Κορυφαία παιχνίδια PlayStation 2 (PS2) Καταπολέμηση Παιχνιδιών όλων των εποχών

Τα Top Ten PS2 παιχνίδια καταπολέμησης όλων των εποχών ήταν μια αρκούδα μιας λίστας που δημιουργήθηκε. Το PS2 έχει δει τόσες πολλές μάχες που μερικά από τα αγαπημένα σας έχουν αδιαμφισβήτητα απομείνει από τη λίστα. Κατά κανόνα, τα παιχνίδια μάχης PS2, τα οποία ήταν διαθέσιμα μόνο ως εισαγωγή, έμειναν εκτός της λίστας. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους αγωνιστές του PS2 σίγουρα αξίζει να πάρει, και μαζί αντιπροσωπεύουν την τελική συλλογή παιχνιδιών PS2 μάχης.

01 από 10

Soul Calibur III

Η ψυχή Calibur III αντιπροσωπεύει την τελειότητα σε ένα παιχνίδι μάχης PS2. Το gameplay ήταν γρήγορο, τεχνικό και ισορροπημένο. Ενώ οι κουμπιά μπουτόν μπορεί να είχαν καταφέρει να κερδίσουν παίκτες CPU, αυτό το παιχνίδι ήταν ένα άθλημα. Οι ειδικευμένοι παίκτες ήταν ασυναγώνιστοι και το παιχνίδι παρείχε μια τέλεια αρένα για να το αποδείξει. Με το μεταξωτά ομαλό κινούμενο σχέδιο και τους τρεις νέους χαρακτήρες, το Soul Calibur III ανέβηκε από το υπόλοιπο πακέτο. Περισσότερο "

02 από 10

Tekken 5

Το Tekken 5, που τρέχει στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά παιχνίδια του PS2. Ένας αγαπημένος και ισχυρός υποψήφιος για το καλύτερο παιχνίδι μάχης όλων των εποχών, ο Tekken 5 έσπασε τους θαυμαστές του παιχνιδιού με τα εκπληκτικά γραφικά του, τα τεχνικά gameplay, τους τόνους των παιχνιδιών, τους εξατομικευμένους χαρακτήρες και τις τέλειες θύρες Tekken, Tekken 2 και Tekken 3 Οι παίκτες του PS3 μπορούν τώρα να έχουν το προνόμιο να κατεβάσουν το Tekken 5: Dark Resurrection από το κατάστημα PSN. Περισσότερο "

03 από 10

Virtua Fighter 4: Εξέλιξη

Μια αναβαθμισμένη έκδοση του Virtua Fighter 4 για $ 20; Οι οπαδοί και οι κριτικοί ήταν ενθουσιασμένοι όταν απελευθερώθηκε το Virtua Fighter 4: Evolution. Εξαιρετικά τεχνικό και ισορροπημένο Virtua Fighter 4 : Η εξέλιξη κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να παραμείνει προσιτή σε ανθρώπους που δεν ήταν φαβορί για arcade fighting. Η προσθήκη δύο νέων χαρακτήρων, η νέα διεπαφή, οι νέες μορφές κατάρτισης και ακόμη και ένα γλωσσάρι για την καταπολέμηση των όρων του παιχνιδιού έσπρωξαν το VF4: Evolution στην κορυφή όσον αφορά το εύρος και την αξία. Περισσότερο "

04 από 10

Συλλογή επετείου του μαχητή του δρόμου

Κανένα παιχνίδι μάχης δεν έχει έρθει ποτέ κοντά στο λατρείας που ακολουθεί το Street Fighter. Από ταινίες μέχρι κινούμενα σχέδια, παιχνίδια σε βιβλία, κόμικς σε συλλεκτικά αντικείμενα, ο Street Fighter είναι ένα από τα δημοφιλέστερα franchises τυχερού παιχνιδιού όλων των εποχών και η συλλογή επετείου της Street Fighter σας επιτρέπει να ξαναζήσετε τα καλύτερα μέρη του. Με το Hyper Street Fighter II θα έχετε όλα τα καλύτερα παιχνίδια του Street Fighter II . Street Fighter III: Third Strike, αναμφισβήτητα το καλύτερο παιχνίδι μάχης 2D στο PS2, περιλαμβάνεται επίσης στο δίσκο, καθιστώντας αυτή τη συλλογή ένα απόλυτο πρέπει να έχει. Περισσότερο "

05 από 10

Mortal Kombat: Εκδοχή του Συλλέκτη Αποκλεισμού

Ως το πρώτο μεγάλο μη-ιαπωνικό μαχητικό παιχνίδι, το Mortal Kombat κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές πολλών. Ή θα μπορούσε να ήταν όλο το αίμα και τα θύματα. Είτε έτσι είτε αλλιώς το Mortal Kombat: Deception φέρνει όλους τους gore και γρήγορους ρυθμούς μάχης που περιμένουν από τη σειρά MK στο PS2. Με την online υποστήριξη και μια σειρά από τρόπους παιχνιδιού MK: Deception μετακίνησε τη σειρά προς τα εμπρός όχι μόνο από την άποψη των επιλογών αλλά και του gameplay. Νέα στυλ μάχης και τρόποι παιχνιδιού κάνουν το Mortal Kombat : Deception το standout παιχνίδι της σειράς. Περισσότερο "

06 από 10

Marvel εναντίον Capcom 2

Πώς μπορείτε να κάνετε τη σειρά Street Fighter πιο διασκεδαστική; Κάνετε τους χαρακτήρες του παιχνιδιού να παλεύουν το σταθερό του Marvel Superheroes. Ken εναντίον Venom, Ryu εναντίον Wolverine, Chun-Li εναντίον Psylocke ... ήταν κάθε όνειρο του τηλεοπτικού παιχνιδιού / κόμικς του geek να γίνει πραγματικότητα. Αληθινά ακριβή για την έκδοση arcade, ορισμένοι επέκρινε το Marvel vs. Capcom 2 επειδή ήταν πολύ κοντά στο αρχικό υλικό. Το παιχνίδι, κατά τη γνώμη μου, είναι τέλειο. Θέλω την νοσταλγία και την ακρίβεια της εμπειρίας arcade, και το Marvel vs. Capcom 2 παραδίδει. Περισσότερο "

07 από 10

Ο βασιλιάς των αγωνιστών 2000/2001

Ο βασιλιάς των Αγωνιστών 2000/2001 φέρνει κλασικό ιαπωνικό 2D αγώνα στο σαλόνι σας. Το καλύτερο κομμάτι? Παίρνετε arcade-πιστές θύρες και των δύο παιχνιδιών σε ένα σετ δύο δίσκων. Οι μαχητές της SNK είναι δεύτεροι μόνο στους χαρακτήρες Street Fighter σε δημοτικότητα και προσφέρουν, ίσως, πιο περίεργες επιλογές από ό, τι οι καλά ισορροπημένοι χαρακτήρες του Street Fighter. Γρήγορη και διασκεδαστική, ο βασιλιάς των αγωνιστών 2000/2001 είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι εκτροπής, όταν χρειάζεται να εκτοξεύσετε λίγο ατμό. Περισσότερο "

08 από 10

Guilty Gear X2

Το Guilty Gear X2 είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα 2D Ιαπωνικά μαχητικά παιχνίδια. Με πάνω από 20 χαρακτήρες και δεκάδες κινήσεις, βρίσκει προσεκτικά την εξισορρόπηση του τεχνικού gameplay με την καταπολέμηση του παιχνιδιού zaniness. Το Guilty Gear X2 καταφέρνει επίσης να γεφυρώσει τη συζήτηση για τα όπλα / χωρίς όπλα, παρέχοντας κάποιους χαρακτήρες με όπλα και μερικά χωρίς. Με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να εξισορροπήσουν και να παρέχουν την συχνά αγνοημένη σειρά μάχης με μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εμπειρίες παιχνιδιών στο είδος. Περισσότερο "

09 από 10

Dragon Ball Z: Budokai 3

Μπορώ να σας ακούσω σε όλο το διαδίκτυο, "ένα παιχνίδι Dragon Ball;!"; Ναι, ξέρω ότι τα παιχνίδια DBZ, ειδικά τα παιχνίδια μάχης DBZ, έχουν ιστορικά, για να χρησιμοποιήσουν τον τεχνικό όρο, αναρροφούνται. Αλλά το Dragon Ball Z : Το Budokai 3 ήταν το παιχνίδι που το γύρισε. Εκτός από την έξυπνη χρήση της σκίασης των κυττάρων (που κάνει το παιχνίδι να μοιάζει με το κινούμενο σχέδιο) και τον τεράστιο αριθμό των χαρακτήρων DBZ που μπορούν να αναπαραχθούν, το παιχνίδι είναι πραγματικά εφικτό για πολλούς αγώνες. Είτε στον αέρα, στο έδαφος, στο νερό, είτε σε οποιοδήποτε συνδυασμό των τριών, σεισμικών και μαχητικών επιθέσεων πραγματικά δουλεύουν και λειτουργούν καλά. Περισσότερο "

10 από 10

Γύρος 2 νύχτας πάλης

Μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί άνθρωποι διστάζουν να συμπεριλάβουν την πυγμαχία στο είδος του αγώνα, ωστόσο με την τεχνική του Fight Night Round 2 και την έμφαση στην one-on-one μάχη και την ποικιλία του χώρου που σίγουρα αισθάνθηκε σαν ένα παιχνίδι μάχης . Το Fight Night Round 2 προσφέρει βίαιες γροθιές, ένα βαθύ σύστημα δημιουργίας χαρακτήρων και μια διαμόρφωση ελέγχου που χρησιμοποίησε και τα δύο αναλογικά μπαστούνια για να φέρει την πυγμαχία στη ζωή. Όχι, δεν πρόκειται για νίντζα ​​ή λέιζερ, αλλά έχει την ταχύτητα και το βάθος οποιουδήποτε αγωνιστικού παιχνιδιού εκεί έξω και προσέφερε στους λάτρεις των σπορ μια γεύση από ό, τι παλεύουν οι οπαδοί του παιχνιδιού για χρόνια. Περισσότερο "