Παροχή μουσικής και ταινιών στο iTunes Store

01 από 05

Εισαγωγή στην παροχή μουσικής και ταινιών στο iTunes Store

copyright πνευματικά δικαιώματα

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς κάνουν αγορές μας στο iTunes για τους εαυτούς μας, η μουσική και οι ταινίες από το iTunes Store κάνουν σπουδαία δώρα για τους ιδιοκτήτες iPod και iPhone - και το iTunes Store καθιστά εύκολο να δίνουν δώρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για τα γενέθλια και τις διακοπές, ή απλά όταν θέλετε να μοιραστείτε το αγαπημένο σας άλμπουμ ή τηλεοπτικό επεισόδιο με έναν φίλο αγαπημένου σας.

Μέσω του iTunes Store, μπορείτε να δώσετε:

Αν και δεν είναι όλα τα στοιχεία σε αυτές τις κατηγορίες να είναι προικισμένα, οι περισσότεροι μπορούν. Για να δώσετε ένα από αυτά τα είδη ως δώρο, πρώτα απλά αναζητήστε ή αναζητήστε το περιεχόμενο που θέλετε να δώσετε.

02 του 05

Επιλέξτε "Επιλογή δώρου"

copyright πνευματικά δικαιώματα
Όταν βρείτε το στοιχείο που θέλετε να δώσετε ως δώρο, αναζητήστε την εικόνα του αντικειμένου στο επάνω αριστερό μέρος. Κάτω από αυτό, υπάρχει ένα κουμπί με την τιμή του στοιχείου σε αυτό και ένα δεύτερο μικρότερο κουμπί δίπλα σε αυτό με ένα κάτω βέλος πάνω του. Κάντε κλικ στο κουμπί με το βέλος κάτω. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Δώρο Αυτό το Άλμπουμ / Ταινία / Βιβλίο, κ.λπ.

03 του 05

Συνδεθείτε στο λογαριασμό iTunes

Εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο iTunes (πρέπει να έχετε ένα για να δώσετε δώρα). Θα πληρώσετε για το δώρο χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πληρωμής στο αρχείο στον λογαριασμό σας στο iTunes.

04 του 05

Επιβεβαιώστε τα στοιχεία δώρων

copyright πνευματικά δικαιώματα

Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη όπου μπορείτε να συμπληρώσετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του προσώπου που δίνετε το δώρο καθώς και ένα προσωπικό μήνυμα. Μερικές σημαντικές σημειώσεις σχετικά με αυτό το βήμα:

Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

Στη συνέχεια, θα επιλέξετε το σχέδιο ή το θέμα που χρησιμοποιείται για το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται στον παραλήπτη, ενημερώνοντάς το για το δώρο. Κάντε κλικ σε κάθε θέμα για να δείτε μια προεπισκόπηση αυτού. Όταν έχετε αυτό που θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

05 του 05

Επανεξέταση και παραγγελία

copyright πνευματικά δικαιώματα
Ελέγξτε το δώρο - τα ονόματα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των παραληπτών, τι αγοράζετε, τη σημείωση κλπ. Όταν όλα είναι σωστά και είστε έτοιμοι να τα στείλετε, κάντε κλικ στην επιλογή Αγορά δώρου . Αυτό θα χρεώσει το λογαριασμό σας στο iTunes και θα κάνει ευχαριστημένους ανθρώπους από τους παραλήπτες δώρων σας.