Πώς να ρυθμίσετε την Apple TV

Η Apple φημίζεται για τις διεπαφές χρήστη και δημιουργεί προϊόντα που αποτελούν ένα γρήγορο εργαλείο για τη δημιουργία και τη χρήση. Αυτό ισχύει ασφαλώς για την Apple TV . Η σύνδεση της Apple TV είναι γρήγορη. Στην πρώτη μου εγκατάσταση, χρειάστηκε λιγότερο από 10 λεπτά από το άνοιγμα του κουτιού για να μεταδώσω Netflix και να παίξω μουσική από τη βιβλιοθήκη του iTunes μέσω του home cinema μου.

Εδώ είναι πώς είχα μια γρήγορη, χωρίς προβλήματα εγκατάστασης της Apple TV μου.

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: 8-10 λεπτά

Εδώ είναι πώς:

  1. Αποσυνδέστε την τηλεόραση Apple. Θυμηθείτε, δεν υπάρχουν καλώδια HDMI που περιλαμβάνονται στο κουτί, επομένως θα χρειαστεί να αγοράσετε και ένα. Συνδέστε το καλώδιο στην τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας ή στον δέκτη και στην τηλεόραση Apple σας. Συνδέστε τη συσκευή σε μια πρίζα.
    1. Η Apple TV θα εκκινήσει, δείχνοντας σας το λογότυπο της Apple στην οθόνη.
  2. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τα μενού χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο (τα κουμπιά αύξησης και μείωσης της έντασης του ήχου μετακινούνται προς τα πάνω και προς τα κάτω · επιλέξτε χρησιμοποιώντας το κεντρικό κουμπί).
  3. Στη συνέχεια, η Apple TV θα πραγματοποιήσει σάρωση για την ύπαρξη διαθέσιμων WiFi δικτύων (αν υποθέσετε ότι χρησιμοποιείτε WiFi, δηλαδή η Apple TV μπορεί επίσης να συνδεθεί μέσω Ethernet). Βρείτε το δικό σας και επιλέξτε το. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας (ευαίσθητη στην περίπτωση, φυσικά) και πατήστε "Done". Η Apple TV θα συνδεθεί στο δίκτυό σας, υποθέτοντας ότι έχετε καταχωρίσει σωστά όλες τις πληροφορίες σας.
  4. Επιλέξτε αν θέλετε η Apple TV να αναφέρει πληροφορίες διάγνωσης στην Apple ή όχι και να συνεχίσει. Αν πείτε ναι, αυτό θα μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Apple TV (αν συντρίψει, κλπ.) Με την Apple, αλλά δεν θα στείλει προσωπικές πληροφορίες.
  1. Βεβαιωθείτε ότι η Αρχική κατανομή είναι ενεργοποιημένη στον κύριο οικιακό υπολογιστή σας. Η Κοινή χρήση στο σπίτι σας επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο από τη βιβλιοθήκη του iTunes στην τηλεόραση Apple για προβολή στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Apple TV για να συνδεθείτε στο Internet και να αποκτήσετε περιεχόμενο από εκεί χωρίς να ενεργοποιήσετε την Κοινή χρήση στο σπίτι, αλλά θα το χρησιμοποιήσετε περισσότερο από την Apple TV.
    1. Συνδεθείτε στην Κοινή χρήση με τον ίδιο λογαριασμό iTunes που χρησιμοποιείται για κοινή χρήση στην κύρια βιβλιοθήκη του iTunes .
  2. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι. Η Apple TV θα έπρεπε να συνδεθεί με το WiFi δίκτυο και το Internet, καθώς και με τη βιβλιοθήκη iTunes στον υπολογιστή σας.
    1. Τώρα μπορείτε να αναπαράγετε μουσική ή βίντεο από τη βιβλιοθήκη του iTunes μέσω του AirPlay ή να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο στο διαδίκτυο στο iTunes Store, στο Netflix, στο YouTube ή σε άλλες τοποθεσίες.

Συμβουλές:

  1. Μόλις έχετε ρυθμίσει την Apple TV σας, ελέγξτε για ενημερώσεις λογισμικού . (Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν χρησιμοποιείτε την τηλεόραση Apple της πρώτης γενιάς και δεν έχετε ακόμα την ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού Apple TV 2 ).
  2. Όπως το iPod, δεν ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε την τηλεόραση Apple. Αντ 'αυτού, για να το θέσετε σε ύπνο , επέλεξε την επιλογή "αναμονής".

Ο, τι χρειάζεσαι: