Πρίγκιπας της Περσίας: Πολεμιστής μέσα σε απατεώνες - Gamecube

Cheats for Prince of Persia: Πολεμιστής μέσα στο Gamecube

Οι παρακάτω απατεώνες, κωδικοί και μυστικά είναι διαθέσιμα για το πρίγκιπας της Περσίας : Warrior μέσα σε δράση-περιπέτεια video game στην κονσόλα παιχνιδιών Nintendo Gamecube.

Αποκαταστήστε όλες τις αυλακώσεις άμμου

Κρατήστε το B στον ελεγκτή τέσσερα και πατήστε γρήγορα το X (2), A , B (2), A , Y (2) στον ελεγκτή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Διαφορετικό τέλος

Ολοκληρώστε το παιχνίδι με τις εννέα αναβαθμίσεις της ζωής.

Εικονογράφηση γκαλερί

Ολοκληρώστε το παιχνίδι για να ξεκλειδώσετε την Εικονογράφηση.

Συμβουλή: Νικήστε την Αυτοκράτειρα του Χρόνου

Για να νικήσει την Αυτοκράτειρα του Χρόνου για τελευταία φορά, αποφύγετε όλες τις επιθέσεις της, ειδικά τα λακτίσματα. Μην την αφήνετε να πλησιάζει το κορίτσι με κόκκινο χρώμα. Όταν παραμείνει μόνο λίγη ζωή, κρατήστε το μπλοκάρισμα και πατήστε Y ή B.

Συμβουλή: Νικώντας τη Νταχάκα

Πρέπει να έχετε και τις εννέα Αναβαθμίσεις της Ζωής για να κερδίσετε το τελευταίο Sword Water Sword, για να πολεμήσετε τη Νταχάκα και να λάβετε το εναλλακτικό τέλος. Πριν εισέλθετε στην κεντρική αίθουσα για δεύτερη φορά, βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε στο βάθρο στη μέση της αίθουσας κλεψύδρας για να λάβετε το νερό σπαθί. Εισαγάγετε το κεντρικό τμήμα για να ενεργοποιήσετε τη διαδοχή διακοπής. Στη συνέχεια, κυνηγήστε την αυτοκράτειρα για να ενεργοποιήσετε την εναλλακτική πάλη Boss με το Dahaka. Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο αφεντικό (ειδικά κάτω από το σκληρό περιβάλλον δυσκολίας), και μπορεί να φανεί πολύ φθηνός στην αρχή. Αμέσως μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, ενεργοποιήστε την επίθεση Raviges of Time εναντίον του θηρίου. Κάνετε αυτό δύο φορές, τρέχετε και γεμίστε τις δεξαμενές άμμου. Η Νταχάκα θα προσπαθήσει να πυροβολήσει τις τρύπες του μέχρι το έδαφος μπροστά σου. η καλύτερη τακτική για να τους αποφύγετε είναι να τρέξετε σε έναν κύκλο - δεν θα σας αγγίξουν. Αφού γεμίσετε τις δεξαμενές άμμου, γυρίστε προς το μέρος του. Όταν πλησιάσετε, θα σας πυροβολήσει από το στομάχι σας. Τυλίξτε κάτω από αυτές ενεργοποιήστε τότε αργό χρόνο και τον χτύπησε μέχρι την υγεία του είναι περίπου στο μισό κάτω.

Θα ξεκινήσει μια ακολουθία διακοπών και το κτήνος θα κρέμεται στην πλευρά του βράχου. Τραβήξτε προς αυτόν και χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν περισσότερο το Ravages of Time. Όταν η υγεία του πάει πολύ χαμηλή, θα βγει στο κέντρο της σκηνής και θα ανακτήσει το ήμισυ της υγείας του. Αυτό είναι όταν γίνεται θυμωμένος και τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Θα προσπαθήσει να σας πηδήσει πολλές φορές. Περάστε γύρω από τη σκηνή συλλέγοντας την άμμο, ξεδιπλώνοντας το δρόμο όταν πηδά προς εσάς. Εάν σας λείπει, θα προσπαθήσει να πυροβολήσει τις τρύπες του σε σας. απλά τρέξτε ή απομακρύνετε από αυτόν. Τελικά, θα γυρίσει πίσω στα γυρίσματα από το έδαφος. Όταν οι άμμοι σας είναι γεμάτες, τρέξτε προς αυτόν και χρησιμοποιήστε την ίδια τακτική όπως και πριν. Όταν βυθίζεστε σε δύο δεξαμενές άμμου, γεμίστε ξανά. Η στρατηγική είναι να πάρει την υγεία του όσο το δυνατόν χαμηλότερα πριν χτυπήσει στην πλευρά του γκρεμού. Χρησιμοποιήστε είτε τον αργό χρόνο είτε τις παραλείψεις για να τον σκοτώσετε πριν αναπηδήσει ξανά.

Συμβουλή: Η νίκη του Sand Griffin

Όταν προσγειώνεται, επιβραδύνετε το χρόνο χρησιμοποιώντας το R. Πήγαινε επάνω σε αυτό και ξεκινήστε την κοπή. Αν σκίζει σε σας με το νύχι ή την ουρά του, ξεφύγετε από το δρόμο. Κρατήστε το χτύπημα με το χρόνο επιβραδύνθηκε. Αφού έχει πάρει αρκετές ζημιές, θα πάει στον αέρα. Πηγαίνετε στην άκρη και σταματήστε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι σας χτυπάει. Μόλις προσγειωθεί ξανά, επιβραδύνει τον χρόνο και την επίθεση. Συνεχίστε να το κάνετε μέχρι να νικήσει.

Συμβουλή: Νικώντας τον Σάντι

Αυτός είναι ένας εύκολος αλλά ακριβής τρόπος να νικήσουμε τον Shadi. Επίθεση της μέχρι να ακούσετε ένα μεγάλο "clank", το οποίο δείχνει ότι έχει μπλοκάρει. Στη συνέχεια, κυλήστε προς την πλευρά της. Όταν αυτό γίνει, τις περισσότερες φορές θα είστε σε θέση να πάρετε πίσω της και να επαναλάβετε την επίθεση. Θα πρέπει να την χτυπήσετε περίπου τέσσερις φορές (και πιθανώς μέχρι και έξι φορές) πριν μπλοκάρει. Ωστόσο, μερικές φορές μπορείτε να την χτυπήσετε μόνο δύο φορές πριν μπλοκάρει. Πρέπει να ακούσετε για το "clank".

Συμβουλή: Η νίκη του Sand Griffin

Θα πρέπει να έχετε ήδη την ισχυρότερη επίγεια επίθεση που σας έχει δοθεί. Όταν κοιτάζετε το Griffin, κρατήστε το Block και κρατήστε πατημένο το κουμπί που ελέγχει τις δυνάμεις άμμου. Ενώ κρατάτε αυτά, φορτίστε μέχρι να φτάσετε στο επίκεντρο. Αυτό θα πρέπει να στείλει αυτόματα τον κρουστικό κύμα του, ασχολούμενος με το Sand Griffin. Κάνετε αυτό περίπου τρεις έως τέσσερις φορές και θα πρέπει να πεθάνει.

Συμβουλή: Νικώντας το πρώτο αφεντικό

Αποκλεισμός και να κάνετε την επίθεση κάνατε πίσω από αυτήν και να την επιτεθείτε δύο φορές. Θυμηθείτε να μπλοκάρετε αμέσως μετά από αυτό ή θα σας χτυπήσει κάτω.

Συμβουλή: Νίκη του Crow Mini-Boss

Χρησιμοποιήστε το ακόλουθο τέχνασμα για να νικήσετε το mini-Boss που σχηματίζεται από τους κακούς εχθρούς των κορακιών που συναντήθηκαν στην αρχή του παιχνιδιού μετά το επίπεδο του πλοίου. Πήδηξε πάνω του και τον έριξε στον αέρα επανειλημμένα. Κάνοντας αυτό, δεν μπορεί να σας χτυπήσει. Πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μεταξύ των επιθέσεων. Επίσης, στα δύο τελευταία στάδια, θα είστε σε πλατφόρμες. προσέξτε να μην πέσετε.

Συμβουλή: Νίκη του Giant Troll

Πιάστε το στο πίσω μέρος των ποδιών. Αφού το καταφέρετε να πέσει στο γόνατό του, πατήστε το A για να το πηδήσετε. Αφού είστε στο κεφάλι σας, χρησιμοποιήστε αργή κίνηση. Κρατήστε πατημένο το B κατά τη διάρκεια της αργής κίνησης και τελικά, δεν θα σας τραβήξει.

Υπαινιγμός: Νικώντας το αφεντικό του Golem

Για να νικήσετε το σκληρότερο Golem Boss που ρίχνει εκρηκτικά τέρατα σε σας, να έχετε τουλάχιστον πέντε δεξαμενές άμμου γεμάτες. Ενεργοποιήστε το Ravage of Time (πατήστε R n πατήστε L ) και χτυπήστε τον πίσω από τα πόδια του (που δεν έχει πανοπλία). Στη συνέχεια, πηδούν στην πλάτη του και επάνω στο κεφάλι του. Αμέσως ενεργοποιήστε ξανά το Ravage of Time, ώστε να μπορείτε να χτυπήσετε το κεφάλι του πιο γρήγορα. Όταν αφαιρεθεί, ενεργοποιήστε το Eye of the Storm (πατήστε L ) και συνεχίστε να τον χτυπάτε. Θα πρέπει να τον τελειώσετε.

Συμβουλή: Νίκη του μηχανικού πύργου Boss:

Για να νικήσετε το μεγάλο Boss στο στάδιο του μηχανικού πύργου, κρατήστε συνεχώς το R για να μπλοκάρει και αποφύγετε όλες τις επιθέσεις του πατώντας το A ενώ μπλοκάρετε. Ελέγξτε την κατεύθυνση της αποφυγής σας μετακινώντας το αναλογικό ραβδί . Σημείωση: Η απομάκρυνση προς τα αριστερά ή δεξιά είναι καλύτερη. Ο αποκλεισμός των χτυπήσεών του δεν θα λειτουργήσει, καθώς θα πεθάνετε μετά από τέσσερα χτυπήματα. Δεν έχει πανοπλία στο πίσω μέρος των ποδιών του. όταν φτάσετε πίσω του, χτυπήστε τα πόδια του και προετοιμαστείτε για να αποφύγετε πάλι. Μετά από μερικές φορές το κάνει, θα πέσει στα γόνατά του. Θα μπορείτε να πηδήσετε στην πλάτη του πιέζοντας το πλήκτρο A. Τραβήξτε τον στο κεφάλι με το σπαθί σας πέντε έως οκτώ φορές. Στη συνέχεια, θα σας πετάξει αν δεν αναχωρήσετε έγκαιρα. Επαναλάβετε αυτά τα τρία ή τέσσερα και θα πεθάνει.

Υπαινιγμός: Νικώντας το κορίτσι που στέλνει η αυτοκράτειρα για να σας σκοτώσει

Πάντα πηδούν πάνω της και την χτύπησε στον αέρα. Ωστόσο, εάν το κάνετε αρκετά μακρά, θα το αποφύγετε. Όταν το κάνει, ξεκινήστε την αντεπίθεση μέχρι να αρχίσει να ξεφεύγει από τους μετρητές να ξεκινά πάλι να το πηδάει. Συνεχίστε να κάνετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να κερδίσετε.

Υπαινιγμός: Νικήστε εχθρούς γρήγορα

Όταν βρίσκεστε σε ένα βράχο ή πλατφόρμα με περιοχές που πέφτουν και οι εχθροί αρχίζουν να επιτίθενται σε ομάδες, απλώς τους πετάξτε αντί να χάνετε τις δεξαμενές άμμου ή να τους αγωνίζεστε. Αυτό εξοικονομεί χρόνο, ειδικά όταν φτάνετε στο Cliff ως το Sandwraith.

Συμβουλή: Λαμπερό σπαθί

Πηγαίνετε στο Mystic Caves με ένα σπαθί που μπορεί να σπάσει τους τοίχους. Περάστε την πρώτη πύλη που ξεκλειδώθηκε για να βρείτε ένα πέρασμα χωρισμένο από ένα λάκκο με διακόπτη στο πάτωμα. Πηδήξτε μέσα στο λάκκο και περάστε από το θραύσιμο τμήμα του τοίχου στο ένα άκρο. Σπάστε το ράφι όπλων που βρίσκεται πίσω του για να πάρει το λαμπερό σπαθί. Αυτό το δευτερεύον όπλο κάνει μια μεγάλη ζημιά, αλλά με κάθε χρήση θα αυξήσει επίσης τη ζημία που δόθηκε στον πρίγκηπα.

Συμβουλή: Χόκεϊ επί πάγου

Μετά από να πάρει ένα σπαθί που μπορεί να σπάσει τους τοίχους, επιστρέψτε στην κεντρική αίθουσα κατά τη διάρκεια του θρόνου και της μάσκας επίπεδο. Γυρίστε το μοχλό για να καλύψετε το κενό του εδάφους. Ακολουθήστε την ίδια διαδρομή που χρησιμοποιήσατε για την αναβάθμιση της ζωής σε αυτήν την περιοχή. Ωστόσο, αντί να μπείτε στην πόρτα, στρίψτε δεξιά και σπάστε το τμήμα του τοίχου με άμμο που κατεβαίνει με το σπαθί σας για να βρείτε ένα ράφι για όπλα που κρύβει το όπλο του χόκεϊ.

Συμβουλή: Ροζ Φλαμίγκο

Μετά από να πάρει ένα σπαθί που μπορεί να σπάσει τοίχους, φτάστε στην αίθουσα κήπου (Παρόν). Αρχίστε στο μεσαίο διάδρομο στην κορυφή της αίθουσας. Το τοίχωμα τρέχει στον ανοιχτό τοίχο και οδηγεί στην κεντρική πλατφόρμα. Στρίψτε αριστερά και περπατήστε μέσα από τα ερείπια που πρέπει να βρίσκονται μπροστά σας. Γυρίστε και κρατήστε την πάνω στην πλατφόρμα στην οποία μόλις στέκεστε. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο κενό στην επόμενη πλατφόρμα. στα αριστερά σας είναι μια άλλη πλατφόρμα με διακόπτη. Όταν βρίσκεστε εκεί, χρησιμοποιήστε το διακόπτη και στη συνέχεια επιστρέψτε στην πλατφόρμα στην οποία μόλις μπήκατε. Ανεβείτε στο μπλοκ που είναι τώρα εδώ, κάντε ένα κάθετο τρέξιμο τοίχου και άλμα για να φτάσετε στην ακτίνα πάνω. Περπατήστε κατά μήκος της ακτίνας προς τα δεξιά και έπειτα πηδήξτε στο χείλος στον απώτερο τοίχο. Ακολουθήστε τη ράχη έως ότου βρείτε μια εσοχή. Πετάξτε κάτω στην εσοχή και χρησιμοποιήστε το σπαθί σας για να σπάσετε τον πίσω τοίχο από τη δεξιά πλευρά. το ροζ φλαμίνγκο όπλο είναι κρυμμένο στο ράφι όπλων. Ένα χτύπημα από αυτό μπορεί να χτυπήσει οτιδήποτε εκτός από τα αφεντικά στο έδαφος.

Συμβουλή: Γάντι του Rayman

Βρεθείτε στον κύριο τάφο στις Κατακόμβες. Βγείτε από αυτήν την περιοχή για να ξεκινήσετε μια κυνηγημένη ντακάκα. Παρατηρήστε ότι η δίοδος διακλάδωσης κατά τη διάρκεια της δεύτερης και τρίτης κυνηγά Dahaka. Στρίψτε αριστερά εδώ και βρείτε το ράφι όπλων αμέσως αριστερά σας. Σπάστε το ράφι για να συλλέξετε το γάντι του Rayman. Ένα χτύπημα από αυτό μπορεί να χτυπήσει οτιδήποτε εκτός από τα αφεντικά στο έδαφος.

Συμβουλή: Teddy Bear

Ένα από τα διάφορα δευτερεύοντα όπλα είναι το αρκουδάκι. Εντοπίστε το μετά από να κερδίσετε το σπαθί Scorpion στον πύργο ρολογιού (δυτικά). Υπάρχουν τρεις συναντήσεις με έναν τεράστιο εχθρό golem στον πύργο ρολογιού όταν αρχίζετε να τον περάσετε. το πρώτο είναι πριν ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση της κάθετης αναρρίχησης του πύργου (παρελθόν). το δεύτερο είναι στην κορυφή του πύργου του ρολογιού (στο παρελθόν), και το τρίτο είναι ακίνητο και ρίχνει εξερράξεις τέρατα στη δεύτερη περιοχή του πύργου του ρολογιού (παρελθόν). Αναζητήστε το δωμάτιο όπου βρίσκεται ο δεύτερος εχθρός golem. Πρέπει να βρίσκεστε στο παρόν (βρείτε μια πύλη χρόνου) και να πέσετε στο νεκρό άκρο γεμάτο νερό πέρα ​​από το δωμάτιο του γκολ. Σπάστε τον τοίχο και ανακατέψτε το αρκουδάκι. το αρκουδάκι είναι σχεδόν άθραυστο και δεν έχει σχεδόν καμία ζημιά, αλλά έχει την ικανότητα να αποκαθιστά τη χαμένη ζωή στον Πρίγκιπα με κάθε επιτυχημένο πλήγμα σε έναν εχθρό.

Συμβουλή: Βρείτε το δρόμο σας στον Πύργο του Ρολογιού:

Μόλις φτάσετε στο τεράστιο δωμάτιο στο ρολόι του πύργου του ρολογιού θα μεγεθύνετε το Sand Troll με κιβώτια. Όταν νικήσετε τους εχθρούς, το troll θα συνεχίσει να ρίχνει τα εκρηκτικά σκυλιά άμμου. Υπάρχουν δύο αδύναμοι τοίχοι στα αριστερά και στα δεξιά. Πηγαίνετε πρώτα στη δεξιά πλευρά. Θα δείτε έναν αδύναμο τοίχο. Σταθείτε δίπλα του και κοιτάξτε το συρόμενο. Όταν βλέπετε το συρματόσχοινο να ρίχνει αυτά τα σκυλιά, ξεφύγετε. Κοιτάξτε στην τρύπα και θα δείτε μια βρύση με νερό. Αν έχετε χαμηλή υγεία και θέλετε να αποθηκεύσετε ένα παιχνίδι, προχωρήστε πρώτα. Κάνετε την ίδια τακτική εξάπλωσης με τον συρόμενο.

Συμβουλή: Παλιά σπαθιά

Στο πλοίο όπου ξεκινά το παιχνίδι, κοιτάξτε το όπλο που έχουν πέσει οι νεκροί σας παραλήπτες (οι άνθρωποι, όχι τα τέρατα). Οι περισσότεροι από αυτούς πρέπει να είναι το σπαθί που ξεκινήσατε με τον Πρίγκιπα της Περσίας: τα άμμο του χρόνου .

Συμβουλή: Ακούστε τη Νταχάκα

Η Νταχάκα μιλάει προς τα πίσω. Εάν γυρίσετε την ώρα όταν μιλάει, μπορείτε να καταλάβετε τι λέει πραγματικά. Ορισμένες φράσεις περιλαμβάνουν, "Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τη Νταχάκα", "Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τη μοίρα σας" και "Θα απομακρυνθείτε".

Glitch: Το αίμα συνεχίζει να χύνει

Έχετε μόνο το κύριο όπλο σας. Βρείτε έναν εχθρό χαμηλού επιπέδου (για παράδειγμα, Raiders, Blade Dancers, κλπ.). Τρέξτε προς αυτούς και πατήστε Y για να μεταβείτε και να τους πιάσετε. Μόλις αρπάξετε ένα, πατήστε το Χ γρήγορα, μέχρι να κλέψει ο πρίγκιπας το όπλο του και να κόψει το κεφάλι του. Αν ο Πρίγκιπας το έκοψε στο μισό, απλά βρες κάποιον άλλο. Όταν δείτε το αίμα εμφανίζεται, πατήστε το παιχνίδι. Παραμείνετε αδρανείς και το αίμα θα συνεχίσει να αναβλύζει.

Glitch: Παίξτε ως Sandwraith

Όταν φτάσετε στο δωμάτιο πύλης για δεύτερη φορά, όταν πρέπει να αλλάξετε την ώρα για το παρόν για πρώτη φορά ο πρίγκιπας θα πει ότι κάτι είναι λάθος. Πρέπει να εκτελέσετε τους διακόπτες στον τοίχο για να κάνετε την πύλη να λειτουργεί σωστά. Μην τρέχετε τους διακόπτες στον τοίχο. Αντ 'αυτού, εισάγετε την πύλη όπως είναι και θα αλλάξετε την ώρα στο παρόν. Αποθηκεύστε το παιχνίδι, βγείτε και φορτώστε το παιχνίδι. Τώρα θα παίζετε ως ο άνθρωπος. σε αυτή τη λειτουργία, θα χάσετε συνεχώς τη ζωή και πολύ περισσότερη υγεία όταν χτυπήσετε παρά σε κανονική λειτουργία. Ωστόσο, οι επιθέσεις σας θα είναι πολύ ισχυρές και είστε πολύ πιο γρήγορα. Σημείωση: Αποθηκεύστε το παιχνίδι σε ένα διαφορετικό αρχείο αν θέλετε να συνεχίσετε το παιχνίδι ως Prince.

Glitch: Παράξενο καταρράκτη

Όταν πηγαίνετε προς την τρίτη αναβάθμιση της ζωής, αφού αποκτήσετε την πόρτα του Serpent Sword που οδηγεί στο διάδρομο, υπάρχει ένας καταρράκτης. Όταν περπατάς μέσα από αυτό, ο Πρίγκιπας θα γίνει αόρατος. για τα πιο περίεργα αποτελέσματα, περπατήστε σιγά-σιγά μπρος-πίσω μέσα στον καταρράκτη. Μερικές φορές μόνο τα μαλλιά και το σπαθί του Πρίγκιπα θα είναι ορατά. Όταν συμβεί αυτό, περπατήστε αργά και τα μαλλιά και το ξίφος του θα βυθιστούν στο έδαφος και θα εξαφανιστούν. Αφού πάρετε την αναβάθμιση, αν κοιτάξετε μέσα από τον καταρράκτη, όλα θα είναι μαύρα μέχρι να τα περπατήσετε.

Glitch: πεθαίνουν από την πτώση ενώ στο έδαφος:

Πηγαίνετε στον Κήπο (Παρόν). Κάντε το δρόμο σας προς τη θέση της ακολουθίας διαλείμματος Chase # 3 της Dahaka, όταν εξολοθρεύει τον Ravenman και ρίχνει τον Πρίγκηπα στον τοίχο. Πηγαίνετε στην ίδια ακριβή πλατφόρμα όπου η Νταχάκα έριξε τον πρίγκηπα κατά τη διάρκεια της κυνηγίου # 3. Από αυτή την πλατφόρμα, έπρεπε να εκτελέσετε έναν τοίχο για να αρπάξετε τη σκάλα στα αριστερά σας. Μόλις είστε στην ίδια πλατφόρμα, κρεμάστε από το. Προσπαθήστε να μεταβείτε στην πλατφόρμα με τον πόλο να κολλάει (παράλληλα με τη σκάλα). Μόλις πηδήσετε προς αυτήν, παρατηρήστε ότι η πλατφόρμα θα γίνει αόρατη και ότι θα προσγειωθείτε στο έδαφος. Προσπαθήστε να περπατήσετε γύρω από το περιβάλλον. Μόλις προσπαθήσετε να κάνετε ένα βήμα, θα πεθάνετε αμέσως σαν να πέσατε από μια πλατφόρμα.

Κράνος: Μόνιμα κολλημένο

Βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή τουλάχιστον να δημιουργήσετε ένα άλλο αρχείο αποθήκευσης πριν το δοκιμάσετε καθώς δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης. Αυτό συμβαίνει μετά από τη σκηνή όπου ο πρίγκηπας του παρελθόντος σκοτώνεται από τη Νταχάκα και ο πρίγκιπας είναι σε θέση να απογειώσει τη μάσκα του με αποτέλεσμα να είναι ελεύθερος από το να είναι το Σάντουραϊτ. Αφού τελειώσει η σκηνή και επιστρέψατε ως Πρίγκιπας, στέκεστε στο δωμάτιο της αίθουσας Access με τον περιστρεφόμενο διακόπτη που ελέγχει τις στήλες ανόδου και κατέβασμα βράχου. Περιστρέψτε τον διακόπτη προς την κατεύθυνση που θα προκαλέσει την πρόσβαση των κτιρίων στο μπαλκόνι που βρίσκεται πάνω από τον τρόπο εξόδου της αίθουσας πρόσβασης. Κάντε το δρόμο σας προς το μπαλκόνι και πηγαίνετε κάτω από το διάδρομο. Συνεχίστε (θα διαρκέσει λίγο) μέχρι να φτάσετε μέχρι το Θείο Θείο. Αυτή είναι η θέση όπου το κορίτσι με το μαύρο και η αυτοκράτειρα του χρόνου μάχονταν στην αρχή του παιχνιδιού. Μόλις βρεθείτε στην αίθουσα, δεν μπορείτε να ανεβείτε στην σπασμένη σκάλα (καταστράφηκε επίσης στην αρχή του παιχνιδιού).

Αντ 'αυτού, προχωρήστε μέσα από το δωμάτιο ξεκινώντας από τα βράχια που βρίσκονται στην είσοδο απλά ήρθατε από. Πηγαίνετε επάνω και στη συνέχεια πηδούν προς τα κάτω στην κύρια κυκλική πλατφόρμα όπου έγινε ο αγώνας. Θα χρειαστεί να κρεμάσετε από μια γωνία και στη συνέχεια να πηδήσετε εκεί. Συνεχίστε να φτάσετε σε ένα σημείο όπου θα έρθετε στη σπασμένη γέφυρα. Πρέπει να κατεβάσετε το χείλος και να συνεχίσετε τη δέσμη εξισορρόπησης. Αφού το κάνετε αυτό, έχετε κολλήσει για πάντα. Μπορείτε να προσπαθήσετε να προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά τελικά (αφού περάσετε από μια πύλη χρόνου μέχρι σήμερα), θα φτάσετε σε ένα τεράστιο δωμάτιο που θα σας οδηγήσει σε κύκλους - βασικά ένα αδιέξοδο. Τώρα είστε παγιδευμένοι ανάμεσα σε δύο αδιέξοδα. Ενώ βρίσκεστε εδώ, ανατρέξτε σε κάποια Save Fountains όπου μπορείτε να αντικαταστήσετε τυχαία τα υπόλοιπα δεδομένα σας. Εάν γίνει αυτό, θα ξεκινήσετε πάντα εδώ και τώρα είστε μόνιμα κολλημένοι και δεν μπορείτε να προχωρήσετε στο παιχνίδι.

Περισσότερες συμβουλές και συμβουλές

Να είστε βέβαιος να ελέγξετε τον κωδικό μας εξαπατήσει κώδικα για να βρείτε συμβουλές και εξαπατήσει τους κωδικούς σε όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια βίντεο.