Χρήσιμες συμβουλές για το μάρκετινγκ της εφαρμογής iPhone σας

Τρόποι προώθησης της Apple iPhone App σας και να κάνετε το μέγιστο κέρδος

Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη δημιουργία της Apple iPhone app σας και ακόμα πιο σημαντικό, για να την εγκρίνει από το App Store της Apple . Το επόμενο βήμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι να προωθήσετε το iPhone app σας και να κάνετε το μέγιστο κέρδος από τις πωλήσεις αυτής της εφαρμογής. Ενώ οι γενικές τεχνικές μάρκετινγκ εφαρμογών είναι λίγο πολύ οι ίδιες σε όλο το φάσμα των κινητών συσκευών και πλατφορμών που διατίθενται σήμερα, το App Store αξίζει ειδική επεξεργασία, καθώς είναι ένα τεράστιο κατάστημα που περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητά σε κάθε πιθανή, πιθανή κατηγορία. Το μάρκετινγκ της εφαρμογής iPhone σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεχωρίζει μεταξύ τους είναι όλα αρκετά ηρακλησιακά καθήκοντα.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή iPhone σας στο Apple App Store:

Προωθήστε την εφαρμογή στο iTunes App Store

Εικόνα © Apple Inc. Apple Inc.

Η προώθηση της εφαρμογής σας στο κατάστημα εφαρμογών του iTunes είναι ένα βήμα που δεν θα πρέπει ποτέ να παραμελούν, καθώς μπορεί να αποδειχθεί ο μοναδικός παράγοντας που επηρεάζει περισσότερο την επιτυχία σας σε αυτήν την αγορά εφαρμογών .

Είναι γεγονός ότι οι πιο άπληστοι χρήστες του iPhone είναι συνεχώς επιφυλακτικοί για νεότερες εφαρμογές για το iPhone και το iPad τους. Αυτοί οι χρήστες πιθανότατα θα επισκεφτούν το iTunes App Store για να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες για τις πιο πρόσφατες εφαρμογές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εστίαση σε αυτό το κατάστημα εφαρμογών είναι τόσο σημαντική για εσάς.

  • Μίσθωση επαγγελματικού προγραμματιστή για τη δημιουργία εφαρμογών iPhone της Apple
  • Επικεντρωθείτε στο να κάνετε την εφαρμογή σας ελκυστική

    Δεδομένου ότι το iTunes App Store είναι μια πραγματική πύλη για να κάνετε καλά κέρδη με την εφαρμογή iPhone σας, θα πρέπει να εστιάσετε στη δημιουργία της εφαρμογής πιο ελκυστική για τους επισκέπτες. Για το λόγο αυτό, η συνολική εμφάνιση της εφαρμογής πρέπει να είναι αρκετά αποτελεσματική ώστε να δημιουργεί ένα καλό ποσοστό μετατροπής μεταξύ των επισκεπτών, δηλαδή να συρρέει σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες. Τα παρακάτω είναι αυτά που πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την εμφάνιση της εφαρμογής και να την καταστήσετε πιο ελκυστική για τους επισκέπτες σας:

    1. Όπως έχουμε δει πριν, η σωστή ονομασία της εφαρμογής σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την επιτυχία του μάρκετινγκ εφαρμογών. Το όνομα της εφαρμογής σας θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να περιγράφει τη λειτουργία της εφαρμογής σας, συμπεριλαμβάνοντας έξυπνα τη λέξη-κλειδί μέσα από αυτήν. Ένα καλό όνομα της εφαρμογής είναι το πρώτο και κύριο πράγμα για να εμφανιστεί η εφαρμογή σας εμφανώς στις πιο πρόσφατες λίστες εφαρμογών.

    2. Η περιγραφή της εφαρμογής πρέπει να είναι σαφής και συνοπτική, δηλώνοντας τον ακριβή σκοπό για τον οποίο έχει δημιουργηθεί η εφαρμογή iPhone σας. Αυτή η περιγραφή θα πρέπει να είναι και πλούσια σε λέξεις-κλειδιά. Θα πρέπει επίσης να έχετε σαφείς φωτογραφίες και προεπισκοπήσεις βίντεο της εφαρμογής σας, έτσι ώστε οι δυνητικοί χρήστες να έχουν μια καλή ιδέα για το ίδιο.

    3. Στη συνέχεια, λάβετε τόσα σχόλια πελατών για την εφαρμογή σας. Όσο περισσότερο οι θετικές κριτικές, τόσο περισσότερες πιθανότητες είναι η εμφάνιση της εφαρμογής σας επανειλημμένα στις λίστες καταστημάτων εφαρμογών. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε με αυτό είναι να μοιραστείτε την εφαρμογή σας μεταξύ οικογένειας και φίλων, ζητώντας τους να δημοσιεύσουν τις κριτικές τους online.

  • Πώς να κερδίσετε χρήματα με την πώληση δωρεάν εφαρμογών
  • Υποβολή εφαρμογής σε ιστότοπους αναθεώρησης iPhone

    Πολλοί προγραμματιστές iPhone τείνουν να παραβλέπουν αυτήν την απλή αλλά πολύ αποτελεσματική τεχνική για να προωθήσουν περαιτέρω την εφαρμογή τους και να τους δώσουν την μεγαλύτερη ορατότητα στην αγορά. Οι ιστότοποι αναθεώρησης εφαρμογών είναι ωραία τοποθεσίες για να παρουσιάσουν δωρεάν την εφαρμογή σας, καθώς και οι πολύ απαραίτητες κριτικές χρηστών για την εφαρμογή σας.

    Παρόλο που αυτή η τεχνική δεν εγγυάται την άμεση δημοτικότητα των εφαρμογών, σας δίνει έναν ακόμα τρόπο να αποκτήσετε την εφαρμογή σας το πολύτιμο μικρό κομμάτι της προσοχής από τους επισκέπτες σε τέτοιες τοποθεσίες. Εξάλλου, αυτό είναι ένα μέρος που σας προσφέρει μια πρόσθετη ευκαιρία για σύνδεση με τον ιστότοπό σας για κινητές εφαρμογές, σε περίπτωση που έχετε ήδη δημιουργήσει ένα.

  • Καλύτερες τοποθεσίες αναθεώρησης εφαρμογών iPhone για προγραμματιστές
  • Διαφημίσεις Banner Κοινωνικού Δικτύου και Ιστοσελίδας

    Οι περισσότεροι προγραμματιστές εφαρμογών επικεντρώνονται συνήθως στην προώθηση των εφαρμογών τους μέσω των διαφόρων κοινωνικών δικτύων σήμερα. Παρόλο που αυτό μπορεί να φέρει μερικούς χρήστες για την εφαρμογή σας, δεν μπορεί να είναι το κύριο μέσο προώθησης εφαρμογών. Για παράδειγμα, η διαφήμιση σε κοινωνικούς ιστότοπους όπως το Facebook μπορεί να αποδειχθεί πολύ ακριβό για εσάς. Οχι μόνο αυτό; δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα πολλοί χρήστες να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις που τοποθετούνται σε τέτοιους ιστότοπους. Ως εκ τούτου, η διαφήμιση σε αυτές τις ιστοσελίδες μπορεί να μην αξίζει τον χρόνο, την προσπάθεια και τα χρήματα που λαμβάνονται για την ίδια.

    Το ίδιο συμβαίνει και με τη διαφήμιση banner. Εκτός και αν είστε ήδη καθιερωμένος προγραμματιστής εφαρμογών, ο οποίος έχει κερδίσει βραβεία με πολλές εφαρμογές στο παρελθόν, οι πιθανότητες είναι ότι πολλοί επισκέπτες στα κοινωνικά δίκτυα δεν θα θελήσουν να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας. Παρόλα αυτά, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ελάχιστο ποσό πωλήσεων για εσάς.

  • Κινητές κοινωνικές τάσεις μέσων για το 2012
  • Συμπερασματικά

    Συμπερασματικά, παρόλο που το μάρκετινγκ μέσω κοινωνικών δικτύων και το mobvertising σίγουρα σας επιτρέπουν να κερδίσετε χρήματα σε κάποιο βαθμό, το πιο σημαντικό βήμα προς την επιτυχή διάθεση της εφαρμογής iPhone θα ήταν να το χαρακτηρίσετε στο iTunes App Store και επίσης να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε το μέγιστο δυνατό ποσό θετικές κριτικές χρηστών για το ίδιο.

    Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο με το μάρκετίνγκ σας!