Οι 7 καλύτεροι προβολείς παιχνιδιών που αγοράζουν το 2018

Απολαύστε το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ άλλοτε με αυτούς τους πρωτοποριακούς προβολείς

Οι προβολείς είναι μια όλο και πιο ελκυστική εναλλακτική λύση για τις τηλεοράσεις, χάρη στη βελτιωμένη φωτεινότητα και την ασύρματη δυνατότητα. Οι παίκτες που θέλουν να παίξουν σε μια οθόνη 100 ιντσών ή μεγαλύτερης μπορούν να αναμένουν τεχνολογία πλήρους HD με πλούσια αντίθεση, την τέλεια συνταγή για μια εντυπωσιακή εμπειρία. Όταν επιλέγετε έναν προβολέα, θα θέλατε να δώσετε προτεραιότητα σε υψηλό ρυθμό καρέ για να μειώσετε τη θαμπάδα κινήσεων σε παιχνίδια δράσης, καθώς και σε υψηλότερο αριθμό προβολών αν θέλετε να παίξετε σε ένα δωμάτιο με φωτισμό περιβάλλοντος. Και αν χρειάζεστε βοήθεια για να βρούμε τον καλύτερο προβολέα για τις ανάγκες σας στο παιχνίδι, συνεχίστε να διαβάζετε. Σας έχουμε καλύψει.

Η Optoma δημιούργησε τον προβολέα από το έδαφος για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των gamers. Το αποτέλεσμα είναι ο απόλυτα βελτιστοποιημένος προβολέας μικρής απόληξης με βελτιωμένους χρόνους απόκρισης, ζωντανές εικόνες και πλούσια αντίθεση. Κατ 'αρχάς, ο λόγος εκτίναξης .49 είναι ιδανικός για gamers, επιτρέποντας στον προβολέα να τοποθετηθεί στην βάση της τηλεόρασής σας ή στο κέντρο ψυχαγωγίας για μια εικόνα 100 ιντσών από μόλις τέσσερα πόδια μακριά.

Αυτή η εικόνα θα είναι ένδοξη, χάρη στον επεξεργαστή εικόνας DarbeeVision που αποκαλύπτει εξαιρετικές λεπτομέρειες, βάθος και αντικείμενο που χωρίζουν, έτσι ώστε τα στοιχεία των παιχνιδιών σας να εμφανίζονται σε κινηματογραφική ποιότητα. Αναμείνετε πλήρη ανάλυση 1080p HD, φωτεινότητα 3.000 lumens, καθώς και αναλογία αντίθεσης 28.000: 1 που δημιουργεί καταπληκτικά επίπεδα μαύρων για την καλύτερη εμπειρία σε όλα τα είδη παιχνιδιών. Μην ανησυχείτε για την υστέρηση. Η βελτιωμένη λειτουργία τυχερού παιχνιδιού σάς προσφέρει τον καλύτερο χρόνο απόκρισης των 16ms για να μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις. Άλλα ωραία χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Full 3D και μια λάμπα μακράς διάρκειας που θα διαρκέσει έως και 8.000 ώρες.

Αυτός ο βραβευμένος προβολέας 1080p από την καλύτερη μάρκα προβολής DLP της σειράς BenQ BenQ χτυπά όλα τα σημάδια για να κάνει έναν εξαιρετικό προβολέα τυχερού παιχνιδιού. Έχει μια εντυπωσιακή οθόνη 100 ιντσών από μόλις πέντε μέτρα μακριά, με φακό 1.2x οπτικού ζουμ και κατακόρυφο τρισδιάστατο σχήμα για εύκολη εγκατάσταση που ταιριάζει στη διαμόρφωση του σαλόνι σας. Η εικόνα είναι φωτεινή και ζωντανή, χάρη σε φωτεινότητα 2.200 lumens και αναλογία αντίθεσης 15.000: 1 χωρίς παραμόρφωση, ακόμη και σε 3D.

Οι παίκτες θα επωφεληθούν από τη χαμηλή υστέρηση εισόδου, πράγμα που σημαίνει ότι οι τίτλοι αγώνων και των τίτλων δράσης δεν θα παραλείψουν ένα ρυθμό ακόμα και στην οθόνη των 100 ιντσών. Οι προσαρμοσμένες λειτουργίες τυχερών παιχνιδιών προσφέρουν ακόμη περισσότερα οφέλη, επιτρέποντάς σας να βλέπετε τις πιο σκούρες σκιές και τις πιο φωτεινές λεπτομέρειες για να έχετε την πιο κινηματογραφική εμπειρία από όλους τους τίτλους σας.

Μπορείτε να αναμένετε εκπληκτικά φωτεινά και τραγανά οπτικά στοιχεία από αυτόν τον προβολέα, χάρη στον 3.600 λαμπτήρα lumen. Ο προβολέας έχει εγγενή ανάλυση 1.200 x 800 και αναλογία αντίθεσης 4.500: 1, με αποτέλεσμα μια απαλή και μη τρεμοπαίζει εικόνα που είναι φιλική στα μάτια ακόμα και μετά από μακρές συνεδρίες τυχερών παιχνιδιών. Ο λαμπτήρας LED θα διαρκέσει μέχρι και 17 χρόνια, ενώ δύο ενσωματωμένοι ανεμιστήρες ψύξης θα διατηρήσουν τη θερμοκρασία ρυθμιζόμενη εάν περάσετε όλο το νυχτερινό παιχνίδι. Το μέγεθος της οθόνης κυμαίνεται από 50 έως 200 ίντσες και πρέπει να τοποθετηθεί περίπου 6,5 μέτρα μακριά από την οθόνη. Οι παίκτες θα απολαύσουν την ασύρματη εμπειρία, τη δυνατότητα σύνδεσης του ελεγκτή τους με τον προβολέα και τον επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα, με αποτέλεσμα γρήγορο ρυθμό ανανέωσης χωρίς καθυστέρηση.

Η Epson προσφέρει ένα καλειδοσκόπιο χρώματος με το Home Cinema 2040, έναν προβολέα Full HD που προσφέρει έως και 3 φορές μεγαλύτερη φωτεινότητα χρώματος από ό, τι παρόμοια μοντέλα στην περιοχή τιμών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία 3LCD υποστηρίζει έναν δυναμικό λόγο αντίθεσης 35.000: 1 ο οποίος, παράλληλα με την προηγμένη επεξεργασία εικόνας και τους 2.200 lumen, δημιουργεί μια εντυπωσιακή εμπειρία. Η Ενίσχυση εικόνας και η παρεμβολή πλαισίου δημιουργούν μια ακόμη πιο ζωντανή αντίθεση για πλούσιες λεπτομέρειες σε σκούρες σκηνές, επιτρέποντάς σας να παίξετε σε 1080p σε μια οθόνη πλάτους έως 300 ίντσες. Η ευέλικτη συνδεσιμότητα σάς επιτρέπει να συνδέσετε την κονσόλα απευθείας με τον προβολέα, ενώ η εύκολη εγκατάσταση σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε τον προβολέα μαζί σας στο σπίτι ενός φίλου χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Οι περισσότεροι σύγχρονοι προβολείς χρειάζονται μόνο τέσσερα ή πέντε πόδια για να ρίξουν μια εικόνα, η οποία είναι περισσότερο από αρκετό χώρο για τα περισσότερα σαλόνια. Αλλά αν ζείτε σε ένα κοιτώνα ή ένα μικρό διαμέρισμα στούντιο, θα πρέπει να είστε ακόμα πιο δημιουργικοί με τον χώρο σας. Αυτός ο προβολέας ultra short throw από την LG είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Από μόλις πέντε εκατοστά μακριά μπορεί να ρίξει μια εικόνα Full HD 60 ιντσών με εκπληκτική αναλογία αντίθεσης 150.000: 1.

Δεν είναι τόσο φωτεινό όσο οι άλλοι προβολείς σε αυτόν τον κατάλογο, μόνο 1.000 lumens, αλλά έρχεται με άλλα χαρακτηριστικά που λείπουν άλλοι προβολείς. Εκτός από την εκπληκτική σειρά μικρών πεδίων, κερδίζετε τη βραβευμένη λειτουργία webOS 3.0 Smart TV της LG, δίνοντάς σας άμεση σύνδεση στο Internet και δεκάδες δημοφιλείς υπηρεσίες streaming σε ένα εύχρηστο interface. Η ασύρματη συνδεσιμότητα και ο ήχος Bluetooth διευκολύνουν το παιχνίδι σε ένα μικρό περιβάλλον, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε ηχεία ή ακουστικά με τον ήχο από τον προβολέα. Όλα σε όλους, ο προβολέας αυτός προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού που μπορείτε να έχετε σε μικρούς χώρους.

Η Sony ήταν ο πρώτος κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών που έφτιαχνε εγγενείς προβολείς 4K. Έχουν απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, αλλά αρχίζουν από $ 8.000 και παίρνουν πολύ πιο ακριβά από αυτό. Στη συνέχεια, το 2016 η Epson κυκλοφόρησε τον πρώτο προβολέα WirelessHD στον κόσμο με υποστήριξη περιεχομένου 4K. δεν είναι ακριβώς η ίδια με την μητρική 4K, αλλά σε λιγότερο από το ήμισυ της τιμής παίρνετε την επαναστατική τεχνολογία βελτίωσης 4K που δέχεται είσοδο 4K.

Μαζί με την υποστήριξη 4K έρχεται μια εκπληκτική αναλογία αντίθεσης 1,000,000: 1 για τα πιο δραματικά επίπεδα μαύρων που μπορείτε να φανταστείτε. Είναι HDR συμβατό για να απολαμβάνει τα επίπεδα φωτεινότητας και το χρώμα της πραγματικής ζωής, αποκαλύπτοντας τις λεπτές περιπλοκές όλων των παιχνιδιών σας. Ο εκπληκτικός αυτός προβολέας ρέει σε ασύρματο HD, έχει 3D προβολή και εμφανίζει ολόκληρο το χώρο χρώματος sRGB.

Αυτό το υψηλής ευκρίνειας home theater και προβολέας τυχερών παιχνιδιών από τη Sony έχει εντυπωσιακό 3D για μια κινηματογραφική και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Έχει προηγμένη τεχνολογία πάνελ SXRD μαζί με την τεχνολογία επεξεργασίας Super Resolution της Sony για να βελτιώνει το χρώμα και τις υφές και να παρέχει μια ευκρινή εικόνα 1080p. Για να συμπληρώσει την εκπληκτική οπτική εμπειρία, ο προβολέας διαθέτει ισχυρή βαθμονόμηση εικόνας που περιλαμβάνει εννέα τρόπους παιχνιδιού, κινηματογράφου και άλλες προεπιλογές. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε, η τεχνολογία Motionflow σάς επιτρέπει να διασκεδάσετε με ελάχιστη θόλωση κινήσεων μέχρι και μέγεθος οθόνης 300 ιντσών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .