Πόροι για την πραγματοποίηση ειδικών περιπτώσεων Candy Bar Wrappers

Ειδικές περιστάσεις κάνουν έκκληση για γλυκές εκπλήξεις

Εάν έχετε ένα πάρτι έρχεται επάνω-γενέθλια, αποφοίτηση, επέτειο, ή διακοπές μαζί-ευνοεί μπορεί να είναι μια πραγματική απόλαυση για τους καλεσμένους σας όταν έρχονται με τη μορφή εξατομικευμένων καραμέλα μπαρ. Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας και τον οικιακό εκτυπωτή για να ντύσετε τα καραμέλα με ειδικά περιτυλίγματα περίστασης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρότυπο για να ξεκινήσετε. Ελέγξτε αυτές τις ιστοσελίδες για πρότυπα wrapper bar candy bar που μπορούν να προσωποποιηθούν για την επόμενη ειδική σας περίσταση.

01 από 05

Επιστροφή στην αρχή

Τι είναι ένα πάρτι χωρίς ταινίες και κομφετί; Ο ιστότοπος του LoveToKnow δημοσιεύει δύο δωρεάν επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα περιτύλιξης ζαχαρωτών με ροδέλες, κομφετί και σαφείς οδηγίες συναρμολόγησης.

Κάντε λήψη του PDF , προσαρμόστε το και εκτυπώστε ένα πρότυπο ανά φύλλο χαρτιού. Το πρότυπο έχει μέγεθος για τις ράβδους καραμελών που μετρούν περίπου 5 ίντσες κατά 2,25 ίντσες, αλλά μπορεί να περικοπεί για τις μικρότερες ράβδους καραμελών. Περισσότερο "

02 του 05

Βαμβάκι στροβιλίζεται

Η ιστοσελίδα του Raspberry Swirls προσφέρει εκατοντάδες δωρεάν επαγγελματικά σχεδιασμένα εκτυπώσιμα πρότυπα περιτύλιξης καραμελών σε διάφορες κατηγορίες, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν για την ειδική σας περίσταση. Απλά κάντε κλικ στην καρτέλα Εκτυπώσιμες προσκλήσεις και περιτυλίγματα καραμελών και επιλέξτε από:

Άλλες κατηγορίες είναι επίσης γεμάτες με χαριτωμένα σχέδια. Το ωραίο πράγμα για αυτό το site είναι ότι τα περισσότερα από τα πρότυπα περιτύλιξης καραμελών έχουν τα αντίστοιχα πρότυπα πρόσκλησης.

Πρέπει να συνδεθείτε με ένα λογαριασμό στο Facebook ή στο Google και, στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη δύο δωρεάν προτύπων κάθε μέρα.

Περισσότερο "

03 του 05

Η εκτύπωση του Alenka

Η ιστοσελίδα του Alenka Printables έχει πολλά γοητευτικά περιτυλίγματα για καραμέλες. Ορισμένοι από αυτούς έρχονται σε περισσότερες από μία επιλογές: είτε χρησιμοποιήστε το πρότυπο όπως είναι ή πληκτρολογήστε στο δικό σας κείμενο. Ανάμεσα στα δωρεάν πρότυπα είναι:

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν τη γλυκιά έκπληξη. Περισσότερο "

04 του 05

Intimate Weddings

Τα πρότυπα που μπορείτε να κατεβάσετε στην ιστοσελίδα του Intimate Weddings είναι θέμα γάμου, αλλά μπορούν να προσωποποιηθούν για άλλες περιπτώσεις. Τα πρότυπα διατίθενται σε δύο μεγέθη και σε δύο χρώματα. Ολοκληρωμένες οδηγίες συναρμολόγησης περιλαμβάνονται με βήμα προς βήμα φωτογραφίες.

Περισσότερο "

05 του 05

Photo Party Ευνοεί

Θα βρείτε ένα πρότυπο περιτύλιξης καραμελών για κάθε περίσταση στην ιστοσελίδα Photo Party Favors. Τα περιτυλίγματα είναι πολύχρωμα και προσαρμόσιμα και έρχονται σε δύο μεγέθη: στάνταρ 1,55 oz. το μέγεθος της ράβδου και τα μεγάλα 5 oz. μέγεθος γραμμής. Απλά κατεβάστε το πρότυπο και προσθέστε τη δική σας φωτογραφία και κείμενο για την ειδική σας περίσταση.