Κατανόηση του iTunes Season Pass & Πώς να το αγοράσετε

Αγοράζοντας τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές στο iTunes Store είναι εύκολη, αλλά ποιος θέλει να πάει στο iTunes κάθε εβδομάδα και να αγοράσει ένα επεισόδιο τη φορά; Αυτό είναι ενοχλητικό. Εάν προτιμάτε να πληρώσετε για όλα τα επεισόδια μιας σεζόν ταυτόχρονα και στη συνέχεια να σας τα παραδώσουν αυτόματα σε εσάς όταν κυκλοφορήσετε, χρειάζεστε ένα iTunes Season Pass.

iTunes Season Pass Επεξήγηση

Το iTunes Season Pass σας επιτρέπει να αγοράσετε μια τηλεοπτική εκπομπή ολόκληρης της σεζόν στο κατάστημα iTunes πριν να κυκλοφορήσουν όλα τα επεισόδια (συχνά πριν αρχίσει η σεζόν, αν και μερικές εκπομπές έχουν διαθέσιμα Season Passes ακόμα κι όταν έχουν αρχίσει τον αερισμό ).

Το χαρακτηριστικό Season Pass επιτρέπει στους χρήστες να προπληρώνουν το περιεχόμενο της σεζόν, συχνά σε μειωμένη τιμή, και έπειτα να έχουν τα επεισόδια που παραδίδονται από το iTunes Store καθώς αυτά είναι διαθέσιμα. Αν η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει όταν αγοράζετε ένα Season Pass, όλα τα τρέχοντα διαθέσιμα επεισόδια κατεβάζονται αυτόματα. Αργότερα επεισόδια προστίθενται αυτόματα στη βιβλιοθήκη iTunes καθώς κυκλοφορούν και ενημερώνεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι ένα νέο επεισόδιο είναι έτοιμο. Οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται συνήθως το πρωί μετά την εκπομπή του τελευταίου επεισοδίου στην τηλεόραση στη χώρα του χρήστη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες που αγοράζουν ένα Season Pass λαμβάνουν κάποιο περιεχόμενο για λήψη με δυνατότητα λήψης.

iTunes Απαιτήσεις πέρασμα εποχής

Για να χρησιμοποιήσετε το iTunes Season Pass, θα χρειαστείτε:

Πώς να αγοράσετε ένα iTunes Season Pass

Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα Season Pass, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε το iTunes σε επιτραπέζιο υπολογιστή, εκκινήστε την εφαρμογή iTunes Store στο iOS ή εκκινήστε την εφαρμογή TV Shows στην Apple TV
  2. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα τηλεόρασης, στο iTunes, επιλέξτε Τηλεοπτικές εκπομπές από το αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο iTunes Store . στο iOS, πατήστε το κουμπί TV Shows στο κάτω μέρος της εφαρμογής. στην Apple TV, παραλείψτε αυτό το βήμα
  3. Πλοηγηθείτε στο iTunes Store μέχρι να βρείτε μια εποχή μιας τηλεοπτικής εκπομπής που σας ενδιαφέρει (εάν βρίσκεστε στη σελίδα επισκόπησης για μια σειρά, θα χρειαστεί να επιλέξετε μία μόνο εποχή). Επιλέξτε το - ανάλογα με τη συσκευή σας, θα το κάνετε αυτό με ένα πάτημα ή με ένα κλικ
  4. Στη σελίδα για την τηλεοπτική σεζόν, αναζητήστε ένα κουμπί τιμής για να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμο ένα Season Pass. Στο iTunes, το κουμπί θα εμφανίσει την τιμή για το Season Pass και θα διαβάσει το Pass Pass Season . Στην iOS, θα δείτε μόνο την τιμή (πληροφορίες που καθιστούν σαφές ότι πρόκειται για Season Pass στο κάτω μέρος της οθόνης)
  5. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί τιμής. Σε ορισμένες συσκευές, το κουμπί αλλάζει για να διαβάσει το Pass Pass Season . Κάντε κλικ ή πατήστε ξανά για να συνεχίσετε
  1. Εάν σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο Apple ID σας, κάντε το
  2. Όταν ολοκληρωθεί η αγορά, θα διανεμηθούν τυχόν διαθέσιμα επεισόδια.

Πώς να πάρει τα επεισόδια από το πέρασμα εποχής

Αφού αγοράσετε ένα Season Pass και νέα επεισόδια κυκλοφορούν, μπορείτε να τα πάρετε με τον ακόλουθο τρόπο:

Οι τηλεοπτικές σεζόν που αγοράζονται μέσω Season Pass προστίθενται στον λογαριασμό iCloud του χρήστη και μπορούν να ξαναφορτωθούν αργότερα.

Παρακολουθήστε την εποχή αγοράς & # 34;

Όταν προσπαθείτε να αγοράσετε ένα Season Pass, προσέξτε το κουμπί Buy Season . Ενδέχεται να το δείτε σε ορισμένες σελίδες τηλεοπτικών εκπομπών στο iTunes. Αυτό δεν είναι το ίδιο με ένα Season Pass. Όταν το χρησιμοποιείτε, αγοράζετε όλα τα επί του παρόντος διαθέσιμα επεισόδια μιας εποχής, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε για τυχόν νέα που θα κυκλοφορήσουν αργότερα. Για να βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε μόνο μία φορά (και να λάβετε οποιαδήποτε εξοικονόμηση, αν υπάρχουν), βεβαιωθείτε πάντοτε ότι το κουμπί αγορών διαβάζει το "Season Pass".