Τα 9 Best Earbuds για ασύρματη σύνδεση στο 2018

Ποτέ μην αντιμετωπίζετε τα μπερδεμένα καλώδια ξανά

Ο αγώνας είναι πραγματικός: Προσπαθώντας να ξεμπλοκάρετε τα καλώδια των ακουστικών με κόμπους σας προκαλεί αδιανόητη απογοήτευση. Έτσι παραλείψτε το χάος και επιλέξτε αντί για ασύρματα ακουστικά που επαναπροσδιορίζουν την εύκολη ακρόαση. Με τα χρόνια, οι επιλογές στην κατηγορία ασύρματων συσκευών έχουν βελτιωθεί σημαντικά, προσφέροντας πιο άνετες προσαρμογές, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και καλύτερη ποιότητα ήχου, μεταξύ άλλων. Έτσι ποια είναι τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά εκεί έξω; Εξαρτάται από το τι θέλετε. Συμπληρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας παρακάτω και μας εμπιστευτείτε, υπάρχει κάτι για όλους.

Διαβάστε παρακάτω για τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε τώρα.

Το Jaybird X3 είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο X2 - τόσο πολύ ώστε να κερδίσουν την πρώτη θέση στη λίστα Best Wireless Earbuds. Ενώ είναι τεχνικά αθλητικά ακουστικά (έχουν υδρόφοβη νανο-επικάλυψη για να απομακρύνουν την υγρασία), είναι αρκετά άνετα για να χρησιμοποιηθούν για καθημερινή ακρόαση. Το σχέδιο διαθέτει πτερύγια αυτιών σιλικόνης που προσκολλώνται στο αυτί σας για να τα κρατήσετε ασφαλή. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης αξιέπαινη: Θα έχετε περίπου οκτώ ώρες παιχνιδιού μουσικής.

Το X3 τροφοδοτείται από οδηγούς 6mm, οι οποίοι παράγουν εξαιρετικό ήχο και έντονο μπάσο. Καλύτερα, μπορείτε να κατεβάσετε το MySound App του Jaybird για Android ή iOS για να τελειοποιήσετε τον ήχο στις προσωπικές προτιμήσεις σας. Το τηλεχειριστήριο στο καλώδιο είναι εύκολο να πλοηγηθεί με μόνο τρία κουμπιά και μπορείτε να συνδυάσετε δύο X3 στην ίδια συσκευή. Συνολικά, το X3 προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας και άνεσης.

Όταν αγοράζετε ακουστικά προϋπολογισμού, θα πρέπει αναμφίβολα να κάνετε κάποιες θυσίες, αλλά όταν πρόκειται για τα ακουστικά καλύτερης αξίας, ό, τι θέλετε θα πρέπει να συσκευάζονται για την καλύτερη δυνατή τιμή. Αυτό ακριβώς παίρνετε με τα ακουστικά της SENSO. Τα ακουστικά είναι σταθερά κατασκευασμένα και απλά σχεδιασμένα, αλλά ακόμα άνετα στην χρήση. Και σίγουρα δεν μειώνουν την ποιότητα του ήχου. Με απόκριση συχνότητας 20-22 kHz, τα ακουστικά παρέχουν αυθεντικό ήχο Hi-Fi πλήρες με ξεκάθαρα πρίμα και πλούσιο μπάσο. Θα πάρετε μια σταθερή διάρκεια ζωής μπαταρίας οκτώ ωρών για να σας διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα ακρόασης, είτε ταξιδεύετε, ασκείστε είτε εκτυλίσσεται.

Για πολλούς αθλητές, η μουσική σας βοηθά να σας τροφοδοτήσετε μέσα από ένα δύσκολο σετ ή να πάτε αυτό το επιπλέον μίλι. Ο καλός ήχος είναι σημαντικός, αλλά ίσως ακόμα πιο κρίσιμος είναι ο ταιριασμός γιατί κανείς δεν θέλει να παίζει με τα ακουστικά τους στη μέση μιας προπόνησης. Τα ασύρματα ακουστικά Bose SoundSport με αντάλλαγμα ιδρώτα, τα οποία διατίθενται σε τρία μεγέθη, έχουν ακουστικά StayHear + με μαλακά πτερύγια πυριτίου για χαλαρή και ασφαλή εφαρμογή. Και ενώ η τακτοποίηση μπορεί να είναι εξαιρετικά προσωπική, οι κριτές του Amazon συμφωνούν ευρέως ότι η ευκολία είναι αυτό που κάνει το Bose SoundSport τόσο μεγάλο. Σημειώστε ότι η πιο χαλαρή εφαρμογή θα επιτρέψει τον ήχο του περιβάλλοντος να γλιστρήσει, αλλά αυτό είναι εντάξει για τους δρομείς και τους ποδηλάτες που πρέπει να γνωρίζουν το περιβάλλον τους.

Όσο για τον ήχο, θα έχετε σταθερή απόδοση με αξιοπρεπή μπάσα και αρκετά αξιοπρεπή mid-range. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου έξι ώρες, η οποία θα πρέπει να σας κάνει περίπου μια εβδομάδα προπόνησης μεταξύ των χρεώσεων. Επιπλέον, με εύκολη αντιστοίχιση Bluetooth και NFC με καθοδήγηση φωνής, μπορείτε να αφήσετε τη σκληρή δουλειά στην προπόνηση σας.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα προϊόντα Anker, θα πρέπει να είστε. Ενώ η εταιρεία δεν είναι ακόμη γνωστή ότι είναι το καλύτερο από τα καλύτερα, τα προϊόντα της είναι σίγουρα συνεπή. Τα SoundBuds της έχουν ένα σχεδιασμό με γάντζο που κάθεται πάνω από το αυτί σας, εξασφαλίζοντας μια πιο ασφαλή και άνετη εφαρμογή. Έρχονται με μια ποικιλία μεγεθών και σχημάτων για σχεδόν κάθε αυτί. Το ελαστικό υλικό σημαίνει επίσης ότι είναι ανθεκτικό στο νερό (IPX5) και ζυγίζει μόλις 5,6 ουγκιές, είναι αρκετά ελαφρύς ώστε να ξεχνάτε ότι φοράτε. Στο εσωτερικό υπάρχουν οδηγοί 6mm που προσφέρουν συμπαγή μπάσα.

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε στοιχείο του προϋπολογισμού, υπάρχουν μειονεκτήματα. Για τα SoundBuds, είναι το γεγονός ότι η μπαταρία διαρκεί περίπου επτά ώρες. Για τους μετακινούμενους και τους αθλητές που μπορεί να μην είναι πρόβλημα, αλλά εάν είστε ακροατής μουσικής μαραθωνίου, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε δύο φορές. Ακόμα προσεκτικοί για την αγορά ενός προϊόντος προϋπολογισμού; Το Anker προσφέρει εγγύηση 18 μηνών και εύκολη προσπέλαση πελατών.

Η Bose είναι γνωστή για τα υψηλής ποιότητας ακουστικά ακύρωσης θορύβου και το μοντέλο QuietControl 30 ενισχύει μόνο τη φήμη της. Τα ακουστικά με λαιμό σε σχήμα λαιμού ξεκουράζονται σαν πέταλο γύρω από το λαιμό σας και τα ακουστικά ακουμπούν άνετα στο αυτί σας. Τα ακουστικά είναι αδιάβροχα, καθιστώντάς τα κατάλληλα για αθλήματα, αν και το σχέδιο μπορεί να ενοχλήσει μερικούς αθλητές.

Αληθινή με το όνομά της, το QuietControl 30 σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου. Μπορείτε να αυξήσετε ή να χαμηλώσετε κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί στο ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Bose Connect. Θα θελήσετε να το κρατήσετε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, αλλά εάν τρέχετε ή ποδηλατείτε, ίσως θέλετε να το μειώσετε για να ακούσετε την κυκλοφορία και τους άλλους ήχους γύρω. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εκτιμάται σε εντυπωσιακές 10 ώρες, αλλά μην ξεχνάτε ότι επειδή δεν διαθέτει ενσύρματη επιλογή, δεν θα λειτουργήσει με την ψυχαγωγία κατά την πτήση και έτσι δεν είναι ιδανικό για ταξιδιώτες.

Ενώ αυτά τα ακουστικά τύπου neckband κατασκευάζονται από την Beats, σχεδιάζονται με τη βοήθεια των σχεδιαστικών και τεχνικών ομάδων της Apple. Η ζώνη για το λαιμό ή το "καλώδιο Flex-Form" όπως το ονομάζει Beats, περικλείει δύο σύρματα από κράμα τιτανίου νικελίου, το οποίο το κάνει εύπλαστο, ανθεκτικό και ελαφρύ. Τα ακουστικά έχουν 8mm οδηγούς και είναι μαγνητισμένα, ώστε να μπορείτε να τα κολλήσετε όταν δεν τα χρησιμοποιείτε και να τα φορούν σαν κολιέ. Και όπως το Apple AirPods, το BeatsX διαθέτει τσιπ χαμηλής ισχύος W1, το οποίο επιτρέπει αυτόματη αντιστοίχιση με συσκευές iOS. Θα έχετε οκτώ ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αν χρειάζεστε γρήγορη φόρτιση (μέσω καλωδίου Lightning), μπορείτε να πάρετε δύο ώρες αναπαραγωγής σε μόλις πέντε λεπτά, χάρη σε αυτό που ο Beats καλεί Fast Fuel (είναι ένα επώνυμο τρόπος να πω γρήγορα φόρτιση).

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα ακουστικά Beats .

Όταν η Apple εισήγαγε το iPhone 7, ο κόσμος μίλησε για το πόσο λεπτό ήταν. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή η Apple αφαιρέθηκε πλήρως η υποδοχή ακουστικών. Αντί για τα εικονικά λευκά ακουστικά της Apple, η εταιρεία έβαλε ασύρματα AirPods.

Τα AirPods οδηγούνται από ένα τσιπ της Apple W1 που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το χρήστη και έχουν λαμπρή ολοκλήρωση λογισμικού. Ακριβώς όταν τα βγάλετε από τη συσκευασία για πρώτη φορά, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο στο τηλέφωνό σας με ερώτημα αν θέλετε να τα συγχρονίσετε. Επιπλέον, το Siri παίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση των ελέγχων σας. Παράγουν συμπαγή ήχο και έχουν υπέροχη διπλή ρύθμιση μικροφώνου με ισχυρή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Η μπαταρία διαρκεί περίπου 5 ώρες και φορτίζει γρήγορα όταν βρίσκεται στην περίπτωσή τους. μόλις 15 λεπτά φόρτισης σας δίνει 3 ώρες χρόνο ακρόασης. Στην πραγματικότητα, η περίπτωση μπορεί να χρεώσει AirPods για συνολικά 24 ώρες (που είναι εκτός από τις 5 ώρες που οι AirPods κατέχουν οι ίδιοι). Για την ενσωμάτωση της Apple στην Apple, οι AirPods είναι ο τρόπος να προχωρήσουμε.

Είτε κάνοντας μια κλήση πωλήσεων με υψηλά πονταρίσματα είτε απλά βγάζετε μια γρήγορη γραμμή στη μητέρα σας, τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth Sennheiser HD1 Free Bluetooth προσφέρουν καθαρή ποιότητα ήχου ενώ ταυτόχρονα καταφέρνουν να φαίνονται πολυτελή. Αν και το στυλ του λαιμού δεν είναι ο καθένας, η ζώνη αυτού του ζεύγους είναι ραμμένη με μια τολμηρή κόκκινη κλωστή. Ένα τηλεχειριστήριο τοποθετείται στην αριστερή πλευρά του λαιμού, που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε την ένταση, να σαρώσετε κομμάτια και να απαντάτε ή να απορρίπτετε τηλεφωνικές κλήσεις. Το διακριτικό μικρόφωνο προσφέρει υψηλή ευκρίνεια, οπότε κάθε λέξη που μιλάτε είναι ξεκάθαρη. Οι δυναμικοί οδηγοί παρέχουν μια περιοχή συχνοτήτων 15Hz-22kHz και τα ανερχόμενα μπάσα και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ξεπερνά τις έξι ώρες - δεν είναι πάρα πολύ άθλια!

Υπάρχουν ασύρματα ακουστικά και στη συνέχεια υπάρχει το Bose SoundSport Free. Με μια εξαιρετική σύνδεση Bluetooth που σπάνια πέφτει, αυτά τα πραγματικά αδιάβροχα ακουστικά προσφέρουν ασύγκριτο βάθος και καθαρότητα. Και ενώ δεν έχουν θόρυβο από τη στιγμή που δεν δημιουργούν σφράγιση στο αυτί σας για να αποκλείσουν τους γύρω ήχους, αυτό μπορεί να είναι καλό για τους αθλητές που πρέπει να γνωρίζουν το περιβάλλον τους. Παρόλα αυτά, το SoundSport Free στηρίζεται άνετα στο εξωτερικό μέρος του αυτιού σας, ακριβώς όπως τα AirPods της Apple και έρχονται με τρία μεγέθη αθλητικών συμβουλών StayHear + για να ταιριάζουν σε όλα τα μεγέθη αυτιών.

Θα έχετε περίπου πέντε ώρες παιχνιδιού σε μία φόρτιση και η θήκη μεταφοράς παρέχει δύο επιπλέον χρεώσεις. Είναι ακριβό, αλλά αν είστε από το στρατόπεδο που σπρώχνει στο σχεδιασμό AirPod, το Bose SoundSport Free θα παρέχει ευελιξία μετριασμένη με λεπτότητα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .