Οι 12 καλύτεροι φορτιστές ασύρματου τηλεφώνου που αγοράζουν το 2018

Μην ανησυχείτε ποτέ για ένα καλώδιο φόρτισης ή μπερδεμένο πάλι

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που οι οπαδοί των ηλεκτρονικών συσκευών μπορούν να συμφωνήσουν, είναι ότι κανείς δεν τους αρέσει τα καλώδια. Κουνιέται, κολλάει και μπορεί να είναι μια πραγματική ματιά σε αυτό που είναι διαφορετικά μια παρουσίαση μερικών από τα πιο όμορφα ηλεκτρονικά που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Η αναζήτησή μας για την αφαίρεση των καλωδίων μας οδηγεί στην ασύρματη φόρτιση και, ενώ εξακολουθεί να κρέμεται στα περιθώρια της mainstream, είναι πιθανότατα η λύση καλωδίου που δεν μπόρεσες ποτέ να γνωρίζεις. Ακολουθεί η καταγραφή των καλύτερων ασύρματων φορτιστών που διατίθενται σήμερα για smartphones.

Όταν προσπαθείτε να βρείτε τον καλύτερο συνολικό ασύρματο φορτιστή για τα τηλέφωνά σας, θα πρέπει να αναζητήσετε να διαθέτει τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά και ευρεία συμβατότητα σε λογική τιμή. Κοιτάξτε όχι περισσότερο από τον γρήγορο ασύρματο φορτιστή CHOETECH.

Ο φορτιστής αυτός είναι όρθιος και προσφέρει μια ευρεία περιοχή φόρτισης, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας σε τοπίο ή πορτραίτο ενώ το φορτίζετε. Περιλαμβάνει επίσης καλώδιο micro-USB. Τώρα, ας μιλήσουμε για τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης, η οποία σας επιτρέπει να χρεώνετε πολλά από τα νεότερα τηλέφωνα της Samsung σε 1,4 φορές ταχύτερα από την κανονική ασύρματη φόρτιση Qi. Η λειτουργία γρήγορης φόρτισης στο φορτιστή CHOETECH λειτουργεί με τα άκρα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus, Σημείωση 5, S6, S7 και S7 Edge και Edge Plus. Στα μοντέλα μη γρήγορης φόρτισης που χρησιμοποιεί ο φορτιστής περιλαμβάνονται τα Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Nexus 5 και Nexus 6.

Μια τελευταία σημείωση: Εάν αγοράζετε αυτό το φορτιστή για την επιλογή "γρήγορη ασύρματη φόρτιση", φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε και με έναν σύγχρονο προσαρμογέα USB που μπορεί να ωθήσει περισσότερο ηλεκτρισμό (έως και 2,4 αμπέρ) και να εξασφαλίσει τον ταχύτερο δυνατό χρόνο φόρτισης. Οι παλαιότεροι προσαρμογείς USB δεν μπορούν να ωθήσουν αρκετό ηλεκτρικό ρεύμα για να χρεώνουν με τις υψηλότερες τιμές.

Αν ο χρόνος είναι ουσιαστικός, ο γρήγορος ασύρματος φορτιστής της Pasonomi αξίζει πολύ την αγορά. Προσφέροντας γρήγορη ασύρματη φόρτιση Qi 2.0 (απαιτείται προσαρμογέας QC 2.0), η Pasonomi μπορεί να τροφοδοτήσει μια συσκευή Samsung Galaxy από νεκρούς σε πλήρη ισχύ σε περίπου δύο ώρες. Αυτό είναι ένα πλήρες 1,4 φορές πιο γρήγορο από ένα τυποποιημένο μαξιλάρι φόρτισης με δυνατότητα Qi. Όπως όλοι οι γρήγοροι φορτιστές έτοιμοι για Qi, απαιτείται μια συσκευή με δυνατότητα Qi (η οποία περιλαμβάνει την τελευταία συσκευή Galaxy S8 της Samsung), καθώς και προηγούμενες συσκευές της σειράς Galaxy. Οι συσκευές με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης εξακολουθούν να λαμβάνουν το πλεονέκτημα της ασύρματης φόρτισης, αλλά με την προεπιλεγμένη ταχύτητα φόρτισης. Πέρα από την ισχύ του, ο σχεδιασμός του Pasonomi είναι εντυπωσιακός, με κάθετη και οριζόντια στήριξη φόρτισης ενώ παράλληλα επιτρέπει την ενεργή χρήση της συσκευής. Επιπλέον, μια έξυπνη ενδεικτική λυχνία LED δείχνει την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης, οπότε θα γνωρίζετε πάντα πότε η συσκευή είναι έτοιμη για αφαίρεση.

Το ασύρματο μαξιλάρι φόρτισης Kroma μετρά 3 x 3.7 x 1.1 ίντσες και περιλαμβάνει υποστήριξη για συσκευές με δυνατότητα Qi. Το ελαφρύ (10,1 ουγκιές) και το ελάχιστο αποτύπωμα υποστηρίζονται από ανθεκτικό σχεδιασμό και εξαιρετική αποκλειστική εγγύηση ζωής. Η έλλειψη γρήγορης φόρτισης συμβάλλει στη μείωση του κόστους, αλλά σημαίνει ότι το Kroma δεν θα προσφέρει δύο φορές την κανονική ταχύτητα φόρτισης για συσκευές με δυνατότητα Qi. Η ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία LED σας δείχνει την κατάσταση φόρτισης, ενώ οι κουκίδες από καουτσούκ σε σχήμα διαμαντιού εξασφαλίζουν ότι το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο σωστά για πλήρη φόρτιση.

Εάν η ασύρματη φόρτιση με το φθηνό είναι το όνομα του παιχνιδιού, το Choetech T511 Qi Wireless Charger Pad είναι μια τέλεια επιλογή. Με τη βοήθεια της ταχύτητας φόρτισης δύο ενισχυτών, η συσκευή Choetech βοηθάει στην εξοικονόμηση κόστους, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ένα βύσμα ή ένα καλώδιο φόρτισης τοίχου, αντί να χρησιμοποιείτε τα εξαρτήματα που αρχικά συνοδεύουν τη συσκευή σας. Ένας στερεός μπλε δείκτης σας ειδοποιεί όταν μια συσκευή τοποθετείται σωστά στο ταμπόν και έχει αρχίσει να φορτίζει. Το Choetech λειτουργεί επίσης με τα iPhone 8, 8 Plus και το iPhone X. Δυστυχώς, η γρήγορη φόρτιση δεν συμπεριλαμβάνεται, παρόλο που το T511 θα είναι συμβατό με το G8 και το G8. φορτίστε τις συσκευές σας με την ίδια ταχύτητα με τον φορτιστή καλωδίων. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη μια θήκη στο smartphone σας, το T511 μπορεί να φορτίσει ασύρματα οποιαδήποτε συσκευή σε θήκη 4 χιλιοστών ή λεπτότερο χωρίς πρόβλημα.

Για καλύτερο τρόπο στην ασύρματη φόρτιση iPhone, κοιτάξτε το υπομενού υπογείων υπογείων μπαταριών ElleSye 3-Coil Qi. Δυνατότητα συνεργασίας με τα iPhone 8, 8 Plus και iPhone X, τα τρία ενσωματωμένα πηνία της ElleSye παρέχουν μεγαλύτερη περιοχή αισθητήρων και ευκολότερη ευθυγράμμιση στο πάτωμα από ό, τι άλλοι ασύρματοι φορτιστές. Η ρύθμιση της ασύρματης φόρτισης στο iPhone είναι απίστευτα απλή. Απλά τοποθετήστε τη συσκευή σας στη βάση και φωνή, αρχίζει να φορτίζεται. Ενώ η ταχύτητα ενδέχεται να μην είναι γρήγορη, ο φορτιστής με δυνατότητα Qi λειτουργεί με μια ποικιλία άλλων συσκευών, όπως τα τηλέφωνα της σειράς Note 8 και S8 της Samsung. Το υλικό προσφέρει αντιολισθητικά πόδια στο κάτω μέρος και μη αντιολισθητικό χαλάκι στο μπροστινό μέρος για να συγκρατεί τη συσκευή σταθερά στη θέση της κατά τη χρήση. Η γωνία 60 μοιρών σας επιτρέπει να προβάλετε εύκολα την οθόνη, να απαντήσετε σε μια κλήση ή να δείτε μια ταινία hands-free.

Ο φορτιστής αυτοκινήτου Baseus έχει ουσιαστικά όλα όσα θα θέλατε σε ένα ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου για το αυτοκίνητό σας. Πρώτα απ 'όλα, είναι ενεργοποιημένο με Qi, οπότε οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει αυτό το πρωτόκολλο θα λειτουργεί άψογα με αυτή. Έχουν διαφημίσει ότι είναι γρήγορη φόρτιση, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης - η οποία Baseus ρολόι σε 1,4 φορές την ταχύτητα των τυπικών ασύρματων φορτιστών - είναι συμβατή μόνο με τη γραμμή Samsung Galaxy, συμπεριλαμβανομένης της Σημείωση 8, Σημείωση 5, S6 Edge, S7 και την άκρη S7.

Έχουν λάβει αυτή τη φόρτιση σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα εξοπλίζοντας αυτό το πράγμα με καλώδια μεγάλου χαλκού που έχουν διευθετηθεί σε μεγάλο ωοειδές σχήμα, μια διαμόρφωση που υποστηρίζουν ότι είναι βελτιστοποιημένη για σταθερή φόρτιση ακόμα και όταν χρησιμοποιείται σε περιβάλλοντα μη ευαίσθητα (κρίσιμα για έναν φορτιστή αυτοκινήτου). Και η ίδια η φόρτιση είναι αρκετά έξυπνη, χρησιμοποιώντας έξυπνες εσωτερικές μάρκες που θα εγγράφονται αυτόματα σε ποιο επίπεδο τρέχουσας ανάγκης χρειάζεται η συσκευή σας. Έχουν ακόμη εξοπλίσει αυτά τα τσιπ για να καταχωρήσουν την προστασία από την υπέρταση και τη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Προσθέστε αυτό στο γεγονός ότι ο ίδιος ο κάτοχος, ο οποίος συνδέεται μέσω του εξαερισμού, είναι ένας σφιγκτήρας βασισμένος σε βαρύτητα που συλλαμβάνει / απελευθερώνει το τηλέφωνό σας αυτόματα και έχετε ένα πολύ ευέλικτο φορτιστή που θα μπορούσε να κερδίσει πολλά από τα οι κάτοχοι αυτοκινήτων που δεν φορτίζονται, με εξαερισμό, εκεί έξω.

Ο φορτιστής SENEO Fast Wireless Desktop Stand έχει μια ευκρινή εμφάνιση και την ανάγκη για ένα λιγότερο καλώδιο στο γραφείο σας. Χτισμένο με τις συσκευές της Samsung (Σημείωση, συσκευές Galaxy), το Seneo είναι έτοιμο για να υποστηρίξει γρήγορη φόρτιση που είναι 1,4 φορές πιο γρήγορη από ένα παραδοσιακό καλώδιο φόρτισης. Επιπλέον, ο επιτραπέζιος φορτιστής Sieo με δυνατότητα Qi είναι έτοιμος να υποστηρίξει τα iPhone 8, 8 Plus και iPhone X της Apple με το υλικό του σε κανονικές ταχύτητες ασύρματης φόρτισης. Μια συναγερμός ανίχνευσης ξένου σώματος περιλαμβάνεται επίσης σε περίπτωση που ένας μαγνήτης ή μεταλλική θήκη βρίσκεται κοντά, η οποία κλείνει τη φόρτιση, οπότε δεν υπάρχει ζημιά στο υλικό. Με το μέγεθος 2,8 x 5,8 x 3,4 ίντσες, το Seneo μειώνει την ανάγκη για καλώδια προσθέτοντας ένα κομψό και μικρό σχέδιο που είναι τόσο ελκυστικό όσο και λειτουργικό.

Σχεδιασμένο ειδικά για συσκευές Samsung, η ασύρματη βάση στήριξης της Samsung είναι συμβατή με τη σειρά Galaxy, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S8. Ενώ άλλες συσκευές με δυνατότητα Qi θα λειτουργούν με τη βάση φόρτισης της Samsung, θα επανέλθουν στην τυπική ταχύτητα ασύρματης φόρτισης. Μετρώντας 3,3 x 3,9 x 4,5 ίντσες και ζυγίζοντας μόλις 0,8 ουγκιές, η βάση φόρτισης της Samsung είναι εξαιρετικά συμπαγής και φορητή, ώστε να μπορείτε εύκολα να την πετάξετε σε μια τσάντα, αν ταξιδεύετε.

Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον ενσωματωμένο φορτιστή ταχείας φόρτισης, το στήριγμα της Samsung παρέχει μέχρι και 1,4 φορές την κανονική ταχύτητα φόρτισης. Η βέλτιστη απόδοση και ρύθμιση απαιτεί ευθυγράμμιση απευθείας στο κέντρο της βάσης (υπάρχει μια λυχνία LED που δείχνει πότε έχει επιτευχθεί η σωστή τοποθέτηση). Πέρα από τη ρύθμιση, το περίπτερο της Samsung σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε συνεχώς τη συσκευή ενώ παίρνει το χυμό, έτσι είναι δυνατές οι εισερχόμενες κλήσεις και η αναπαραγωγή μουσικής.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και όμορφο σχεδιασμό, ο ασύρματος φορτιστής SurgeDisk είναι μοναδικά σχεδιασμένος ώστε να είναι τόσο εντυπωσιακός όσο και λειτουργικός. Η βάση φόρτισης με βάση το μπαμπού είναι μια αντίθεση από το πιο χρηστικό στυλ των στάσεων φόρτισης Qi που κυριαρχούν στο πεδίο. Ευτυχώς, ο σχεδιασμός του Bamboo δεν διακυβεύει σε μέγεθος (μετράει 4 x 4 x .27 ίντσες και ζυγίζει 1,3 ουγκιές). Ο σχεδιασμός συνδυάζεται με την έξυπνη λειτουργία, χάρη σε έναν δείκτη LED που είναι φιλικός προς τον ύπνο ο οποίος στερείται την ένταση των ανταγωνιστικών προϊόντων (ώστε να μπορείτε να αποφύγετε να κλείσετε τα μάτια σας). Με την πλήρη λειτουργία φόρτισης Qi, το SurgeDisk είναι συμβατό με όλες τις συσκευές με δυνατότητα Qi, ωστόσο, προτείνουν ότι κάθε περίπτωση πάχους άνω των 5mm πρέπει να αφαιρεθεί πριν τοποθετηθεί στο μαξιλάρι Bamboo.

Αναμειγνύοντας ένα κομψό σχεδιασμό και γρήγορη φόρτιση, το ασύρματο μαξιλάρι φόρτισης Satechi είναι μια κυκλική ομορφιά σε χρυσό. Με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης του Qi 2.0, το Satechi θα φορτίσει μια συμβατή συσκευή 1,4 φορές πιο γρήγορα από ένα τυποποιημένο ασύρματο πληκτρολόγιο φόρτισης. Η ενδεικτική λυχνία LED που περιλαμβάνεται θα σας ενημερώσει εάν η συσκευή είναι φορτισμένη, πλήρως φορτισμένη, καθώς και εάν είναι ενεργοποιημένη η γρήγορη φόρτιση για τις υποστηριζόμενες συσκευές. Κοιτάζοντας την προηγούμενη ισχύ φόρτισης, η κορυφαία κατασκευή αλουμινίου αισθάνεται ανθεκτική και ανθεκτική, προσφέροντας έντονη εμφάνιση σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα χρυσού, ασημιού, χώρου γκρι και ροζ χρυσού. Μετράει 4,4 x 7,5 x 1 ίντσες και ζυγίζει μόνο επτά ουγγιές.

Το πράγμα που θα σας χτυπήσει περισσότερο σχετικά με αυτό το φορτιστή Insten είναι το αυλακωτό, ραβδωτό σχέδιο. Αλλά, αν και φαίνεται αρκετά κηλίδα, υπάρχει ένας λειτουργικός σκοπός για αυτό? οι οριζόντιες γραμμές που βλέπετε στο πίσω μέρος της συσκευής καλύπτουν πράγματι έναν ανεμιστήρα ψύξης διπλής κατεύθυνσης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σημαντικός επειδή η ασύρματη φόρτιση Qi τείνει να κάνει τις συσκευές λίγο πιο ζεστό από ό, τι όταν φορτίζουν μέσω του κανονικού τους καλωδίου. Ο ανεμιστήρας θα εκσφενδονίσει τον αέρα τόσο στο τηλέφωνο όσο και στην πλάτη, ώστε να δροσιστεί και με την κίνηση του αέρα και να διαχέει / εξαερώνει τη θερμότητα προς τα πίσω.

Η Insten σχεδίασε τη δυνατότητα φόρτισης μέσω συστήματος διπλού πηνίου, το οποίο είναι τοποθετημένο σε δύο ορθογώνια που είναι αγκυροβολημένα στην κορυφή και στο κάτω μέρος της αποβάθρας φόρτισης. Αυτό προσφέρει δύο πλεονεκτήματα: Πρώτον, θα επιτρέψει στον φορτιστή να δημιουργήσει μια σταθερή και σταθερή σύνδεση χωρίς χρέωση χωρίς χρέωση, χωρίς να χρειάζεται να ωθήσει το τηλέφωνο γύρω για να βρει το γλυκό σημείο. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να τοποθετήσετε τα περισσότερα τηλέφωνα οριζόντια στο κατώτατο σημείο του φορτιστή και θα συνδεθούν και θα φορτιστούν, πάρα πολύ - για να παρακολουθήσετε βίντεο σε λειτουργία τοπίου.

Ο φορτιστής έχει βελτιστοποιηθεί για να λειτουργήσει βασικά με οποιοδήποτε τηλέφωνο με δυνατότητα Qi από το iPhone 8 έως τη σειρά Samsung Galaxy, αν και θα πρέπει να ελέγξετε τη λίστα με το κλικ, διότι ορισμένα σχήματα των συσκευών ενδέχεται να εμποδίσουν το να στέκεται σταθερά στο περίπτερο.

Η Mophie δημιούργησε τη δική της τσάντα φόρτισης που κυκλοφορεί στο iPhone και οι προδιαγραφές δεν απογοητεύουν. Προσφέρει εκπληκτική απόδοση 7,5 W που οι χρήστες θα περιμένουν από τα νέα τηλέφωνα της Apple, δίνοντάς σας την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση που υποσχέθηκε με τα iPhone 8, 8+ και X. Η κατασκευή του φορτιστή είναι αντιολισθητική και έχει εξωτερικό καουτσούκ που περιβάλλει τη συσκευή πλήρως σε πλήρη 360 μοίρες. Προσθέστε αυτό στο απαράμιλλο μαύρο σχεδιασμό και στην ευχάριστα υποτονική LED φόρτισης (εξαιρετική για να μην σας απογοητεύει ενώ προσπαθείτε να κοιμηθείτε τη νύχτα) και θα δείτε γιατί πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για ασύρματη φόρτιση του iPhone σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .