Τα 9 καλύτερα ακουστικά Bluetooth να αγοράσουν το 2018

Η λήψη κλήσεων εν κινήσει έγινε ευκολότερη

Ένα κρίσιμο εξάρτημα για οποιονδήποτε επιχειρηματία ή κάποιον που είναι πάντα εν κινήσει είναι ένα καλό ακουστικό Bluetooth, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις, να καλείτε σε διασκέψεις Skype και πολλά άλλα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά σήματα και μοντέλα διαθέσιμα σήμερα, οπότε είναι δύσκολο να επιλέξετε το σωστό ακουστικό για εσάς. Χρειάζεστε την καλύτερη ποιότητα ήχου ή την πιο άνετη; Παρακάτω έχουμε στρογγυλοποιήσει τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth στην αγορά και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Με τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth, θα έχετε δύο ή τρία μικρόφωνα, αλλά τα 5200 εμφανίζουν το ante με τέσσερα μικρόφωνα για να προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα κλήσεων. Η ακύρωσή του από το θόρυβο συνδυάζεται με την ιδιόκτητη τεχνολογία WindSmart της Plantronics, η οποία σβήνει τους ήχους φόντου που αποσπούν την προσοχή. Και διαθέτει επίσης έξυπνη τεχνολογία αισθητήρων και αναγνώριση φωνής που απαντά αυτόματα (ή αγνοεί) τις κλήσεις. Συνδυάζει με πολλούς συσκευές μέσω NFC ή Bluetooth και μπορείτε να υπαγορεύσετε μηνύματα κειμένου, αν και δεν θα διαβάσει τα εισερχόμενα κείμενα σε εσάς.

Διαθέτει το οικείο σχεδιασμό των προηγουμένων μοντέλων Voyager, αλλά το 5200 έχει ένα ελαφρώς μικρότερο γάντζο αυτιού, οπότε προετοιμάστε το να ταιριάζει λίγο διαφορετικά από το Legend, αν αυτό συνηθίζετε. (Σημειώστε ότι, όπως τα ακουστικά, τα ακουστικά Bluetooth είναι μια τεχνολογία που πιθανότατα θέλετε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, καθώς οι συσκευές ταιριάζουν με κάθε άτομο διαφορετικά.) Η Plantronics απαιτεί έως και επτά ώρες χρόνου ομιλίας, αν και όταν τεθεί σε δοκιμή, πιο κοντά στα έξι - που εξακολουθεί να είναι ένα αξιοσέβαστο spec.

Εάν διαθέτετε ένα υπάρχον μοντέλο Voyager, ίσως δεν αξίζει να αναβαθμιστεί η τιμή, αλλά αν είστε νέος στην αγορά και αναζητάτε ένα ακουστικό Bluetooth με εκπληκτικά καθαρή ποιότητα κλήσης, το 5200 είναι νικητής.

Αυτό το ακουστικό Bluetooth Mpow κάνει ένα πράγμα και το κάνει σωστά: καλώντας. Αν και δεν υποστηρίζει την ακρόαση μουσικής, επιτρέπει την κρυστάλλινη κλήση ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου 4X μπλοκάρει το θόρυβο του περιβάλλοντος και είναι επίσης ρυθμιζόμενο, οπότε θα πάρει με ακρίβεια τη φωνή σας. Συνδυάζει εύκολα με έως και δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα και οι καλούντες μπορούν να περιπλανηθούν έως 30 πόδια πριν ξεκινήσει η σύνδεση. Η μπαταρία εγγυάται 12 ώρες χρόνο ομιλίας ή 200 ώρες αναμονής, ενώ φορτίζει μέσω MicroUSB σε μόλις δύο ώρες.

Το σχέδιο είναι αρκετά παλιό σχολείο, αλλά άνετο παρ 'όλα αυτά, και μια μεγάλη επιλογή για εκείνους που δεν θέλουν ένα in-ear design.

Το Presence-UC διαθέτει εξαιρετικό ήχο χάρη στην ιδιόκτητη τεχνολογία HD Voice Clarity. Αυτή η τεχνολογία ήχου υψηλής ευκρίνειας καθιστά την κλήση όσο το δυνατόν σαφέστερη, όχι μόνο από την πλευρά του χρήστη, αλλά και από τις δύο πλευρές της σύνδεσης.

Η Παρουσία έχει τρία μικρόφωνα, αντί των συνηθισμένων δύο. Τα τριπλά μικρόφωνα βοηθούν στην εξάλειψη του θορύβου του περιβάλλοντος. Το Sennheiser πηγαίνει πέρα ​​από τους περισσότερους κατασκευαστές ακουστικών Bluetooth με την τεχνολογία Sennheiser Speak Focus, η οποία εξαλείφει το μεγαλύτερο θόρυβο του περιβάλλοντος και το WindSafe, το οποίο δρα για την εξάλειψη των ήχων του αέρα από μια κλήση. Επιπλέον, η λειτουργία ActiveGard θα ανιχνεύσει και θα εξαλείψει τους ήχους και τους θορύβους που μπορεί να είναι επικίνδυνοι για το αυτί λόγω των υψηλών ντεσιμπέλ ή του pitch τους.

Αυτό το ακουστικό Sennheiser διαθέτει επίσης ένα υψηλής ποιότητας αποσπώμενο γάντζο αυτιού για επιπλέον άνεση. Η μπαταρία του διαρκεί γενικά για οκτώ με δέκα ώρες - το μακρύτερο στη λίστα μας - χάρη στην υποστήριξη του Bluetooth 4.0 LE. Αν η ανώτερη τεχνολογία ήχου και ο αφρώδης ήχος είναι αυτό που σας προσελκύει σε ένα ακουστικό Bluetooth, η Sennheiser Presence-UC είναι η κορυφαία επιλογή ποιότητας.

Η σχεδίαση των ακουστικών Plantronics Voyager Legend, αν και στην ογκώδη πλευρά, γλιστρά άνετα πάνω από το αυτί. Τα περισσότερα από τα χειριστήρια βρίσκονται πίσω από το αυτί και η μονάδα είναι κατασκευασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην παρεμβάλλεται στην φθορά γυαλιών όπως κάνουν και άλλα μοντέλα. Τα χειριστήρια περιλαμβάνουν διακόπτη rocker, κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και κουμπί κλήσης.

Αυτά τα ακουστικά προσφέρονται σε λογικές τιμές και διαθέτουν τεχνολογία έξυπνου αισθητήρα, το οποίο μπορεί να απαντά αυτόματα στις κλήσεις όταν τοποθετείτε τα ακουστικά στο αυτί σας ή να εκπέμπετε αυτόματα ήχο μέσω του τηλεφώνου σας όταν βάζετε το ακουστικό προς τα κάτω. Ο θρύλος επίσης διαθέτει φωνητική αναγνώριση. Για παράδειγμα, απλώς πείτε «Απάντηση» ή «Αγνόηση» όταν έρχεται μια κλήση και ο Υπόμνημα θα είναι ο προσωπικός σας βοηθός.

Ο κρυστάλλινος ήχος ενισχύεται από την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τριπλή μικροσκοπική μείωση του θορύβου υποβάθρου και των ανέμων λειτουργεί μέχρι 80 ντεσιμπέλ. Η μπαταρία διαρκεί έως και επτά ώρες χρόνο ομιλίας, η οποία είναι σημαντική. Επιπλέον, ο πλήρης χρόνος επαναφόρτισης είναι μόλις 1,5 ώρες. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να ακινητοποιείται το ακουστικό, καθώς το P2i είναι επικαλυμμένο με νάνο για προηγμένη αντοχή στο νερό (ακόμα και ανθεκτική στο ιδρώτα).

Η Plantronics προσφέρει κορυφαία υποστήριξη προϊόντων: Το ακουστικό περιλαμβάνει εγγύηση ενός έτους και η σελίδα υποστήριξης προσφέρει εκτεταμένους πόρους για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.

Το Jabra Stealth είναι ελαφρύ (2,7 ουγκιές), μετρά 4,3 "x 2" x 7,2 "και έχει ένα πιασάρικο κόκκινο κομμάτι στο αυτί και σχεδιασμό αυλακωτού περιβλήματος αργύρου. Αυτό το μοντέλο είναι καλά ισορροπημένο και δεν πέφτει εύκολα από το αυτί, παραμένοντας στη θέση του για παρατεταμένο χρονικό διάστημα για να προσφέρει μέγιστη άνεση. Ο ήχος είναι εκπληκτικά ξεκάθαρος δεδομένου του μεγέθους και η τεχνολογία διπλού μικροφώνου Noise Blackout επιτρέπει τη σημαντική μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος. Το A2DP υποστηρίζεται για streaming μουσικής. Μπορείτε να συνδυάσετε ταυτόχρονα δύο συσκευές στο ακουστικό και υπάρχει ακόμη υποστήριξη για αντιστοίχιση NFC.

Εάν χάνετε πάντα τα ακουστικά Bluetooth, η Jabra σας καλύπτει, με την εφαρμογή Jabra Assist. Αυτή η εφαρμογή για κινητά σας επιτρέπει να βρείτε το Jabra Stealth χρησιμοποιώντας το GPS. Και σε αντίθεση με άλλα μοντέλα της Jabra, το Stealth έχει ένα φυσικό κουμπί σίγασης. Αν και αυτό το μοντέλο μπορεί να μην είναι το πιο δυνατό από άποψη συνολικού ήχου, η μπαταρία έχει μια αρκετά μεγάλη διάρκεια ζωής (διαρκεί τέσσερα έως πέντε ώρες).

Το Platronics Voyager Focus φαίνεται πολύ διαφορετικό από τα άλλα ακουστικά αυτής της λίστας. Στην πραγματικότητα, μοιάζει περισσότερο με παραδοσιακά ακουστικά. Αλλά αυτό το ζευγάρι είναι χτισμένο με άνεση κατά νου. Ιδανικό για χρήση στο γραφείο και εκτεταμένη φθορά, το Voyager Focus διαθέτει μαλακά ακουστικά ακουστικά που δεν θα σας οδηγήσουν σε τρελά για να τα κάθονται άνετα. Έχει επίσης ένα μικρό mic boom που εκτείνεται έξω, και μπορεί να περιστραφεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Αν χρειαστεί να πνιγείτε σε θορυβώδη κουβέντα γραφείου, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου, η οποία λειτουργεί λίγο καλύτερα από άλλους σε αυτήν τη λίστα, λαμβάνοντας υπόψη τον παράγοντα μορφής υπερκείμενου αυτιού.

Όταν δεν χρησιμοποιείτε το σετ μικροφώνου-ακουστικού, μπορείτε να τοποθετήσετε το ακουστικό στη σταθερή βάση φόρτισης ή να τον χυμοποιήσετε μέσω USB. Λειτουργεί απρόσκοπτα σε όλες τις συσκευές με δυνατότητα Bluetooth και οι έξυπνοι αισθητήρες απαντούν αυτόματα στις κλήσεις όταν τοποθετείτε το ακουστικό. Ομοίως, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λήψη του ακουστικού. Στο μειονέκτημα, αυτό είναι ένα set μόνο για Bluetooth και μερικοί μπορεί να χάσουν την ενσύρματη επιλογή, αλλά σίγουρα θα παρέχουν ασυναγώνιστη άνεση.

Το Level U Pro της Samsung μπορεί να μην μοιάζει με το παραδοσιακό ακουστικό Bluetooth, αλλά αυτό είναι ακριβώς το σημείο. Η προσθήκη εύκαμπτων συνδέσμων ουρεθάνης και ελαφρύς, εργονομικός σχεδιασμός το κάνουν να ταιριάζει άνετα γύρω από το λαιμό σας. Όταν έρχεται μια κλήση, το ακουστικό των 6,4 ουγκιών σβήνει με ειδοποίηση για την εισερχόμενη κλήση και σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το ακουστικό στα αυτιά σας και να απαντήσετε. Σίγουρα, είναι ένα ασυνήθιστο ύφος, αλλά είναι πολύ πιο άνετο από το τυποποιημένο βλέμμα Bluetooth που έχει συμβαίνει πάντα εδώ και χρόνια.

Το Level U Pro συνδέεται με οποιοδήποτε smartphone ή tablet συμβατό με Bluetooth και τραβά διπλή λειτουργία ως μουσικό ακουστικό. Ένα σύνολο κουμπιών στη δεξιά πλευρά του λαιμού επιτρέπει την παύση και αναπαραγωγή μουσικής, την απάντηση και τον τερματισμό κλήσεων, την παράκαμψη κομματιών και τη μείωση της έντασης.

Τα 13mm δυναμικά και 13mm Piezo ηχεία προσφέρουν υψηλής ποιότητας και καθαρό ήχο, καθώς και μείωση θορύβου μικροφώνου και ακύρωση ηχώ. Το U Pro βαθμολογείται για εννέα ώρες αναπαραγωγής μουσικής και εννέα ώρες χρόνο ομιλίας σε μέτρια επίπεδα έντασης, που είναι αρκετά μέτρια σε αυτό το σημείο τιμών.

Η LG πήρε μια ρωγμή στην "αληθινή ασύρματη" αντίληψη των ακουστικών με τα ακουστικά LG Tone Free, και ως επί το πλείστον, έχουν κάνει μια πολύ ωραία δουλειά. Η γραμμή Tone LG διαθέτει μερικές διαφορετικές εκδόσεις της γραμμής ακουστικών "γύρω από το λαιμό σας" που περιέχει μπουμπούκια που προορίζονται για λειτουργία, αλλά μόνο το σύνολο Tone Free αφαιρεί πραγματικά το σύρμα συνολικά. Οι δύο μπουμπούκια φοριούνται ανεξάρτητα από το συγκρότημα και τα σπρώχνετε πίσω στη ζώνη τόσο για ασφαλή αποθήκευση όσο και για αποβάθρα για τη φόρτωσή τους. Αυτά τα ακουστικά υποστηρίζουν και τις τέσσερις μορφές συνδεσιμότητας Bluetooth: προηγμένη διανομή ήχου, τηλεχειριστήριο ήχου, βίντεο, ακουστικά και ακουστικά. Έτσι, όχι μόνο μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις απρόσκοπτα σε αυτούς τους οφθαλμούς, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε πραγματικά δυνατή αναπαραγωγή μουσικής. Αυτή η αναπαραγωγή τροφοδοτείται από τα εντυπωσιακά ηχεία Advanced Armature της LG, τα οποία προσφέρουν ποιότητα ήχου για τους μπουμπούκια που ζυγίζουν μόνο 0,2 ουγκιές το καθένα. Η LG έχει στρογγυλοποιήσει το πακέτο με δυνατότητες ανάγνωσης κειμένου και δυνατότητα αυτόματης επανασύνδεσης μόνο σε περίπτωση πτώσης του Bluetooth σας. Αλλά τα περιθώρια στην άκρη, ο σχεδιασμός μόνο σε αυτά είναι πιθανότατα αρκετό για να σας πουλήσει κάνοντας τα κύρια αξεσουάρ σας Bluetooth.

Το Boom2 + είναι μία από τις κορυφαίες σύγχρονες επιλογές της Motorola, και η κατασκευή και τα χαρακτηριστικά δείχνουν. Το ακουστικό από σιλικόνη είναι ωραίο και μαλακό, ώστε να μπορείτε να το αφήσετε στο αυτί σας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους και σε μόλις £ 0,02 το βάρος δεν θα σας χτυπήσει ούτε. Αυτή η ευελιξία είναι επίσης σημαντική, διότι η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου USB μπορεί να σας δώσει έως και επτά ώρες χρόνο ομιλίας με μία μόνο φόρτιση, οπότε σίγουρα θα την χρησιμοποιείτε πάρα πολύ.

Η συνδεσιμότητα Bluetooth υποστηρίζει έως και τα 300 μέτρα της εμβέλειας, οπότε ακόμα και αν αφήσετε το τηλέφωνό σας σε ολόκληρη την αίθουσα και περιπλανηθείτε σε μια κλήση, δεν θα χάσετε τη σύνδεση. Τέλος, η Motorola έχει βγάλει ένα επιπλέον τέχνασμα για να σας δώσει επιπλέον σαφήνεια κλήσεων συμπεριλαμβάνοντας πολλαπλά μικρόφωνα - το ένα για να παραλάβετε τη φωνή σας και το άλλο για να καταχωρίσετε το θόρυβο του περιβάλλοντος και να το βγάλετε με ενσωματωμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .