Τα 6 καλύτερα παιχνίδια παζλ 3

Εάν είστε σε περιστασιακά παζλ παιχνίδια, πιθανότατα έχετε συναντήσει ένα ή δύο αγώνες-3 παιχνίδια σε όλο το ταξίδι σας. Ή ίσως μερικές δωδεκάδες. Το γεγονός είναι ότι ο πλήθος των διαθέσιμων τίτλων ταιριάζουν-3 καθιστά δύσκολο να διαχωριστεί το καλό από το κακό. Αλλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Αυτό που ακολουθεί είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα που προσφέρει το είδος, από φρέσκα και εφευρετικά παιχνίδια μέχρι παιχνίδια που απλά παίρνουν ένα καλό πράγμα και το κάνουν καλύτερα. Αν ψάχνετε να χάσετε πολύ χρόνο, αυτά τα παιχνίδια θα είναι ευχάριστα για να σας βοηθήσουν.

01 του 06

Puzzle Quest 2

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Big Fish Games

Το πρώτο Puzzle Quest ήταν κάτι σαν αποκάλυψη όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2007. Κατάφερε να συγχωνεύσει το ίδιο gameplay παζλ που βρέθηκε σε παιχνίδια όπως το Bejewleled με ένα παιχνίδι επικού, σπαθί και μαγείας. Ήταν παράξενο, αλλά λειτούργησε. Η συνέχεια του δεν είναι τόσο εξελικτική, αλλά καταφέρνει να διορθώσει πολλά από τα θέματα του πρώτου παιχνιδιού για να δημιουργήσει μια πολύ καλύτερη συνολική εμπειρία. Περισσότερο "

02 του 06

Vizati

Vizati

Τα παιχνίδια Match-3 είναι ουσιαστικά τα ίδια. Μπορείτε να το τυλίξετε σαν ένα RPG όπως στο Puzzle Quest ή να ρίξετε μια εικονική δεξαμενή ψαριών όπως στην Fishdom, αλλά το βασικό gameplay είναι ακόμα το ίδιο. Ο Vizati αλλάζει αυτή την έννοια. Με έναν καινούργιο μηχανικό παιχνιδιών που σας μετακινεί το πλέγμα αντί για τα κομμάτια, αισθάνεται εντελώς μοναδικό. Μπορεί να είναι λίγο στη δύσκολη πλευρά, αλλά με μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και φρέσκο ​​νέο gameplay είναι ιδανικό για τους λάτρεις του παζλ. Περισσότερο "

03 του 06

Τήδαλης

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Arcen Games

Σε αυτό το σημείο θα συγχωρεθήκατε επειδή σκεφτήκατε ότι έχετε δει όλα αυτά που έχει το είδος ταιριάζει-3. Από το Bejeweled έως το Turba στο Puzzle Quest, είναι αναμφισβήτητα το πιο γεμάτο είδος σε όλα τα παιχνίδια παζλ. Ωστόσο, παρά ταύτα, ο Tidalis της Arcen Games καταφέρνει να προσφέρει μια νέα συστροφή στην ιδέα, δημιουργώντας μια εθιστική εμπειρία, η οποία είναι εξίσου δύσκολη και χαλαρωτική. Και έχει ακόμη και μια ιστορία. Περισσότερο "

04 του 06

Turba

Image Δυαδική εξαγορά πνευματικών δικαιωμάτων

Τα ταιριαστά τρία παιχνίδια είναι για τον πιο πανταχού παρόν τύπο παιχνιδιού παζλ εκεί έξω, οπότε είναι δύσκολο για έναν προγραμματιστή να κάνει κάτι νέο και δημιουργικό με το είδος. Αλλά η ομάδα της Binary Takeover κατάφερε να το κάνει ακριβώς με την Turba. Αν και δεν είναι τόσο μουσικά επικεντρωμένη όπως μπορείτε να σκεφτείτε, είναι ακόμα ένα εξαιρετικό γρίφος που θα σας κρατήσει εθισμένους για αρκετό καιρό. Περισσότερο "

05 του 06

Fishdom 2

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Big Fish Games

Με όλα τα παιχνίδια παζλ ταιριάζουν-3, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσει ένα παιχνίδι από το πακέτο. Ο προγραμματιστής Playrix κατάφερε να το κάνει αυτό με το πρώτο Fishdom με ένα έξυπνα εφαρμοσμένο υδρόβιο θέμα, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να διακοσμήσουν το δικό τους εικονικό ενυδρείο. Το Fishdom 2 προσφέρει περισσότερα από αυτά και ενώ δεν μπορεί να είναι όλα αυτά τα πρωτότυπα, είναι ακόμα ένα από τα καλύτερα match-3 παιχνίδια γύρω.

06 του 06

Bejewled Blitz

MeLY3o / Flickr / CC 2.0

Με την επιτυχία της έκδοσης του Bejeweled Blitz στο Facebook, είναι ένα περίεργο κίνημα για τους PopCap Games να κυκλοφορήσουν μια έκδοση $ 20, downloadable για αυτό που είναι ουσιαστικά το ίδιο παιχνίδι. Η θύρα είναι μια σταθερή και εθιστική εμπειρία, με ενημερωμένα γραφικά και μερικά νέα χαρακτηριστικά. Αλλά αρκεί να το αξίζει η τιμή των 20 δολαρίων; Περισσότερο "