Οι 10 καλύτεροι επεξεργαστές ιστού Macintosh για αρχάριους

Επεξεργαστές για το Web Design Newcomers

Αν ξεκινάτε ακριβώς την οικοδόμηση μιας ιστοσελίδας, μπορεί να είναι χρήσιμο να έχετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που είναι WYSIWYG ή που εξηγεί το HTML σε εσάς.

Έχω εξετάσει πάνω από 60 διαφορετικούς επεξεργαστές HTML για Macintosh (κριτήρια). Οι παρακάτω είναι οι 10 καλύτεροι συντάκτες ιστοσελίδων για αρχάριους για Macintosh , για λόγους από το καλύτερο στο χειρότερο.

Κάθε εκδότης παρακάτω θα έχει βαθμολογία, ποσοστό και σύνδεσμο προς περισσότερες πληροφορίες. Όλες οι κριτικές ολοκληρώθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2010. Ο κατάλογος αυτός καταρτίστηκε στις 6 Νοεμβρίου 2010.

01 από 10

skEdit

skEdit. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το skEdit είναι ένας επεξεργαστής κειμένου για Macintosh. Ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό είναι η ενσωμάτωση με το σύστημα ελέγχου έκδοση Subversion ενσωματωμένο. Περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για γλώσσες πέρα ​​από την HTML και είναι πολύ προσαρμόσιμη.

Έκδοση: 4.13
Βαθμολογία: 150/48%

02 από 10

Rapidweaver

Rapidweaver. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Με την πρώτη ματιά το RapidWeaver φαίνεται να είναι ένας επεξεργαστής WYSIWYG, αλλά υπάρχουν πολλά που θα σας εκπλήξουν. Δημιούργησα έναν ιστότοπο με μια μεγάλη γκαλερί φωτογραφιών, ένα blog και δύο αυτόνομες ιστοσελίδες σε περίπου 15 λεπτά. Αυτές περιλαμβάνουν εικόνες και φανταχτερά μορφοποίηση. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα για τους νεοφερμένους στο web design. Μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα και να προχωρήσετε σε πιο περίπλοκες σελίδες συμπεριλαμβανομένης της PHP. Δεν επικυρώνει την HTML που χρησιμοποιείτε για το χέρι και δεν μπορούσα να καταλάβω πώς να προσθέσω έναν εξωτερικό σύνδεσμο σε μια από τις σελίδες WYSIWYG. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βάση χρηστών με πολλά πρόσθετα για περισσότερη υποστήριξη για προηγμένες λειτουργίες όπως το HTML 5, το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι χάρτες ιστότοπων Google και πολλά άλλα.

Έκδοση: 4.4.2
Βαθμολογία: 133/43%

03 από 10

SeaMonkey

SeaMonkey. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το SeaMonkey είναι το πακέτο εφαρμογών του Διαδικτύου, το πρόγραμμα Mozilla all-in-one. Περιλαμβάνει πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ομάδας συζήτησης, πελάτη συνομιλίας IRC και συνθέτη - τον επεξεργαστή ιστοσελίδων. Ένα από τα ωραία πράγματα για τη χρήση του SeaMonkey είναι ότι έχετε ήδη ενσωματωμένο το πρόγραμμα περιήγησης, έτσι ώστε η δοκιμή να είναι μια αύρα. Επιπλέον, είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής WYSIWYG με ενσωματωμένο FTP για τη δημοσίευση των ιστοσελίδων σας.

Έκδοση: 2.0.8
Βαθμολογία: 139/45% Περισσότερα »

04 από 10

Jalbum

Jalbum. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Αυτό που πρέπει να θυμάστε με το Jalbum είναι ότι δεν πρόκειται να είναι ένας πλήρης επεξεργαστής HTML. Είναι ένας δημιουργός άλμπουμ φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Μπορείτε να δημιουργήσετε άλμπουμ φωτογραφιών και να τα φιλοξενήσετε στον ιστότοπο του Jalbum ή στον δικό σας ιστότοπο. Δημιούργησα ένα άλμπουμ φωτογραφιών με περίπου 20 φωτογραφίες σε λιγότερο από 15 λεπτά. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, και είναι ιδανικό για το νεοφερμένο στο web design που θέλει απλά να μοιραστεί φωτογραφίες με φίλους και οικογένεια. Αλλά αν χρειάζεστε περισσότερα από αυτό από τον επεξεργαστή ιστού σας, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού.

Έκδοση: 8.11
Βαθμολογία: 89/29%

05 από 10

ShutterBug

ShutterBug. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το ShutterBug είναι ένας καλός επεξεργαστής ιστού WYSIWYG για αρχάριους. Προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά που κάποιος που θέλει μια προσωπική ιστοσελίδα θα ήθελε. Είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε μια γκαλερί φωτογραφιών και μπορείτε εύκολα να την συνδέσετε με την RSS. Δεν μου αρέσει αυτό το demo να αλλάζει τις εικόνες σας - τα υδατογραφήσει με τη λέξη "DEMO". Θα προτιμούσα να έχω μια ελεύθερη δοκιμή περιορισμένης διάρκειας που αφήνει τις εικόνες μου μόνοι. Το ShutterBug είναι κυρίως για την τοποθέτηση φωτογραφιών στις ιστοσελίδες. Εάν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που κάνει περισσότερα από αυτό, ίσως να είστε απογοητευμένοι με το ShutterBug.

Έκδοση: 2.5.6
Βαθμολογία: 73,5 / 24%

06 από 10

350 σελίδες δωρεάν

350 σελίδες δωρεάν. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

350 Pages Free είναι μια δωρεάν έκδοση των 350 Pages Lite. Μπορείτε να δημοσιεύσετε έναν ιστότοπο με συνολικά 15 σελίδες. Πρόκειται κυρίως για μια επίδειξη της πληρωμένης υπηρεσίας τους, αλλά αν έχετε ένα μικρό site θα μπορούσατε να το διατηρήσετε με αυτό.

Εκδοχή:
Βαθμολογία: 73/24% Περισσότερα »

07 από 10

Rendera

Rendera. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Rendera είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να μάθετε HTML 5 και CSS 3. Απλώς πληκτρολογήστε τον κώδικα που θέλετε να δοκιμάσετε και δείτε να εμφανίζεται στην οθόνη. Δεν είναι ένας μεγάλος επεξεργαστής για την κατασκευή ολόκληρων τοποθεσιών, αλλά αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να δείτε πώς θα φαίνονται ορισμένες ετικέτες HTML 5 ή ετικέτες CSS 3, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο.

Έκδοση: 0.8.0
Βαθμολογία: 73/24%

08 από 10

TextEdit

TextEdit. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το TextEdit είναι ο δωρεάν επεξεργαστής κειμένου που συνοδεύει τα συστήματα Macintosh OS X. Δεν έχει πολλά χαρακτηριστικά ειδικά για την ανάπτυξη ιστού, αλλά αν θέλετε να αρχίσετε να γράφετε γρήγορα HTML και δεν θέλετε να κατεβάσετε τίποτα, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το TextEdit, φροντίστε να διαβάσετε πώς να: Επεξεργαστείτε το HTML με το TextEdit καθώς υπάρχουν κάποια τεχνάσματα για το πώς χειρίζεται το HTML.

Έκδοση: 10.6
Βαθμολογία: 63/20%

09 από 10

Radio UserLand

Radio UserLand. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το ραδιόφωνο είναι κυρίως ένας επεξεργαστής ιστολογίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες FTP για να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε διακομιστή ιστού ή μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα Userland. Έρχεται με τα τυπικά χαρακτηριστικά του blog όπως τα σχόλια, trackback, και χτυπήματα μετρητής. Μπορεί επίσης να εισαγάγει RSS ή να εξάγει ολόκληρο τον ιστότοπο ως αρχείο RSS.

Η υπηρεσία Radio Userland έκλεισε στις 31 Ιανουαρίου 2010. Επειδή το λογισμικό έχει κατασκευαστεί για να συνδεθεί με αυτή την υπηρεσία, δεν είναι σαφές εάν το λογισμικό θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Έκδοση: 8.1
Αποτέλεσμα: 59/19%

10 από 10

Δημιουργώ

Δημιουργώ. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Create είναι ένας επεξεργαστής WYSIWYG για Macintosh, ο οποίος ταιριάζει περισσότερο με τους Νέους για το Web Design και τα Παιδιά. Κοστίζει $ 149.00. Υπάρχει δωρεάν δοκιμή.

Εκτίμηση

1 αστέρια
Βαθμολογία: 26/10%

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρόγραμμα επεξεργασίας HTML; Γράψτε μια κριτική!

Έχετε έναν επεξεργαστή ιστού που αγαπάτε ή θελήσετε απολύτως; Γράψτε μια επισκόπηση του επεξεργαστή HTML σας και αφήστε τους άλλους να γνωρίζουν ποιος συντάκτης νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος.