Πώς να αποκτήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό Yandex.Mail

Η δημιουργία ενός λογαριασμού Yandex.Mail με μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άφθονη ηλεκτρονική αποθήκευση είναι εύκολη και δωρεάν.

Νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Νέα ζωή online;

Θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα ζωή σε απευθείας σύνδεση και να ανακαλύψετε τον εαυτό σας ή απλώς να προσθέσετε μια νέα όψη σε ποιοι είστε; Θέλετε απλώς να δοκιμάσετε μια διαφορετική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως, να πάρετε περισσότερη ηλεκτρονική αποθήκευση ή άλλη θέση για να αρχειοθετήσετε παλιά αλληλογραφία;

Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σας, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένας νέος λογαριασμός στο Yandex.Mail . Λαμβάνετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυσικά, άφθονο αποθηκευτικό χώρο, πλούσιο web interface και IMAP καθώς και πρόσβαση POP .

Αποκτήστε έναν δωρεάν λογαριασμό Yandex.Mail

Για να ρυθμίσετε ένα νέο λογαριασμό Yandex.Mail και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Ανοίξτε τη σελίδα Yandex.Mail.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού .
  3. Πληκτρολογήστε το όνομά σας με Όνομα Πρώτη .
  4. Εισαγάγετε το επώνυμό σας με Επώνυμο .
  5. Τώρα πληκτρολογήστε το επιθυμητό όνομα χρήστη Yandex.Mail - τι θα έρθει πριν "@ yandex.com" στη νέα σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - στην ενότητα Εισαγωγή ονόματος χρήστη .
  6. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τον λογαριασμό Yandex.Mail στο πλαίσιο Εισαγωγή κωδικού πρόσβασης .
  7. Πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης κάτω από την επιλογή Reenter για επιβεβαίωση .
  8. Επιλέξτε μια ερώτηση ασφαλείας - την οποία θα πρέπει να απαντήσετε για έλεγχο ταυτότητας για να ανακτήσετε το λογαριασμό σας και έναν χαμένο κωδικό πρόσβασης - στην ενότητα Ασφάλεια .
  9. Καταχωρίστε την απάντηση στην ερώτησή σας ασφαλείας στην ενότητα Απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας .
    • Σημειώστε ότι μπορείτε να εφαρμόσετε στρατηγικές που καθιστούν πιο δύσκολο τον κωδικό πρόσβασης για να μαντέψετε την απάντηση ασφαλείας σας. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει την σωστή απάντηση ακόμα και για άτομα που γνωρίζουν την απάντηση. Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε ποια θόλωση χρησιμοποιείτε.
  10. Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας-έναν αριθμό όπου μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου SMS - κάτω από τον αριθμό κινητού τηλεφώνου .
  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή κώδικα .
    • Η εισαγωγή του αριθμού του κινητού σας είναι προαιρετική. αν προτιμάτε να μην εισαγάγετε τον αριθμό σας:
      1. Κάντε κλικ στο κουμπί Δεν έχω αριθμό κινητού τηλεφώνου .
      2. Επιλέξτε μια ερώτηση που θα πρέπει να απαντήσετε για να ανακτήσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, εάν ξεχάσετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασης, για παράδειγμα, στην ερώτηση ασφαλείας .
      3. Καταχωρίστε την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας που επιλέξατε στην ενότητα Απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας .
        • Δεν χρειάζεται να απαντήσετε με ειλικρίνεια - τελικά, αυτό μπορεί να είναι πιο ασφαλές. Βεβαιωθείτε όμως ότι θυμάστε την απάντησή σας.
        • Βεβαιωθείτε ότι η απάντηση δεν είναι εύκολο να αποκαλυφθεί για εσάς, για παράδειγμα με αναζήτηση στο διαδίκτυο ή μέσω κοινωνικών δικτύων.
      4. Καταχωρίστε τους αριθμούς και τους χαρακτήρες από την εικόνα CAPTCHA στην περιοχή Εισαγωγή των χαρακτήρων .
  2. Βεβαιωθείτε ότι κάνοντας κλικ στο "Εγγραφή", συμφωνώ ... ελέγχεται.
  3. Κάντε κλικ στο Εγγραφή .

(Δοκιμασμένο με Yandex.Mail σε πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές)