vimeo, την ικανότητα να αποδίδουν ρόλους για παραγωγές πολλών προσώπων και τα εργαλεία κοινής χρήσης και κοινότητας που φημίζεται για αυτό.

Κόστος του Vimeo :

Ελεύθερος

Όροι Παροχής Υπηρεσιών για το Vimeo:

Διατηρείτε τα δικαιώματα για την εργασία σας. Δεν επιτρέπεται να ανεβάσετε τίποτα παράνομο, επιβλαβές, άσεμνο και ούτω καθεξής και τίποτα που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα. ως συνήθως, δεν επιτρέπεται η παρακολούθηση, η πλαστοπροσωπία, το spamming κλπ.

Το Vimeo ορίζει επίσης ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα από τα υλικά στον ιστότοπο εκτός από τους δικούς σας προσωπικούς σκοπούς προβολής, έναν ασυνήθιστο επιπλέον έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να κλέψει το έργο που μεταφορτώνετε.

Διαδικασία εγγραφής για το Vimeo:

Το Vimeo ζητάει όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τοποθεσία και φύλο.

Μεταφόρτωση στο Vimeo:

Ο σύνδεσμος "Μεταφόρτωση" στην επάνω δεξιά γωνία σας μεταφέρει στη φόρμα αποστολής. Σας υπενθυμίζει να μην ανεβάσετε τίποτα πορνογραφικό, τίποτα που δεν δημιουργήσατε τον εαυτό σας ή διαφημίσεις.

Εδώ επιλέγετε το αρχείο σας, προσθέτετε τίτλο, λεζάντα και ετικέτες και επιλέγετε αν το βίντεο είναι δημόσιο ή ιδιωτικό. Παίρνετε μια γραμμή προόδου που δείχνει το πλήρες ποσοστό, τον αριθμό των μεταφορτωμένων KB, την ταχύτητα φόρτωσης και το χρόνο που απομένει. Πηγαίνει πολύ γρήγορα.

Tagging για το Vimeo:

Το Vimeo επιτρέπει την προσθήκη ετικετών.

Συμπίεση στο Vimeo:

Όταν μεταφορτωθεί το κλιπ σας, μεταβαίνετε σε μια σελίδα με σύνδεσμο προς το βίντεο και έναν σύνδεσμο πίσω στο μεταφορτωτή, εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα κλιπ. Εάν μεταβείτε για να παρακολουθήσετε το βίντεο αμέσως, πιθανότατα δεν θα μεταφορτωθεί ακόμα: μετατρέπουν όλα τα αρχεία που έχουν μεταφορτωθεί στο Flash πριν τα κάνουν προσβάσιμα.

Προβολή στο Vimeo:

Όλα τα βίντεο που έχετε ανεβάσει εμφανίζονται στη φόρμα μικρογραφιών στα δεξιά, από τα παλαιότερα έως τα νεότερα. Τα βίντεο δεν είναι τεράστια, αλλά φαίνονται αρκετά καλά και πάνε ομαλά. Η μπάρα παιχνιδιού βρίσκεται ακριβώς πάνω από το βίντεο, κάτι που είναι ενοχλητικό, αλλά αν απομακρυνθεί το ποντίκι από το πάτημα του παιχνιδιού, θα πάει μακριά.

Κοινή χρήση από το Vimeo:

Για να μοιραστείτε ένα βίντεο Vimeo , κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Ενσωμάτωση" στο κάτω μέρος της συσκευής αναπαραγωγής. Δύο τίτλοι θα εμφανιστούν. Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση URL στην πρώτη επικεφαλίδα, "Σύνδεση σε αυτό το κλιπ", για να συνδεθείτε με το βίντεό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε άλλους ιστότοπους. Ή αντιγράψτε και επικολλήστε το HTML κάτω από τη δεύτερη επικεφαλίδα "Ενσωμάτωση αυτού του κλιπ ..." για να ενσωματώσετε τη συσκευή αναπαραγωγής σε έναν άλλο ιστότοπο, όπως το Myspace.

Αν έχετε λογαριασμό Flickr, μπορείτε επίσης να βάλετε το βίντεο απευθείας στον ιστότοπο, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "Flickr" στο κάτω μέρος της συσκευής αναπαραγωγής και πατώντας "Upload" και εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Λήψη" για να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του βίντεο.