Αυτοκίνητα της Google "Moonshot" Αυτοκίνητα

Η αυτο-οδήγηση της Google είναι ένα εκπληκτικά δροσερό, μυαλό-φυσώντας έννοια. Το πρόγραμμα προήλθε από το Google X , το πρόγραμμα Google Skunkworks, όπου οι μηχανικοί της Google δημιουργούν «φεγγάρια» ή έργα που είναι πρωτοποριακά και καινοτόμα αλλά δεν έχουν άμεσο νομισματικό δυναμικό. Τα αυτοκίνητα ρομπότ ταιριάζουν σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Η Google είναι πρόθυμη να ρίξει πολλά χρήματα σε έρευνα σχετικά με αυτή την έννοια, ακόμα κι αν δεν πάει πουθενά, ακόμα και αν δεν θα κάνουν τα χρήματα πίσω.

Έτσι, το αυτο-οδηγώντας αυτοκίνητο της Google είναι εκπληκτικό στο ότι είναι ένα αυτοκίνητο που οδηγεί αυτο-οδηγώντας. Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο που ένας τυφλός άνθρωπος μπορεί να πάρει για να εργαστεί ή στο μαγαζάκι. Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο που οι μεθυσμένοι άνθρωποι μπορούν να πάρουν από το μπαρ. Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να πάρει ένας επιβάτης κατά τη διάρκεια της αποστολής μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανάγνωσης ή ύπνου. Είναι επίσης εξαιρετικά χαριτωμένο - σαν μια ακίνδυνη μικρή πασχαλίτσα. Αυτό είναι σκόπιμο. Κανείς δεν πρέπει να πάρει τη λανθασμένη εντύπωση εδώ. Δεν μπαίνεις σε σπορ αυτοκίνητο. Αυτό το πράγμα οδηγεί αργά και σκόπιμα και φρενάρει για τους πεζούς.

Η κερδοσκοπία σε έναν παγκόσμιο κόσμο αυτοκινήτων Google

Το αυτο-οδηγώντας αυτοκίνητο της Google είναι επί του παρόντος ένα αστικό μετακινούμενο όχημα. Αυτό το καθιστά ιδανικό αντικαταστάτη για την κατοχή αυτοκινήτου. Σκεφτείτε το Car2Go, μόνο χωρίς οδήγηση. Συνδυάστε την ευκολία των κοινόχρηστων αυτοκινήτων με το γεγονός ότι τα κοινόχρηστα αυτοκίνητα μπορούν στην πραγματικότητα να οδηγούν σε πιο διασκορπισμένα σημεία στάθμευσης, και έχετε ένα δυνητικό σύστημα μετακινήσεων του μέλλοντος.

Αλλά το μέλλον δεν είναι εδώ σήμερα

Αυτο-οδήγηση αυτοκίνητα είναι τουλάχιστον μια δεκαετία από τη μαζική αγορά. Τα σημερινά πρωτότυπα συγκεντρώνονται κυρίως γύρω από χώρους με καλά χαρτογραφημένους δρόμους και καθαρό καιρό. Τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν πολύ καλά το χιόνι ή τη βροχή. Δεν διαβάζουν για την βροχερή εποχή του Βορειοδυτικού Ειρηνικού από οποιοδήποτε τέντωμα. Ωστόσο, δώστε χρόνο και αυτά είναι προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν.