Τα 8 Best iPhone 7/8 και το iPhone 7/8 Plus Θήκες για Αγορά το 2018

Αυτές οι κορυφαίες περιπτώσεις είναι βέβαιο ότι θα σας προστατεύσουν το iPhone σας

Τα iPhone 7 της Apple, το iPhone 8, το iPhone 7 Plus και το iPhone 8 Plus είναι από τα πιο έξυπνα smartphones στην αγορά και είναι σημαντικό να τα προστατεύετε από γρατζουνιές, χτυπήματα και σταγόνες (αντικαθιστώντας ένα iPhone συνήθως κοστίζει μια αρκετά δεκάρα). Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσετε το τηλέφωνό σας ασφαλές είναι να προσθέσετε μια θήκη, η οποία είναι και ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να την προσαρμόσετε και ακόμα να προσθέσετε πρόσθετη εφεδρική ισχύ όταν δεν υπάρχει μπαταρία. Έτσι αν ψάχνετε για ένα κομψό περίβλημα, θέλετε ένα που διπλασιάζεται ως πορτοφόλι ή απλά χρειάζεται το πιο ανθεκτικό εκεί έξω, αυτές οι οκτώ περιπτώσεις είναι βέβαιο ότι θα παρέχουν μεγάλη προστασία.

Το Maxboost χτυπά όλα τα σωστά πλαίσια ελέγχου στο βιβλίο μας: η μπαταρία 3200 mAH li-polymer θα παρέχει έως 110% πρόσθετη φόρτιση, η οποία μεταφράζεται σε έως και 18 πρόσθετες ώρες χρόνου ομιλίας και 14 επιπλέον ώρες χρήσης δεδομένων. Η τεχνολογία συγχρονισμού σας επιτρέπει να συγχρονίζετε με τον υπολογιστή σας ακριβώς όπως ένα iPhone χωρίς χαρτιά χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε άσκοπα. Αυτή η ίδια τεχνολογία ισχύει για τη φόρτιση, επειδή η σύνδεση ενός φορτιστή μικροϋπολογιστή USB θα φορτίσει τόσο την μπαταρία της θήκης όσο και το iPhone σας ταυτόχρονα. Η λεπτή σχεδίαση και οι εγκοπές πρόσβασης στο κουμπί επιτρέπουν την απρόσκοπτη χρήση του τηλεφώνου σας, ενώ η ενδεικτική λυχνία LED στην πίσω πλευρά θα βεβαιωθεί ότι γνωρίζετε ακριβώς πόσο χυμό βρίσκεται στο Maxboost σας ανά πάσα στιγμή. Τελικά, το τραχύ σχέδιο δύο τεμαχίων είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει από τις σταγόνες και να κάθεται άνετα στο χέρι σας.

Είναι δύσκολο να διαφωνήσετε με μια τηλεφωνική θήκη που έχει τέτοιες γελοία καλές κριτικές από περισσότερους από 700 αγοραστές, οπότε δεν είναι ίσως έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η λεπτή θήκη Spigin βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας χωρίς μπαταρίες. Και μην αφήσετε τη σχετική έλλειψη αναγνώρισης της μάρκας να σας επηρεάσει - αυτή η περίπτωση προστατεύει το τηλέφωνό σας σταθερά με έναν κομψό, ανόητο τρόπο. Υπάρχει ένα ανθεκτικό στρώμα TPU που θα προστατεύει το τηλέφωνό σας και το κέλυφος είναι διαμορφωμένο, ενώ συμπεριλαμβάνει και αποσβεστήρες αέρα για τις άκρες για επιπλέον προστασία από πτώση. Το ίδιο το τελείωμα στο εξωτερικό είναι ματ με ένα γεωμετρικό μοτίβο σταυρωτής διασταύρωσης που παρέχει τόσο όμορφη εμφάνιση όσο και αξιόπιστη λαβή για τα δάχτυλά σας. Τα σημεία πρόσβασης των κουμπιών ακριβείας θα παρέχουν την ίδια ακρίβεια κατά την πλοήγηση στο τηλέφωνό σας. Τέλος, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την περίπτωση στο ίδιο μέγεθος iPhone 8, τότε θα περάσει και από την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

Η θήκη Silk's Vault 2,1-ουγκιά λεπτό πορτοφόλι είναι από καιρό ένα από τα αγαπημένα των ιδιοκτητών iPhone και η νεότερη επανάληψή τους για το iPhone 7 και το iPhone 8 δεν αποτελεί εξαίρεση. Με δυνατότητα άνετης τοποθέτησης τριών καρτών (πιστωτικές κάρτες, αναγνωριστικά κ.λπ.), ο υπερβολικά λεπτός σχεδιασμός συνδυάζεται με πλευρές με μεγάλη λαβή για να βελτιώνει την άνεση στο χέρι και να αποτρέπει τις σταγόνες. Η ανθεκτική, μονοκόμματη κατασκευή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πλήρη προστασία πλαισίου με ενισχυμένη κραδασμική υποδομή που θα απορροφά την κραδασμούς και θα διασπείρει το κλονισμό από μια πτώση γύρω από το iPhone σας. Επιπλέον, το Silk περιλαμβάνει ένα προστατευτικό οθόνης ανθεκτικό στις γρατζουνιές με κάθε θήκη για την περαιτέρω προστασία της συσκευής, αλλά δυστυχώς δεν είναι γυαλί μέτρησης. Η θήκη μεταφοράς φέρει ένα ελατήριο τάνυσης, το οποίο σας επιτρέπει να κρατάτε ασφαλώς τις τοποθετημένες κάρτες στη θέση τους μόνο σε περίπτωση που πέσετε τη συσκευή. Έρχεται με εγγύηση διάρκειας ζωής και είναι διαθέσιμο σε μαύρο όνυχα, μπλε νεφρίτη, γυμνό γυαλί και μοβ ορχιδέα.

Το Otterbox είναι το πρώτο όνομα στην προστασία iPhone και η σειρά Defender είναι από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις στην αγορά. Μια ανθεκτική, εξαιρετικά σκληρή προστατευτική θήκη τριών επιπέδων από πολυανθρακικό και συνθετικό κάλυμμα από καουτσούκ με ενσωματωμένη οθόνη προσφέρουν υψηλή προστασία από τις γρατζουνιές, τις σταγόνες και τις προσκρούσεις. Επιπλέον, τα καλύμματα των θυρών βοηθούν στην προστασία από τη σκόνη και τα συντρίμμια. Λίγες εταιρείες λαμβάνουν προϊόντα δοκιμής τόσο σοβαρά όσο το Otterbox. η προστασία "Drop +" περιλαμβάνει 24+ δοκιμές για 238 ώρες πριν πιστοποιηθεί η σχεδίαση της θήκης.

Σε 4,64 ουγκιές, είναι στην βαριά πλευρά των iPhone 7 και iPhone 8 περιπτώσεις, αλλά αυτό οφείλεται στην εξαιρετικά προστατευτική φύση και την τραχιά κατασκευή. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το Otterbox περιλαμβάνει μια προαιρετική θήκη από πολυανθρακικό, η οποία διπλασιάζεται ως κλιπ ζώνης και κούνια χωρίς χέρια. Η εγγύηση ενός έτους από την αρχική ημερομηνία αγοράς προσφέρει πλήρη αντικατάσταση χωρίς χρέωση για τυχόν ελαττώματα. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, γαλάζιο μπλε, μπλε και ροζέρινο.

Για ένα πεδίο που κυριαρχούσε κάποτε από εμπορικά σήματα τρίτων, η είσοδος της Apple στην έξυπνη περίπτωση της μπαταρίας ήταν πολύ καλή. Ενώ η τιμολόγηση της εταιρείας μπορεί να είναι υψηλότερη από τον ανταγωνισμό, επιλογές όπως η έξυπνη οθόνη μπαταρίας που εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος iPhone έχει κερδίσει πάνω από τους σκληρούς ανεμιστήρες της Apple. Ως "έξυπνη" υπόθεση, η Apple διαθέτει προ-προγραμματισμένο λογισμικό που αναφέρει την περίπτωση πότε πρέπει να φορτιστεί και πότε να απενεργοποιηθεί, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη του iPhone 7 ή του iPhone 8 στο έλεος της ίδιας της περίπτωσης. Η εξωτερική σιλικόνη soft-touch αισθάνεται πολύ ωραία στο χέρι, ακόμα και αν το χτύπημα στο πίσω μέρος είναι άβολα τοποθετημένο. Ένα μαλακό ελαστομερές μεντεσέ παρέχεται εύκολο και εύκολο, ακόμα κι αν το βολικό σχέδιο θα πρέπει να αναπτυχθεί πάνω σας.

Η θήκη φόρτισης των iPhone 7 και iPhone 8 θα περιλαμβάνει 2.365mAh διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σε σύγκριση με 1.877mAh για την έκδοση iPhone 6S. Τελικά, αυτό αντιστοιχεί περίπου σε χρόνο ομιλίας περίπου 26 ωρών, 22 ώρες σε δίκτυο LTE για Internet και ακόμη μεγαλύτερους χρόνους αναπαραγωγής ήχου και βίντεο. Δεν θα εκπλήσσει το γεγονός ότι η περίπτωση της Apple υποστηρίζει αξεσουάρ Lightning, όπως το καλώδιο Lightning to USB, καθώς και την αποβάθρα Lightning. Στα 7,2 ουγκιές η θήκη έξυπνης μπαταρίας προσθέτει λίγο βάρος στη συνολική αίσθηση στο χέρι και ενώ θέλουμε να ελέγξουμε χειροκίνητα την μπαταρία on / off, η θήκη της Apple είναι μια μεγάλη εφαρμογή που αισθάνεται καλύτερα από ό, τι φαίνεται.

Για όσους θέλουν τα πλεονεκτήματα μιας θήκης μπαταριών χωρίς το πρόσθετο όγκο, αυτή η υπόθεση Sgrice θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή. Η μπαταρία λιθίου των 2700 mAH, αν και δεν έχει τόσο μεγάλη χωρητικότητα σε σύγκριση με πολλές θήκες μπαταριών, εξακολουθεί να είναι ένα τρομερό αντίγραφο ασφαλείας για μεγάλα ταξίδια - εξακολουθεί να διπλασιάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας όταν η θήκη είναι ενεργοποιημένη και πλήρως φορτισμένη. Χρησιμοποιεί αυτό το πρότυπο τεχνολογίας συγχρονισμού που συγχρονίζει και τα δύο ενώ η θήκη είναι ενεργοποιημένη (μέσω micro USB) και φορτίζει ταυτόχρονα την θήκη και το τηλέφωνο. Έχουν σχεδιάσει σε μια πραγματικά δροσερή, top-φόρτωση καταπακτή που διευκολύνει την τοποθέτηση και την αφαίρεση της θήκης. Αλλά το πραγματικό σημείο πώλησης είναι το μέγεθός του. Το πράγμα ζυγίζει σε μόλις 3,14 ουγκιές, και σε μόλις 12 χιλιοστά (διαβάζετε αυτό το δικαίωμα), αυτό το πράγμα θα γλιστρήσει στην τσέπη σας και κανένας άλλος δεν θα είναι ο σοφότερος.

Μερικές φορές για να πάρετε μια θήκη μπαταριών, πρέπει να σπάσετε την τράπεζα για ποιότητα. Άλλες φορές, θα πρέπει να θυσιάσετε κομψή και λεπτή σχεδίαση για υψηλή χωρητικότητα. Η μπαταρία 4000 mAH σε αυτό το πράγμα θα χρεώσει το τηλέφωνό σας ένα επιπλέον 130% που είναι εκπληκτικό για την τιμή. Αλλά αυτό το πράγμα δεν σταματά εκεί: είναι επίσης σούπερ λεπτό στα 0,43 ίντσες και το μέγα φως σε μόλις 1,58 ουγκιές. Υπάρχει μια LED τεσσάρων φάσεων στην πλάτη που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια στην ένδειξη στάθμης μπαταρίας και το κομψό κόκκινο σχέδιο είναι ένα πραγματικό βλέμμα σε οποιοδήποτε iPhone. Είναι στρογγυλεμένο από τον εύκολο συγχρονισμό μέσω της τεχνολογίας, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να πάρετε αυτό το σακάκι από το τηλέφωνό σας.

Το Trianium Atomic Pro θα μπορούσε να πάει toe-to-toe με πολλές από τις μπαταρίες περιπτώσεις σε αυτή τη λίστα, χαρακτηριστικό γνώρισμα για το χαρακτηριστικό γνώρισμα. Παρέχει 3200 mAH πρόσθετης χρέωσης, η οποία θα διπλασιάσει τη ζωή ενός iPhone 7, που με τη σειρά του θα σας δώσει 10 επιπλέον ώρες από αυτά τα πολύτιμα κοινωνικά μέσα και το χρόνο περιήγησης. Οι ενδεικτικές λυχνίες LED σας ενημερώνουν για το επίπεδο φόρτισης, ενώ το φορτίο μέσω της τεχνολογίας στα κιβώτια μπαταριών περνάει το σήμα micro USB κατευθείαν στο βύσμα αστραπής. Όμως η προστασία 360 μοιρών που παρέχεται από την πλήρη τεχνολογία προφυλακτήρα και την τραχιά πίσω απόληξη κερδίζει αυτή την περίπτωση το σημείο της ως το πιο ανθεκτικό. Και για να προσθέσετε σε αυτή την ηρεμία, το Trianium είναι αρκετά σίγουρο για το προϊόν ότι περιλαμβάνει μια εγγύηση διάρκειας ζωής για να αντικαταστήσει την υπόθεση αν αποτύχει λόγω της κανονικής φθοράς.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .