Πώς να στείλετε ένα κόμμα να φωνάζει από ένα συμβάν Ημερολογίου Google

Μοιραστείτε ένα συμβάν ημερολογίου με email

Το Ημερολόγιο Google είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να παρακολουθείτε τις δικές σας εκδηλώσεις και να μοιράζεστε ολόκληρα ημερολόγια με άλλους , αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να προσκαλέσετε άτομα σε ένα συγκεκριμένο γεγονός ημερολογίου;

Αφού πραγματοποιήσετε ένα συμβάν, μπορείτε να προσθέσετε επισκέπτες σε αυτό, ώστε να μπορούν να βλέπουν και / ή να τροποποιούν το συμβάν στο δικό τους ημερολόγιο του Ημερολογίου Google. Θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν τα προσθέσετε στην εκδήλωση και θα τα δείτε στο ημερολόγιό τους, όπως κάνουν τα δικά τους γεγονότα.

Αυτό που κάνει αυτό το τόσο ελκυστικό στις περισσότερες περιπτώσεις είναι επειδή θα μπορούσατε να έχετε ένα ημερολόγιο γεμάτο από ιδιωτικά γεγονότα, αλλά ακόμα να προσκαλέσετε έναν ή περισσότερους ανθρώπους σε μία εκδήλωση για να τους κρατήσετε ενήμερους για ένα συγκεκριμένο συμβάν ημερολογίου χωρίς να τους δώσετε πρόσβαση στα άλλα σας γεγονότα.

Μπορείτε να έχετε τους καλεσμένους σας να μπορούν να δουν μόνο το συμβάν, να τροποποιήσουν το συμβάν, να προσκαλέσουν άλλους και / ή να δουν τη λίστα προσκεκλημένων. Έχετε πλήρη έλεγχο σε ό, τι μπορούν να κάνουν οι προσκεκλημένοι.

Πώς να προσθέσετε επισκέπτες σε ένα συμβάν στο Ημερολόγιο Google

  1. Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google.
  2. Εντοπίστε και επιλέξτε το συμβάν.
  3. Επιλέξτε το εικονίδιο με το μολύβι για να επεξεργαστείτε το συμβάν.
  4. Στην ενότητα GUESTS , στο πλαίσιο κειμένου "Προσθήκη επισκεπτών" στα δεξιά της σελίδας, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ατόμου που θέλετε να προσκαλέσετε στο συμβάν ημερολογίου.
  5. Χρησιμοποιήστε το κουμπί ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ στο επάνω μέρος του Ημερολογίου Google για να στείλετε τις προσκλήσεις.

Συμβουλές