Αναθεώρηση: Το iPad ThinkGeek iCADE από το Ion Audio

Το Mini Arcade Peripheral για το iPad είναι ένα Old-School Blast

Χαίρετε. Το όνομά μου είναι Jason Hidalgo και είμαι ένας geek.

Δεν ήταν προφανές στην αρχή. Εξάλλου, τυχαίνει να είμαι άνθρωπος με ποικίλα ενδιαφέροντα. Μου αρέσει να μαγειρεύω. Μου αρέσει να γράφω. Έχω πάθος για τον αθλητισμό. Έχω μερικές φορές και μετροσεξουαλικές τάσεις.

Σίγουρα, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να είμαι ένας geek. Θέλω να πω, ναι, μου αρέσει να παίζω βιντεοπαιχνίδια. Αλλά και οι επαγγελματίες αθλητές.

Έτσι, με όλους αυτούς τους παράγοντες, έζησα τη ζωή μου θεωρώντας τον εαυτό μου "κανονικό" μέλος της κοινωνίας. Ακόμα, τα σημάδια ήταν εκεί.

Ενώ μιλάω στους φίλους μου μια μέρα για τα gadgets και τα παιχνίδια, για παράδειγμα, ένας άντρας περπατάει και λέει: "Είσαι γυμνοσκόπιοι ξανά;" Εν τω μεταξύ, είχα τρεις διαφορετικούς φίλους να μου λένε τρεις διαφορετικές στιγμές, "Jason, είσαι ένα τέτοιο geek. "Αναφέρω ότι προέρχονται από τρεις διαφορετικές χώρες;

Έτσι, δεδομένου ότι προφανώς ταιριάζω με τα πρότυπα του geekdom για τρεις διαφορετικούς πολιτισμούς, άρχισα να διασκεδάζω την ιδέα ότι, ναι, θα μπορούσα απλά να είμαι ένας geek. Αλλά δεν ήμουν σίγουρος.

Στη συνέχεια, το ThinkGeek iCADE από το Ion Audio για το iPad της Apple ήρθε στο ταχυδρομείο και άκουσα ένα μικρό κραυγή από το μυαλό μου και, ίσως, τον λαιμό μου.

Είναι επίσημο. Είμαι γερός.

Με αυτό κατά νου, εδώ είναι η ανασκόπηση μου για το iCADE.

Οι επαγγελματίες

Παράγοντας Wow

Το iCADE είναι ένας καλός μαγνήτης ματιού. Σε ένα πρόσφατο πάρτι στο σπίτι μου, αποφάσισα να αφήσω το iCADE σε μια γωνιά της οικογενειακής μου αίθουσας και να μην πω τίποτα. Περιττό να πω, οι μικρότεροι μου ξάδελφοι άρχισαν να περιφέρονται γύρω από αυτό. Ακόμη και οι παλαιότεροι συγγενείς σταμάτησαν με ένα χαμόγελο, αφού το είδαν και με ρώτησαν, "Hey, τι είναι αυτό;" Και αν είσαι fan of old-school cabinets arcade, ο σχεδιασμός του μίνι iCADE σίγουρα θα τραβήξει τις γελοίες σου καρδιές.

Στερεοί έλεγχοι

Το joystick και τα κουμπιά ανταποκρίνονται καλά και δεν αισθάνονται φθηνά. Στην πραγματικότητα, αισθάνθηκαν τόσο ωραία που εύχομαι η συσκευή να είναι συμβατή με το Street Fighter και άλλες εφαρμογές μάχης . ("Μήπως παίζει Street Fighter?" Παρεμπιπτόντως, ήταν η αρχική αντίδραση που πήρα από τους φίλους μου που αγαπούσαν τα βιντεοπαιχνίδια, όταν είδαν για πρώτη φορά το iCADE). Ας το θέσουμε αυτό τον τρόπο. Εάν το iCADE γίνει ποτέ συμβατό με την καταπολέμηση των εφαρμογών παιχνιδιών στο μέλλον, τότε θα κολλήσω σε ένα επιπλέον μισό αστέρι στην κριτική μου.

Εύκολη συναρμολόγηση

Δεν χρειάζεστε πτυχίο από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης για τη συγκέντρωση του iCADE. Βεβαίως, η ευθυγράμμιση των πλαϊνών πλαισίων μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη όταν η οπτική γωνία των οπών διάτρησης παρεμποδιστεί. Αλλά η συναρμολόγηση του iCADE ήταν αρκετά εύκολη συνολικά.

Δεν υπάρχουν καλώδια

Το iCADE συνδέεται στο iPad μέσω Bluetooth σε αντίθεση με τη θύρα σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλώδια και η δυνατότητα περιστροφής του iPad σας σε λειτουργία οριζόντιου προσανατολισμού, εάν το επιθυμείτε.

Τα μειονεκτήματα

Στερεά στοιχεία ελέγχου

Το joystick και τα κουμπιά ανταποκρίνονται καλά και δεν αισθάνονται φθηνά. Στην πραγματικότητα, αισθάνθηκαν τόσο ωραία που εύχομαι η συσκευή να είναι συμβατή με το Street Fighter και άλλες εφαρμογές μάχης. ("Μήπως παίζει Street Fighter?" Παρεμπιπτόντως, ήταν η αρχική αντίδραση που πήρα από τους φίλους μου που αγαπούσαν τα βιντεοπαιχνίδια, όταν είδαν για πρώτη φορά το iCADE). Ας το θέσουμε αυτό τον τρόπο. Εάν το iCADE γίνει ποτέ συμβατό με την καταπολέμηση των εφαρμογών παιχνιδιών στο μέλλον, τότε θα κολλήσω σε ένα επιπλέον μισό αστέρι στην κριτική μου.

Εύκολη συναρμολόγηση

Δεν χρειάζεστε πτυχίο από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης για τη συγκέντρωση του iCADE. Βεβαίως, η ευθυγράμμιση των πλαϊνών πλαισίων μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη όταν η οπτική γωνία των οπών διάτρησης παρεμποδιστεί. Αλλά η συναρμολόγηση του iCADE ήταν αρκετά εύκολη συνολικά.

Δεν υπάρχουν καλώδια

Το iCADE συνδέεται στο iPad μέσω Bluetooth σε αντίθεση με τη θύρα σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλώδια και η δυνατότητα περιστροφής του iPad σας σε λειτουργία οριζόντιου προσανατολισμού, αν θέλετε.

Κλείσιμο Σκέψεις

Το iCADE είναι λίγο δύσκολο να αναθεωρηθεί γιατί προφανώς θα ληφθεί πολύ διαφορετικά από διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Οι παίκτες που βλέπουν τη χρυσή εποχή των κλασσικών παιχνιδιών arcade Atari με μεγάλη αγάπη θα αγαπήσουν αυτήν την ρετρό συσκευή. Περισσότεροι περιστασιακοί παίκτες, όμως, θα το βλέπουν πιθανώς ως μια ιδιόμορφη καινοτομία που τελικά φθείρεται.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, το iCADE είναι το πιο κοντινό πράγμα σε μια δοκιμή bona fide geek. Δείξτε αυτό το κορόιδο σε οποιονδήποτε και μπορείτε να καταλάβετε πόσο γελοίο βασίζονται στην αντίδρασή τους.

"Ah ga-RON-tee."

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης.