Οι 8 καλύτερες περιπτώσεις iPhone X να αγοράσουν το 2018

Προστατέψτε το πιο καυτό τηλέφωνο της Apple ακόμα

Το iPhone X είναι προφανώς μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες προϊόντων της Apple, γιατί η εταιρεία ενδυνάμωσε τις προδιαγραφές με τεράστιους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης προσώπου για ξεκλείδωμα τεχνολογίας και σχεδόν χωρίς σχεδίαση. Όλα αυτά τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά και τα πανέμορφα στοιχεία σχεδιασμού απαιτούν εξίσου πανέμορφες περιπτώσεις, που επίσης υπόσχονται να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου σας. Γι 'αυτό έχουμε στρογγυλοποιήσει τις καλύτερες περιπτώσεις στην αγορά, επισημαίνοντας τα πάντα, από λεπτό, προστατευτικό προφίλ έως εξαιρετικά εντυπωσιακές περιπτώσεις μπαταριών. Εδώ είναι τι έκανε την περικοπή.

Η Spigen, ως μάρκα, έχει ένα πολύ καλό ιστορικό στην προστασία των κινητών τηλεφώνων. Η θήκη Ultra Hybrid είναι η κυρίαρχη θήκη προστασίας iPhone X και διατίθεται σε πέντε χρώματα: μαύρο, γκρι, λευκό, μαύρισμα και μπορντό. Αλλά το πίσω μέρος κάθε περίπτωσης είναι απολύτως σαφές για να δείξει την ομορφιά του ίδιου του iPhone X. Έχουν σχεδιάσει ακόμη και αυτό το διαυγές πλαστικό στρώμα με ένα ειδικά κατασκευασμένο υλικό που δεν θα συλλέγει βρωμιά και κίτρινο κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Αυτή η προστασία περιλαμβάνει αντοχή σε πτώση και γρατζουνιές σε ένα μόνο στρώμα (δεν χρειάζεται να προσθέσετε εξωσκελετό σε εσωτερική θήκη από μαλακό καουτσούκ), ενώ οι έγχρωμοι πλευρικοί προφυλακτήρες προσφέρουν τεχνολογία αέρα μαξιλαριών για καθημερινές σταγόνες. Υπάρχουν θύρες που έχουν αποκοπεί για την πρόσβαση στα κουμπιά και τις εισόδους σας, και ολόκληρο το σχέδιο είναι λεπτό και μη παρεμβατικό.

Ο Speck βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο παιχνίδι και έχει κάνει με μια αρκετά λεπτή γραμμή προϊόντων, τόσο σε αριθμούς όσο και σε προφίλ στο τηλέφωνό σας. Η σειρά Presidio είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας και προστατεύουν τα iPhone για αρκετές γενιές με προστασία κατά της πτώσης και κομψή εμφάνιση. Αυτή η επανάληψη Grip έρχεται με ματ καουτσούκ αυλακώσεις στο πίσω μέρος για να αποφευχθεί η ολίσθηση του τηλεφώνου από τα χέρια σας. Η έκδοση του iPhone X υπόσχεται προστασία έως και 10 πόδια, μια εικόνα που βρέθηκε ανεξάρτητα και επαληθεύτηκε από ένα εργαστήριο τρίτου μέρους.

Έχουν αναπτύξει ένα αδιάβροχο, κυλινδρικό υλικό για να χτίσουν στις περιπτώσεις τους που ονομάζονται Impactium, και υπάρχει μια υπερυψωμένη πρόσοψη στο μέτωπο για να προστατεύσει την οθόνη από τις σταγόνες. Έχουν θέσει πρόσθετες έρευνες στο σχεδιασμό για να δημιουργήσουν την πιο λεπτή και χαμηλού προφίλ διπλή στρώση που έχουν κάνει ποτέ. Μπορείτε να πάρετε όλα αυτά σε επτά διαφορετικά χρώματα, πάρα πολύ, έτσι υπάρχει ένας εντυπωσιακός αριθμός επιλογών για μια εξίσου εντυπωσιακή υπόθεση.

Αυτή η θήκη πορτοφολιών μοιάζει με την κανονική προστατευτική πλαστική θήκη. Για να ξεκινήσετε, η προστασία είναι κορυφαία. το πράγμα είναι κατασκευασμένο από ένα διπλό στρώμα, ανθεκτικό υλικό TPU που το προστατεύει από γρατσουνιές, scuffs, και ακόμη και δύσκολες σταγόνες. Στην πλευρά της οθόνης της θήκης, υπάρχουν αυξημένα χείλη της στεφάνης που θα εμποδίσουν την άμεση πρόσκρουση της οθόνης εάν πέσετε το τηλέφωνο προς τα κάτω. Εντός της περίπτωσης, υπάρχει ένα παραπέτασμα μικροϊνών, οπότε δεν θα γρατσουνιστεί όταν το παίρνετε μέσα και έξω. Έχουν ενσωματωθεί μερικά απτικά κουμπιά που λειτουργούν άψογα με τους υπάρχοντες πλαϊνούς rocker του τηλεφώνου.

Και τότε υπάρχει αυτή η πτυχή αποθήκευσης. Η λεπτή, πλευρικά τοποθετημένη τσέπη έχει σχεδιαστεί για να κρατά πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες και ακόμη και μετρητά. Συνιστούν τουλάχιστον τρία φύλλα για να κάνουν την τσέπη όσο το δυνατόν πιο σφιχτή.

Αν ψάχνετε για την ευκολία της αποθήκευσης πορτοφολιών, αλλά ψάχνετε για κάτι πιο κομψό για το iPhone σας X, μην κοιτάξετε περισσότερο από αυτή την θήκη Tocol flip leather. Είναι φτιαγμένο από πολυτελή δέρμα PU premium (και αίσθηση), έτσι ώστε να έχετε την εμφάνιση που θέλετε και την αντοχή που δεν εμφανίζεται στο γνήσιο δέρμα. Αυτό το faux δέρμα έχει ένα πρόσθετο λειτουργικό όφελος, καθώς παρέχει 360 βαθμούς, πλήρη προστασία από τις γρατζουνιές και την αντοχή σε κτυπήματα.

Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός παραμένει κλειστός μέσω ενός λεπτού μαγνητικού κούμπωμα, το οποίο σας δίνει αυτό το δροσερό παλιό σχολείο και ένα ασφαλές μανδάλωμα. Το υλικό στο εξωτερικό είναι υφή, έτσι δεν θα γλιστρήσει έξω από το χέρι σας, και το offset δίχρωμο σχέδιο του δίνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο εσωτερικό, υπάρχει μια ποικιλία κάθετων αυλακώσεων για κάρτες, καθώς και μια εύκολη τσέπη για πρόσβαση σε μετρητά.

Επειδή σχεδιάστηκε ειδικά για το iPhone X, οι θύρες και τα κουμπιά είναι προσβάσιμα και υπάρχει ακόμη ένα εσωτερικό αυλάκι για να το χρησιμοποιήσετε ως βάση όταν είναι διπλωμένο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται να αγκαλιάσετε ασταμάτητα τηλέφωνο ενάντια σε κάτι.

Αυτό το Willnorn είναι χτισμένο με ένα υφασμάτινο, σχεδόν υφασμάτινο εξωτερικό που αποτελείται από δέρμα PU, το οποίο προσθέτει μερικούς αποσβεστισμούς και άφθονη προστασία από γρατσουνιές. Ενώ δεν έχει διπλωμένο μέτωπο, προσφέρει ανυψωμένο χείλος για την προστασία του τηλεφώνου από τις εμπρός πτέρυγες. Υπάρχει ένα σκληρό πλαστικό εσωτερικό κέλυφος για περαιτέρω προστασία από τις κρούσεις, και το κέλυφος είναι επενδεδυμένο με μια μαλακή ίνα πανί που θα φωτίζει προσεκτικά το τηλέφωνο.

Υπάρχει ένα πίσω σετ υποδοχών που κατέχουν επίσης κάρτες και αναγνωριστικά στοιχεία, αν και πιθανότατα θα κρατήσει μόνο λίγα προτού να πάρει υπερβολικά ογκώδη. Υπάρχει ένας μικρός ιμάντας που, όταν τραβιέται, ωθεί τις κάρτες από την τσέπη για ευκολότερη πρόσβαση. Και η λεπτότητα είναι αυτό που κάνει αυτή την περίπτωση τόσο μεγάλη (0,8 ίντσες).

Η θήκη μπαταρίας Alphatronix BXX διαθέτει μπαταρία 4.200 mAh πιστοποιημένη με UL, η οποία σας δίνει επιπλέον φόρτιση 150 τοις εκατό (περισσότερο από το διπλασιασμό της χρεωσμένης ζωής του iPhone σας X). Μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία (και να περάσετε τη φόρτιση μέσω του ίδιου του τηλεφώνου) μέσω της θύρας micro USB στο κάτω μέρος ή με την ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης Qi.

Το σκληρό πλαστικό εξωτερικό έχει προστασία 360 μοιρών από τις γρατζουνιές και τις σταγόνες. Τα εμπρόσθια άκρα ανυψώνονται με χείλη που προστατεύουν την οθόνη, ενώ το Alphatronix συμπεριέλαβε ακόμη και ένα προστατευτικό οθόνης από γυαλί, για να αυξήσει την ασφάλεια. Τέλος, η εγκατάσταση είναι απλή με σχέδιο δύο τεμαχίων, συμπεριλαμβανομένου ενός τυπικού τμήματος ολίσθησης που σας απαλλάσσει για να σύρετε το τηλέφωνο στην θήκη. Όλα προστατεύονται από την εργοστασιακή εγγύηση, για καλό μέτρο.

Αυτή η υπόθεση BEAOK ελέγχει πολλά κουτιά όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά μπαταρίας. Αρχικά, η μπαταρία είναι μια τεράστια ποσότητα 6.000 mAh, η οποία σας προσφέρει 200% πρόσθετη χρέωση, την οποία ισχυρίζονται ότι σας δίνει επιπλέον 25 ώρες ώρες ομιλίας. Ο φορτιστής Micro USB προσφέρει επίσης μια ταχύτητα φόρτισης τροφοδοσίας 1,5-amp, για να χυθεί το τηλέφωνό σας και η εξωτερική μπαταρία πολύ γρήγορα. Προσθέστε αυτό στην προστασία σκληρού κελύφους στο εξωτερικό και την εύκολη εγκατάσταση και έχετε έναν νικητή. Η θήκη κρατά επίσης το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου χωρίς πλαίσιο, οπότε θα φανεί εξαιρετικό.

Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα, όπως η έλλειψη ανυψωμένων χεριών στο μπροστινό μέρος (αφήνοντας την οθόνη σας ευάλωτη σε σταγόνες), την έλλειψη θυρίδας ακουστικών στο κάτω μέρος και το πιο σκληρό βάρος (σε αυτήν την περίπτωση, 4,2 ουγκιές). Αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια και να πετύχετε μια τεράστια εφεδρική μπαταρία, τότε αυτό ισχύει για εσάς.

Είτε είστε ανεμιστήρας της Apple είτε όχι, το iPhone X (και τα περισσότερα από τα τηλέφωνα της σειράς της Apple) έχουν κάνει κύματα στη βιομηχανία για πραγματικά πρωτοποριακό σχεδιασμό. Έτσι, ενώ σκαμίσαμε για ένα τρελό ποσό υποθέσεων τρίτων, καταλήξαμε να εγκατασταθούμε στην πραγματική δερμάτινη θήκη από την Apple για το πιο όμορφο δείγμα της λίστας. Προφανώς, η θήκη έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο τηλέφωνο σαν γάντι επειδή σχεδιάστηκε από τους ίδιους ανθρώπους που έκαναν το τηλέφωνο. Είναι φτιαγμένο από ειδικά μαυρισμένο και τελειωμένο ευρωπαϊκό δέρμα, έτσι αρχικά θα αισθάνεται απαλό στο εξωτερικό και θα αναπτύξει ένα φυσικό φλοιό όσο περισσότερο χρησιμοποιείται.

Υπάρχουν εξωτερικά κουμπιά από αλουμίνιο που είναι κατασκευασμένα από μηχανικά κουμπιά που ταιριάζουν με την δερμάτινη θήκη, ώστε να έχετε πρόσβαση στα εξωτερικά χειριστήρια χωρίς να απομακρύνεστε από την αισθητική. Το εσωτερικό είναι επενδεδυμένο με ένα υλικό μικροϊνών για να προστατεύει το τηλέφωνο όταν το παίρνετε μέσα και έξω. Η θήκη μπορεί να παραμείνει καθ 'όλη τη διάρκεια της φόρτισης, έρχεται σε εννέα χρώματα για να προσαρμόσει οποιοδήποτε στυλ και σε μόλις 3,2 ουγκιές, δεν προσθέτει σχεδόν κανένα όγκο στο τηλέφωνο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .