Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - Φωτογραφίες και λειτουργίες

01 του 06

Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - Προφίλ φωτογραφίας

Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - Φωτογραφία της πρόσοψης με αξεσουάρ. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Η βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 είναι ένα ηχητικό σύστημα ενιαίας μονάδας που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τον ήχο της τηλεόρασής σας, καθώς και να παρέχει μια θέση για να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας επάνω. Ως συμπλήρωμα στην πλήρη αναθεώρηση του TV5 , συμπεριλαμβάνω αυτό το κοντινό προφίλ φωτογραφίας.

Για να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στο Cambridge Audio TV5 Η Βάση Ηχείων είναι μια κάτοψη της μονάδας, στην οποία περιλαμβάνονται τα εξαρτήματα και η τεκμηρίωσή της.

Ξεκινώντας από το κάτω αριστερά είναι το Φυλλάδιο Οδηγιών Ασφαλείας, και λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της φωτογραφίας είναι το πολυγλωσσικό σύνολο Οδηγιών Γρήγορης Εκκίνησης.

Κάτω από τις οδηγίες σύντομης έναρξης είναι τα αξεσουάρ που παρέχονται με τη βάση ηχείων του TV5.

Πρώτον, το τηλεχειριστήριο (θα δείτε μια κοντινή προβολή του τηλεχειριστηρίου στο τέλος αυτής της αναφοράς).

Ακριβώς στα αριστερά του τηλεχειριστηρίου, οι μπαταρίες του και η κίνηση προς τα κάτω στο ίδιο τμήμα είναι ένα αναλογικό στερεοφωνικό καλώδιο (έκδοση 3.5mm) και ένα ψηφιακό καλώδιο οπτικών ινών.

Μετακινώντας προς τα δεξιά - στην κορυφή βρίσκεται η εξωτερική αυτόματη τροφοδοσία με δυνατότητα ρύθμισης της τάσης, μαζί με τρία διαφορετικά καλώδια ισχύος με βύσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Με εξαίρεση ένα τυποποιημένο καλώδιο σύνδεσης ήχου RCA, Cambridge Audio όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

02 του 06

Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - μπροστινή και οπίσθια προβολή

Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - μπροστινή και οπίσθια προβολή. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ξεκινώντας από την κορυφή είναι μια πρόσοψη του Ηχείο TV5 με αποσπώμενη σχάρα ηχείων προσαρτημένη.

Μετακινώντας προς τα κάτω στη δεύτερη φωτογραφία είναι μια πρόσοψη της βάσης ηχείων του TV5 που αποκαλύπτει τους αριστερούς και δεξιούς οδηγούς ηχείων BMR, καθώς και τη λυχνία κατάστασης LED, τον αισθητήρα τηλεχειρισμού και τα χειριστήρια ελέγχου, όλα τα οποία βρίσκονται στο κέντρο του πρόσοψη.

Η κάτω εικόνα είναι μια οπίσθια όψη της TV5, η οποία αποκαλύπτει θύρες στην αριστερή και την δεξιά πλευρά, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν πρόσθετη επέκταση χαμηλής συχνότητας και ο πίνακας σύνδεσης βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του πίσω πίνακα (αλλά στα δεξιά του η αριστερή θύρα), η οποία περιλαμβάνει τις συνδέσεις εισόδου ήχου.

03 του 06

Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - Κάτοψη

Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - Φωτογραφία της κάτω όψης. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο κάτω μέρος της Βάσης Ηχείων του TV5, που δείχνει και τα τέσσερα πόδια στήριξης, καθώς και τα δύο subwoofer 6,5 ιντσών.

Για λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές των ηχείων και των ενισχυτών της βάσης ηχείων Cambridge Audio TV5, ανατρέξτε στην πλήρη επισκόπησή μου, η οποία συνδέεται με το τέλος αυτού του προφίλ φωτογραφιών.

Εν τω μεταξύ, για μια πιο προσεκτική ματιά στα χειριστήρια και τις συνδέσεις που παρέχονται για τη βάση Speakers Audio TV5, προχωρήστε στην επόμενη σειρά φωτογραφιών ...

04 του 06

Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - Ενδείξεις επί του σκάφους

Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - Φωτογραφία στοιχείων ελέγχου επί της οθόνης. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στην οθόνη κατάστασης LED και στα χειριστήρια της βάσης ηχείων Cambridge Audio TV5, η οποία συνήθως κρύβεται πίσω από το ηχείο (η οθόνη LED ανάβει στη σχάρα των ηχείων)>

Η οθόνη κατάστασης LED που βρίσκεται πίσω από τη σχάρα των μπροστινών ηχείων και εμφανίζεται σε πορτοκαλί χρώμα. Ο μπλε κύκλος στα δεξιά είναι ο αισθητήρας τηλεχειρισμού.

Όπως μπορείτε επίσης να δείτε, τα μοναδικά χειριστήρια που παρέχονται στη μονάδα (τα υπόλοιπα είναι στο τηλεχειριστήριο) είναι τα κουμπιά αύξησης της έντασης ήχου και κάτω, μαζί με τις εντοιχισμένες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις ελέγχου με ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης.

05 του 06

Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - Συνδέσεις ήχου

Σύνδεσμοι ήχου βάσης ηχείων Cambridge Audio TV5. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία είναι ένα κοντινό πλάνο των συνδέσεων εισόδου ήχου που παρέχονται στη Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5.

Ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά είναι υποδοχή σύνδεσης τροφοδοσίας ρεύματος.

Προχωρώντας στο λεπτό της φωτογραφίας είναι ένα σύνολο Analog RCA στερεοφωνικών εισόδων , και στα δεξιά του, υπάρχει μια πρόσθετη σύνδεση εισόδου στερεοφωνικού ήχου 3,5 mm (με την ένδειξη AUX In).

Τέλος, η μετακίνηση προς τα δεξιά είναι μια είσοδος ψηφιακού οπτικού ήχου.

Επίσης, εκτός από τις φυσικές συνδέσεις που εμφανίζονται, η Βάση Ηχείων του TV5 ενσωματώνει επίσης δυνατότητα Bluetooth , η οποία επιτρέπει την ασύρματη ροή του περιεχομένου ήχου από συμβατές φορητές συσκευές, όπως smartphones και tablet.

06 του 06

Cambridge Audio TV5 Βάση Ηχείων Single - Τηλεχειριστήριο

Βάση ηχείων Cambridge Audio TV5 - Τηλεχειριστήριο. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια φωτογραφία του ασύρματου τηλεχειριστηρίου που παρέχεται με τη βάση ηχείων Cambridge Audio TV5.

Στο επάνω κέντρο του τηλεχειριστηρίου βρίσκεται το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.

Μετακινώντας προς τα κάτω στην επόμενη σειρά τα κουμπιά επιλογής πηγής AUX και OPT (ψηφιακή οπτική).

Προχωρώντας προς τα κάτω στην επόμενη ενότητα, εμφανίζονται τα κουμπιά ρύθμισης EQ για μουσική, τηλεόραση, ταινία και βίντεο και στο κέντρο βρίσκεται το κουμπί Σίγαση.

Ακριβώς κάτω από τη ρύθμιση EQ και τα κουμπιά σίγασης είναι τα πλήκτρα πηγής και ζεύξης Bluetooth.

Τέλος, η τελευταία σειρά κουμπιών είναι για τη ρύθμιση της έντασης του TV5.

Το τηλεχειριστήριο είναι συμπαγές και καθαρό, γεγονός που καθιστά εύκολο το κράτημα και την ανάγνωση σε φωτεινά σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Ωστόσο, δεν είναι οπίσθιο φωτισμό έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς.

Περισσότερο...

Το TV5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τηλεοράσεις LCD, Plasma ή OLED - εφόσον η βάση της τηλεόρασης δεν είναι μεγαλύτερη από τις διαστάσεις της πλατφόρμας Βάσης Ηχείων TV5 (28,54 x 3,94 x 13,39 ίντσες).

Αυτό τελειώνει τη φωτογραφία μου στην Cambridge Audio TV5 Speaker Base, ωστόσο, έχω πρόσθετη εξήγηση και προοπτική των χαρακτηριστικών και των επιδόσεων αυτού του προϊόντος στην πλήρη επισκόπησή μου.

Επίσημη σελίδα προϊόντος