Οι 8 καλύτερες οθόνες προβολέων που θα αγοράσουν το 2018

Φέρτε τις ταινίες στο σαλόνι σας

Ορισμένες φορές, όταν πρόκειται για φαγητό να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά Netflix ή το μεγάλο παιχνίδι, μια κανονική τηλεόραση δεν θα το κόψει, οπότε η οθόνη προβολής είναι ο τρόπος να πάτε. Ενώ θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά τον προβολέα, η ίδια η οθόνη μπορεί να οριστεί ως εκατόν επιπλέον ίντσες καθαρότητας. Οι προβολείς γίνονται για σοβαρούς φανατικούς οικιακού κινηματογράφου, ανθρώπους που θέλουν κάτι που ξεπερνά την πιο πρόσφατη τηλεόραση HD 4K των 70 ιντσών και προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία προβολής πολυμέσων. Ρίξτε μια ματιά στις επιλογές μας για τις καλύτερες οθόνες προβολέων για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε με στυλ την επόμενη σειρά House of Cards.

Με 135 ίντσες συνολικού χώρου προβολής, το Elite Screens ezFrame προσφέρει αναλογία 16: 9 που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία προβολής για κάθε τύπο πολυμέσων. Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές οθονών προβολής, οι οθόνες Elite προσφέρουν μια οθόνη που είναι καλή τόσο για 4K Ultra HD όσο και για ενεργή προβολή 3D. Με το μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο και το πλαίσιο πλήρους έντασης που ζυγίζει 41,8 λίβρες, το ezFrame προσφέρει μια εύκολη εγκατάσταση (υπάρχουν μόνο έξι κομμάτια για να τα βάλουν μαζί). Επιπλέον, παρέχονται βραχίονες συρόμενου τοίχου για να επιτρέπουν την οριζόντια ολίσθηση ώστε να κεντράρει σωστά την οθόνη σε έναν τοίχο.

Το υλικό του AcousticPro1080P3 είναι ένα ακουστικά διαφανές υλικό οθόνης που προσφέρει πλήρη γωνία θέασης 160 μοιρών. Η διαφανής οθόνη AcousticPro έχει σχεδιαστεί για να είναι κατάλληλη τόσο για ρύθμιση κρυφών ηχείων όσο και για ρύθμιση πίσω ηχείων, η οποία επιτρέπει την αναπνοή μέσω της οθόνης για μια πιο ζωντανή εμπειρία ήχου. Η ματ λευκή επιφάνεια προσφέρει εξαιρετική ποιότητα χρώματος για αναπαραγωγή χρωμάτων σε πραγματικό κόσμο. Εάν υπάρχει μόνο ένα αρνητικό για το ezFrame, είναι η υψηλή τιμή, αλλά με τη φαινομενική ποιότητα εικόνας και την πλήρη ποικιλία διαθέσιμων μεγεθών, δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε την οθόνη αυτή προβολής πρώτη.

Εάν είστε φανατικός στο σπίτι του κινηματογράφου που δεν θέλει να περάσει ένα χέρι και ένα πόδι σε μια οθόνη προβολής, το Silver Ticket's 100-inch είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Παρόλο που κυκλοφόρησε το 2014, εξακολουθεί να έχει μια καταπληκτική ισορροπία χαρακτηριστικών χωρίς εξαιρετικά υψηλή τιμή και υπάρχει μια εύκολη διαδικασία ρύθμισης που διαρκεί λίγα μόνο λεπτά. Μόλις κατασκευαστεί, το κέρδος 1: 1 και η ευρεία γωνία θέασης 160 μοιρών προσφέρουν μια εξαιρετική εικόνα χωρίς να υποφέρουν οποιαδήποτε απώλεια ανάλυσης οπουδήποτε. Όταν πρόκειται για την προβολή ενός πραγματικού βίντεο, μπορείτε να απολαύσετε ταινίες, εικόνες και παιχνίδια τόσο στο Full 1080p HD, όσο και στο Active 3D.

Η ποιότητα κατασκευής του Silver Ticket είναι μολυσματική και ανθεκτική στη φλόγα και μπορεί να πλυθεί με σαπούνι και νερό όταν είναι καιρός για καθαρισμό. Εάν υπάρχουν αρνητικά για το Silver Ticket, είναι η αδυναμία να το κυλήσετε μετά τη χρήση (είναι ένα μόνιμο εξάρτημα σε ένα δωμάτιο όταν χτίστηκε). Ενώ αυτό ίσως να μην είναι ένας διακανονισμός συναλλαγών για κάποιους, είναι καλό να γνωρίζετε πριν από την αγορά. Ο απλός λόξυγκ, η απλή εγκατάσταση, η άριστη ποιότητα βίντεο και η τιμολόγηση οικονομίας καθιστούν το φαβορί αυτό το αγαπημένο.

Εάν θέλετε να τσιμπήσετε πένες, η έκδοση 2011 της Best Choice 119-ιντσών οθόνη μη αυτόματου προβολέα παραμένει ένα μεγάλο στοίχημα και έχει τιμές μόλις κάτω από $ 60. Δεν υπάρχουν βραβεία για το καλύτερο όνομα, αλλά αν είστε καμένος να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερο σε μια οθόνη προβολέα, αυτή είναι η επιλογή σας. Περάστε την οθόνη ορθογωνίου που είναι πολύ συνηθισμένη στις οθόνες προβολής αυτές τις ημέρες και επιλέξτε αναλογία 1: 1 που προσφέρει μια πολύ χρήσιμη περιοχή για προβολή ταινιών, εικόνων και βίντεο.

Ιδανική για τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση και τις οικιακές χρήσεις, η αντιστατική και η αντιοξειδωτική ποιότητα κατασκευής είναι τόσο μούχλα όσο και ανθεκτική στη σκόνη. Επιπλέον, η καλύτερη επιλογή μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στην οροφή όσο και στον τοίχο (με χειροκίνητη οθόνη που κλείνει με αυτοκόλλητο). Το μέγεθος 84 ιντσών x 84 ιντσών ισούται με 119 ίντσες διαγωνίως, το οποίο μπορεί ή όχι να είναι ευνοϊκό για τους λάτρεις οθόνης που δεν έχουν τετράγωνη μορφή. Εάν μπορείτε να χειριστείτε το σχήμα της οθόνης, υπάρχουν πολλά να αγαπήσετε για την καλύτερη επιλογή, το πιο σημαντικό από τα οποία είναι η ετικέτα χαμηλών τιμών που αξίζει κάθε δωμάτιο στο σπίτι.

Έχετε περιορισμένο χώρο, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να παρακολουθήσετε στη μεγάλη οθόνη; Το Sable Frame Elite της οθόνης B2 92-ιντσών πλαίσιο 16: 9 είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Με συνολικό χώρο προβολής 49,1 ίντσες υψηλό και 80,2 ίντσες ευρύ, το B2 είναι σε θέση να χειριστεί τόσο την ποιότητα του βίντεο Active 3D όσο και της ποιότητας 4K Ultra HD με aplomb. Η οθόνη γωνίας προβολής 160 μοιρών είναι εύκολα τοποθετημένη με μια τεντωμένη ράβδο και σύστημα ελατηρίων που μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε τοίχο με το υλικό που περιλαμβάνεται. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής βοηθάει στην αποφυγή ρυτίδων, τσακίσεων ή κυρτών.

Διαθέτοντας την βραβευμένη τεχνολογία CineWhite της Elite και κέρδος 1: 1, το B2 προσφέρει μια πλήρη μαύρη οπίσθια επιφάνεια για την εξάλειψη οποιασδήποτε διείσδυσης του φωτός. Επιπλέον, η οθόνη είναι τόσο μούχλα όσο και ανθεκτική στη φλόγα, καθιστώντας την τόσο ανθεκτική όσο και ασφαλής να κρεμάσει σε οποιοδήποτε μικρό δωμάτιο. Μια άλλη εξαιρετική προσθήκη στο Elite Screen build είναι το μαύρο πλαίσιο βελούδινου αλουμινίου που απορροφά την υπέρυθρη υπέρβαση του προβολέα για να βεβαιωθείτε ότι η εστίαση προβολής βρίσκεται στην ίδια την οθόνη και όχι στους τοίχους πέρα ​​από την οθόνη.

Αν θέλετε πραγματικά να φτάσετε σε μεγάλο βαθμό, το Spectrum της Elite Screen προσφέρει μια κινητή οθόνη προβολής 16 καναλιών 16 καναλιών 4: 4, με έγχρωμη οθόνη προβολής για κινητά τηλέφωνα οικιακού κινηματογράφου, με αρκετή οθόνη ακίνητης περιουσίας για μεγάλο χώρο συγκέντρωσης. Με συνολικό πλάτος προβολής 88,3 ίντσες υψηλό και 156,9 ίντσες ευρύ, υπάρχει αρκετό περιθώριο για να παρακολουθήσετε την τελευταία σειρά Netflix σε μια οθόνη που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο δικό σας home theater. Η γωνία προβολής 180 μοιρών προσφέρει εξαιρετικές επιλογές καθισμάτων για όλους τους καλεσμένους σας και υπάρχει ακόμα και ένα πλήρως μαύρο μέτωπο για να αποφευχθεί η διείσδυση του φωτός πίσω.

Ο συμπεριλαμβανόμενος υπέρυθρος απομακρυσμένος και αποσπώμενος διακόπτης τριών διαδρομών τοίχου μπορεί να ελέγξει τη μηχανοκίνητη αναδιπλούμενη οθόνη που διαθέτει ένα σιωπηλό σύγχρονο κινητήρα που είναι φιλικό προς την ενέργεια. Ευτυχώς, η σειρά Spectrum εξέρχεται από το κιβώτιο που είναι πλήρως συναρμολογημένο με ενσωματωμένο υλικό για τοποθέτηση σε τοίχο ή οροφή ή ένα προαιρετικό εξάρτημα στερέωσης στην οροφή για μια κρυφή εγκατάσταση, αν θέλετε να πάτε φανταχτερά. Σε 52,9 λίβρες, δεν υπάρχει τίποτα φωτεινό για το Spectrum, αλλά για την τιμή, θα βρείτε μια φανταστική οθόνη που προσφέρει ζωντανά χρώματα, σιωπηλή μηχανή και μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία προβολής που σίγουρα θα ικανοποιήσει όλη την οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, υπάρχουν λίγα πράγματα πιο ευχάριστα από ό, τι πάρει τους φίλους, τους γείτονες και την οικογένεια μαζί για να απολαύσετε τον καλό καιρό. Η αγορά της φουσκωτής οθόνης προβολής 123 x 77 ιντσών με αεροθάλαμο θα πάρει σίγουρα τις οικογενειακές βραδιές ή τα καλοκαιρινά πάρτι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με μια υπαίθρια κινηματογραφική εμπειρία που είναι τέλεια γύρω από την πισίνα, στο στρατόπεδο ή ακόμα και για πάρτι γενεθλίων. Δυνατότητα αυτοεφοδιασμού σε δύο λεπτά, συμπεριλαμβάνεται ένας επαγγελματικός ανεμιστήρας μαζί με μια θήκη μεταφοράς, πασσάλους και ιμάντες για την ασφαλή συγκράτηση του Airblown στο έδαφος.

Υπάρχει μια δυσάρεστη ποσότητα θορύβου που προέρχεται από τον φυσητήρα κατά την προβολή μιας ταινίας, αλλά αυτό μετριάζεται εύκολα αυξάνοντας τον συνολικό όγκο των ταινιών, ο οποίος λειτουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις. Χάρη στη γωνία θέασης 160 μοιρών και σε ένα σχέδιο που λειτουργεί τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφα, μπορείτε να αφήσετε όλη την γειτονιά να απολαύσει μια νύχτα ταινιών ή μόνο εσάς και την οικογένεια.

Μην αφήνετε να σας ξεγελάσει η φθηνή τιμή του Vivo, αυτή η οθόνη ηλεκτρικών προβολέων των 100 ιντσών είναι ο τέλειος συνδυασμός της φιλικής προς το πορτοφόλι και της εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτοντας μια περιοχή προβολής ύψους 60 ιντσών και 80 ιντσών ευρείας οθόνης 4: 3, το ανθεκτικό μεταλλικό περίβλημα είναι ιδανικό τόσο για τοποθέτηση σε τοίχο όσο και για οροφή. Η συμπερίληψη του υλικού κέρδους MaxWhite 1.1 προσφέρει μια μαύρη υποστήριξη που εμποδίζει τη διείσδυση του φωτός κατά τη διάρκεια της προβολής και υπάρχουν τέσσερα μαύρα περιθώρια για να απομακρύνουν τυχόν ελαφρά υπέρβαση που μπορεί να αποσπά την προσοχή των θεατών.

Ως ηλεκτροκίνητη οθόνη προβολέα, το Vivo περιλαμβάνει έναν ηλεκτροκινητήρα εύκολο στη ρύθμιση, με τηλεχειρισμό πάνω και κάτω. Η ίδια η οθόνη είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους προβολέων LED, LCD και DLP που είναι διαθέσιμοι σήμερα ακόμα και αν δεν προσφέρει υποστήριξη για προβολή 4K ή Ενεργή προβολή 3D. Ενώ η παράλειψη αυτών των χαρακτηριστικών είναι αξιοσημείωτη, η συνολική τιμή και ο συνδυασμός εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και η ήρεμη μηχανή κάνουν το Vivo μια εξαιρετική επιλογή.

Ενώ είναι δύσκολο να πούμε ότι οποιαδήποτε οθόνη προβολής είναι πραγματικά ελκυστική, το ProjectoScreen144DHD της Visual Apex είναι πολύ κοντά στο να προσφέρει σχεδόν τέλεια σχεδίαση. Στην περίπτωση των οθονών προβολής, είναι λιγότερο σχετικά με την εμφάνιση και πολλά άλλα σχετικά με χαρακτηριστικά όπως το ενιαίο, γρήγορο πτυσσόμενο πλαίσιο που καθιστά εύκολη την τοποθέτηση σε λίγα μόνο λεπτά. Η έλλειψη συναρμολόγησης πλαισίου απαιτεί περισσότερη επέκταση και γρήγορη κατασκευή, γεγονός που της επιτρέπει να μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο, από σπίτι σε σπίτι ή γραφείο στο γραφείο. Επιπλέον, υπάρχουν κρεμάστρες για τοποθέτηση σε οροφή, καθώς και γείσα για σταθεροποίηση των (αποσπώμενων) ποδιών εδάφους σε εξωτερικό περιβάλλον.

Διαθέτοντας μια οθόνη 144 ιντσών και 16: 9 μορφή προβολής, το ενιαίο, γρήγορο διπλό ζευγάρια με ένα 104,5-ιντσών υψηλό και 133-ιντσών ευρύ χώρο προβολής. Το υλικό οθόνης Cinema White 1.1 κέρδος λειτουργεί με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων 4K Ultra HD, 2D και 3D έτοιμο υλικό προβολής. Η γωνία θέασης 160 μοιρών συνδυάζεται με μια μαύρη πίσω πρόσοψη προβολέα για την εξάλειψη της διείσδυσης του φωτός από πίσω που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή από τις προβολές. Επιπλέον, το υλικό οθόνης είναι προστατευμένο με υπεριώδη ακτινοβολία, ανθεκτικό στο μούχλα και πλένεται με έναν εύκαμπτο σωλήνα ψεκασμού για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .