Τα 4 καλύτερα τρίποδα Smartphone για αγορά στο 2018

Η καταγραφή αυτής της τέλειας εικόνας είναι ευκολότερη από ποτέ

Έτσι θέλετε να πάρετε τις δεξιότητές σας για τη φωτογραφία smartphone στο επόμενο επίπεδο και είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα τρίποδο. Αλλά ποιο τρίποδο λειτουργεί καλύτερα για το smartphone σας; Για να βοηθήσουμε, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα τέσσερα καλύτερα τρίποδα για smartphones στην αγορά και, ως επί το πλείστον, είναι ελαφρύ και εξαιρετικά βολικό για να μεταφέρετε. Για να δείτε ποιο τρίποδο θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς, διαβάστε τις συστάσεις μας παρακάτω.

Η παγκόσμια συμβατότητα τόσο με iOS όσο και με το Android, η εξαιρετική σταθερότητα της LOHA επιτρέπει την κινηματογραφική λήψη, καθώς και τις δυνατότητες λειτουργίας σε οριζόντιο ή πορτρέτο. Τα εύκαμπτα πόδια του LOHA σας επιτρέπουν να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο σε διάφορες γωνίες και θέσεις. Θέλετε να το κρεμάσετε από ένα κλαδί δέντρου; Κανένα πρόβλημα. Θέλετε να το αντέξετε σε ένα γραφείο; Χωρίς ιδρώτα. Και σε 5.6 ουγκιές, το LOHA ζυγίζει λίγο περισσότερο από το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού του ίδιου μεγέθους, αλλά αυτό οφείλεται εν μέρει στα άγνωστα υλικά υψηλής ποιότητας που λέει η LOHA. Το LOHA είναι τόσο σίγουρο ότι θα αγαπήσετε το τρίποδο σας, προσφέρουν μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων κατά 100%.

Το κιτ τρίποδας CamKix συνοδεύεται από ασύρματο τηλεχειριστήριο Bluetooth που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες από απόσταση μέχρι 30 ποδιών. Είναι συμβατό με τα περισσότερα Android και iPhones, πλάτους έως 3,8 "και σε μόλις 9,9 ουγγιές, το CamKix είναι εύκολα φορητό. Όταν καταρρεύσει, μπορεί να διπλασιαστεί και ως λαβή ψευδο-αυτοεξυπηρέτησης.

Αποτελείται από premium υλικό υψηλής ποιότητας και εφοδιασμένο με μη αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ για επιπλέον στερεά κράτημα, το CamKix είναι ανθεκτικό και πάντα έτοιμο να συλλάβει τη δράση. Η λαβή smartphone έχει ευελιξία 90 μοιρών και μπορεί να μετακινηθεί για να τραβήξει εικόνες ή φωτογραφίες σε λειτουργίες τόσο σε οριζόντιο όσο και σε πορτρέτο.

Με εξαιρετική σταθερότητα που επιτρέπει τη λήψη βίντεο movielike, μια τιμή που ευθυγραμμίζεται με τον ανταγωνισμό και ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο Bluetooth, το CamKix είναι μια εύκολη πρόταση.

Όταν πρόκειται για ένα τρίποδο που είναι πραγματικά τσέπη μεγέθους, το μικρο γραφείο Joby GripTight θα πρέπει να είναι η αγορά σας. Ενώ ταιριάζει σε smartphones μεταξύ 2.1-2.8 ", υπάρχει και ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μοντέλο που ταιριάζει σε μεγαλύτερα smartphones μεταξύ 2.7-3.9". Στα 1,8 ", το GripTight είναι περισσότερο από συμπαγές, είναι εντελώς φορητό και μπορεί να συνδεθεί ακόμα και με έναν δακτύλιο ή μια τσάντα κάμερας. Το αλουμινένιο μίνι σφαιρίδιο αλουμινίου με μηχανική επεξεργασία επιτρέπει κλίση 36 μοιρών σε οποιαδήποτε κατεύθυνση για να τραβήξει σωστά κάθε φωτογραφία ή βίντεο. Το επικαλυμμένο κράμα ψευδαργύρου-αλουμινίου και η λαβή σιλικόνης μαζί με τα πιάτα από πέλμα από καουτσούκ σας κάνουν να νιώσετε σαν το GripTight να είναι χτισμένο για να διαρκέσει.

Το ελαφρύ τρίποδο eCostConnection 50 "είναι ακριβώς αυτό που διέταξε η φωτογραφική μηχανή όταν πρόκειται να βεβαιωθείτε ότι έχετε το τέλειο overhead ή το eyelevel shot. Μην αφήσετε το αλουμινένιο κτίριο να σας ξεγελάσει. Σε μόλις 15,2 ουγκιές, αυτό είναι ένα ελαφρύ τρίποδο που προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες σας. Χτισμένο τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS, το στήριγμα τρίποδα smartphone εκτείνεται για τη συγκράτηση οποιασδήποτε συσκευής με μέγιστο πλάτος 3,4 ίντσες. Ένας δείκτης στάθμης φούσκας θα σας βοηθήσει να σας προειδοποιήσει ότι είστε σε σταθερή βάση και το τρικύλινδρο σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφία ή βίντεο σχεδόν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θα χρειαστείτε. Το κλιπ smartphone είναι ικανό να περιστρέφεται, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας τόσο σε οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη θέση.

Δυστυχώς, υπήρξαν μερικές μικρές καταγγελίες σχετικά με την ανθεκτικότητα των ποδιών με την πάροδο του χρόνου αλλά, και σε 15 "κατέρρευσε, το eCost δεν ταιριάζει στην τσέπη σας, αλλά είναι το τέλειο μέγεθος για κάθε σακίδιο, ταξίδι.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .