Οι κορυφαίες πλατφόρμες ψηφιακής εγγραφής βίντεο

Πολλοί άνθρωποι θα συζητήσουν σχετικά με το DVR που είναι το καλύτερο. Ειλικρινά, ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, υποστηρίζοντας έτσι το "The Best!" γίνεται ένα σημείο αμφισβήτησης.


Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που προσφέρει κάθε πλατφόρμα και εάν χρειάζεστε ή όχι αυτό το χαρακτηριστικό; Από πολλές απόψεις, κάθε πλατφόρμα DVR φέρει ομοιότητες. Όσο μπορούν να διαφέρουν, ορισμένα χαρακτηριστικά προστίθενται σε πολλά συστήματα. Αυτό επιτρέπει μια μεγάλη επέκταση του τι μπορεί να κάνει ένα DVR και μπορεί ακόμη και να αλλάξει τον ορισμό του "DVR".

TiVo

Πνευματικά δικαιώματα Tivo Inc. Adam Thursby

Από το αρχικό λανσάρισμα το 1999, το TiVo έχει καταστεί οικείο όνομα.

Ένα τρέχον DVR TiVo Premiere θα σας κοστίσει οπουδήποτε από $ 99 έως $ 499 ανάλογα με το μοντέλο και τη σύμβαση που επιλέγετε. Σε σύγκριση με το μισθωμένο DVR του παρόχου υπηρεσιών, το κόστος εκ των προτέρων είναι πολύ μεγαλύτερο, αλλά με αυτό έχετε μια πολύ καλύτερη εμπειρία.

Όχι μόνο η TiVo παρέχει μια πλούσια εμπειρία χαρακτηριστικών DVR, αλλά και πολλά add-ons. Συνέχισαν να προσφέρουν πρόσβαση τόσο σε τοπικό όσο και σε διαδικτυακό περιεχόμενο καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών. Οι Amazon VoD, Netflix και Pandora είναι μόνο μερικές από τις προσφορές που παρέχονται με μια συσκευή TiVo.

Κάτι που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το TiVo χρεώνει ένα μηνιαίο τέλος υπηρεσίας. Περισσότερο "

Το Windows Media Center

Αρχική οθόνη στο Κέντρο πολυμέσων των Windows 7. Adam Thursby

Η πλατφόρμα της Microsoft υπήρξε πάντα ένα εξειδικευμένο προϊόν από την εισαγωγή της. Η ανάγκη σύνδεσης ενός υπολογιστή με την τηλεόρασή σας έχει παραμείνει το λογισμικό μη συμβατό. Επίσης, παρόλο που οι υπολογιστές συνέχισαν να μειώνουν την τιμή, το κόστος προσθήκης ενός ψηφιακού έτοιμου δέκτη που λαμβάνει τα ίδια κανάλια με το STB του παροχέα υπηρεσιών σας είναι αρκετά υψηλό.

Τούτου λεχθέντος, η χρήση του Media Center σημαίνει ότι μπορείτε να λαμβάνετε οποιοδήποτε είδος τηλεοπτικής εκπομπής. Από το καλώδιο έως τον αέρα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ο σωστός δέκτης που είναι εγκατεστημένος. Δεδομένου ότι οι σκληροί δίσκοι μπορούν να προστεθούν ανά πάσα στιγμή, δεν χρειάζεται να εξαντληθεί ο χώρος εγγραφής .

Χρησιμοποιώντας ένα Xbox 360, οποιαδήποτε τηλεόραση στο σπίτι σας μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή του Media Center και να λάβει ζωντανή και εγγεγραμμένη τηλεόραση καθώς και οποιοδήποτε άλλο κοινό περιεχόμενο. Περισσότερο "

SageTV

Η SageTV έκδοση 7 διαθέτει μια καθαρή και εύκολη στην ανάγνωση εικόνα UI © SageTV. Adam Thursby

Όπως το Windows Media Center , το SageTV τρέχει στον υπολογιστή σας και παρέχει λειτουργίες DVR καθώς και άλλες λειτουργίες.

Περισσότερο από ένα λογισμικό χόμπι, το SageTV έχει λίγο πιο απότομη καμπύλη εκμάθησης από το Media Center. Το λογισμικό έχει εξαιρετική λειτουργικότητα πυρήνα και μια ενεργή κοινότητα έχει αναπτυχθεί γύρω από το προϊόν και έχει παράσχει πολλά πρόσθετα πρόσθετα για να επεκτείνει την εμπειρία.

Ένα πρόβλημα που έχει η Sage είναι ότι δεν υπάρχει εγγενή υποστήριξη CableCARD και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ψηφιακό καλώδιο HD. Υπάρχουν τρόποι γύρω από αυτό, αλλά και πάλι, είναι κάτι για κάποιον με κάποια αφοσίωση.

Χρησιμοποιώντας τις επεκτάσεις υλικού της εταιρείας, μπορείτε να προβάλλετε την τηλεόρασή σας όχι μόνο στο σπίτι σας αλλά οπουδήποτε στον κόσμο όπου έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Περισσότερο "

Δίκτυο πιάτων

Μπροστινή εικόνα του Dish Network ViP 922 DVR. Δίκτυο πιάτων

Παρόλο που συνήθως δεν θα βρείτε ένα DVR φορέα που περιλαμβάνεται σε ένα "Top 5", αλλά όταν πρόκειται για DVRs, το Dish Network και η παρακάτω DirecTV έχουν κάνει πραγματικά μια αξιοπρεπή δουλειά. Φυσικά, θα πρέπει να εγγραφείτε στην αντίστοιχη υπηρεσία για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα της.

Παρόλο που δεν θα βρείτε τη λειτουργικότητα ή τις πρόσθετες δυνατότητες που θα έχετε σε μια πλατφόρμα όπως το TiVo, το ViP 922 της Dish Network σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση ή καταγραμμένη τηλεόραση σε κινητές συσκευές οπουδήποτε έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.

Επίσης, σε αντίθεση με τα DVR καλωδιακής εταιρείας, το πιάτο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά να παρέχει ένα εύκολο στη χρήση και λειτουργικό UI. Περισσότερο "

DirecTV

DirecTV

Όπως το Dish Network, η DirecTV εργάστηκε σκληρά για να προσφέρει ένα αξιοπρεπές UI για τους πελάτες. Η εταιρεία έχει επίσης υποσχεθεί να ξεκινήσει μια νέα συσκευή που έχει φορτωθεί με TiVo, αν και όταν αυτό συμβεί, εξακολουθεί να είναι στον αέρα.

Ενώ η DirecTV προσφέρει εφαρμογές για κινητά, δεν έχουν ακόμη επιτρέψει τη ροή περιεχομένου σε αυτά. Καθώς ο ανταγωνισμός θερμαίνεται σε αυτό το διάστημα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι δεν θα περάσουν πολύ πριν κάνουν.

Ένα πλεονέκτημα της DirecTV έχει πάνω από τους ανταγωνιστές είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο DVR για να τροφοδοτήσετε οποιαδήποτε τηλεόραση στο σπίτι σας. Ολόκληρη η οικιακή τους υπηρεσία θα παρέχει τηλεόραση έως και 15 άλλες τηλεοράσεις. Αυτό είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι έχουν ζητήσει και ενώ η Time Warner έχει αρχίσει να αναπτύξει μια ολόκληρη οικιακή υπηρεσία, αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο στην περιοχή της ανατολικής ακτής. Περισσότερο "