Πώς να κάνετε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις προς τις ΗΠΑ και τον Καναδά

Δωρεάν κλήση σε οποιαδήποτε σταθερή και κινητά τηλέφωνα στη Βόρεια Αμερική

Δωρεάν διεθνή κλήση είναι δυνατή και εύκολη με εργαλεία όπως το Skype και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες VoIP , αλλά εσείς οι κλήσεις πρέπει να είναι σε άτομα που χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία. Ωστόσο, όταν πραγματοποιείτε κλήσεις σε σταθερούς και κινητούς αριθμούς, πρέπει να πληρώσετε, αλλά το VoIP καθιστά πολύ φθηνότερο από ό, τι μέσω του παραδοσιακού τηλεφωνικού συστήματος. Υπάρχει, ευτυχώς, μια δέσμη εργαλείων και υπηρεσιών που σας επιτρέπουν να κάνετε δωρεάν κλήσεις σε οποιοδήποτε σταθερό και κινητό τηλέφωνο, δηλαδή σε άτομα που δεν χρησιμοποιούν VoIP, στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν αυτές τις δωρεάν κλήσεις από τα βορειοαμερικανικά εδάφη μόνο ενώ άλλοι προσφέρουν τις κλήσεις από οπουδήποτε στον κόσμο. Εδώ είναι μερικά που μπορείτε να εξετάσετε. Σημειώστε ότι για τις περισσότερες από τις παρακάτω υπηρεσίες, θα χρειαστείτε σύνδεση στο Internet, WiFi , 3G ή 4G για το smartphone σας.

01 από 07

Google Voice

Αυτή η πολύ δημοφιλής υπηρεσία έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να χτυπήσουν πολλά τηλέφωνα με μία ίδια εισερχόμενη κλήση και μια χούφτα άλλων, τα οποία περιλαμβάνουν την δυνατότητα δωρεάν κλήσεων προς τους αριθμούς των ΗΠΑ και του Καναδά. Τώρα, το Google Voice είναι διαθέσιμο μόνο για κατοίκους των ΗΠΑ, κάτι που οργισμένα από άλλους κατοίκους του πλανήτη Γη. Περισσότερο "

02 του 07

Google Hangouts

Τα Hangouts έχουν αντικαταστήσει το Google Talk και είναι πλέον ένα πλήρες αντίγραφο VoIP του εργαλείου κοινωνικής δικτύωσης Google. Λειτουργεί όταν συνδεθείτε στο Google+ και ενσωματώνει το πρόγραμμα περιήγησης εγκαθιστώντας μια απλή προσθήκη. Μπορείτε να κάνετε δωρεάν κλήσεις φωνής και βίντεο στο Google και να κάνετε φτηνές κλήσεις σε όλο τον κόσμο, δωρεάν κλήσεις προς τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Περισσότερο "

03 του 07

iCall

Το iCall είναι μια εφαρμογή softphone που διαθέτει μια έκδοση για Windows, Mac, Linux, iOS και Android. Μεταξύ όλων των άλλων χαρακτηριστικών που συνοδεύουν συνήθως τις τρέχουσες εφαρμογές VoIP, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν κλήσεων προς τους αριθμούς των ΗΠΑ και του Καναδά. Ωστόσο, η κλήση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Καλύτερα από τίποτα για μερικούς, αλλά για άλλους ανθρώπους που βρίσκουν αρκετό χρόνο για να περάσουν το μήνυμα, είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Περισσότερο "

04 του 07

VoipYo

Το VoipYo είναι μια κινητή εφαρμογή VoIP για iOS, Android, BlackBerry, Symbian και Windows που προσφέρει αρκετά φτηνές διεθνείς κλήσεις σε πολλούς προορισμούς παγκοσμίως. Οι κλήσεις προς τις ΗΠΑ και τον Καναδά είναι επίσης δωρεάν. Την τελευταία φορά που έλεγξα, οι διεθνείς τιμές της VoIPYo ήταν από τις φθηνότερες στην αγορά. Μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις προς τους περισσότερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο με λιγότερο από ένα λεπτό, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή smartphone σας και να αγοράσετε κάποια πίστωση. Περισσότερο "

05 του 07

Ooma

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής οικιακή υπηρεσία VoIP στις ΗΠΑ και είναι μόνο για τους Αμερικανούς. Σας δίνει απεριόριστη δωρεάν κλήση σε οποιονδήποτε αριθμό στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, αλλά πρέπει να ξοδέψετε κάποια χρήματα για την αγορά του προσαρμογέα τηλεφώνου που ονομάζεται Ooma Telo και ειδικά τηλέφωνα που πηγαίνουν μαζί του. Μπορεί να αντικαταστήσει το οικιακό σας τηλέφωνο PSTN. Διαθέτει σχέδιο πριμοδότησης, διεθνή σχέδια αλλά και επιχειρηματικό σχέδιο. Το υλικό Ooma κοστίζει περίπου $ 200-250, ανάλογα με το πού και πότε το αγοράζετε.

Ooma κριτική Περισσότερα »

06 του 07

MagicJack

Το MagicJack έχει περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο επιχειρηματικό μοντέλο με το Ooma, αλλά το υλικό είναι μικρότερο και φθηνότερο. Είναι ένα μικρό βύσμα μεγέθους μίας μονάδας μανδρών USB, της οποίας η μαγεία δεν είναι τίποτα παρά καθαρό VoIP. Σας δίνει δωρεάν κλήσεις προς τη Βόρεια Αμερική, αλλά η μεγάλη διαφορά από το Ooma είναι ότι πρέπει να συνδεθεί σε έναν υπολογιστή για να λειτουργήσει. Εάν λειτουργεί και το κάνει, τότε αξίζει τον κόπο, αλλά θα πρέπει να εξαρτάται από έναν υπολογιστή που εκτελεί και να λαμβάνει κλήσεις, κάτι που είναι ένα μεγάλο φορτίο και δεν αντικαθιστά το οικιακό τηλεφωνικό σύστημα όπως το κάνει το Ooma. Αλλά το MagicJack είναι δέκα φορές φθηνότερο από το υλικό Ooma. Περισσότερο "

07 του 07

VoIPBuster

Υπάρχουν ορισμένες υπηρεσίες που φαίνονται όμοιες αλλά με διαφορετικά ονόματα. Ένας από αυτούς είναι VoIPBuster και άλλος είναι VoIPStunt. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα δύο. Πρόκειται για τυπικές υπηρεσίες VoIP που προσφέρουν φτηνές κλήσεις σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει όμως ένα ενδιαφέρον κομμάτι: υπάρχει δωρεάν κλήση σε μια λίστα χωρών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά. Υπάρχουν περίπου 30 χώρες στις οποίες οι κλήσεις είναι δωρεάν. Παίρνετε 30 λεπτά την εβδομάδα, κάτι που είναι σημαντικό και ίσως πάρα πολύ για πολλούς. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις κλήσεις χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ή να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας του κινητού σας τηλεφώνου. Περισσότερο "