Κορυφαία 7 εργαλεία για τον έλεγχο της ιστοσελίδας σας για κινητά

Στην τελευταία μας ανάρτηση, εξηγήσαμε γιατί είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για κινητά, ανεξάρτητα από την επιχείρησή σας, παρέχοντας επίσης τις βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία του ιστότοπού σας για κινητά . Ενώ έχετε πολλά εργαλεία για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας όπως το οραματίζετε, είναι επίσης επιτακτικό να δοκιμάσετε πρώτα τον ιστότοπό σας πρώτα, πριν να τον στείλετε απευθείας σε κινητές συσκευές της επιλογής σας. Το κύριο ζήτημα εδώ είναι ότι έχετε να κάνουμε με πάρα πολλές φορητές συσκευές και κινητό λειτουργικό σύστημα και, συνεπώς, η δοκιμή του ιστοτόπου σας σε κάθε μια από αυτές τις συσκευές θα αποδειχθεί πολύ επίπονη και δαπανηρή. Για να καταστήσετε την εργασία σας απλούστερη, υπάρχουν διαθέσιμα χρήσιμα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι απόλυτα φιλικός προς το κινητό.

Εδώ σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τα επτά εργαλεία ελέγχου για τον έλεγχο της ιστοσελίδας σας που προορίζονται να κυκλοφορήσουν σε κινητές συσκευές:

01 από 07

W3C mobileOK Checker

Εικόνα © mobileokchecker.

Το W3C mobileOK Checker είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουμε να δοκιμάσετε την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας σε κινητές συσκευές . Αυτό το εργαλείο εκτελεί διάφορες δοκιμές σε μια ιστοσελίδα πριν εκτιμήσει το επίπεδο συμβατότητας του ιστότοπού σας με τον ιστό για κινητά. Το W3C έχει αναπτύξει μια προδιαγραφή mobileOK Basic Tests 1.0, η οποία λειτουργεί για να σας δώσει μια σαφή ιδέα για την φιλικότητα προς το κινητό για την ιστοσελίδα σας.

9 δωρεάν εργαλεία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια κινητή ιστοσελίδα Περισσότερα »

02 του 07

iPhoney

Εικόνα © iphoney.

Ένας πολύ ακριβής ελεγκτής iPhone, αυτό είναι επίσης διαθέσιμο σε σας εντελώς δωρεάν. Παρόλο που το iPhoney δεν είναι πραγματικά ένας προσομοιωτής, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ιστότοπους 320x480px, συμβατό με τις προδιαγραφές οθόνης iPhone. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τόσο τον κώδικα όσο και τις εικόνες του ιστότοπού σας στο πραγματικό περιβάλλον τύπου Apple Safari, συμπεριλαμβανομένων όλων των λειτουργιών του αρχικού iPhone, όπως το ζουμ, plugins, οριζόντια και πορτραίτα κ.λπ.

12 Χρήσιμες εφαρμογές για iPhone App Designers και προγραμματιστές Περισσότερα »

03 του 07

Google Mobilizer

Εικόνα © google-mobilizer.

Το Google Mobilizer είναι ένα απλό και φιλικό προς το χρήστη εργαλείο για τη δοκιμή του ιστότοπού σας σε προγράμματα περιήγησης για κινητά. Για να συνεργαστείτε με αυτό το εργαλείο, πρέπει απλώς να καταχωρίσετε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας στο πλαίσιο που παρέχεται για το σκοπό αυτό. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε και να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα σας ώστε να την καταστήσετε πιο φιλική προς το κινητό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για εσάς, δεδομένου ότι σας δίνει μια πραγματική οπτική είσοδο της σελίδας σας στον κινητό ιστό.

Top 5 βιβλία για ανάπτυξη εφαρμογών Android Περισσότερα »

04 του 07

iPad Peek

Εικόνα © ipad_peek.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα εργαλεία ελέγχου σας επιτρέπουν να υπολογίσετε τη συμβατότητα της ιστοσελίδας σας με την οθόνη του Apple iPad. Αν και αυτό είναι αρκετά καλό από μόνο του, θα ήταν πολύ επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης WebKit, όπως το Google Chrome ή το Apple Safari, για να επιτύχετε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο προσομοίωσης της ιστοσελίδας σας. Ακόμη και η χρήση ενός προγράμματος περιήγησης που υποστηρίζεται από το CSS3, όπως η Opera, θα ήταν χρήσιμη για εσάς, καθώς θα έκανε τη σελίδα στη λειτουργία Πορτραίτο.

Καλύτερα βιβλία για την ανάπτυξη iPhone App Περισσότερα »

05 του 07

Γκόμεζ

Εικόνα © Gomez.

Η δοκιμή ετοιμότητας κινητού Gomez αναλύει τον ιστότοπό σας με βάση πάνω από 30 καθιερωμένες, ανόθευτες, κινητές τεχνικές ανάπτυξης ιστού . Κατόπιν βαθμολογεί τη σελίδα σας σε μια κλίμακα κυμαινόμενη μεταξύ 1 και 5 βαθμών. Αυτό το εργαλείο όχι μόνο σας προσφέρει περισσότερα ή λιγότερο ακριβή αποτελέσματα, αλλά προσφέρει επίσης συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας, ώστε να γίνει ακόμη πιο συμβατός με τα προγράμματα περιήγησης για κινητά . Σημειώστε ότι το εργαλείο αυτό απαιτεί πρώτα να εισαγάγετε κάποιες προσωπικές πληροφορίες, προτού να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε.

Top 6 Πόροι για προγραμματιστές iPhone Περισσότερα »

06 του 07

MobiReady

Εικόνα © mobiready.

Το MobiReady μοιάζει πολύ με το Gomez, μόνο, είναι λίγο πιο περίπλοκο από αυτό. Επίσης, με βάση τις δοκιμές στο διαδίκτυο, αυτό το εργαλείο απαιτεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, στην οποία εκτελεί μια ποικιλία δοκιμών συμβατότητας , όπως Test Page, Test Site, Test Marking και ούτω καθεξής. Στο τέλος της δοκιμής, αυτό το εργαλείο σάς παρέχει μια ολοκληρωμένη σελίδα αποτελεσμάτων, δίνοντάς σας το επίπεδο συμμόρφωσης με το dotMobi, εξομοιωτές συσκευών, ελέγχους κώδικα, δοκιμές HTTP καθώς και λεπτομερή αναφορά σφάλματος για να έχετε καλύτερη κατανόηση.

8 πιο δημοφιλή πρακτορεία εμπορίας iPhone App Περισσότερα »

07 του 07

dotMobi Emulator

Εικόνα © dotMobi.

Αυτός ο εξομοιωτής σας παρέχει μια ζωντανή προεπισκόπηση της ιστοσελίδας σας σε μια ποικιλία κινητών συσκευών . Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο εξομοιωτής είναι ο καλύτερος για δοκιμές σε παλιότερες κινητές συσκευές. Απαιτεί επίσης να κατεβάσετε το plugin του προγράμματος περιήγησης Java για να εμφανιστούν σωστά τα αποτελέσματα.

5 χρήσιμα εργαλεία για τους προγραμματιστές ερασιτεχνικών εφαρμογών για κινητά Περισσότερα »