Ένας σύντομος οδηγός για το Best Free Internet και το λογισμικό ασφάλειας δικτύων

Ασφαλίστε και προστατέψτε το δίκτυό σας με δωρεάν προγράμματα που μπορείτε να κατεβάσετε

Τα εργαλεία ασφαλείας παρακολουθούν το δίκτυό σας ή τον υπολογιστή σας και προστατεύουν τα δεδομένα σας. Υπάρχουν πολλά από αυτά τα εργαλεία παρακολούθησης στο διαδίκτυο, αλλά δεν είναι όλα ελεύθερα. Εδώ είναι μια συλλογή από δωρεάν εργαλεία που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή και το δίκτυό σας.

Δωρεάν Εργαλεία Ασφαλείας Ασφαλείας

Διάφορα δωρεάν εργαλεία είναι διαθέσιμα για παρεμβολές Wi-Fi και μετρήσεις. Όταν τα χρησιμοποιείτε, βλέπετε όλα τα κοντινά ασύρματα σημεία πρόσβασης και τις πληροφορίες τους. Δοκιμάστε ένα δωρεάν εργαλείο για να δοκιμάσετε, να ασφαλίσετε και να παρακολουθήσετε το ασύρματο δίκτυό σας. Περιλαμβάνουν:

Δωρεάν λογισμικό προσωπικού τείχους προστασίας

Προγράμματα προσωπικού τείχους προστασίας προστατεύουν τους υπολογιστές και τα δίκτυα και εμποδίζουν τους χάκερ και τους ιούς να εισβάλλουν στο σύστημα. Ένα προσωπικό τείχος προστασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν συνδέεστε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα δημόσιο δίκτυο Wi-Fi, σερφάρετε στο διαδίκτυο στο σπίτι με μια ανέκδοτη ευρυζωνική σύνδεση ή λειτουργείτε ένα οικιακό δίκτυο που θέλετε να κρατήσετε από το διαδίκτυο. Δωρεάν εφαρμογές λογισμικού τείχους προστασίας περιλαμβάνουν:

Δωρεάν λογισμικό ανίχνευσης εισβολών

Σύνδεσμοι σε προγράμματα , εργαλεία και δέσμες ενεργειών λογισμικού ανίχνευσης εισβολών (IDS) για την παρακολούθηση του δικτύου σας για απόπειρες εισβολών ή επιθέσεων.