10 Επιχειρηματικές Blog Δημοσίευση ιδέες για να δώσετε στην εταιρεία σας μια ώθηση

Κρατήστε Ενδιαφέρουσες!

Τι πρέπει να γράψω στο blog της επιχείρησής μου; Αυτή είναι μια ερώτηση που ακούω συχνά. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι κάθε δημοσίευση που προσθέτει αξία στους αναγνώστες σας είναι μια καλή θέση. Έρχονται στο ιστολόγιό σας για την εμπειρία σας, συμβουλές και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό είναι ότι το ιστολόγιό σας δεν περιορίζει μόνο την εταιρική ρητορική. Αντ 'αυτού, το επιχειρησιακό ιστολόγιό σας πρέπει να είναι χρήσιμο και να προσκαλεί τους επισκέπτες να συμμετάσχουν στη συζήτηση, καθιστώντας το ιδιαίτερα διαδραστικό. Η δύναμη ενός blog προέρχεται από την κοινότητα που αναπτύσσεται γύρω από αυτό. Γράψτε αναρτήσεις που η κοινότητά σας θέλει να διαβάσει. Δείτε τις ιδέες των 10 επιχειρηματικών blog post παρακάτω για έμπνευση.

01 από 10

Απάντηση Ερωτήσεις

Ενισχύστε το ιστολόγιο της εταιρείας σας. Ezra Bailey / Getty Images

Αν η επιχείρησή σας λαμβάνει ερωτήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχολίων στο blog ή ακόμη και αυτοπροσώπως, τότε έχετε ήδη πολύ καλές αναρτήσεις ιστολογίου! Εάν ένας πελάτης ή ένας αναγνώστης έχει μια ερώτηση, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχουν άλλα άτομα που έχουν την ίδια ερώτηση. Η απάντηση στις ερωτήσεις του αναγνώστη ή των πελατών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια σειρά από αναρτήσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση "Δευτέρα Ερωτήσεις". Κάθε Δευτέρα, οι αναγνώστες σας θα γνωρίζουν ότι θα υπάρξει μια ερώτηση και απάντηση που θα περιμένει στο blog της εταιρείας σας γι 'αυτούς!

02 από 10

Κανε ερωτησεις

Προσκαλέστε τους αναγνώστες σας να προσθέσουν τις απόψεις τους στο ιστολόγιό σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό θέτοντας μια ερώτηση σε μια θέση και ζητώντας από τους αναγνώστες να αφήσουν σχόλια με τις απόψεις τους ή να δημοσιεύσουν δημοσκόπηση μέσω του PollDaddy ή άλλου εργαλείου δημοσκόπησης. Συνήθως, οι θέσεις σας ερωτήσεων θα πρέπει να σχετίζονται με την επιχείρησή σας με κάποιο τρόπο, αλλά αυτό δεν είναι ένας σκληρός και γρήγορος κανόνας. Μην φοβάστε να διασκεδάσετε και αφήστε το ιστολόγιό σας να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και το εμπορικό σήμα της εταιρείας σας, δημοσιεύοντας μερικές φορές ερωτήσεις διασκέδασης ή αθέτησης.

03 από 10

Διεξαγωγή Συνέντευξης

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν πελάτη, έναν διανομέα, έναν προμηθευτή, έναν κατασκευαστή ή ακόμα και έναν υπάλληλο και να ρωτήσετε αν θα ενδιαφέρονται να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις για να εμφανιστούν σε μια συνέντευξη στο blog σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πειράζουν την online έκθεση και οι συνεντεύξεις δίνουν στους αναγνώστες του blog σας μια εσωτερική ματιά στην επιχείρησή σας.

04 από 10

Επισημάνετε το γραφείο, τους υπαλλήλους σας και ούτω καθεξής

Ένας άλλος τρόπος για να δώσετε στους αναγνώστες του blog σας μια άποψη στην επιχείρησή σας και να τους βοηθήσετε να κάνουν μια προσωπική σύνδεση με αυτό (που οδηγεί στην πίστη των πελατών) είναι με την πρόσκληση τους πίσω από τις σκηνές. Δημοσιεύστε φωτογραφίες και ιστορίες σχετικά με υπαλλήλους ή φωτογραφίες του γραφείου σας. Γράψτε σχετικά με εκδηλώσεις της εταιρείας ή οτιδήποτε άλλο που επιτρέπει στους αναγνώστες σας να αισθάνονται ότι είναι μέρος της "οικογένειάς σας".

05 από 10

Προβλέψτε ή τάσεις κριτικής

Είτε παίρνετε τη βουτιά και κάνετε προβλέψεις για τις μελλοντικές τάσεις που σχετίζονται με την επιχείρησή σας ή τις τάσεις κριτικής από άλλους ειδικούς. Η συζήτηση των τάσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τους αναγνώστες σας να αισθάνονται πιο μορφωμένοι σχετικά με την επιχείρηση και τη βιομηχανία σας και προσφέρει στους αναγνώστες την ευκαιρία να προσθέσουν τις δικές τους απόψεις.

06 από 10

Δημιουργήστε ένα Vlog

Πάρτε την ψηφιακή σας βιντεοκάμερα μαζί σας και τραβήξτε βίντεο από υπαλλήλους, εκδηλώσεις, πελάτες και ούτω καθεξής. Τα βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το ιστολόγιό σας διαδραστικό και να παρουσιάσετε μια εντελώς διαφορετική πλευρά από εσάς και την εταιρεία σας. Μπορούν επίσης να είναι εκπαιδευτικά ή απλά διασκεδαστικά. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα vlog σε 10 εύκολα βήματα .

07 από 10

Προσκαλέστε τους Bloggers των επισκεπτών

Προσκαλέστε τους εμπειρογνώμονες του κλάδου, τους υπαλλήλους ή ακόμα και τους πελάτες σας να γράψουν αναρτήσεις επισκεπτών blog Οι επισκέπτες του blog αγαπούν να διαβάζουν διαφορετικές απόψεις και φωνές μερικές φορές.

08 από 10

Παρέχετε Εκπαιδευτικά Προγράμματα ή Επίδειξη Προϊόντων

Μπορείτε να δημιουργήσετε σεμινάρια προβολής οθόνης που θα δείχνουν στους επισκέπτες πώς να χρησιμοποιούν τα προϊόντα ή τα βίντεο που προβάλλουν τα προϊόντα σας στους επισκέπτες. Και τα δύο broadcastcasts και τα βίντεο δεν είναι μόνο χρήσιμα για τους επισκέπτες, αλλά είναι επίσης διαδραστικά!

09 από 10

Κριτικές

Οι επισκέπτες του ιστολογίου της επιχείρησής σας φαίνονται ως ειδικοί στον κλάδο σας. Βοηθήστε τους ελέγχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας και δείξτε τους γιατί σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν ορισμένα προϊόντα.

10 από 10

Τόπος αγώνων

Οι άνθρωποι αγαπούν τους καταλόγους. Μπορείτε να ενσωματώσετε λίστες στο blog της επιχείρησής σας που βοηθούν τους πελάτες σας ή απλώς να προσθέσετε λίγη διασκέδαση στο blog σας. Για παράδειγμα, δημιουργήστε λίστες με τα 10 κορυφαία βιβλία που σχετίζονται με τη βιομηχανία σας, τα κορυφαία 5 πράγματα και τα πράγματα που σχετίζονται με τη χρήση ενός από τα προϊόντα σας κ.ο.κ. Μη φοβάστε να γίνετε δημιουργικοί!