Πώς να προωθήσετε ένα μεμονωμένο μήνυμα από μια συνομιλία στο Gmail

Εξαγωγή και προώθηση ενός μηνύματος από ένα νήμα

Η προβολή συνομιλιών του Gmail ομαδοποιεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ίδιου θέματος σε ένα εύκολα προσβάσιμο νήμα. Με αυτόν τον τρόπο, είναι εύκολο να διαβάσετε όλα τα μηνύματα που απαντήθηκαν στο ίδιο θέμα και με τους ίδιους παραλήπτες.

Η προβολή συνομιλιών είναι επίσης χρήσιμη όταν θέλετε να προωθήσετε ολόκληρη τη συνομιλία . Ωστόσο, υπάρχουν φορές που μπορεί να μην θέλετε να συμπεριλάβετε ολόκληρο το νήμα και προτιμήστε αντ 'αυτού να στείλετε μόνο ένα μήνυμα σε αυτό. Μπορείτε να αντιγράψετε αυτό το μήνυμα και να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να προωθήσετε εκλεκτικά μόνο αυτό το μέρος του νήματος.

Συμβουλή: Εάν απενεργοποιήσετε την προβολή συνομιλιών στο Gmail, μπορείτε να στείλετε μεμονωμένα μηνύματα κάπως πιο εύκολη.

Πώς να προωθήσετε μεμονωμένα μηνύματα σε μια συνομιλία

  1. Με το Gmail ανοιχτό, επιλέξτε τη συνομιλία που περιέχει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να προωθήσετε. Θα πρέπει να δείτε περισσότερες από μία ενότητες του μηνύματος, οι οποίες υποδεικνύουν τα ξεχωριστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Βεβαιωθείτε ότι το μεμονωμένο μήνυμα που θέλετε να προωθήσετε επεκτείνεται. Αν δεν μπορείτε να δείτε τουλάχιστον ένα μέρος του κειμένου του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ ή πατήστε στο όνομα του αποστολέα στη λίστα μηνυμάτων της συνομιλίας. Είναι εντάξει αν δείτε και τα άλλα μεμονωμένα μηνύματα που έχουν επεκταθεί.
  3. Στην ενότητα όπου βρίσκεται το μήνυμα, κάντε κλικ / πατήστε το κουμπί Περισσότερα (το κάτω βέλος) στην περιοχή κεφαλίδας του μηνύματος.
  4. Επιλέξτε Προώθηση .
  5. Συμπληρώστε το πεδίο "Προς" που εμφανίζεται στο επάνω μέρος του μηνύματος που προωθείτε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη που πρέπει να λάβει το μήνυμα. Επεξεργαστείτε οποιοδήποτε από τα επιπλέον κείμενα που θέλετε να αλλάξετε πριν από την αποστολή. Αν θέλετε να επεξεργαστείτε το πεδίο θέμα, κάντε κλικ ή αγγίξτε το μικρό δεξί βέλος δίπλα στο πεδίο "Προς" και επιλέξτε Επεξεργασία θέμα .
  6. Κάντε κλικ ή επιλέξτε Αποστολή .

Για να προωθήσετε το τελευταίο μήνυμα σε μια συζήτηση, μπορείτε είτε να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα είτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Προώθηση από το πεδίο "Κάντε κλικ εδώ για απάντηση, απάντηση σε όλους" ή "προώθηση" που ακολουθεί.