Τα 9 καλύτερα παιχνίδια καταπολέμησης του PS4 που θα αγοράσουν το 2018

Ετοιμαστείτε να το πετάξετε με τους φίλους ή τα αδέλφια σας

Αντί να παίρνετε τον αγώνα έξω, γιατί να μην παίξετε μέσα στο PS4; Χαμηλώστε τις γροθιές σας και ανασηκώστε τους ελεγκτές σας επειδή πρόκειται να εισέλθετε στο δαχτυλίδι με τα καλύτερα παιχνίδια μάχης για το PlayStation 4. Ναι, τα παιχνίδια μάχης μπορεί να είναι εκφοβιστικά με όλες αυτές τις φανταστικές κινήσεις combo και pro gamers, αλλά ακόμη και οι αρχάριοι και οι casual παίκτες θα βρουν ένα εδώ μπορούν να πάρουν στο αυλάκι με.

Παλιά παίκτης σχολείο; Οι παραδοσιακοί μαχητές, όπως το Tekken 7 και το Mortal Kombat XL, θα σαρώσουν το αίμα σας σε γνωστές ρυθμίσεις με στυλ παιχνιδιού που παραμένουν αληθινά στην αρχική τους μορφή. Αν ψάχνετε για κάτι καινούργιο, ο Over The Shoulder For Honor θα δοκιμάσει τα νεύρα σας και θα σας τιμωρήσει για τα λάθη σας, καθώς κουνάτε το βαρύ σμάλτο γύρω σας και γεμίζετε ενάντια στην καθαρή απρόβλεπτη. Μιλώντας για απρόβλεπτη και γεμάτη διασκέδαση φαντασία, τι γίνεται με ένα παιχνίδι όπου μπορείτε να παίξετε σαν Σούπερμαν και να πυροβολήσετε λέιζερ από τα μάτια σας στις χελώνες εφηβικής μεταλλαγής Ninja; Έτσι, όταν είστε έτοιμοι να το δουλέψετε με έναν φίλο, δοκιμάστε ένα από αυτά τα καλύτερα παιχνίδια μάχης για το PS4 παρακάτω.

Το J-Stars κερδίζει τελικά την πρεμιέρα του στην Αμερική με το J-Stars Victory Vs +, το καλύτερο νέο παιχνίδι PS4 για τους ανεμιστήρες anime που έρχεται κατευθείαν από την Ιαπωνία. Οι μαχητές περιλαμβάνουν 52 χαρακτήρες από το περιοδικό Shonen Jump με σειρές όπως Naruto, Bleach, Dragon Ball, One Piece, Ruroni Kenshin και άλλα.

Το J-Stars Victory Vs + δεν είναι το παραδοσιακό παιχνίδι 2D μαχητών σας, αλλά διαθέτει το gameplay όπου οι μαχητές κινούνται γύρω από ένα πεδίο μάχης 3D με βάση τις ρυθμίσεις από κάθε σειρά anime. Κάθε μαχητής έχει τη δική του μοναδική σειρά επιθέσεων με τακτικές κινήσεις, επιθέσεις δυνάμεων, επιθέσεις με βάση την περιοχή και τελειώνει τις μετακινήσεις που μεταβαίνουν σε κινηματογραφική ακολουθία όταν εκτελούνται. Στο παιχνίδι συμπεριλαμβάνονται πολλαπλές λειτουργίες: Υπάρχει ένας τρόπος ιστορίας για πολλούς παίκτες που χωρίζεται σε τέσσερις καμπάνιες, έναν δρόμο Victory Road όπου οι παίκτες ολοκληρώνουν τους στόχους κατά τη διάρκεια αγώνων, έναν τοπικό τρόπο μάχης εκτός σύνδεσης με δύο παίκτες, με έως και τέσσερις παίκτες μέσω διαδικτύου, επιλογή arcade παίκτη.

Το Mortal Kombat XL είναι το πιο ώριμο παιχνίδι πάλης PS4 στον κατάλογο γεμάτο θανάσιμα combo επιθέσεις, up-και-προσωπική σύνθλιψη ακολουθίες ακτίνων Χ και τους περίφημους "θανάτου" finishers. Οι οπαδοί της αρχικής σειράς και οι νέοι παίκτες που εισέρχονται στην εισβολή θα εκτιμήσουν τα απλοϊκά προγράμματα ελέγχου του Mortal Kombat XL και το στερεό βασισμένο gameplay.

Διαθέτοντας όλα τα DLC από την αρχική κυκλοφορία του, το Mortal Kombat XL διαθέτει έναν κατάλογο 33 χαρακτήρων με παλιούς μαχητές του σχολείου όπως ο Scorpion και ο Sub-Zero, καθώς και νέες απροσδόκητες προσθήκες, όπως οι The Predator, Alien και Leatherface. Οι φίλοι μπορούν να διευθετήσουν το σκορ με το παιχνίδι εκτός παιχνιδιού εκτός παιχνιδιού ή να παίρνουν μια online βαθμολογία με κατατακτικούς ή τυχαίους αγώνες. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια παράταξη για συνεχή τουρνουά με ενσωμάτωση μεταξύ των πλατφορμών. Η επεκτατική λειτουργία single-player του Mortal Kombat XL έρχεται με μια καμπάνια ιστορίας με διασκεδαστική ιστορία και με μια διασκεδαστική φωνητική δράση, καθώς και μια λειτουργία σειράς τελικών προκλήσεων που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σας για συνδυασμούς, ειδικές κινήσεις, μπλοκάρισμα και τον τρόπο που περιμένετε τις επιθέσεις.

Το Tekken 7 φέρνει την τελευταία δόση της επόμενης γενιάς στο PS4 - τον αγαπημένο τεχνικό μαχητή όλων, που σκεφτόμαστε για κάθε γροθιά που κάνετε. Η βασική μηχανική gameplay της σειράς έχει τους παίκτες να χρησιμοποιούν τακτικές παρακάμψεις, πολύπλοκες juggling combos και να χτυπούν σειρές από υψηλά, μεσαία και χαμηλά που απαιτούν την αποτελεσματική κατανόηση των ιδιοτήτων τους για να κερδίσουν.

Όπως και άλλοι παραδοσιακοί μαχητές, το Tekken 7 επικεντρώνεται σε μάχες ένα προς ένα και εισάγει δύο νέες μηχανές στη σειρά που επιτρέπουν κρίσιμες επιθέσεις όταν η υγεία είναι χαμηλή, καθώς και η δυνατότητα να συνεχιστούν οι επιθέσεις κατά την επίθεση. Το ρόστερ των 36 χαρακτήρων στο Tekken 7 δίνει στους παίκτες μια ποικιλία από μαχητές τόσο νέους όσο και από παλαιότερους τίτλους Tekken (και ακόμη και Akuma από το Street Fighter) που ειδικεύονται στις δικές τους ικανότητες, τις χρωματικές κινήσεις που τους δίνουν τη δική τους μοναδική δυνατότητα αναπαραγωγής, αρχάριος ή εμπειρογνώμονας. Η μαζική λίστα μετακίνησης, προσαρμογές χαρακτήρων, online και offline μάχες και λειτουργία arcade θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Εν ολίγοις, είναι ένας μαχητής PS4 εύκολος στη συλλογή αλλά δύσκολο να κυριαρχήσει.

Τα καλύτερα γραφικά για ένα μαχητικό παιχνίδι στο PS4 πηγαίνουν εύκολα στο Dragon Ball FighterZ, το οποίο κάνει κινούμενα σχέδια κινούμενα σχέδια έρχονται στη ζωή. Το 2.5D παιχνίδι μάχης που βασίζεται στη σειρά Dragon Ball διαθέτει ένα σχέδιο τέχνης και στυλ κινουμένων σχεδίων με 1080p και 60FPS που μοιάζει με την πραγματική τηλεοπτική εκπομπή.

Αν είστε εξοικειωμένοι με το anime, το σαγόνι σας θα πέσει στο πάτωμα. Το Dragon Ball FigtherZ διαθέτει τα καλύτερα γραφικά για τηλεοπτικά παιχνίδια που εμμένουν στην αυθεντικότητα του χαρακτήρα του με έντονα και φωτεινά αποτελέσματα των ακολουθιών δράσης, των ηχητικών επιθέσεων, των ενεργειακών επιθέσεων και των όμορφα σχεδιασμένων υπόβαθρων. Το gameplay είναι προσβάσιμο τόσο στους νέους όσο και στους casual gamers με ένα σχέδιο ελέγχου που αναπαράγει τα παλαιότερα γνωστά παιχνίδια μάχης χωρίς την υπερβολική φόρτωση των υπερβολικών συνδυασμών κουμπιών για να τραβήξουν τις επιθέσεις. Θα επιλέξετε τρεις από τους 24 αγαπημένους σας χαρακτήρες όπως το Goku, το Vegeta και το Piccolo και θα τερματίσετε σε έναν εντυπωσιακό τρόπο ιστορίας ενός παίκτη, σε offline μάχες με φίλους, σε μια προκλητική επιλογή arcade και ακόμη σε ανταγωνιστικά σε απευθείας σύνδεση αγώνες πολλών παικτών.

Εάν θέλετε να πετάξετε ένα τεράστιο ρομπότ και μάχη στο διάστημα, το Gundam Versus σας καλύπτει. Ο μαχητής τρίτου προσώπου είναι ένας λιμένας από το αρχικό ιαπωνικό arcade παιχνίδι με βελτιωμένα γραφικά και gameplay όπου οι παίκτες παλεύουν σε μορφή μάχης ομάδας δύο έναντι δύο ή τριών έναντι τριών. Θα πάρετε να βέλη μέσα και έξω από τις περιοχές καθώς αποφεύγετε τα εχθρικά λέιζερ, τα πυραύλους και ασχολείστε με πάνω από 94 διαφορετικά Gundams που καλύπτουν πάνω από 17 διαφορετικές σειρές Gundam, το καθένα με τις δικές του προσαρμογές. Το παιχνίδι υψηλού οκτανίου μάχης έχει τεράστιους χάρτες με καταστρέψιμο περιβάλλον και τόνοι διαφορετικών προσεγγίσεων επίθεσης, είτε θέλετε να γίνετε πιο κοντά και προσωπικά με σπαθιά με λέιζερ είτε να πετάξετε γύρω σας κατά την εκτόξευση κάποιων βλημάτων.

Αδικία 2: Legendary Edition είναι ένα επικό cross-over παιχνίδι μάχης που σας επιτρέπει να ζήσετε έξω την παιδική φαντασία σας που έχει το εφηβικό μεταλλαγμένο χελώνες Ninja αγώνα μακριά ενάντια Batman. Το καλύτερο cross-over παιχνίδι PS4 περιλαμβάνει χαρακτήρες όπως Hellboy, Sub-Zero, Superman και άλλα αιφνίδια καμέα.

Η σταθερά δομημένη Injustice 2 ακολουθεί τους κανόνες των παραδοσιακών αγώνων που χρησιμοποιούν διαφορετικούς συνδυασμούς κατευθυντικών εισόδων και πρεσσών με κουμπιά για να τραβήξουν μια ποικιλία από σύνθετες επιθέσεις και σούπερ κινήσεις για να χτυπήσουν έναν αντίπαλο μαχητή. Το παιχνίδι ξεχωρίζει με τα RPG στοιχεία του εξοπλισμένου κέρματος που κερδίζονται σε μάχες και ισοπέδωση μέσω πόντων εμπειρίας που επιτρέπουν αναβαθμίσεις σε δύναμη, άμυνα, υγεία και ειδικές ικανότητες επίθεσης. Οι παίκτες μπορούν να αναλάβουν τον κύριο τρόπο ιστορίας της καμπάνιας του παιχνιδιού σχετικά με μια μεταπολεμική μάχη με τους Batman και Superman, να ανταγωνίζονται σε ανταγωνιστικούς αγώνες στο διαδίκτυο, σε arcade ή σε αντικειμενοφόρο αντικειμενικό τρόπο.

Το EA Sports UFC 2 έχει παίκτες να επιλέξουν αθλητές UFC πραγματικού βίου σε ένα παιχνίδι PS4 που αγωνίζεται με λίγο πιο ρεαλισμό από ό, τι τα υπόλοιπα παιχνίδια του καταλόγου. Οι προγραμματιστές πίσω από το παιχνίδι στοχεύουν να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό, με ρεαλιστικά γραφικά, λεπτομερείς ακολουθίες κινούμενων σχεδίων, σχόλια από τον Joe Rogan και ένα σύστημα φυσικής knockout που του δίνει μια πιο σπλαχνική και συγκλονιστική αφή.

Θέλετε να χτυπήσετε τον Conor McGregor στο πρόσωπο; Το EA Sports UFC 2 θα σας επιτρέψει, και μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους 250 μαχητές, συμπεριλαμβανομένου του Ronda Rousey ή ακόμα και να κάνετε τον εαυτό σας στη λειτουργία δημιουργίας χαρακτήρων του παιχνιδιού. Το μικτό παιχνίδι μάχης πολεμικών τεχνών ακολουθεί τους κανόνες του πραγματικού UFC, καθώς οι παίκτες πολεμούν χρησιμοποιώντας μια ποικιλία επιθέσεων από κλωτσιές, γροθιές, υποβολές και καταπάτηση, καθώς και ενσωματώνουν αμυντική στρατηγική μπλοκ και parries για να νικήσουν τους αντιπάλους. Μπορείτε να πολεμήσετε με τους φίλους σας σε εναντίον τρόπου λειτουργίας, να ασκήσετε τις κινήσεις σας ή ακόμα και να πηδήσετε στα μεγάλα πρωταθλήματα με τρόπο καριέρας καθώς μπαίνετε στο Οκτάγωνο και μάθετε το καλύτερο.

Σε μια φανταστική μεσαιωνική περίοδο, For Honor για το PS4 είναι το είδος έντονης μάχης που έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να νιώσετε κάθε βαρύ δευτερόλεπτο μάχης. Οι παίκτες θα αισθανθούν το βάρος της κίνησης και του όπλου τους, καθώς υπολογίζουν προσεκτικά τις στρατηγικές τους και προλαμβάνουν τους εχθρούς τους κατά τη διάρκεια των τεταμένων και χτυπημένων καρδιών.

Το Honor είναι ένα παιχνίδι μάχης τρίτου προσώπου όπου μπορείτε να διαλέξετε χαρακτήρες από τρεις παρατάξεις που αντιπροσωπεύουν ιππότες, σαμουράι και Βίκινγκς με πολλαπλές κλάσεις που ποικίλουν σε ταχύτητα, ζημιά ή αντίσταση. Το Multiplayer εκτείνεται σε έξι τρόπους με έως και τέσσερις παίκτες, αλλά το παιχνίδι λάμπει πραγματικά στις μονομαχίες του, όπου οι παίκτες προσεγγίζουν σιγά-σιγά ο ένας τον άλλον σε συναντήσεις με στάχτες και προσπαθούν να διατηρήσουν την αντοχή τους, η οποία εξαντλείται με κάθε βαρύ θωρακισμένο μπλοκ, Dodge και το ζυγισμένο σπαθί swung κάθετο. Οι τακτικές είναι σημαντικές και ο κύριος τρόπος ιστορίας θα σας προσαρμόσει στο σχέδιο ελέγχου του παιχνιδιού και στη μηχανική με ήρωες που έχουν τις δικές τους δεξιότητες, στυλ μάχης και μαχητικά όπλα.

Λίγο λιγότερο σοβαρό και πολύ πιο ξεκαρδιστικό, το WWE 2K18 είναι το καλύτερο επαγγελματικό παιχνίδι πάλης πάλης στη λίστα που σας επιτρέπει να παίξετε όλα τα αγαπημένα σας αστέρια πάλης, όπως το The Rock, το Kurt Angle και ακόμη και το Ric Flair. Το παιχνίδι έχει πολλαπλές λειτουργίες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας funky χαρακτήρα, μάχη σε online ιδιωτικούς αγώνες και ακόμη και να ανταγωνιστείτε σε εκδηλώσεις.

Το διασκεδαστικό WWE 2K18 έχει ένα τεράστιο κατάλογο 47 χαρακτήρων που μπορούν να αναπαραχθούν και που καλύπτουν το σύμπαν του WWE με σύγχρονα σούπερ σταρ όπως Shinsuke Nakamura και Bobby Roode με τα θρυλικά κλασικά όπως το John Cena και ο Stone Cold Steve Austin. Η ποικιλία παιχνιδιού δράσης πάλης σας βάζει στη μέση του δακτυλίου, όπου δεν χτυπάτε μόνο και χτυπήστε, αλλά ανεβαίνετε σκάλες και ανεβαίνετε από τον ουρανό καθώς συσσωρεύετε τους αντιπάλους σας σε τραπέζια, χτυπήστε τους με καρέκλες και ακόμα υπερφορτώστε και σπάστε δαχτυλίδι. Από όλα τα παιχνίδια μάχης στον κατάλογο, ο τρόπος δημιουργίας του WWE 2K18 είναι ο πιο εκτεταμένος, επιτρέποντας στους παίκτες να κάνουν οποιοδήποτε τύπο παλαιστή που θέλουν με δραματικές εισόδους, ανόητες στολές και μοναδικές κινήσεις υπογραφής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .