Πώς να φτιάξετε δέντρα στο Photoshop

01 από 05

Πώς να φτιάξετε δέντρα στο Photoshop

Έχετε πρόσβαση σε 34 δέντρα.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αγαπώ ακριβώς για το Photoshop είναι ότι είναι τόσο πλούσιο και χαρακτηριστικό φορτωμένο που σας λείπει η ουσία. Γνωρίζατε ότι το Photoshop CC εισήγαγε ένα δέντρο φίλτρου και ότι μετακινήθηκε στην έκδοση CC 2014 στο μενού Φίλτρο; Δεν το κάνατε; Ούτε και εγώ. Τώρα, χάρη στον Adobe Photoshop Evangelist Juilianne Kost, ξέρω τώρα πού βρίσκεται το Φίλτρο δέντρων.

Σε αυτό το "Πώς να" θα εξετάσουμε τη χρήση του φίλτρου δέντρου στο Photoshop και μερικά από τα πραγματικά τακτοποιημένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό. Ας αρχίσουμε.

02 του 05

Πώς να δημιουργήσετε ένα δέντρο στο Photoshop

Δέντρα βρίσκονται στο μενού Render.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο του Photoshop και να προσθέσετε ένα Layer με όνομα Tree. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να χειρίζεστε περαιτέρω το δέντρο σας μόλις δημιουργηθεί.

Με το επιλεγμένο επίπεδο δένδρου, επιλέξτε Φίλτρα> Διαγράμμιση> Δέντρο για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Φίλτρο δέντρου.

03 του 05

Πώς να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο διαλόγου φίλτρου δέντρου του Photoshop

Το παράθυρο διαλόγου Φίλτρο δέντρου.

Όταν ανοίγει, το παράθυρο διαλόγου φίλτρου δέντρου, που φαίνεται παραπάνω, μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό. Ας περάσουμε από το παράθυρο διαλόγου:

Όταν είστε ευχαριστημένοι, κάντε κλικ στο OK .

04 του 05

Πώς να χειριστείτε το δέντρο του Photoshop

Χειρισμός του δέντρου σας.

Τώρα που έχετε ένα δέντρο, τι άλλο; Αν το σχέδιό σας είναι να δημιουργήσετε ένα άλσος ή ακόμα και δάσος δέντρων, το επόμενο βήμα σας είναι να μετατρέψετε το δέντρο σας σε aSmart Object.

Τα έξυπνα αντικείμενα επιτρέπουν μη καταστρεπτική επεξεργασία στο Photoshop. Για παράδειγμα, εάν επρόκειτο να μετατρέψετε το δέντρο σας κάτω, να αποδεχτείτε την αλλαγή και στη συνέχεια να το μετατρέψετε σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος, το δέντρο σας θα βλαστήσει ακανόνιστα pixels και θα μετατραπεί σε ασαφή επειδή το μόνο που κάνατε ήταν να κάνετε τα εικονοστοιχεία μεγαλύτερα. Δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε το δέντρο σε ένα έξυπνο αντικείμενο:

Ανοίξτε τον πίνακα " Επίπεδα" και κάντε δεξί κλικ στο στρώμα "Δέντρο". Επιλέξτε C to invert to Smart Objec t στο προκύπτον μενού περιβάλλοντος. Όταν το κάνετε αυτό το στρώμα σας τώρα αγκαλιάζει ένα μικρό εικονίδιο Smart Object στη μικρογραφία. Εάν κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο αυτό, το δέντρο σας ανοίγει σε ξεχωριστό έγγραφο με την επέκταση .psb. Αυτό είναι το Smart Object.

Κλείστε το αρχείο .psb για να επιστρέψετε στο κύριο αρχείο .psd και να κάνετε κλίμακα στο δέντρο σας. Από εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα του Smart Object και της κλίμακας και να τα μετακινήσετε για να δημιουργήσετε αρκετά δέντρα.

05 του 05

Πώς να δημιουργήσετε το φύλλωμα του φθινοπώρου χρησιμοποιώντας το φίλτρο δέντρου του Photoshop

Χρησιμοποιήστε το προσαρμοσμένο χρώμα για να δημιουργήσετε το φύλλωμα του φθινοπώρου.

Όταν πραγματικά το σκέφτεστε, η δημιουργία φυλλώματος του φθινοπώρου μοιάζει πολύ με το ίδιο το φθινόπωρο ... τα φύλλα αλλάζουν χρώμα. Σε αυτό το παράδειγμα, δημιούργησα ένα Maple Tree και επιλέξατε το Χρήση προσαρμοσμένου χρώματος για φύλλα . Έχω κάνει κλικ μία φορά στο Color Chip για να ανοίξει το Color Picker και να επιλέξει Orange από τη λίστα. Όταν κλείνετε τον επιλογέα χρωμάτων, τα φύλλα δεν αλλάζουν χρώμα. Εάν είστε απόλυτος καθαρός, ανοίξτε μια εικόνα που περιέχει δέντρα που αθλούν το φύλλωμα της πτώσης τους, δοκιμάστε ένα χρώμα που τραβάει την προσοχή σας και το χρησιμοποιείτε αντ 'αυτού.