Γράφοντας Επιχειρηματικά Θέματα Blog που θέλουν να διαβάσουν

Το επιχειρησιακό blogging μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις με πολλούς τρόπους, όπως η αύξηση της επισκεψιμότητας αναζήτησης Google σε έναν ιστότοπο της εταιρείας, η οικοδόμηση σχέσεων με τους καταναλωτές, η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας και η οδήγηση λέξεων-κλειδιών μάρκετινγκ. Το πρόβλημα για τις περισσότερες εταιρείες είναι ότι δεν ξέρουν τι να γράψουν σχετικά με τα blogs των επιχειρήσεων τους. Δεν θέλουν να ενοχλούν τους καταναλωτές δημοσιεύοντας περιεχόμενο αυτο-προώθησης στο blog ή κάνοντας λάθη στο blogging .

Για να σας βοηθήσουμε να γράψετε ενδιαφέροντα, χρήσιμα και ουσιαστικά περιεχόμενα του ιστολογίου που πραγματικά θέλουν να διαβάσουν οι χρήστες, ακολουθούν 50 επιχειρηματικά θέματα blog post για να πυροδοτήσουν τη δημιουργική σας σκέψη.

Εταιρικά Νέα

Οι ειδήσεις της εταιρείας μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες για τους καταναλωτές, τους δημοσιογράφους, τους δυνητικούς συνεργάτες, τους προμηθευτές και άλλα. Θυμηθείτε ότι το blog της επιχείρησής σας δεν είναι ένα μέρος για να αναδημοσιεύσετε δελτία τύπου. Ωστόσο, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε περιεχόμενο όπως τα δελτία τύπου και να τα μετατρέψετε σε πιο ευπαρουσίαστες θέσεις blog. Ορισμένα θέματα για τις δημοσιεύσεις blog ειδήσεων της εταιρείας περιλαμβάνουν:

Εμπορία

Ακολουθήστε τον κανόνα 80-20 του μάρκετινγκ και βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβαίνει το 20% του περιεχομένου που δημοσιεύετε στο blog της επιχείρησής σας είναι αυτοπροβολή. Το 80% θα πρέπει να είναι χρήσιμο, ουσιαστικό και μη διαφημιστικό περιεχόμενο. Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για θέματα μάρκετινγκ blog post που οι καταναλωτές είναι πιθανό να θέλουν να διαβάσουν:

Κοινωνικές αιτίες

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τις μεγάλες εταιρείες αυτές τις μέρες και θα πρέπει να είναι σημαντική για εταιρείες όλων των μεγεθών. Αυτό συμβαίνει επειδή οι έρευνες δείχνουν ότι οι καταναλωτές αναμένουν από τις επιχειρήσεις να επενδύσουν για να βοηθήσουν κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά αίτια. Ακολουθούν μερικά θέματα CSR για τα οποία μπορείτε να γράψετε σχετικά με το blog της επιχείρησής σας:

Έρευνα, Τάσεις, Προβλέψεις

Πολλοί άνθρωποι πιθανόν να ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα της έρευνας, καθώς και για τις αναλύσεις τάσεων και τις προβλέψεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σας, ιδιαίτερα αν οι αναρτήσεις ιστολογίου που έχουν γραφτεί για αυτά τα θέματα είναι καταχωρημένες από άτομα στην εταιρεία σας που έχουν άριστη γνώση αυτών των θεμάτων. Εδώ είναι μερικά είδη έρευνας, τάσεων και προβλέψεων blog post topics που μπορείτε να δημοσιεύσετε στο blog της επιχείρησής σας:

Εκπαιδευτική και Σκεπτόμενη Ηγεσία

Δημιουργήστε το ιστολόγιο της επιχείρησής σας ως το κατάλληλο μέρος για να λάβετε εμπιστευτικές πληροφορίες εμπειρογνωμόνων σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας και τη βιομηχανία σας, δημοσιεύοντας εκπαιδευτικές δημοσιεύσεις καθώς και σχολιασμό εκδόσεων και θέσεις καθοδήγησης που είναι ενημερωτικές, έγκυρες και προκαλούν σκέψη. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα εκπαιδευτικών και προβληματικών ηγετικών θέσεων για το blog της επιχείρησής σας:

Νόμοι και κανονισμοί

Η συζήτηση νομικών ζητημάτων σε ένα επιχειρηματικό ιστολόγιο είναι πάντα μια ευαίσθητη κατάσταση. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον πληρεξούσιό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι αποδεκτό να δημοσιεύσετε περιεχόμενο που σχετίζεται με νομικά θέματα στο ιστολόγιό σας. Οι συνήθεις δημοσιεύσεις blog blog θέματα που σχετίζονται με τους νόμους και τους κανονισμούς περιλαμβάνουν:

Διαχείριση φήμης

Ένα μεγάλο μέρος του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων είναι η διαχείριση της φήμης της εταιρείας σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , ακούγοντας και παρακολουθώντας τι λένε άλλοι για την εταιρεία σας, τα εμπορικά σήματα και τα προϊόντα σας. Το επιχειρηματικό σας blog είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απαντήσετε σε αρνητικές πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για να χρησιμοποιήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου ως εργαλείο για την υπεράσπιση και επιδιόρθωση της ηλεκτρονικής σας φήμης: