Αναβαθμίστε το All In - Αναθεώρηση δίσκου Blu-ray

Το Step Up All In είναι το πέμπτο σε μια σειρά από ταινίες (Step Up, Step Up 2: The Streets, Step Up 3D, Step Up Revolution) που ακολουθούν μια ομάδα χαρακτήρων (μερικές επαναλαμβανόμενες) καθώς αναπτύσσονται από ερασιτέχνες χορευτές στο δρόμο επαγγελματικό χορευτικό συγκρότημα.

Για όσους ακολουθούν το franchise Step Up, εμφανίζονται ή επανασυνδέονται διάφοροι χαρακτήρες από προηγούμενα κεφάλαια (έτσι το τμήμα "All In" του τίτλου). Αυτή η ταινία είναι επίσης η δεύτερη ταινία που κυκλοφορεί σε δίσκο Blu-ray με ηχογραφημένο σε Dolby Atmos soundtrack .

Στη θεατρική απελευθέρωση, το Step Up All In μετατράπηκε σε πολύ μέτριο box office των περίπου 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό οδηγεί στην ερώτηση: Το Step Up All αξίζει μια θέση στη συλλογή δίσκων Blu-ray; Πάρτε μερικές ενδείξεις στην κριτική μου.

Στούντιο: Lionsgate

Χρόνος εκτέλεσης: 111 λεπτά

Βαθμολογία MPAA: PG-13

Είδος: Δράμα, Μουσική, Ρομαντική

Πρωταγωνιστές: Ryan Guzman, Briana Evigan, Αδάμ Γ. Σεβάνι, Μίσα Γκάμπριελ Χάμιλτον, Στίβεν Μποφ, Στίβεν Στέβο Τζόουνς, Μάρι Κόντα

Διευθυντής: Trish Sie

Ιστορία / Σενάριο: John Swetnam, Duane Adler

Εκτελεστικοί Παραγωγοί: Ντέιβιντ Νικσάι, Μάτ Σμιθ

Παραγωγοί: Τζένιφερ Γκίγκο, Αδάμ Σάνκμαν

Δίσκοι: Ένας δίσκος Blu-ray των 50 GB (το πακέτο δεν περιλαμβάνει έκδοση DVD της ταινίας)

Ψηφιακό αντίγραφο: UltraViolet

Προδιαγραφές βίντεο: Χρησιμοποιείται κωδικοποιητής βίντεο - AVC MPEG4 , ανάλυση βίντεο - 1080p , αναλογία εικόνας 1,78: 1 - Ειδικά χαρακτηριστικά και συμπληρώματα σε διάφορες αναλύσεις και αναλογίες.

Προδιαγραφές ήχου: Dolby Atmos (Αγγλικά), Dolby TrueHD 7.1 (προεπιλεγμένο downmix για εκείνους που δεν διαθέτουν ρύθμιση Dolby Atmos) Dolby Digital 5.1 (Ισπανικά),

Υπότιτλοι: Αγγλικά SDH, Αγγλικά, Ισπανικά.

Χαρακτηριστικά μπόνους

Ηχητικό σχόλιο με τον διευθυντή Trish Sie και την ηθοποιό Briana Evigan - Παραδοσιακό σχόλιο λειτουργίας για την παραγωγή της ταινίας μέσα από την προσωπική προοπτική τόσο από τον σκηνοθέτη όσο και από την ηγετική κυρία.

All In With the Crew Μια επισκόπηση πολλών προπαρασκευαστικών πτυχών της ταινίας, από την αρχική ιδέα της ιστορίας της και τις αποφάσεις σχετικά με τη χύτευση.

Dance Breakdown: Final Stage Μια ανάλυση του over-the-top τελικού χορού της ταινίας, με μια ματιά στο πώς σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε.

Clap, Stomp, Slide: Οι ήχοι της μάχης Μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση μιας από τις βασικές σκηνές χορού με απλά ηχητικά εφέ (χωρίς μουσική).

Οι αγαπημένες σκηνές χορού του Ryan με προαιρετικό σχόλιο Ηγέτης του ηθοποιού Ο Ryan Guzman παρουσιάζει πολλές χορευτικές σκηνές και παρέχει τη δική του προσωπική προοπτική.

Ο Δείκτης Vortex Dance Μπορείτε να παραλείψετε την ιστορία και να παρακολουθήσετε απλώς όλους τους αριθμούς χορού - ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξετε την ηχητική λωρίδα Dolby Atmos ή Dolby TrueHD.

Διαγραμμένες σκηνές Μια συλλογή από διάφορες σκηνές που διαγράφηκαν ή συντομεύθηκαν από την τελική έκδοση της ταινίας - περιλαμβάνει μερικές ενδιαφέρουσες εκτεταμένες σκηνές χορού που αξίζει τον έλεγχο.

Ρυμουλκούμενα (Περισσότερα από το Lionsgate): Τα Παιχνίδια Πείνας - Mockingjay Μέρος Ι, Διαφορετικά, Step Up Revolution, and Obvious Child.

Ιστορία

Σε αυτό το κεφάλαιο της σειράς ταινιών Step Up, ο κύριος Σον (Ryan Guzman) ταξιδεύει από την υγρασία του Μαϊάμι της Φλώριδας στους ηλιόλουστους και ξηρούς δρόμους του Λος Άντζελες με το χορευτικό του θίασο «The Mob» με την ελπίδα να το κάνει το μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο. Είναι προφανές ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως είχε προγραμματιστεί και ότι ο Mob αποφασίζει να επιστρέψει στην αρχική τους βάση στο Μαϊάμι, αλλά ο Sean αποφασίζει να μείνει.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στο Λος Άντζελες με κάποιους νέους φίλους, ο Sean συναντά κάποια νέα ότι ένας αγώνας χορού υψηλού σταδίου πρόκειται να διεξαχθεί στο παλάτι του Caesar στο Λας Βέγκας και ο νικητής θα έχει τριετή σύμβαση επίδοσης. Ενθουσιασμένος από την ευκαιρία αυτή, ο Sean αρχίζει να συγκεντρώνει ένα νέο χορευτικό συγκρότημα LMNTRIX (προφέρεται Elementrix) και είναι στο δρόμο για να δοκιμάσουν την τύχη τους. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα - ο πρώην χορευτικός θίασος του Sean Ο Mob έχει επίσης εισέλθει στον διαγωνισμό ....

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία, δείτε το επίσημο τρέιλερ και διαβάστε μια ανασκόπηση της θεατρικής παρουσίασης της Variety

Παρουσίαση δίσκων Blu-ray - βίντεο

Οπτικά, το Step Up All In φαίνεται εξαιρετικό - τα χρώματα είναι λαμπερά και τα σετ και τα κοστούμια είναι εξαιρετικά - καλός σχεδιασμός προϊόντων συνολικά. Φυσικά, το Λας Βέγκας είναι πάντα πολύχρωμο - ειδικά τη νύχτα, και το Step Up All In δεν απογοητεύει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία κυκλοφόρησε θεατρικά τόσο σε 2D όσο και σε 3D, αλλά δεν κυκλοφόρησε στο 3D Blu-ray αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, κρίνοντας από τη διοργάνωση των αριθμών χορού, μοιάζει με μια εμπειρία 3D προβολής που θα προσθέσει την περαιτέρω οπτική απόλαυση της ταινίας.

Παρουσίαση δίσκων Blu-ray - Ήχος

Το Step Up All In διαθέτει μια ηχητική λωρίδα που δίνει έμφαση στη μουσική σε δράση, η οποία σίγουρα προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο για να εκτιμήσετε τον ήχο surround. Επιπλέον, αυτό που βρήκα όχι μόνο ήταν η μουσική κατάλληλα βυθισμένη, αλλά και ωραία ηχητικά στοιχεία, όπως ο χορευτής και η πρήξιμο, η επαφή των παπουτσιών / δαπέδου και πράγματα όπως χάντρες, περιδέραια και άλλα στηρίγματα που κινούνται ενάντια σε ρούχα. ακούγοντας, προσθέτοντας σίγουρα ένα είδος "ακούτε την εμπειρία".

Step Up All In , είναι ο δεύτερος τίτλος Blu-ray Disc (και ο πρώτος για το Lionsgate) που περιέχει ένα μείγμα Dolby Atmos.

Ωστόσο, όλοι οι αναθεωρητές προϊόντων δεν έχουν ακόμα υλικό Dolby Atmos (δέκτες, ηχεία), καθώς αυτά τα προϊόντα αρχίζουν να φιλτράρουν στην αγορά. Επίσης, ως η ημερομηνία αποστολής αυτής της αναθεώρησης, η μόνη ταινία που κυκλοφόρησε στο Blu-ray με μια ηχητική λωρίδα Dolby Atmos μέχρι στιγμής (εκτός από το Step Up All In ) είναι οι Transformers: Age of Extinction , με άλλα δύο Dolby-Atmos Blu -για τις απελευθερώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2014: η τελευταία ενσάρκωση των χελωνών και των αναλωμένων χελωνών των νεανικών μεταλλάξεων 3. Ωστόσο, αναμένεται σταθερή ροή δίσκων Blu-ray με κωδικοποίηση Dolby Atmos το 2015.

Ωστόσο, όλα όσα ειπώθηκαν, δεν χρειάζεται να έχετε εγκατάσταση Dolby Atmos ή ειδική συσκευή Blu-ray Disc για αναπαραγωγή αυτού του δίσκου. Το κομμάτι Dolby Atmos είναι συμβατό με Dolby TrueHD. Έτσι, όταν εισέρχεστε στο μενού ρύθμισης ήχου Step Up All In - οι χρήστες εκτός του Dolby Atmos πρέπει απλά να επιλέξουν το soundtrack Dolby Atmos και αν ανιχνευθεί δέκτης οικιακού κινηματογράφου που δεν διαθέτει Dolby Atmos, μειώνεται σε πραγματικό χρόνο το Dolby TrueHD 7.1 ή 5.1. Όλες οι πληροφορίες κατεύθυνσης, ύψους και ατμόσφαιρας που περιέχονται στο soundtrack Dolby Atmos τοποθετούνται σε πλαίσιο 7.1 ή 5.1 καναλιών (όποια και αν χρησιμοποιείται).

Επίσης, εάν ο δέκτης οικιακού σας θεάτρου δεν παρέχει αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD, η ηχητική λωρίδα θα προκαθορίσει περαιτέρω ένα τυπικό μείγμα καναλιών Dolby Digital 5.1 .

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ακόμα κι αν δεν διαθέτετε ρύθμιση Dolby Atmos, το downmix του καναλιού Dolby TrueHD 7.1 είναι πολύ εντυπωσιακό σε αυτή την ταινία, ειδικά με τα κομμάτια χορευτικής σκηνής - το φινάλε του χορού είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Η downmix ήταν ακόμα πολύ εντυπωσιακή και ευρύχωρη, με αντικείμενα τοποθετημένα σε σημεία στο διάστημα (προσοχή στις λεπτή ηχητικά εφέ εκτός από τη μουσική) παρόμοια με ένα πραγματικό μείγμα Atmos, αλλά χωρίς κάποια ακριβή θέση και, φυσικά, κάποια απώλεια της εμπειρίας καναλιού ύψους (αν και το downmix του Dolby TrueHD εξακολουθούσε να παράγει ένα καλύτερο από το παραδοσιακό "οριζόντιο" μίγμα 5.1 ή 7.1 καναλιών).

Τελική λήψη

Η έκδοση Step Up All In Blu-ray είναι σίγουρα ένα demo άξιος δίσκος (από άποψη ήχου) που μπορεί να δείξει τις δυνατότητες του οικιακού σας ηχοσυστήματος - Ωστόσο, αν δεν ήταν για το Dolby να στείλει το δίσκο για να το εξετάσει, εγώ δεν θα είχα βγει από το δρόμο μου για να αγοράσω το δίσκο.

Εντούτοις, παρά τις αδυναμίες της γραμμής ιστορίας και της δράσης, απολάμβανα ήπια την ταινία και πρέπει να πω ότι η χορευτική στάση ήταν εξαιρετική και μάλλον φαίνεται πραγματικά καλή σε 3D, αλλά αυτή η έκδοση φαίνεται να είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της θεατρικής έκδοσης - έχω δει καμία αναφορά σε μια Blu-ray 3D απελευθέρωση της ταινίας αυτή τη στιγμή.

Για να το συνοψίσετε: Ο ήχος ποιότητας επίδειξης (με ή χωρίς το Dolby Atmos) - Η μουσική και η χορευτική ηχητική λωρίδα είναι σίγουρα πιο ικανοποιητική από την ιστορία και τη δράση της ταινίας. Θέλω επίσης να επισημάνω ότι δεν έχω δει καμία από τις προηγούμενες ταινίες στη σειρά Step Up, οπότε δεν μπορώ να πω πώς συγκρίνεται με τις προηγούμενες συμμετοχές.

Η άποψή μου, η ήπια απολαυστική ταινία και το σενάριο, με πολύ καλή οπτική εμφάνιση, εξαιρετική χορογραφία και εντυπωσιακό soundtrack.

Δίσκος Blu-ray με ψηφιακό αντίγραφο HD - Συγκρίνετε Τιμές

DVD με ψηφιακό αντίγραφο - Συγκρίνετε Τιμές

Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την αναθεώρηση

Δίσκοι Blu-ray Disc: OPPO BDP-103 και BDP-103 .

Προβολέας βίντεο: Optoma GT1080 (για δάνειο επανεξέτασης)

Δέκτης Home Cinema: Onkyo TX-SR705

Σύστημα ηχείων / υπογούφερ 1 (7.1 κανάλια): 2 Klipsch F-2's, 2 Klipsch B-3s , Klipsch C-2 Center, 2 Polk R300s, Klipsch Synergy Sub10 .

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Δίσκος Blu-ray που παρέχεται από το Dolby Labs για σκοπούς αναθεώρησης.