Πώς να Facebook 'όπως', Αξιολόγηση ή κριτική σε μια εφαρμογή iPad

Ξέρατε ότι μπορείτε να 'αρέσει' μια εφαρμογή iPad στο Facebook; Υπάρχει ένα εύχρηστο πλήκτρο Like στη σελίδα λεπτομερειών της εφαρμογής στο App Store μαζί με έναν τρόπο να αξιολογεί και να ελέγχει την εφαρμογή. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε είτε την ευτυχία σας σε αυτό που κάνει η εφαρμογή σωστά είτε τις σκέψεις σας σχετικά με το τι κάνει λάθος η εφαρμογή.

Για να προτιμήσετε μια εφαρμογή στο App Store, το iPad θα πρέπει να συνδεθεί στο λογαριασμό σας στο Facebook. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στην εφαρμογή Ρυθμίσεις iPad επιλέγοντας 'Facebook' από το αριστερό μενού και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook. Λάβετε βοήθεια για να ενσωματώσετε το iPad σας στο Facebook .

Εάν απλά θέλετε να δώσετε μια εφαρμογή πέντε αστέρων ή να γράψετε μια κριτική, δεν θα χρειαστεί να συνδέσετε το iPad στο Facebook.

Γιατί να ελέγξετε μια εφαρμογή;

Παρόλο που δεν υπάρχουν απτές ανταμοιβές για την εξέταση μιας εφαρμογής, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δώσετε τα σχόλιά σας. Θυμηθείτε, δίνετε ανάδραση τόσο σε άλλους πιθανούς αγοραστές όσο και στον προγραμματιστή της εφαρμογής. Έτσι, αν σας αρέσει η εφαρμογή, αλλά έχετε μια μικρή λίστα επιθυμιών, η ενότητα αναθεώρησης μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε τις βελτιώσεις που θέλετε να δείτε.

Από την άλλη πλευρά, εάν αισθανθήκατε ότι η περιγραφή της εφαρμογής δεν ταιριάζει με τις πραγματικές λειτουργίες που παρέχονται, μια κριτική μπορεί να σας βοηθήσει να προειδοποιήσετε άλλα άτομα πριν κάνουν το λάθος να αγοράσουν ή να κατεβάσουν την εφαρμογή.

Όλα τα σχόλια είναι γραμμένα από τους πραγματικούς ανθρώπους;

Εάν είστε έτοιμοι να δώσετε μια σκληρή αναθεώρηση σε μια πραγματικά κακή εφαρμογή και παρατηρήσετε πολλές γενικές, λαμπερές κριτικές, μπορείτε να αναρωτηθείτε αν οι πραγματικοί άνθρωποι γράφουν αυτές τις κριτικές. Δυστυχώς, υπάρχει μια ευημερούσα αγορά για την παροχή καλών αξιολογήσεων και αξιολογήσεων σε εφαρμογές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένες πρόσφατα κυκλοφορήσει εφαρμογές έχουν εκατοντάδες καλές κριτικές, ενώ άλλες εφαρμογές κυκλοφορήσει την ίδια στιγμή είναι αρκετά γυμνό στο τμήμα αναθεώρησης.

Η Apple δεν είναι Yelp. Ενώ η Yelp αναζητά ενεργά ψεύτικα σχόλια με ένα εξελιγμένο πρόγραμμα υπολογιστή, η Apple δεν είναι τόσο επιμελής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γράφοντας μια κριτική ή απλά να δώσετε μια αξιολόγηση σε μια κακή εφαρμογή είναι πολύ σημαντική αν θέλετε να προειδοποιήσετε τους ανθρώπους μακριά από την εφαρμογή. Είναι εύκολο για τους ανθρώπους να δουν όλα τα σχόλια των τεσσάρων αστέρων και των πέντε αστέρων και να πάρουν τη δική τους λέξη.