Παιχνίδια Οι "φίλοι του The Sims 2" πρέπει να παίξουν

Η αντιγραφή της σειράς "The Sims" θα ήταν αδύνατη. Έχουν υπάρξει προσπάθειες, αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν ακόμη να αρχίσουν να συγκρίνουν. Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από το "The Sims", δοκιμάστε ένα διαφορετικό Sims ζωής που έχουν πολλές από τις ίδιες ιδιότητες, όπως το βάθος και το εθιστικό παιχνίδι.

Απλά επειδή σας αρέσει το "The Sims 2" δεν σημαίνει ότι θα λατρέψετε όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη λίστα. Κατεβάστε τα demos, διαβάστε κριτικές και ρωτήστε τους φίλους σας αν έχουν παίξει κάποιο από αυτά.

"Εικονικές οικογένειες"

Στιγμιότυπο οθόνης © Τελευταία ημέρα εργασίας.
Οι δημιουργοί του "Plant Tycoon" και "Virtual Villagers" έχουν ολοκληρώσει ένα άλλο παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο. Οι "εικονικές οικογένειες" παίρνουν την έννοια του "The Sims" (όλοι αγαπάμε τη διαχείριση των οικογενειών, έτσι;) και το βάζει μαζί με την μηχανή παιχνιδιών πραγματικού χρόνου "Virtual Villagers". Η εικονική οικογένειά σας χρειάζεται να κάνετε check-in μερικές φορές την ημέρα. Οι "εικονικές οικογένειες" δεν έχουν το επίπεδο λεπτομέρειας ως παιχνίδια "The Sims". Κάνει αυτό στη δημιουργικότητα και το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο.

"MySims"

Κάλυψη πλαισίου © Electronic Arts.
Το "MySims" επικεντρώνεται περισσότερο στη δημιουργία επίπλων από ό, τι οι κάτοικοι της πόλης. Αυτό είναι το παιχνίδι για αυτούς τους wannabe "The Sims 2" παίκτες. Αυτό το παιχνίδι κάνει το κτίριο τα δικά σας έπιπλα εύκολα και γρήγορα. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να εισαγάγετε τις δημιουργίες σας στο "The Sims 2."

"Kudos 2"

Αντί για μια ολόκληρη οικογένεια των Sims, δοκιμάστε να φροντίσετε μόνο ένα! Ο στόχος του "Kudos 2" είναι να κερδίσει το kudos (τι λέγονται τα σημεία) για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, όπως η γραφή ενός τραγουδιού ή η σύλληψη ενός εγκληματία. Ο τομέας της ζωής στον οποίο εστιάζετε εξαρτάται από εσάς. Ο χαρακτήρας σας θα μπορούσε να είναι η καριέρα, η κοινωνικοποίηση, ή γενικά η βελτίωση των χαρακτηριστικών του χαρακτήρα. Η θέση εργασίας που αναλαμβάνει ένας χαρακτήρας θα επηρεάσει τους υπόλοιπους τομείς της ζωής. Μια δουλειά μπορεί να προκαλέσει άγχος ή γενικά να κάνει κάποιον δυσαρεστημένο με τη ζωή. Περισσότερο "

"Οι ταινίες"

Κουτί κάλυψης © Activision.
Μίσθωση ηθοποιών, δημιουργία συνόλων, απελευθέρωση ταινιών, και βοήθεια των ηθοποιών να γίνουν αστέρια. Οι "Ταινίες" είναι λεπτομερείς προσανατολισμένες σε όλη τη διάρκεια της δημιουργίας της ταινίας. Όχι μόνο θα έχετε το δικό σας κινηματογραφικό στούντιο, θα κάνετε τις ταινίες σας σωστά στο παιχνίδι. Το μέρος της δημιουργίας ταινιών σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ταινίες χρησιμοποιώντας σύνολα στο στούντιο σας, σκηνές σε σκηνικά και να προσαρμόσετε τον ήχο. Εάν δεν είστε στην ιδέα να κάνετε ταινίες, η διαχείριση των ηθοποιών και η αγορά νέων στούντιο θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Τα αστέρια θα χρειαστούν την προσοχή σας για να τα καθοδηγήσουν για να κερδίσουν τις σωστές δεξιότητες και να κρατηθούν ευτυχισμένοι καθώς κερδίζουν το άστρο.

"Εικονικοί χωρικοί"

Στιγμιότυπο οθόνης © Τελευταία ημέρα εργασίας.
Οι χωρικοί που έχουν χαθεί σε ένα νησί χρειάζονται τη βοήθειά σας για να λύσουν τα παζλ του νησιού. Οι "Virtual Villagers" έχουν 16 παζλ που θα λυθούν με την εξερεύνηση του νησιού, την έρευνα και την κατασκευή. Οι χωρικοί δεν απαιτούν τόσο ιδιαίτερη προσοχή όσο οι Sims, αλλά τους δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση και θα συνεχίσουν να εργάζονται. Επειδή οι "Virtual Villagers" τρέχουν σε πραγματικό χρόνο, είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν έχετε μερικά λεπτά να χάσετε ή να κάνετε ένα διάλειμμα από την πραγματική δουλειά. Υπάρχουν επί του παρόντος 3 παιχνίδια στη σειρά. Αυτές είναι ώρες παιχνιδιού.

"Μαύρο και άσπρο 2"

Κουτί κάλυψης © Lionhead Studios.
Να είστε ο Θεός σε έναν κόσμο που ζητούσε έναν Θεό να τους βοηθήσει. Θα δημιουργήσετε ένα πλάσμα, θα μάθετε πολέμους, θα δημιουργήσετε οικισμούς και θα απαντήσετε στις προσευχές του λαού σας. Είναι η επιλογή σας είτε είστε καλός Θεός είτε κακός. Έχετε κάποιο έλεγχο πάνω σε αυτό που κάνουν οι χωρικοί. "Μαύρο και άσπρο 2" έχετε πλησιάσει στο χωριό περισσότερο ως σύνολο από το να ασχοληθεί με τα άτομα.

"ER: Το Παιχνίδι"

Είστε νέος ασκούμενος στο νοσοκομείο αντιμετωπίζετε με μικρά προβλήματα, όπως μώλωπες, και σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως βία συμμοριών. Όπως και η τηλεοπτική εκπομπή ER, τα ιατρικά θέματα δεν είναι οι μοναδικές καταστάσεις που θα συναντήσετε ενώ εργάζεστε για να αποκτήσετε κύρος στο "ER". Υπάρχει επίσης ειδύλλιο και ηθικά ζητήματα στα οποία θα πρέπει να εργαστείτε.

"Γεια σου ομορφη"

Η Έλενα χρειάζεται τη βοήθειά σας για να προσγειωθεί στον σύζυγό της και να συνεχίσει την καριέρα της. Ο προσομοιωτής στροφών διαιρείται σε 13 εβδομάδες, κάθε εβδομάδα με συγκεκριμένους στόχους που θα πρέπει να συναντήσετε για να συνεχίσετε. Παρά το γεγονός ότι το συνολικό gameplay είναι απλό, το "Ciao Bella" προσφέρει ένα καλό αριθμό ωρών παιχνιδιού.