Ενημερώθηκαν οι διαστάσεις του προφίλ εικόνας του Twitter

Οι πιο πρόσφατες διαστάσεις εικόνας προφίλ Twitter και συμβουλές για βελτιστοποίηση.

Κάθε λογαριασμός κοινωνικών μέσων χρειάζεται μια εικόνα προφίλ και το Twitter δεν διαφέρει. Μερικοί θέλουν να πουν ότι πρέπει να το αλλάξετε ελάχιστα, αλλά αλλάζω τη δική μου μία ή δύο φορές το χρόνο, ανάλογα με τη διάθεσή μου - μερικές φορές με τις εποχές. Πτώση? Ας ρίξουμε ένα πουλόβερ. Ανοιξη? Ας ρίξουμε μια βολή στο αμπελώνα.

Η διάθεση που έχετε ορίσει στη φωτογραφία προφίλ σας μπορεί να ορίσει τον τόνο για ολόκληρη τη ροή σας. Ανεξάρτητα από το πόση ποιοτική πληροφορία ή πνευματική αποκατάσταση στέλνουμε στα κοινωνικά μας δίκτυα , οι πρώτες εντυπώσεις είναι σχεδόν πάντα οπτικές. Έχω δει δραστικές αλλαγές στο ποιος ανταποκρίνεται στα Tweets μου κάθε φορά που αλλάζω μια φωτογραφία. Υποθέτω ότι γι 'αυτό λένε ότι οι φωτογραφίες αξίζουν χίλιες λέξεις.

Για το σκοπό αυτό, πρέπει να δημιουργήσετε μια εικόνα σωστού μεγέθους ή σαμποτάρετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας με μια τεντωμένη και εικονογραφημένη φωτογραφία προφίλ που δεν είναι καλύτερη από το προεπιλεγμένο αυγό του Twitter.

Βέλτιστες διαστάσεις προφίλ Twitter

Έχω δεσμευτεί να διατηρούν τις διαστάσεις σε αυτήν τη σελίδα ενημερωμένες ανά πάσα στιγμή, διότι το Twitter τις αλλάζει από καιρό σε καιρό και ο ιστός γεμίζει με ανακριβείς πληροφορίες.

Το μόνο πράγμα που δεν αλλάζει το Twitter είναι το σχήμα της φωτογραφίας του προφίλ σας - ένα τετράγωνο. Και από την άποψη αυτή, ένα πράγμα που μπορείτε πάντα να υπολογίζετε κατά τη μορφοποίηση μιας φωτογραφίας για το Twitter είναι ότι μια μεγάλη τετράγωνη εικόνα μπορεί πάντα να περικοπεί σε μια μικρή τετράγωνη εικόνα - τη μορφή που χρησιμοποιεί το Twitter. Το σχήμα αυτό δεν έχει αλλάξει.

Αρχίστε έτσι και χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες διαστάσεις ως οδηγίες για τον αριθμό των τρόπων προβολής της εικόνας προφίλ σας. Πήρα αυτές τις διαστάσεις κάνοντας επεξεργασία προφίλ και λήψη εικόνων προφίλ για να ελέγξετε τη συνοχή των διαστάσεων:

Συμβουλές για τη βελτιστοποίηση της φωτογραφίας σας στο προφίλ Twitter

  1. Ξεκινήστε με μια φωτογραφία καλής ποιότητας. Πρέπει να βάλλετε κάτι στην ποιότητα για να αποκτήσετε ποιότητα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε με μια εικόνα υψηλής ποιότητας μεγέθους τουλάχιστον 500 x 500 pixel.
  2. Βελτιστοποιήστε τις εικόνες για τον ιστό. Εάν δεν το κάνετε, το Twitter θα το κάνει για εσάς, μειώνοντας το μέγεθος του αρχείου της φωτογραφίας μειώνοντας την ποιότητα έως και 72 εικονοστοιχεία ανά ίντσα, κάτι που είναι τυπικό για εικόνες ιστού.
  3. Σκεφτείτε την εικόνα σας περικοπή σε ένα τετράγωνο . Το Twitter θα σας ζητήσει να περικόψετε την εικόνα σας σε ένα τετράγωνο, οπότε αν χρησιμοποιείτε μια εικόνα που είναι καλύτερα αριστερά για ένα τοπίο, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε μια νέα φωτογραφία.
  4. Επιλέξτε μια φωτογραφία που σας αρέσει, όχι το γιακά σας. Μόλις έχετε μια εικόνα ποιότητας, βεβαιωθείτε ότι έχει περικοπεί για να τοποθετήσετε το πρόσωπό σας δεξιά στο κέντρο επειδή άλλα αντικείμενα θα προκαλέσουν απόσπαση της προσοχής.
  5. Βελτιστοποιήστε την εικόνα της κεφαλίδας σας. Το Twitter έχει επίσης μια εικόνα κεφαλίδας Twitter, η οποία εμφανίζεται απευθείας στη φωτογραφία του προφίλ σας. Το μέγεθος που ζητάει από το Twitter να ανεβάσετε είναι 1252 x 626. Μια σημείωση είναι ότι αυτή η εικόνα εξασθενεί σε μαύρο επειδή το βιογραφικό σας Twitter τοποθετείται πάνω από αυτό. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μια εικόνα φόντου εάν θέλετε. από τα οποία υπάρχουν πολλά πρότυπα για να διαλέξετε.

Η σημασία των εικόνων

Όταν συνδέεστε στο Twitter, δεν θα δείτε δεκάδες εικόνες όπως κάνετε στο Facebook και το Pinterest. Αλλά αυτό είναι μέρος της εξουσίας πίσω από το Twitter ούτως ή άλλως - θέτει μηνύματα μπροστά και κέντρο. Η εικόνα του προφίλ σας, ωστόσο, είναι το πρώτο πράγμα που θα το δούμε κάποιος.

Δεν υπάρχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, οπότε το προφίλ σας Twitter πρέπει να μιλήσει μόνος του. Και για να το πετύχετε, θα πρέπει να μεγεθύνετε την εικόνα σας με τρόπο που όχι μόνο μεταφέρει ένα μήνυμα, αλλά και βελτιστοποιείται για την πλατφόρμα.