Ο οδηγός του Insider για τους καλύτερους προσομοιωτές πτήσης του PC Gaming

Πιλοτική βόμβα βομβαρδιστή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, σύγχρονο αεροσκάφος ή διαστημικό λεωφορείο

Τα πτητικά sims κυμαίνονται από τη μεταφορά επιβατών σε αεροσκάφη αεριωθούμενα για την καταπολέμηση των μαχών κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Σχεδόν όλες οι χρονικές περίοδοι εκπροσωπούνται, είτε πρόκειται για ένα παιχνίδι με θέμα ( δημοφιλές του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ) είτε για ένα ιστορικό αεροπλάνο που περιλαμβάνεται σε ένα sim flight . Με τα πρόσθετα που είναι διαθέσιμα για το "Microsoft Flight Simulator", μπορείτε να πετάξετε σχεδόν οπουδήποτε και με το X-Plane 10, μπορείτε να χειριστείτε τις καιρικές συνθήκες και τις αποτυχίες του συστήματος για κάποια τρομακτική καλή διασκέδαση.

01 του 06

Οι λάτρεις της πτήσης είναι υποχρεωμένοι να απολαμβάνουν τα 3D cockpits που είναι μέρος κάθε αεροσκάφους στο "X-Plane 11 Global Flight Simulator". Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν γρήγορα να μάθουν να διαπραγματεύονται χιλιάδες αεροδρόμια, βυθιστικά τοπία και ρεαλιστικές πόλεις. Αυτός ο προσομοιωτής πτήσης προσφέρει μια σχεδόν ρεαλιστική εμπειρία για τους σοβαρούς οπαδούς του sim flight.

02 του 06

Το "X-Plane 10" είναι ένας από τους πιο ρεαλιστικούς προσομοιωτές πτήσης στην αγορά. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας αεροπλάνα ή να πετάξετε σχεδόν σε οποιοδήποτε τύπο αεροπλάνου. Διαθέτει τα πάντα, από τα ανεμοπλάνα μέχρι τα διαστημικά λεωφορεία και επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τις συνθήκες πτήσης, να παίζουν με διαφορετικά βάρη και να απογειώνονται από χιλιάδες διαφορετικά αεροδρόμια. Έχει επίσης λειτουργικότητα για πολλούς παίκτες, ώστε να μπορείτε να το δουλέψετε έξω με τους φίλους σας.

03 του 06

Δημιουργήστε τις δικές σας διαδρομές, πετάξτε σε όλο τον κόσμο και δημιουργήστε τα δικά σας αεροπλάνα. Το gameplay του "Microsoft Flight Simulator" μπορεί να επεκταθεί με τη λήψη πλατφορμών αεροπλάνου και την αγορά πρόσθετων από τρίτους προγραμματιστές. Με κάθε νέα έκδοση προστίθενται νέα αεροσκάφη και πόλεις. Αυτή τη φορά, η Microsoft έκανε κάτι διαφορετικό και πρόσθεσε το παιχνίδι βασισμένο σε αποστολή. Το "Microsoft Flight Simulator X" διατίθεται σε κανονικές και πολυτελείς εκδόσεις. Η πολυτελής έκδοση έρχεται με περισσότερες πόλεις, αεροπλάνα και αεροδρόμια.

04 του 06

Το "IL-2 Sturmovik" είναι ένας προσομοιωτής πτήσης μάχης του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Αν ψάχνετε για έναν προσομοιωτή πτήσης μάχης, μην κοιτάξετε ξανά. Αυτό το παιχνίδι έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Υπάρχει ένας εξαιρετικός οικοδόμος αποστολής, χαρακτηριστικά για πολλούς παίκτες που περιλαμβάνουν έως και 32 παίκτες στη λειτουργία dogfight και εκπληκτικά γραφικά. Ο αγώνας λαμβάνει χώρα στον αέρα και από τον αέρα προς το έδαφος. Όποιος ενδιαφέρεται για πόλεμο και πτήση θα απολαύσει αυτό.

05 του 06

Πάρτε το τιμόνι των οκτώ αεριωθούμενων αεροσκαφών από την Αμερική ή τη Ρωσία σε δράση μάχης. Το "Lock On: Modern Air Combat" έρχεται με εκπαιδευτικές και γρήγορες αποστολές. Εάν οι αποστολές μεμονωμένων παικτών δεν είναι το πράγμα σας, μπορείτε να παίξετε με έως 32 παίκτες μέσω LAN ή έξι μέσω του διαδικτύου.

06 του 06

Πάρτε τον έλεγχο ενός βομβιστή Β-17 και συμμετέχετε σε αποστολές βομβιστικής επίθεσης μεγάλης εμβέλειας στο "B-17 Flying Fortress". Θα διαχειριστείτε μια μοίρα 12 βομβαρδιστών, καθώς στοχεύουν θέσεις 20.000 πόδια κάτω για να τις καταστρέψουν. Παίξτε ως οπίσθιο πυροβόλο για να βγάλετε τους υποκλοπείς. Για ποικιλία, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Luftwaffe και να εργαστείτε για να εμποδίσετε τα B-17 να παραδώσουν το ωφέλιμο φορτίο τους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .