Τα 8 Best 360-Degree Games VR που αγοράζουν το 2018

Αναμείνετε πλήρη και συνολική εμβάπτιση σε έναν άλλο κόσμο

Δεν είναι όλα τα παιχνίδια VR γίνονται εξίσου. Μερικές φορές υπάρχουν παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας που απλά έχετε σταθεροποιήσει σε ένα σημείο χωρίς να έχετε το πλήρες φάσμα των κινήσεων και των γραφικών 360 μοιρών που θα κάνουν την εμπειρία σας πιο ζωντανή. Αυτό δεν κάνει τα παιχνίδια αυτά λιγότερο καλή, αλλά μερικές φορές για να εκτιμήσουμε πλήρως την εμβάπτιση που σχετίζεται με την εικονική πραγματικότητα, ο κόσμος που μπαίνουμε πρέπει να μοιάζει πολύ με τον δικό μας κόσμο.

Παρακάτω είναι τα καλύτερα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών. Καλύπτουμε ειδικά και τα δύο παιχνίδια VR 360 μοιρών στο PlayStation 4 μαζί με το δημοφιλές Oculus Rift που μπορούν να συνδέσουν οι παίκτες με τους υπολογιστές τους. Αυτοί οι κόσμοι εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες παιχνιδιού, φυσικής και μηχανικής που θα δοκιμάσετε, επιδεικνύοντας τα άλματα και τα όρια της εικονικής πραγματικότητας που είναι ικανή σήμερα. Μπορείτε να είστε ένας ήρωας δράσης όπως ο John Wick, να εξερευνήσετε στοιχειωμένα σπίτια και να πολεμήσετε τα undead, να φτιάξετε το δικό σας κάστρο ή να δημιουργήσετε τη δική σας τέχνη. Με την παρακάτω λίστα, ποτέ δεν θα πεινάσετε σε ό, τι είναι δυνατό στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Θα νιώσετε σαν ένας ήρωας δράσης όταν παίζετε το Superhot VR, ένα shooter πρώτου προσώπου 360 βαθμών που σας αρπάζει και ρίχνετε αντικείμενα, εκτρέπετε σφαίρες με μαχαίρια, χτυπάτε τους εχθρούς και πετάξτε πιστόλια. Ο χρόνος κινείται μόνο όταν μετακινείτε, οπότε το παιχνίδι εκπέμπει ένα είδος αργή mo-όπως αίσθηση όπως σας αποφεύγετε παρελθόν σφυρί κτυπήματα και τη μάχη ενάντια δεκάδες πολυγωνική εχθρούς σε συναρπαστικές ακολουθίες δράσης που ποτέ δεν ήξερε ότι είστε σε θέση να εκτελέσει.

Όταν παίζετε το Superhot VR, μπορεί να έχετε την τάση να λέτε "woah" και να νιώσετε ενθουσιασμένοι καθώς ρίχνετε αστέρια ninja στα τραπέζια ενός εφηβικού εστιατορίου και δείτε τις φράκταλ εκρήξεις των κόκκινων πολυγωνικών ανδρών μπροστά σας. Το παιχνίδι έχει ένα πλήθος διαφορετικών όπλων που δίνουν ανατομία στις εμπειρίες του VR, όπως τα κυνηγετικά όπλα, τα πιστόλια και τα μπουκάλια κρασιού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτοσχέδια μάχη ενάντια σε μια εισβολή ομάδα κόκκινων πολυγωνικών απειλών. Το Superhot VR επαίνεσε για το γεμάτο δράση χάος και το εθιστικό gameplay του και είναι ένας άμεσος νικητής για να κερδίσει πάνω από κάθε νεοφερμένο που αναζητεί τον παράγοντα wow της εικονικής πραγματικότητας.

Το Rez είναι το είδος του θρυλικού παιχνιδιού της λατρείας που δεν είναι απλώς ένα βιντεοπαιχνίδι, αλλά αντ 'αυτού, μια εμπειρία - και η αναζωογόνηση αυτού του παιχνιδιού του 2001 έρχεται σε μια νέα μορφή: Rez Infinite, μια ενημερωμένη έκδοση με όμορφα γραφικά 4Κ, 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και σε νέα επίπεδα.

Τι είναι Rez Infinite; Ο shooter επί τροχιών σας φέρνει στο ρόλο ενός πλωτού avatar που ανεβαίνει ένα προκαθορισμένο μονοπάτι μέσω του κυβερνοχώρου του δικτύου υπολογιστών. Δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο ακούγεται, αλλά είναι ένας εύκολος στο παιχνίδι και γοητευτικός σκοπευτής, όπου οι παίκτες στοχεύουν και κλειδώνουν στους πολυγωνικούς εχθρούς που πετούν σε επίπεδα που μοιάζουν με ένα συνδυασμό ψυχεδελικών και μοντέλων με σύρμα. Το Rez Infinite περιλαμβάνει ένα νέο επίπεδο που ονομάζεται "Περιοχή Χ" όπου οι παίκτες περιπλανούνται με πλήρη 360 μοίρες οπτικής ελευθερίας, μπορούν να ταξιδεύουν οπουδήποτε και προσφέρουν μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη.

Αν έχετε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων, τότε είναι καλύτερο να αποφύγετε το Resident Evil 7, ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι ατυχείς παίκτες αναγκάζονται να ερευνήσουν ένα ανατριχιαστικό οικογενειακό σπίτι, όπου η οικογένεια δεν είναι ιδιαίτερα ανθρώπινη ή φιλοξενώντας και οι φόβοι για άλματα είναι πραγματικοί τόσο πολύ, ότι θα παίζετε προσεκτικά καθώς γυρίζετε σιγά σιγά τα σκουριασμένα ποτηράκια σε μια επικείμενη μοίρα.

Το Resident Evil 7 σας βάζει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι γεμάτο με μια παράξενη μεταλλαγμένη οικογένεια, έθιμο και έγχρωμη επίπλωση και τρελά γλέντι τέρατα που πραγματικά σας μισούν. Οι παίκτες περιπλανούνται στο πρώτο πρόσωπο με την έβδομη δόση της διάσημης σειράς τρόμου επιβίωσης, καθώς αποφεύγουν τα τερατώδη χρησιμοποιώντας όπλα, καραμπίνες, φλογοβόλα, εκρηκτικά και ακόμη και αλυσοπρίονα. Οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν πολλά στοιχεία και θα συλλέξουν ενδείξεις και αντικείμενα για την επίλυση παζλ που οδηγούν ακόμα μια ιστορία που θα σας προκαλέσει φαγούρα.

VR Karts: Το Sprint είναι όσο πιο κοντά μπορείτε να φτάσετε σε μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας του Mario Kart - ένα απλό βασικό παιχνίδι αγώνων που δεν είναι πολύ απαιτητικό ή άγριο, αλλά ήρεμο και εύκολο να παίξει. Οι γονείς με μικρά παιδιά που θέλουν να μεταπηδήσουν στην εικονική πραγματικότητα μπορεί να διαπιστώσουν ότι το VR Karts: Sprint είναι το πιο προσιτό παιχνίδι στον κατάλογο που δεν θα τους φοβίσει ή θα τους υπερβεί.

VR Karts: Η Sprint βάζει τους παίκτες πίσω από τους τροχούς μιας κάρτας καρτών σε διάφορα διασκεδαστικά περιβάλλοντα (σκεφτείτε τα μεγάλα κάστρα, τις παραλίες του ηλιοβασιλέματος και τις στρεβλώσεις σπηλαίων) καθώς αγωνίζονται ενάντια στους αντιπάλους. Το παιχνίδι προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού σας, όπως το άλμα σε ένα online multiplayer ενάντια σε έξι παίκτες, ένα πρωτάθλημα με τους AI δρομείς με πρωτάρηδες, ερασιτέχνες και pro cup κομμάτια και μια λειτουργία χρονομέτρησης. Όπως Mario Kart, VR Karts: Το Sprint έχει πολλαπλά όπλα που μπορείτε να τραβήξετε καθώς παλεύετε όπως οι EMP απεργίες και οι πυραύλοι που μπορούν να σας πάρουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Το Minecraft είναι ένα από τα καλύτερα πωλητικά και casual παιχνίδια όλων των εποχών όπου οποιοσδήποτε παίκτης - και αρχάριος ή pro - μπορεί να χτίσει οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά ή το μυαλό του. Το addicting μπλοκ κτίριο περιπέτεια παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο εθιστική με την έκδοση εικονικής πραγματικότητας έκλειψη: Minecraft VR.

Το Minecraft VR ρίχνει τους παίκτες στον κόσμο του Minecraft, όπου μπορούν να κατασκευάσουν, να εξερευνήσουν και να πολεμήσουν διάφορα mobs σε ένα περιβάλλον που μπορούν να χειριστούν με καθαρή θέληση. Οι παίκτες μπορούν να προωθήσουν το δρόμο τους μέσα από γιγαντιαία βουνά, να συλλέξουν πόρους για να χτίσουν σπηλιές και μπουντρούμια και να πηδήξουν σε τρόπους όπου πρέπει να υπερασπιστούν τις ενώσεις τους από τους εισβολείς σκελετοί, αράχνες και εκρηκτικούς κάκτους. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με το Minecraft VR. μπορείτε να παραμείνετε στην κορυφή ενός γιγαντιαίου πύργου από άμμο, ενώ κατεβαίνετε σε μια τεράστια σκάλα καθώς τα βέλη σβήνουν και πέφτετε στο θάνατό σας σε μια λίμνη. Δεν θα σας κουραστεί ποτέ.

Εάν είχατε ποτέ την φιλοδοξία να γίνετε ένας βομβαρδιστής, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το δοκιμάσετε χωρίς τον κίνδυνο να πεθάνετε, αλλά το συναίσθημα του να κρατάτε μιλάτε και κανείς να μην εκρήγνυται. Η λαϊκή βόμβα που αποπροσανατολίζει το παιχνίδι είναι δύο παίκτες και απαιτεί τα ταλέντα της σωστής επικοινωνίας και ακρόασης για να πετύχει, οπότε μην το παίξετε αν είστε παντρεμένοι.

Κρατήστε Μιλώντας και Κανείς δεν εκραγεί απαιτεί την άμεση προσοχή σας, ενώ εργάζεστε με έναν φίλο που έχει το εγχειρίδιο για να εκτονωθεί η βόμβα που είναι ακριβώς μπροστά σας. Οι παίκτες παλεύουν το ρολόι καθώς επικοινωνούν μεταξύ τους για να κόψουν τα σωστά καλώδια, να βάλουν τα σωστά νούμερα, να χτυπήσουν τις σωστές ακολουθίες και να ελπίζουν ότι τίποτα δεν πάει στραβά ενώ ο ιδρώτας στάζει από τα μέτωπά τους. Το παιχνίδι απαιτεί δύο άτομα να παίξουν, οπότε βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο φίλος σας (ή εχθρός) συγκεντρωθείτε και μην εκραγείτε.

Το Robo Recall είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι δράσης τύπου πρώτου προσώπου, το οποίο σας φέρνει στις πρώτες γραμμές με μάχη με ένα φράγμα ελαττωματικών, ανθρωποειδών ρομπότ που εισβάλλουν σε μια πόλη. Το παιχνίδι βασίζεται στα αντανακλαστικά μας, καθώς χρησιμοποιείτε ένα τεράστιο οπλοστάσιο οπλισμού που αισθάνεται πραγματικό στην αφή, δίνοντας μια σπλαχνική αίσθηση, καθώς εσείς σκοπεύετε να κατεβείτε τα βλέμματά σας, πυροβόλησε μακριά και ακόμη και να διαχωρίσετε τα ρομπότ με τα γυμνά χέρια σας.

Η Robo Recall υποστηρίζει μια μόνιμη και συνεδρίαση εμπειρία, έτσι δεν χρειάζεται να περπατήσετε γύρω τυφλός γύρω από το σπίτι σας. Το gameplay διαθέτει ένα απλό σύστημα πλοήγησης από σημείο σε τηλεφόρτισμα που σας τσακίζει στη ζέστη της δράσης. Πριν αρχίσετε να παίζετε σε μάχη, θα περάσετε πρώτα μια προσομοίωση εκπαίδευσης που θα δημιουργήσει την εμπιστοσύνη σας στη διαχείριση των ελέγχων σας, όπως το σχέδιο του όπλου σας, τη μετακίνηση και τη συλλογή αντικειμένων. Οι φίλοι των ταινιών του Michael Bay σίγουρα θα αγαπήσουν αυτό το ένα.

Η εικονική πραγματικότητα δεν πρέπει να είναι ένας απειλητικός κόσμος ονείρων διαρκούς δράσης και αψηφώντας τις εμπειρίες, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει ένα ήπιο άγγιγμα για τους δημιουργικούς τύπους παιχνιδιών όπως το Medium. Το Medium είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι VR που σας επιτρέπει να σκαλίζετε, να μοντελοποιείτε, να ζωγραφίζετε και να δημιουργείτε απτές δημιουργίες σε έναν 3D κόσμο. Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για αρχάριους ή όσους επιθυμούν να είναι δημιουργικοί και δίνει στους επαγγελματίες ένα νέο μέσο για να συνεργαστείτε.

Μεσαία χρησιμοποιεί τους ελέγχους αφής Oculus Rift για να δηλώσει τη δημιουργία. Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευέλικτο σύνολο εργαλείων που ανοίγει έναν κόσμο απεριόριστης καλλιτεχνικής δημιουργικότητας. Μην ανησυχείτε, υπάρχει ένα χρήσιμο σύστημα διδασκαλίας που θα φέρει τους παίκτες να κατανοούν εύκολα τα βασικά στοιχεία, ώστε να μπορούν να μελετήσουν το σχήμα, τη μορφή και να βρουν πολλές μεθόδους για να εφαρμόσουν το στυλ και τα γούστα τους. Το παιχνίδι έχει πάνω από 300 προκατασκευασμένες σφραγίδες και δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους και να εξάγουν δημιουργίες υψηλής ανάλυσης για 3D μοντελοποίηση, εκτύπωση, διανομή μέσω της κοινότητας τέχνης VR και ακόμη και χρησιμοποιώντας τις δημιουργίες τους στα δικά τους παιχνίδια.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .