Πόσο είναι το TiVo;

Η TiVo, Inc. πωλεί τόσο ένα set-top Digital Video Recorder ("το κιβώτιο") για ένα σταθερό ποσό όσο και η υπηρεσία TiVo για μηνιαία ή ετήσια χρέωση. Το κουτί είναι το πραγματικό υλικό που λαμβάνει το σήμα της τηλεόρασης από καλώδιο, δορυφόρο ή κεραία και το μεταφέρει στην τηλεόρασή σας. Η υπηρεσία TiVo είναι το λογισμικό με το οποίο αλληλεπιδράτε, για να προγραμματίσετε προγράμματα για εγγραφή και παύση της ζωντανής τηλεόρασης, όλα με το τηλεχειριστήριο TiVo.

Τιμολόγηση για το κουτί & # 34;

Η TiVo, Inc. προσφέρει πολλές διαφορετικές ψηφιακές συσκευές εγγραφής βίντεο (DVR) για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις αποθήκευσης.

Το 80 Hour TiVo Series 2 DVR είναι το κιβώτιο TiVo που μπορεί να εγγράψει μέχρι και 80 ώρες προγραμματισμού. Αυτό το κουτί έρχεται δωρεάν με δέσμευση 1, 2 ή 3 ετών για το Σχέδιο εξυπηρέτησης TiVo (εξηγείται παρακάτω). Είναι σε θέση να καταγράφει μία εκπομπή κάθε φορά. Το 80 Hour TiVo Series 2 DT DVR είναι το νεότερο DVR του TiVo και περιλαμβάνει διπλούς δέκτες για τη δυνατότητα εγγραφής δύο προγραμμάτων ταυτόχρονα ή παρακολούθησης μιας εκπομπής κατά την εγγραφή άλλου. Είναι $ 30, συν το κόστος του σχεδίου εξυπηρέτησης TiVo. Η TiVo, Inc. διαθέτει επίσης ένα DVR με διάρκεια 180 ωρών TiVo Series 2 DT, το οποίο είναι το ίδιο με το 80 Hour DT, αλλά με χωρητικότητα εγγραφής 180 ώρες. Αυτό το κουτί θα σας κοστίσει $ 130 προκαταβολικά, καθώς και το Σχέδιο εξυπηρέτησης TiVo. Τέλος, η TiVo, Inc. προσφέρει το 40ωρο HUMAX DVD Recorder με TiVo για $ 180. Η HUMAX έχει συνεργαστεί με την TiVo για να προσφέρει μια μηχανή TiVo 3 σε 1. Αναπαραγωγή δίσκων DVD, το ρεκόρ δείχνει όπως και κάθε άλλο TiVo και έπειτα κάψτε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε DVD.

Τα $ 180 είναι πάνω από το Σχέδιο εξυπηρέτησης TiVo.

Επιλογές προγράμματος εξυπηρέτησης TiVo

Η TiVo, Inc. προσφέρει 2 τρόπους πληρωμής για την υπηρεσία TiVo. Η πρώτη επιλογή είναι το μηνιαίο σχέδιο . Μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε για δέσμευση 1, 2 ή 3 ετών. Η μηνιαία πληρωμή για μια δέσμευση ενός έτους είναι $ 19,95 το μήνα. 2 χρόνια, 18,95 δολάρια ανά μήνα και μια δέσμευση 3 ετών θα σας κοστίσει 16,95 δολάρια το μήνα. Όσο περισσότερο δεσμεύεστε στην υπηρεσία TiVo, τόσο φθηνότερη είναι η μηνιαία πληρωμή σας. Μόλις ολοκληρωθεί το 1, 2 ή 3 χρόνια μηνιαίο σας σχέδιο, μπορείτε να συνεχίσετε την υπηρεσία σας με μια νέα δέσμευση 1, 2 ή 3 ετών, ανεξάρτητα από την τρέχουσα τιμολόγηση. Η δεύτερη επιλογή για την πληρωμή του σχεδίου εξυπηρέτησης TiVo είναι να δεσμευτεί και πάλι σε επιλογή 1, 2 ή 3 ετών, αλλά να πληρώσει στο ακέραιο 1, 2 ή 3 χρόνια εκ των προτέρων. Αυτό αυξάνει σημαντικά το κόστος εκ των προτέρων, αλλά σας απαλλάσσει από την καταβολή μηνιαίας αμοιβής και μακροπρόθεσμα είναι φθηνότερο. Αυτό είναι γνωστό ως το Προπληρωμένο Σχέδιο. Για να πληρώσετε για 1 έτος εκ των προτέρων είναι $ 224, 2 χρόνια εκ των προτέρων $ 369, και 3 χρόνια εκ των προτέρων $ 469.

Μερικά παραδείγματα

Ας υποθέσουμε ότι αποφασίζετε να αγοράσετε το κιβώτιο TiVo Box 80 Hour DT (Dual Tuner) και να δεσμευτείτε για 1 έτος μηνιαίων πληρωμών. Το κουτί θα σας κοστίσει 30 δολάρια και θα πληρώσατε 19,95 δολάρια το μήνα για 12 μήνες, για συνολικό ποσό 269,40 δολαρίων. Αν έχετε το ίδιο κιβώτιο και αντίθετα έχετε προπληρωθεί για 1 χρόνο, θα σας κοστίσει $ 254 (224 + 30). Έτσι, προπληρωμών, εξοικονομείτε εαυτούς κάποια χρήματα μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι θα πάρετε ένα κουτί 80 ωρών TiVo δωρεάν, θα μειώσετε τα 16,95 δολάρια για την πληρωμή του πρώτου μήνα σας (για το τριετές μηνιαίο σχέδιο) και θα έχετε ένα νέο TiVo για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αμέσως για πολύ λίγα up- κόστος μπροστά. Είναι θέμα προσωπικής επιλογής.