Οι προσαρμογείς Bluetooth Universal iClever εξέτασαν

Αναπνεύστε τη νέα ζωή σε παλιό ηχοσύστημα με Bluetooth

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα του ασύρματου streaming , είτε από το διαδίκτυο είτε απευθείας από φορητές πηγές, όσοι διαθέτουν παλαιότερα μηχανήματα οικιακού κινηματογράφου που εξακολουθούν να δουλεύουν καλά, μένουν πίσω. Μετά από όλα, έχετε ήδη μια μεγάλη ρύθμιση ήχου, αλλά απλά δεν έχετε κάποια νεότερη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο.

Παρόλο που δεν μπορείτε να μεταμορφώσετε μαγικά το παλιό εργαλείο στο πιο πρόσφατο και μεγαλύτερο, υπάρχουν κάποιες πρόσθετες αναβαθμίσεις που μπορείτε να κάνετε, οι οποίες θα παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία για το πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο.

Μια εύκολη επιλογή είναι να προσθέσετε δυνατότητα Bluetooth και παλιό δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού κινηματογράφου, ακόμα και αυτό το παλιό CD player ή κασετόφωνο κασετόφωνα .

Μια ομάδα προϊόντων που είναι διαθέσιμα για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι το τρίο των προσαρμογέων Bluetooth της iClever, ο πομπός Universal Bluetooth Bluetooth IC-BTT01, ο δέκτης ήχου Bluetooth IC-BTR03 και ο μεταδότης / δέκτης Bluetooth IC-BTT02.

Και οι τρεις μονάδες είναι λίγο μικρότερες από μια πιστωτική κάρτα (αλλά πιο παχύ) και ενσωματώνουν μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί περίπου 2-3 ​​ώρες για να φορτιστεί μέσω σύνδεσης USB (καλώδιο συμπεριλαμβανόμενο). Μόλις φορτιστεί, κάθε μονάδα μπορεί να παραδώσει περίπου 10-11 ώρες χρόνου χρήσης. Η μέγιστη αποτελεσματική εμβέλεια μετάδοσης Bluetooth είναι περίπου 30 πόδια.

Ανάλογα με το τι πρέπει να κάνετε, θα καθορίσει ποια από τις τρεις μονάδες μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα.

IC-BTT01 Universal Bluetooth Transmitter

Αν έχετε CD player, κασετόφωνο ή άλλη συσκευή πηγής ήχου που θέλετε να αποφύγετε από την ταλαιπωρία ενός φυσικού καλωδίου σύνδεσης με στερεοφωνικό δέκτη , δέκτη οικιακού κινηματογράφου , τροφοδοτημένο ηχείο ή ακουστικά που έχει ήδη ενσωματωμένη λήψη Bluetooth τότε ο πομπός IC-BTT01 μπορεί να είναι μόνο η λύση.

Εάν η συσκευή ήχου (συσκευή αναπαραγωγής CD ή Tape Deck) διαθέτει έξοδο ήχου RCA, θα χρειαστεί να συνδέσετε ένα καλώδιο / προσαρμογέα RCA-3.5mm (Αγορά από την Amazon) για να συνδέσετε την είσοδο ήχου στον πομπό. Ωστόσο, μόλις συνδεθείτε, απλώς συνδέετε τον πομπό με το συμβατό στερεοφωνικό με δυνατότητα Bluetooth, το δέκτη οικιακού κινηματογράφου, τη γραμμή ήχου, το ηχείο ή τα ακουστικά και μπορείτε να πάτε. Σημείωση: Ο πομπός Bluetooth IC-BTT01 δεν μπορεί να συνδυαστεί με τα smartphones.

IC-BTR03 δέκτης ήχου Bluetooth

Τώρα, εάν διαθέτετε μια συσκευή πηγής Bluetooth, όπως ένα smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή / επιτραπέζιο υπολογιστή, και θέλετε να στέλνετε μουσική ασύρματα σε ένα στερεοφωνικό με δυνατότητα Bluetooth, δέκτη οικιακού κινηματογράφου, γραμμή ήχου ή ηχείο, τότε ο δέκτης ήχου Bluetooth IC-BTR03 μπορεί να είναι η σωστή λύση.

Ο δέκτης ήχου Bluetooth IC-BTR03 διαθέτει στερεοφωνική έξοδο 3,5 mm, αλλά μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή εάν το στερεοφωνικό σας σύστημα, κλπ ... διαθέτει επιλογή σύνδεσης στερεοφωνικών εισόδων 3,5 mm ή απλά χρησιμοποιήστε έναν προσαρμογέα / καλώδιο 3,5 mm RCA 3.5mm θηλυκό σε RCA αρσενικό - Αγοράστε από το Amazon) για να κάνετε τη φυσική σύνδεση με ένα δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού θεάτρου / ηχητική λυχνία.

Μόλις το έχετε συνδέσει, επιλέξτε μια συσχετισμένη είσοδο στο στερεοφωνικό σας σύστημα, συνδυάστε το δέκτη Bluetooth iClever Bluetooth με τη συσκευή πηγής με δυνατότητα Bluetooth και είστε έτοιμοι να πάτε.

IC-BTT02 μετατρέψιμος πομπός / δέκτης Bluetooth

Τώρα, εάν καμία από τις πηγές ή τα εργαλεία αποστολής σας δεν έχει δυνατότητα Bluetooth, μπορείτε είτε να αγοράσετε τόσο τον πομπό iClever IC-BTT01 όσο και τον δέκτη IC-BTR03 ή ακόμα καλύτερα να λάβετε δύο IC-BTT02, τα οποία μπορούν να διαμορφωθούν ως έναν πομπό ή έναν δέκτη.

Με άλλα λόγια, χρησιμοποιώντας έναν διακόπτη διαφάνειας στο IC-BTT02, ενεργοποιείται μια λειτουργία πομπού (TX) που επιτρέπει σε οποιαδήποτε αναλογική συσκευή να γίνει πηγή ροής μουσικής με δυνατότητα Bluetooth, ενώ η λειτουργία δέκτη (RX) μπορεί να ενεργοποιήσει το στερεοφωνικό σας σύστημα δέκτης θεάτρου, μπάρα ήχου κλπ .... για να λαμβάνετε μεταδόσεις ήχου Bluetooth.

Εάν χρησιμοποιείτε το IC-BTT02 με εξαρτήματα που έχουν μόνο συνδέσεις ήχου RCA, θα χρειαστείτε καλώδιο / προσαρμογέα RCA (αρσενικό) 3,5 mm (αγορά από την Amazon).

Έχοντας ξοδέψει λίγο χρόνο με τα BTT01, BTT02 και BTRO3, εδώ είναι αυτό που αντιμετώπισα.

Εκτέλεση

Μπορείτε να μεταφέρετε μουσική από ένα Smartphone (ή άλλη συσκευή με δυνατότητα Bluetooth) σε BTT-02 (λειτουργία δέκτη) ή BTR03. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε δυνατότητα λήψης Bluetooth σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό δέκτη, δέκτη οικιακού κινηματογράφου, τηλεόραση ή γραμμή ήχου που διαθέτει αναλογικές είσοδοι ήχου (όπως αναφέρατε παραπάνω, μπορεί να χρειαστείτε προσαρμογέα 3,5mm / RCA).

Επίσης, μπορείτε να μεταδώσετε ασύρματα τόσο τη μουσική όσο και τον ήχο της ταινίας από μια τηλεόραση ή συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray / DVD / CD που διαθέτει αναλογικές εξόδους ήχου, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία BRR01 ή BTT02 (λειτουργία πομπού) σε ήδη ένα ηχείο, δέκτη οικιακού κινηματογράφου.

Ωστόσο, ένα άλλο πλεονέκτημα των BTT01, BTT02 και BTRO3 είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν με άλλα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε δυνατότητα Bluetooth τόσο σε μια συσκευή πηγής με δυνατότητα Bluetooth, όσο και σε δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού θεάτρου ή γραμμή ήχου.

Ένα πράγμα που πρέπει να επισημανθεί, όμως, είναι ότι η ποιότητα του ήχου είναι δίκαιη. Τα CD, τα DVD και οι δίσκοι Blu-ray δεν ακούγονται τόσο καλά όσο η συσκευή είναι φυσικά συνδεδεμένη με δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού κινηματογράφου, καθώς η μετατροπή από αναλογικό ήχο σε Bluetooth έχει ως αποτέλεσμα απώλεια υψηλότερων συχνοτήτων και βάθους ήχου. Ωστόσο, είναι βολικό τα εξαρτήματά σας να απέχουν κάποια απόσταση μεταξύ τους. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα ζήτημα συγχρονισμού χείλους με περιεχόμενο ήχου ταινιών - το οποίο δεν είναι καλό για προβολή τηλεόρασης ή ταινιών. Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, εδώ είναι μερικές λύσεις που μπορεί να λειτουργούν - Ωστόσο, η συνολική ποιότητα ήχου, όπως συμβαίνει και με τη μουσική, είναι ακόμα δίκαιη.

Τι μου άρεσε

Αυτό που δεν μου άρεσε

Τελική λήψη

Για την προσθήκη δυνατότητας Bluetooth σε δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού κινηματογράφου χωρίς δυνατότητα Bluetooth ή σε ηχείο με ηχείο για να μπορείτε να αναπαράγετε εύκολα μουσική ασύρματα από ένα smartphone με δυνατότητα Bluetooth ή άλλη συμβατή φορητή συσκευή, τα προϊόντα iClever είναι εύχρηστα και ακούγονται καλά Για αυτόν τον σκοπό.

Ωστόσο, για χρήση με αναλογικές πηγές ήχου για ακρόαση μουσικής ή οικιακού κινηματογράφου, θυσιάζετε την ποιότητα ήχου σε σχέση με αυτό που θα έχετε με μια άμεση φυσική σύνδεση - και φυσικά για χρήση στο home theater, δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε ήχο surround σηματοδοτεί ασύρματα χρησιμοποιώντας Bluetooth.

IC-BTT01 Universal Bluetooth Transmitter - Αγοράστε από την Amazon

IC-BTR03 Δέκτης ήχου Bluetooth - Αγοράστε από την Amazon

IC-BTT02 Μετατρέψιμος πομπός / δέκτης Bluetooth - Αγοράστε από την Amazon.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.

Πρόσθετα στοιχεία που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την αναθεώρηση

Σύστημα 1: OPPO BDP-103 (για αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray, DVD και μουσικών CD) , δέκτης οικιακού κινηματογράφου Onkyo TX-SR705 με σύστημα ηχείων Monoprice 10565 .

Σύστημα 2: Μετατροπέας CD Denon DCM-370 , Στερεοφωνικός δέκτης Yamaha CR220 με ραδιόφωνο Shuffle Minimus 7 Ηχεία

Ενσωματωμένο smartphone Android: HTC One M8 Harman Kardon Edition

Τροφοδοτημένα ηχεία Bluetooth: Bayan Audio SoundScene 3 , Harman Kardon Onyx Studio

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.