Τι είναι ένα αρχείο ADE;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία ADE

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου ADE είναι ένα αρχείο επέκτασης έργου της Microsoft Access.

Τα αρχεία ADE είναι μόνο αρχεία ADP τα οποία έχουν καταρτίσει τις προγραμματισμένες μονάδες VBA τους και ο επεξεργάσιμος πηγαίος κώδικας έχει αφαιρεθεί για να αποφευχθεί η ανάγνωση ή η αλλαγή του πηγαίου κώδικα. Παρόλο που οι δύο μορφές αρχείων συμπεριφέρονται το ίδιο όταν χρησιμοποιούνται, τα αρχεία ADE συμπιέζονται επίσης για να εξοικονομήσουν χώρο στο δίσκο και να βελτιώσουν την απόδοση.

Ένα αρχείο ADE μπορεί αντίθετα να είναι ένα αρχείο αρχείων ADC Audio, αλλά είναι πολύ πιθανότερο ότι κάποιος που θα βρείτε θα είναι σε αυτή τη μορφή MS Access.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο ADE

Η Microsoft Access χρησιμοποιείται για να ανοίξει αρχεία ADE.

Δεν γνωρίζω το λογισμικό που χρησιμοποιείται για να ανοίξει τα αρχεία ήχου ADC, αλλά είναι πιθανό ότι το αρχείο χρησιμοποιεί μόνο την επέκταση ADE μόνο ονομαστικά , πράγμα που σημαίνει ότι ο ήχος αποθηκεύεται στην πραγματικότητα κάτω από μια πιο κοινή μορφή αλλά απλώς ονομάζεται .ADE έτσι ώστε να μπορεί να συνδέεται εύκολα με ένα συγκεκριμένα εγκατεστημένο πρόγραμμα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να μετονομάσετε το αρχείο ADE σε μια άλλη μορφή ήχου, όπως το MP3 (π.χ. μετονομάστε το file.ade σε αρχείο.mp3 ) και δείτε εάν ανοίγει στην προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων. Εάν δεν το κάνει, μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων, όπως το VLC, και προσπαθήστε να αναπαραγάγετε το αρχείο με αυτόν τον τρόπο

Σημείωση: Αυτός ο "ελιγμός μετονομασίας" δεν λειτουργεί με συνηθισμένες μορφές αρχείων, όπως DOCX , PDF , MP4 κ.λπ., εκτός και αν τους δοθούν διαφορετικές επεκτάσεις μόνο για να ανοίξουν σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις επεκτάσεις αρχείων και γιατί δεν μπορείτε απλώς να μετονομάσετε τους στο What Is a File Extension? κομμάτι.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο ADE αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αυτούς τους τύπους αρχείων, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν συγκεκριμένο οδηγό επέκτασης αρχείου για οδηγίες σχετικά με την πραγματοποίηση αυτών των αλλαγών στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ADE

Όταν αποθηκεύεται ένα αρχείο ADP ως αρχείο ADE (που είναι ο τρόπος με τον οποίο είναι κατασκευασμένο), δεν μπορείτε να μετατρέψετε το αρχείο σε αρχείο ADP ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή για το θέμα αυτό, επειδή ο πηγαίος κώδικας δεν υπάρχει πια. Εξαιτίας αυτού, δυστυχώς, ένα αρχείο ADE δεν μπορεί να μετατραπεί σε οποιαδήποτε άλλη μορφή.

Εάν το αρχείο ADE είναι αρχείο αρχείων ADC Audio, μπορείτε να δοκιμάσετε τη συμβουλή μετονομασίας που αναφέρθηκε παραπάνω. Εάν καταφέρετε να εκτελέσετε το αρχείο αφού προσθέσετε το αρχείο .MP3 (ή κάποια άλλη επέκταση μουσικής) στο τέλος του ονόματος του αρχείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από αυτούς τους δωρεάν μετατροπείς ήχου για να μετατρέψετε το πρόσφατα μετονομαζόμενο αρχείο MP3 σε οποιαδήποτε άλλη μορφή ήχου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αρχεία ADE

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο αρχικό αρχείο ADP, αποτρέπεται να κάνετε τα εξής, όταν αποθηκεύετε το αρχείο ADP στη μορφή ADE:

Παρόλο που δεν μπορείτε να εισαγάγετε / εξάγετε αναφορές ή ενότητες σε ένα αρχείο ADE, μπορείτε να εισαγάγετε πίνακες, αποθηκευμένες διαδικασίες, διαγράμματα και μακροεντολές, καθώς και να τα εξαγάγετε από το αρχείο ADE για χρήση σε άλλα αρχεία της Microsoft Access.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου ADE και αν νομίζετε ότι είναι ένα αρχείο ADE που βασίζεται στην Access ή ένα αρχείο μουσικής που τελειώνει στο ADE.