Η Ετήσια Έκθεση Black Friday της Shopko αποκαλύφθηκε

Η διαφημιστική εκστρατεία του Shopko Annual Black Friday έχει κάποιες τηλεοπτικές και οικιακές προσφορές

ΠΡΟΣΟΧΗ LOYAL READERS: Μαύρη Παρασκευή Για το 2017 έχει περάσει, αλλά μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτή η σελίδα θα ενημερώνεται για κάθε διαδοχικό έτος, μόλις οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ένα αρχείο των πιο πρόσφατων πληροφοριών για αναφορά.

Το Shopko είναι μια περιφερειακή αλυσίδα που εδρεύει στο Green Bay του Wisconsin και έχει καταστήματα κυρίως σε δευτερογενείς αγορές κατά μήκος της Δυτικής Ακτής, του Άνω Βουνου και των κρατών της Μικροδυτικής και γύρω από την περιοχή των Μεγάλων Λιμνών. Ελέγξτε τις τοποθεσίες τους.

Φέτος, η Shopko έχει αποκαλύψει την ημέρα της ευχαριστίας της νύχτας / της μαύρης Παρασκευής Ad, η οποία διαθέτει πολλά στοιχεία Doorbuster, συμπεριλαμβανομένων δύο τηλεοράσεων Ultra HD 4K .

Τα καταστήματα Shopko θα είναι ανοιχτά από τις 4 μ.μ. την ημέρα των ευχαριστιών (23 Νοεμβρίου) και είναι προγραμματισμένα να συνεχιστούν στη μαύρη Παρασκευή (24 Νοεμβρίου). Οι συμφωνίες Doorbuster τελειώνουν στις 2 μ.μ. στη μαύρη Παρασκευή.

Επίσης, είναι πιθανό τα μικρότερα καταστήματα Shopko Hometown να έχουν διαφορετικές ώρες και να μην φέρουν τα ίδια στοιχεία με τα μεγαλύτερα καταστήματα Shopko Shopko.

Επιπλέον, θυμηθείτε, όλα τα στοιχεία εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα - γι 'αυτό πρέπει να φτάσετε νωρίτερα, εάν θέλετε να πάρετε μία από τις προσφορές.

Αυτό το έτος (2017), η Shopko δεν έχει παράσχει αριθμούς μοντέλων προϊόντων για πολλά από τα διαφημιζόμενα προϊόντα τους. Με βάση τις παρεχόμενες περιγραφές προϊόντων, τις λίστες προϊόντων της Shopko, καθώς και τις προγενέστερες και μετά τις μειωμένες τιμές που εμφανίζονται στην Διαφήμιση, έχω δώσει τους πιθανούς αριθμούς μοντέλων. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι τα μοντέλα που προσφέρονται στη Black Friday θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά σε ορισμένες περιπτώσεις από αυτά που αναφέρονται.

Επίσης, δύο πρόσθετα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι οι τηλεοράσεις Samsung που έχουν "K" στον αριθμό μοντέλου είναι 2016 μοντέλα. Τα μοντέλα της Samsung 2017 έχουν "Μ" στον αριθμό μοντέλου. Επίσης, οι τιμές που παραθέτει η Shopko περιλαμβάνουν την κανονική λιανική τιμή, την κανονική τιμή πώλησης και την τιμή της Μαύρης Παρασκευής.

Τηλεοράσεις 4Κ Ultra HD - LED / LCD

720p και 1080p LED / LCD τηλεοράσεις

Προϊόντα οικιακού κινηματογράφου

Για μια πιο προσεκτική ματιά σε ολόκληρη την κατάστημα ευχαριστιών Shopko / Black Friday Ad, ελέγξτε τη σάρωση διαφημίσεων που δημοσιεύτηκε από BFAds.net.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες μαύρη Παρασκευή διαφήμιση αποκαλύπτει!

Ελάτε καλύτερα προετοιμασμένοι για την εμπειρία της Black Friday και Holiday Shopping με τον οδηγό Home Theater για τα Χριστούγεννα και τα χειμερινά εδέσματα